Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Aaaa o terbiyesizlik insanlari aşağliyor hangi insanin kime tas cikaracagi belli olmaz...
Parayla imanin kimde oldugu belli olmadigi gibi... eseklikle adamliginda kimde oldugu belli degil.... etikete göre davranıyor.
Aynende öyle ahlaksız kadin. Neyseki şikayet ettim bu etiket tavrindan dolayi icim rahat.

Canim aksama bi protein ekleseydin daha cok tok tutardi....
Benim kan grubum 0+ benim kan grubu proteinle doyuyor.. hakikatten oyle proteinli ogunde doyuyorum...

13.2.19 Çarşamba
09.00 10 adet zeytin, 4 kaşık yoğurt

14:30 1 dilim somon, 2 dilim ekmek, salata

16:30 sütlü kahve

18:30 3 köfte, 1 dilim kaşar, yarım dilim ananas.

2,75 lt su
Canim tarti ne diyor sana merak ediyorum cunku cok az yiyorsun ....

TV yi kisitlamaliyiz arkadaşım. Evet ev hanimligida bu meslek ama en azından tek meslek.calisan bayanın iki mesleği var hem gündüz iş eve gelince ev hanimligi devam.keske erkekler gibi eve gelince tüm gün çalıştık diye ayağımızı uzatıp dinlensek yemek önümüze gelse bulaşıklar yıkanma vs ama malesef gece yarısına kadar bitmiyor işler. Şimdi gelelim tv ye..islerimizin hepsinin tam olmasına gerek yok bazen bazı şeyler kalabilir evlatlarımız bizden ilgi bekliyor ama biz iş yaparken onlar tv'de .kahvemizi içip dinlenirken yine tv'de malesef.onunla yatıp onunla kalkıyorlar ve bilişsel gelişim açısından geriliyorlar. Günde yarım saati geçmeyecek şekilde en azından en yoğun olduğun işinde .da dinlenmek istediğin zamanda ki senin tercihin yarım saati seç ve ona göre bi program yap..bende bu aralar çok ucunu kaçırdım iş güç sınavlar hep tv ye kaldı çocuklar onlar için gerçekten üzücü bi durum dikkat etmemiz lazım.

13 subat spor listesi
1-ada81 60 dk tempolu yürüyüş =150
2000 adim = 30 puan

Benim kan grubum 0+ benim kan grubu proteinle doyuyor.. hakikatten oyle proteinli ogunde doyuyorum...
Ya aslinda biliyo musun ben hic acikmiyorum sadece cayi bos icmeyi sevmedigimden bu hale geldim. İnan normal cay icmiyorum yanina bisey yerim diye. Mecbur adacayi iciyom. Adacayi dedigimde aslinda dağ çayı Malatyada daglarin eteklerinde oluyomus kaynanamlar yazin topluyo banada yolluyo

Haklisin canim zaten bende o cayin yaninda cikolatalar abur cuburlari tuketiyordum... bide cayi sekersiz iciyorum tonla sekerli seyler yiyorum bu ne yaman çelişki

Son düzenleme:
Reactions: csi
Menümü yazip kacicam yine cocuklar yatinca gelirim ins esim evde yok bu aksam hepsi bana bakiyo
madamhd

Sabah
1 bardak su
1 gün kurusu

Kahvalti ögle 12
3 dilin kadar ekmek ( ekmeklet degisik burda kac dilime tekabül ediyor bilemiyorum )
Zeytin peynir
Konserve enginar
Salata
Ezme 2tk
Humus 2 tk
1 dilim gauda

