Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Şimdi girdik eve kızlar. Daha kahvaltı bile etmedim. Bol bol dukan zamazingosunu içtim. Koca tutturdu bu akşam içilecek diye. Sabah 68,1kg çıkmıştım tartıda.

Hafif bir şeyler yiyip sırf bıkbıkı kesilsin diye 1 kadeh içebilirim. 15 gündür tek kaçamağı bu olsun bakalım.

Aynı teraneyi 24'ünde de yaşayacağız. Sonrası 1 mayıs'a kadar rahat

geçmiş olsun canım, 1.sınıfa mı gidiyor?

olur tabi arada ufak kaçamaklar.. ki sen zaten birşey yemiyorsun..

Tamam canım dikkat ederim de yaa benim adet kesildi yıne bugün doğum kontrol ilacina başladım 3 ay âdet görmemiş olucam kilo verme konusunda bunu dikkate alirmisin kaptan gramla gidiyor. Özellikle karın bolgem şişti de sisti

Çok geçmiş olsun canım

vallahi sıkıldım aynı şeyleri yemekten ısıra ısıra bir haftada bir dilim börek olacak ki ben bimoturuşta yarım tepsiyi yarım saatte yerim çiğnemeden yutarım offf

Rakibem Gonul83 bugün de börekten bir ısırık yedin mi :)
yemedim canım ağzıma sürmedim :) çatla da patla ;p

Hamd olsun canim karatayi bende cok seviyorum ama yapamiyorum
bende yapamadım ama onun sayeainde başladım diyete

Bende 2 aydır olmuyor um 1 ayda öyle beklicem doğum kontrol ilacını 3 ay. Kendimi balon gibi hissediyorum sabah arti çıktım daha düştü modum
Regl olmama çok kötü .
27 yaşındayım yılda 3 kez olurdum .
Geçen sene kilo verdiğimden beri en çok 10 gün gecikiyor . Modunu düşürme kilo verdikçe geçecek canım

Kabak detoksu uyguluyosun sonuç nasıl olur söylede belki bizde yaparız afiyet olsun cnm

Bugünkü menüm
Sabah 8.00
1 şekersiz Türk Kahvesi 1 bardak limonlu su

9.00 bir kase nesfit

12.00 1 havuç

13.00 1 orta şekerli sütlü kahve

6.00 1 ızgara palamut 1 tabak salata 1 tatlı kaşığı tahin helva
1.5 litre su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…