Bak canım bak, mavi bölüme gidiyorsun , 72 sayfalık konuAhaa bende bakiyim merak ettim
Mavi bölüm ? Bi tane buldum 72 sayfalik konu ama 2012 de acilmisBak canım bak, mavi bölüme gidiyorsun , 72 sayfalık konu
BDV'ye açılmış, cinselliğe taşınmışMavi bölüm ? Bi tane buldum 72 sayfalik konu ama 2012 de acilmis
vay canına ya ıyi marketing var demek ki dukanda, yulaf kepekli baklava hmm.ı...m'da b,şd,ü,n dukan pastaneleri açmışlar.
deli gibi kargo falan yapıyorlar.
Fiyatlar deli, alanlar daha deli bence.
Üstelik sağlıksız.
Bir pastanede olabilecek her şeyi yapıyor kadın. Kurabiyeler, baklavalar, mantılar, profiteroller, ekmekler...
Dukan'a uygunmuş. Neden? Yulaf kepeği ve tatlandırıcı ve süt tozu içerdiği için.
Millet de sıraya girmiş, koli koli kargolanıyor.
evet ya uzun suredir ekmek turevi yemeyince cnm cok cekti bugun, tost kucuktu allahtan.Canim sabah tost olmamis aksamda pirinc pilavi olmasaymis daha iyiymis..)
Evet canım az farkındayım ama istahım okadar kapandı ki sabahları hiçbir sey yemek istemiyorum artık kendimi zorluyorum yaniCanim kahvaltida sadece ekmek mi yedin ?
Aynen kahve ve 1 meyve kurtaricimŞöyle oluyor canım.
Kahveye ve yoğurda gömülüyorsun
Canim senin menüler diyetisyen mydi ? Corbayla ekmegi bir mi veriyor
Evet canım 900 artıydımBugun tartildin mi ?
bende okudum bugün birazNe biliyim , korktu ben
BDV'ye uğramıyordum size katıldığımdan beri, dün akşam ciddi action varmış , 72 sayfalık konu, kahve yaptım onu okuyorumPek heyecanlı
ay inşallah zaten kilo veremediğim hafta bir değişikliğe gideceğim nerede yanlış yapıyorum bakacağım hep birlikte gözden geçiririzOlsun meyvesini Cuma’ya alırsın
uf ekleyemedim “40 dakikada 500+ kalori diyor ekranda zenci bir adam var Türk bir kadınla spor yaptırıyor ama çok zorlandım yada öncesinde hemen koltuk silmiştim takatim kalmadı demekLinkini atsana canim bi bakayim
çok haklısın hem çalışmak hem ev hanımlığı zor ama önceden çalışmış sonradan ev hanımı olmuş kişilere sorduğumda kesinlikle evde olmak zor diyorlar örneğin ablam çalışınca dinleniyorum nefes alıyorum diyordu evde hep çocuklara zaten durmuyorsun sağı solunuyorlar şu bu daha çok yoruluyorsun ben gerçekten çalışmayı tercih ederdim fiziksel yorgunluk umrumda değil eve hapis olup bunalıma gireceğime tempolu hayatı tercih ederimTV yi kisitlamaliyiz arkadaşım. Evet ev hanimligida bu meslek ama en azından tek meslek.calisan bayanın iki mesleği var hem gündüz iş eve gelince ev hanimligi devam.keske erkekler gibi eve gelince tüm gün çalıştık diye ayağımızı uzatıp dinlensek yemek önümüze gelse bulaşıklar yıkanma vs ama malesef gece yarısına kadar bitmiyor işler. Şimdi gelelim tv ye..islerimizin hepsinin tam olmasına gerek yok bazen bazı şeyler kalabilir evlatlarımız bizden ilgi bekliyor ama biz iş yaparken onlar tv'de .kahvemizi içip dinlenirken yine tv'de malesef.onunla yatıp onunla kalkıyorlar ve bilişsel gelişim açısından geriliyorlar. Günde yarım saati geçmeyecek şekilde en azından en yoğun olduğun işinde .da dinlenmek istediğin zamanda ki senin tercihin yarım saati seç ve ona göre bi program yap..bende bu aralar çok ucunu kaçırdım iş güç sınavlar hep tv ye kaldı çocuklar onlar için gerçekten üzücü bi durum dikkat etmemiz lazım.
