74.9 dum canımGecen hafta kactin canim ?
geçmiş olsun canım, 1.sınıfa mı gidiyor?Merhaba kizlar , gelemedim kizim hastalandi okula gondermedim.. sabah uyandi karnim agriyor dedi.. biraz biseyler yedi kustu.. biraz bekledim sonra yine biseyler yedirdim yine kustu... atesi vardi ama cok sukur ates kendiliginden düştü... bagirsaklari hizli calisiyor ishal degil ama yinede cok calisti bugün. .
Babam bugun gitti ev gocuyordu resmen.. babami gönderdim kizimi yatirdim deli gibi ev temizligi yaptim ...
Bi ton çamaşır yikadim kurumuyorda sinir oldum....
olur tabi arada ufak kaçamaklar.. ki sen zaten birşey yemiyorsun..Şimdi girdik eve kızlar. Daha kahvaltı bile etmedim. Bol bol dukan zamazingosunu içtim. Koca tutturdu bu akşam içilecek diye. Sabah 68,1kg çıkmıştım tartıda.
Hafif bir şeyler yiyip sırf bıkbıkı kesilsin diye 1 kadeh içebilirim. 15 gündür tek kaçamağı bu olsun bakalım.
Aynı teraneyi 24'ünde de yaşayacağız. Sonrası 1 mayıs'a kadar rahat
Tamam canım dikkat ederim de yaa benim adet kesildi yıne bugün doğum kontrol ilacina başladım 3 ay âdet görmemiş olucam kilo verme konusunda bunu dikkate alirmisin kaptan gramla gidiyor. Özellikle karın bolgem şişti de sistiBunu alıntılamışım ama şimdi neden alıntıladım hatırlamıyorum. Fakat doğru yolu deneyerek öğrenmek gerçekten zor oluyor.
Akşam yaptığın arayı daha önceden yap canım mümkünse akşam yemeğinden sonra ağzına bir şey sürme. Bu arada menüne ekmekte ekle. Verilecek kilon çok. Ekmek lazım sana ama ya tam buğday ya da çavdar olsun.
Demek ki anlık düşünceleri oluyor insanın mesajlar karşısında bunu da neden alıntıladım hatırlamıyorum. 3 yıl uzun bir süre. İnsan gelinini sevmeyebilir ama torun başkadır. Demek ki sizinkiler oldukça tuhafmış. Görüşmemen daha iyi bence.
Çok geçmiş olsun canımMerhaba kizlar , gelemedim kizim hastalandi okula gondermedim.. sabah uyandi karnim agriyor dedi.. biraz biseyler yedi kustu.. biraz bekledim sonra yine biseyler yedirdim yine kustu... atesi vardi ama cok sukur ates kendiliginden düştü... bagirsaklari hizli calisiyor ishal degil ama yinede cok calisti bugün. .
Babam bugun gitti ev gocuyordu resmen.. babami gönderdim kizimi yatirdim deli gibi ev temizligi yaptim ...
Bi ton çamaşır yikadim kurumuyorda sinir oldum....
Bende 2 aydır olmuyor um 1 ayda öyle beklicem doğum kontrol ilacını 3 ay. Kendimi balon gibi hissediyorum sabah arti çıktım daha düştü modum74.9 dum canım
vallahi sıkıldım aynı şeyleri yemekten ısıra ısıra bir haftada bir dilim börek olacak ki ben bimoturuşta yarım tepsiyi yarım saatte yerim çiğnemeden yutarım offfPide harici güzel menü olmuş.
Ne zamandır benimde canım istiyor şu biber kabak patlıcan kurusundan senden gördüm gaza geldim ben de yapayım en kısa zamanda.
İlk menüyü okudum. Bunu da okuyunca iki kez yazdığını sandım ama kahvaltı değişik geldi ki diğerinde muz vardı. Her gün bir ısırık alıyorsun börekten dikkatimi çekmedi değil
Aynı aynı
yemedim canım ağzıma sürmedim :) çatla da patla ;pRakibemGonul83 bugün de börekten bir ısırık yedin mi :)
bende yapamadım ama onun sayeainde başladım diyeteHamd olsun canim karatayi bende cok seviyorum ama yapamiyorum
Regl olmama çok kötü .Bende 2 aydır olmuyor um 1 ayda öyle beklicem doğum kontrol ilacını 3 ay. Kendimi balon gibi hissediyorum sabah arti çıktım daha düştü modum
Dolabımız tam takır kuru bakırken fişimi çektim bi temizleyim içini
Kabak detoksu uyguluyosun sonuç nasıl olur söylede belki bizde yaparızKahvaltı 10:00
2 haş yumurta
4 marul +1 kk peynir
Öğle 13:30
1 rendelenmiş kavrulmuş kabak
4 kaşık yoğurt+1 çk pulbiber
16:00 1 ortaboy greyfurt
Akşam 18:00
1 rendelenmiş kavrulmuş kabak
4 kaşık yoğurt+ pulbiber+dereotu+2 ceviz
2.5 lt su
Sabah niye yok canim. Afiyet olsun akşam güzel olmuşBugünkü menüm
10.00 Bir adet şekersiz Türk kahvesi
18.00 bir tabak et döner + soğan salatası
Dukan birası bitti. 2 büyük bardak su içildi
Inşallah yaa.Regl olmama çok kötü .
27 yaşındayım yılda 3 kez olurdum .
Geçen sene kilo verdiğimden beri en çok 10 gün gecikiyor . Modunu düşürme kilo verdikçe geçecek canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?