Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kabak detoksu uyguluyosun sonuç nasıl olur söylede belki bizde yaparız afiyet olsun cnm
Evet canım aslında yarında yapmak istiyordum ama dolapta 2-3 çeşit yemek var hepsi gözümde döndü bugün

Şu an tek isteğim sabah biraz artı görüp
Geçen haftayla sabit çıkabilmek inşallah takımı mahvetmem regl oldum diye

Üzülme canım sonuçta elinde olmayan nedenlerden dolayı artidasin. Hepimiz o dönemlerde artı çıkıyoruz

burda konusu geçince bende orda takıldım dün gece en az yarım saatlik uykumdan oldum ah bu merak özelden yazsana kimmiş ki acaba

Ünlü bir kitap karakteri var hani, A ile başlayıp A ile biten

"Bir Derdim Var" bölümü tatlım.

Bana tarif verir misin ben hiç yapmadım ton balıklı salata, ya da tavuklu salata. Zor zamanlarda benim de işime yarar.

Ben tarifi veririm tatlım da, sen yapabilir misin ki? Çok zor

Önce taze soğanlı güzel bir yeşil salata yapıyoruz. İçine yeşil zeytin ve haşlanmış mantar ekliyoruz.
Ton Balıklı ise: roka, tulum peyniri ve az balsamik sirke koyuyoruz
Tavuklu ise : maydanoz, kaşar peyniri rendesi ve hardal/sarımsaklı mayonez karışımı koyuyoruz.
Üstünü de cherry domates ve tane mısır ile süslüyoruz.

E afiyet olsun

Sabah niye yok canim. Afiyet olsun akşam güzel olmuş
Sabah kalktım, evi topla, kocayı doyur vs uğraşırken kendimi unutmuşum canım

Bugün aç kurt gibi (gerçekten açtım çünkü) Migros'a girince almam diyip aldıklarım:
1) Şekersiz tadelle : ucundan bir parça aldım, fena değil tadı, yoklukta gideri var.
2) M-Life diabetik 4 meyve reçeli : Yarınki pancake'imin üstüne koyacağım . Hiç şeker eklemesi yokmuş. Sadece meyvenin kendi şekeri ile yapılmış, eser miktarda da tatlandırıcı varmış, deneyelim bakalım. M Life organik ürünlerini severim genelde, sağlıklıdırlar.

Şekersiz tahin helvası da vardı Koska'nın . Bir dahaki balık menüsünde de onu deneyeceğim.

Bu arada kilo verimi şu şekilde oturdu. 2 günde 500gr .

Evet ama işte yine de üzüldüm bugün 900 gr artı geldim
Sen ısır o börekleri. Dua et +900 gelmiş

Şaka şaka tatlım. Olur öyle arada, toparlarsın haftaya, sıkma canını...

Anaaaa: Düzeltme börekleri sen değil @hebelee ısırmıştı. Hatlar karışmış besinsizlikten. Seninki normal canım, ödem o geçer..

Sağol canim , galiba usutmus canim cok şükür simdi iyi...
Bizler hasta olalım ama yavrucaklar olmasın.

Bizim kızın inatçı ateşi vardı.
Her kış en az 15 gün nöbetleşe sabahlar, en son hastanede yatar öyle düzelirdik.

Çok şükür son 2 senedir hastane yatışımız olmadı hiç. en fazla serum takılıp döndük.

Kamu spotu: bebeklere en az 6 ay anne sütü verilmeli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…