evet çok çok önemli bir konu gerçekten beni bir kez daha uyandırdığın için teşekkür ederim bugün epey bir televizyonsuz kaldık eski günlere nazaran bu neye mal oldu telefonuma çok az baktım kimseyle whatsuptan konuşmadım yazışmadım internet geZinmedim birşey okumadım izlemedimCanım 3 saat mii....bak ben şuan çocuk gelişimi okuyorum son dönemim.hem çocuklarım olduğu için faydası olsun diye hem de 4.6 yaş değerler eğitimi anaokulu gibi derslere de girerim belki diye başladım bu bölüme.annenin çocuğuyla ilgilenmesi gerçekten çok önemli. Mesela otizm nedenlerinden biri de ilgisiz anneden kaynaklanıyor evet tv direk hastalık sebebi değil ama tv çocuklara hiç bişey katmiyor. Çünkü çocukla iletişime geçmiyor direk çocuğa veriyor çocuk karşılık veremeden sadece izliyor tv yerine renk şekil kartları yapbozlar legolar oyun hamurlari vs inanın bunlar daha faydalı. Ben tv izlediklerinde şiddet eğilimi hissediyorum çocuklarımda oyuzden kısıtlama koydum .ilk 2 yıl zaten hiç izlemedim evimdede tv yoktu.hatta o dönem kayinvaldem ler bakıyordu hep yakiniyordu tv yok diye ki olsa tüm gün izletirdi. Onun yerine hep oyun oynadılar beraber.ama şimdi 3 buçuk yasindalar ve oglenekadar baba bakıyor ve baba da tv açıyor telefon veriyor hareketler değişti bende kisitlama koydum bakalım inş. Uyariz ikimizde .ama gerçekten basite alacak bir konu değil malesef.
sen ki menüleriyle sporlarıyla örnek kadınKahvaltı 10:00
1 yumurtalı 6 halka sucuk
Zeytin peynir +Domates salatalık
2 parmak kadar hamur kızartması
13:45 1 bardak süt +1 elma+1 hurma
Akşam 17:15
10 kaşık bamya yemeği
Salata+1 bardak ayran
21:00 sütlü Türk kahvesi+1 biskrem
2 lt su
Bi tahminin var mı üye hakknda?Evet canım 900 artıydım
bende okudum bugün biraz
Haklısın canım anne olmak ne zor ama çok ta güzel Rabbim bu nimeti bize tattirdi çok şükür bunaldikca destek olup yazilasim inş. Faydası olur az da olsa.gurbette olmak elbette zordur allah kolaylık versin.ay inşallah zaten kilo veremediğim hafta bir değişikliğe gideceğim nerede yanlış yapıyorum bakacağım hep birlikte gözden geçiririz
uf ekleyemedim “40 dakikada 500+ kalori diyor ekranda zenci bir adam var Türk bir kadınla spor yaptırıyor ama çok zorlandım yada öncesinde hemen koltuk silmiştim takatim kalmadı demek
çok haklısın hem çalışmak hem ev hanımlığı zor ama önceden çalışmış sonradan ev hanımı olmuş kişilere sorduğumda kesinlikle evde olmak zor diyorlar örneğin ablam çalışınca dinleniyorum nefes alıyorum diyordu evde hep çocuklara zaten durmuyorsun sağı solunuyorlar şu bu daha çok yoruluyorsun ben gerçekten çalışmayı tercih ederdim fiziksel yorgunluk umrumda değil eve hapis olup bunalıma gireceğime tempolu hayatı tercih ederim
Not: ben gerçekten bu gurbette çok yalnız bir insanım gelenim gidenim yok ortamım çevren pek yok o yüzden beni farklı bir yere koyunbenim için sürekli evde olmak yalnız olmak en ağır iş
evet çok çok önemli bir konu gerçekten beni bir kez daha uyandırdığın için teşekkür ederim bugün epey bir televizyonsuz kaldık eski günlere nazaran bu neye mal oldu telefonuma çok az baktım kimseyle whatsuptan konuşmadım yazışmadım internet geZinmedim birşey okumadım izlemedim
Evde söylediğin tüm oyunlar var oynuyoruzda gerçekten ilgiliyim at eşişek herşey oluyorum saklambaç yakalamaç ne bilim onların istediği her şekle giriyorum ama basen gerçekten çok sıkılıyorum canım oynamak istemiyor zoraki maskemi takıyroum ne yapayım
sen ki menüleriyle sporlarıyla örnek kadın
Benim yok valla o kadar takılmıyorum ya bdv de zayıflama topiklerindekiler alanım içindeBi tahminin var mı üye hakknda?
