Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ben aslında herkesin bu nickleri nasıl koyduğunu da merak ediyorum ben çok şey denemiştim Aslında hepsi kayıtlıydı eeeh yeter dedim hede hüde hebelee gibi birşey çıktı :)
Ben bu alıntılara cevap verdim diye hatırlıyorum sanki gitmemiş mi diyecektim ki aşağıda yazdığımı gördüm demek ki göndermemişim Allahım ne zaman bitecek bu yoğunluk
Ben çok eskiden bulmuştum nasıl bulduğumu hatırlamıyorum. Bütün her yerde de onu kullanıyorum.

Ben ton balıklı salata yapacağım.
Tembel modumu açtım
Bana tarif verir misin ben hiç yapmadım ton balıklı salata, ya da tavuklu salata. Zor zamanlarda benim de işime yarar.
Tamam canım duruma göre bakıp alırım seni de listeye. Ama tabii ki biliyorsun paylaşım önemli.
Çok az yemişsin farkındasın zaten. Bu kadar aç bırakırsan kendini tabii ki kilo veremezsin hatta alırsın bile. Çünkü bir süre sonra vücut isyan eder, kendine hakim olamazsın.

Bunu alıntılamışım ama şimdi neden alıntıladım hatırlamıyorum. Fakat doğru yolu deneyerek öğrenmek gerçekten zor oluyor.
Akşam yaptığın arayı daha önceden yap canım mümkünse akşam yemeğinden sonra ağzına bir şey sürme. Bu arada menüne ekmekte ekle. Verilecek kilon çok. Ekmek lazım sana ama ya tam buğday ya da çavdar olsun.
Demek ki anlık düşünceleri oluyor insanın mesajlar karşısında bunu da neden alıntıladım hatırlamıyorum. 3 yıl uzun bir süre. İnsan gelinini sevmeyebilir ama torun başkadır. Demek ki sizinkiler oldukça tuhafmış. Görüşmemen daha iyi bence.

Pide harici güzel menü olmuş.
Ne zamandır benimde canım istiyor şu biber kabak patlıcan kurusundan senden gördüm gaza geldim ben de yapayım en kısa zamanda.
İlk menüyü okudum. Bunu da okuyunca iki kez yazdığını sandım ama kahvaltı değişik geldi ki diğerinde muz vardı. Her gün bir ısırık alıyorsun börekten dikkatimi çekmedi değil
İki günde iki ısırık börek gördü bu gözler, arada kaynamasın da
Aynı aynı

Merhaba kizlar , gelemedim kizim hastalandi okula gondermedim.. sabah uyandi karnim agriyor dedi.. biraz biseyler yedi kustu.. biraz bekledim sonra yine biseyler yedirdim yine kustu... atesi vardi ama cok sukur ates kendiliginden düştü... bagirsaklari hizli calisiyor ishal degil ama yinede cok calisti bugün. .
Babam bugun gitti ev gocuyordu resmen.. babami gönderdim kizimi yatirdim deli gibi ev temizligi yaptim ...
Bi ton çamaşır yikadim kurumuyorda sinir oldum....

Haftanın iki günü büyük kızımı halk oyunları antrenmanına götürüyorum kızlar bu arada ben de stadyumda yürüyorum çok harika oluyor
Ayyy cok severim halk oyunlarini bende kizimi yönlendirecem... gecen sene kreste gösteri yapmışlardı halk oyunu cok duygulanmistim... bu senede varmis çalışmalara basladilar...))
Hava guzel olunca hafta sonu bizde kızı parka götürüyoruz o oynarken ben yürüyüş yapiyorum parkin etrafinda herkes bana bakıyor cunku milletin elinde cekirdek börek vs....

Geçmiş olsun kuzucuğa.
Oh mis oldu heryer desene Ellerine sağlık

Sağol canim , evet biraz temizledim birazda pazar gunu döker temizlerim.... evde misafir olunca pek temizlik yapilamiyor ancak yemek yetistir modundaydim...
Aynen canım doğru
Bu sabahta kilom 70.800 idi.. bakalim yarin ne diyecek tarti
Bennnnn 75.8 çıktım sabah
Reglim paZartesi başladı ancak pazar biter elimde patladı bu hafta

Offf kendimi frenlemek için neler yapıyorum suan var ya kızlar perşembe günü diye mi bu kadar açlık hissediyorum acaba yoksa hava soguk diyemi bu kadar yemek yeme istegim var be yapsam?
Regli mi yaklasiyor acaba ?

Hayırlı sabahlar nasılsın
Bu ekmeği bizde seviyoruz simit gibi
Sağlıklı hemi de ben yemiyordum ama yemeğe başladım ekmeği kesmiştim Karatay’daki dolayı ama Karatay benim için mazi oldu
Hamd olsun canim karatayi bende cok seviyorum ama yapamiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…