Aksam 18
1 kepce yayla
3 köfte ( firin)
Salata
2 kasik yogurt

Simdi tarcinli türk kahvesi ve 3 hurma yiycem ,ctesi regl gelicek fenalardayim

Su 2

Canım 3 saat mii....bak ben şuan çocuk gelişimi okuyorum son dönemim.hem çocuklarım olduğu için faydası olsun diye hem de 4.6 yaş değerler eğitimi anaokulu gibi derslere de girerim belki diye başladım bu bölüme.annenin çocuğuyla ilgilenmesi gerçekten çok önemli. Mesela otizm nedenlerinden biri de ilgisiz anneden kaynaklanıyor evet tv direk hastalık sebebi değil ama tv çocuklara hiç bişey katmiyor. Çünkü çocukla iletişime geçmiyor direk çocuğa veriyor çocuk karşılık veremeden sadece izliyor tv yerine renk şekil kartları yapbozlar legolar oyun hamurlari vs inanın bunlar daha faydalı. Ben tv izlediklerinde şiddet eğilimi hissediyorum çocuklarımda oyuzden kısıtlama koydum .ilk 2 yıl zaten hiç izlemedim evimdede tv yoktu.hatta o dönem kayinvaldem ler bakıyordu hep yakiniyordu tv yok diye ki olsa tüm gün izletirdi. Onun yerine hep oyun oynadılar beraber.ama şimdi 3 buçuk yasindalar ve oglenekadar baba bakıyor ve baba da tv açıyor telefon veriyor hareketler değişti bende kisitlama koydum bakalım inş. Uyariz ikimizde .ama gerçekten basite alacak bir konu değil malesef.

Bugunku menum
Sabah kahvaltı saat 8 buçuk
1 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
1 bardak süt

Saat 10 buçukta
Yarım salatalık
Yarım domates
Çay içtiğim için bu saatte yanına bişey yemeden midemi bulandırıyor oyuzden yiyiyorum kızlar.

Saat 1de
Yarım muz
1kase yoğurt

Saat 5 buçukta
1 kaşe çorba
1 tabak kıymalı bamya yemeği
Yarım tabak akşamdan kalan kuru fasulye ziyan olmasın diye bitirdik
1 dilim kepek ekmeği

Şu 2lt
Spor birazdan yapacağım yazarım.

LAydLiNe

Bunlar internette mi satılıyor, marketlerde mi? Benim arkadaşım yaparken çok urun yoktu kendi tatlısını fln yapıyordu bir de cola zero serbestti tabi, tatlı isteyince canı hemen bir tane içiyordu

Bugünkü menüm,
Sabah 7.15 sade türk kahvesi 2 kayısı 1 hurma
Kahvaltı okulda 10.15
Kaşarlı yarim tost çay
Öğle 12.30
4 köfte salata
Akşam 18.00
1 tabak yahni
1 kase mercimek corbasi
1 kaşık pirinç pilavı

Su 2 lt
Spor 50 dk yürüyüş

Bunlar internette mi satılıyor, marketlerde mi? Benim arkadaşım yaparken çok urun yoktu kendi tatlısını fln yapıyordu bir de cola zero serbestti tabi, tatlı isteyince canı hemen bir tane içiyordu
ı...m'da b,şd,ü,n dukan pastaneleri açmışlar.
deli gibi kargo falan yapıyorlar.
Fiyatlar deli, alanlar daha deli bence.
Üstelik sağlıksız.

Bir pastanede olabilecek her şeyi yapıyor kadın. Kurabiyeler, baklavalar, mantılar, profiteroller, ekmekler...
Dukan'a uygunmuş. Neden? Yulaf kepeği ve tatlandırıcı ve süt tozu içerdiği için.

Millet de sıraya girmiş, koli koli kargolanıyor.

Onlar doktor değil zaten. Yani doktora yapmadıysa doktor sayılmaz.

Kahvaltı 10:00
1 yumurtalı 6 halka sucuk
Zeytin peynir +Domates salatalık
2 parmak kadar hamur kızartması

13:45 1 bardak süt +1 elma+1 hurma

Akşam 17:15
10 kaşık bamya yemeği
Salata+1 bardak ayran

21:00 sütlü Türk kahvesi+1 biskrem

2 lt su

benim de 0, kesinlikle doğru, et yemeden doymam :)

Canim tarti ne diyor sana merak ediyorum cunku cok az yiyorsun ....
ben de Burdaki arkadaşları görünce kendi yediklerimden utanıyorum valla Adacım, bu sabah canım hiçbirşey istemediği için kahvaltıyı hafif yaptım aslında, onun dışında iyi doydum. Tartılmamaya söz vermiştim Cuma’ya kadar ama bugün tartıldım. 1 kiloyu geçmişim. Benim de metabolizmam çok yavaş seninki gibi, 100 gram veriyorum normalde haftalık. Sanırım bu ilk hafta ve regl dönemi olduğu için iyi gitti bu hafta.

afiyet olsun..

güzel canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…