Benim var
ay inşallah zaten kilo veremediğim hafta bir değişikliğe gideceğim nerede yanlış yapıyorum bakacağım hep birlikte gözden geçiririz
uf ekleyemedim “40 dakikada 500+ kalori diyor ekranda zenci bir adam var Türk bir kadınla spor yaptırıyor ama çok zorlandım yada öncesinde hemen koltuk silmiştim takatim kalmadı demek
çok haklısın hem çalışmak hem ev hanımlığı zor ama önceden çalışmış sonradan ev hanımı olmuş kişilere sorduğumda kesinlikle evde olmak zor diyorlar örneğin ablam çalışınca dinleniyorum nefes alıyorum diyordu evde hep çocuklara zaten durmuyorsun sağı solunuyorlar şu bu daha çok yoruluyorsun ben gerçekten çalışmayı tercih ederdim fiziksel yorgunluk umrumda değil eve hapis olup bunalıma gireceğime tempolu hayatı tercih ederim
Not: ben gerçekten bu gurbette çok yalnız bir insanım gelenim gidenim yok ortamım çevren pek yok o yüzden beni farklı bir yere koyunbenim için sürekli evde olmak yalnız olmak en ağır iş
evet çok çok önemli bir konu gerçekten beni bir kez daha uyandırdığın için teşekkür ederim bugün epey bir televizyonsuz kaldık eski günlere nazaran bu neye mal oldu telefonuma çok az baktım kimseyle whatsuptan konuşmadım yazışmadım internet geZinmedim birşey okumadım izlemedim
Evde söylediğin tüm oyunlar var oynuyoruzda gerçekten ilgiliyim at eşişek herşey oluyorum saklambaç yakalamaç ne bilim onların istediği her şekle giriyorum ama basen gerçekten çok sıkılıyorum canım oynamak istemiyor zoraki maskemi takıyroum ne yapayım
sen ki menüleriyle sporlarıyla örnek kadın
bdv ne ki?Ne biliyim , korktu ben
BDV'ye uğramıyordum size katıldığımdan beri, dün akşam ciddi action varmış , 72 sayfalık konu, kahve yaptım onu okuyorumPek heyecanlı
afiyet oldun canım13 Şubat Çarşamba
Kahvaltı 08.00
1 haşlanmış yumurta
1 kk süzme peynir
2 çatal pekmez
Domates-salatalık
2 dilim çavdarlı ekmek
Ara 10.30
1 bardak süt
4 kuru kayısı
1 galeta
Öğle 13.00
1 kase tarhaa çorbası
4 yk kabuska
2 dilim çavdarlı ekmek
1 bardak ayran
Ara 16.30
1 elma
2 bardak ayran
Akşam 18.45
1 kase şehriyeli tavuk çorbası
4 yk kabuska
4 yk et kavurma
1 dilim çavdarlı ekmek
1 bardak ayran
Su 2.5lt
40 dk tempolu yürüyüş
Ara öğün olarak iki kase yoğurdum var. Bir kase yoğurt yerine 2 bardak ayran içebiliyorum o yüzden bugün ayran fazla
Güzel canımBugunku menum
Sabah sat 7 20
1.5 haslanmis yumurta
1 su bardagi sut
4 tane zeytin
1 ince dilim ekmek
Kepekli
Ara 1 tane portakal
Oglen sat 12
Çorba yayla 1 kepce
Musaka 1 kepce
2 dilim kepekli ekmek
Cacik
1 kase
Ara portakal
Aksam sat 7
Corba mercimek
1 kase
1 dilim ekmek
Su 3 .5 lt
LAydLiNe
iyi canım.13 şubat çarşamba
9.00
1 yağda yum.
1/2 dilim ekmek
1/2 avokado
1/2 elma
12.00
1 kepçe kuru fasulye
14.30
3 çk yulaf lapası
1/2 elma
1/2 avokado
8 badem karışımı
19.30
1 tavuk baget
1 içliköfte
salata
süzme yoğurtlu biber
21.30
2 ceviz
3 gün kurusu
en az 2 l su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?