- 15 Eylül 2015
- 10.651
- 28.756
- 598
Evet canım aslında yarında yapmak istiyordum ama dolapta 2-3 çeşit yemek var hepsi gözümde döndü bugünKabak detoksu uyguluyosun sonuç nasıl olur söylede belki bizde yaparızafiyet olsun cnm
Üzülme canım sonuçta elinde olmayan nedenlerden dolayı artidasin. Hepimiz o dönemlerde artı çıkıyoruzEvet canım aslında yarında yapmak istiyordum ama dolapta 2-3 çeşit yemek var hepsi gözümde döndü bugün
Şu an tek isteğim sabah biraz artı görüp
Geçen haftayla sabit çıkabilmek inşallah takımı mahvetmem regl oldum diye
Evet ama işte yine de üzüldüm bugün 900 gr artı geldimÜzülme canım sonuçta elinde olmayan nedenlerden dolayı artidasin. Hepimiz o dönemlerde artı çıkıyoruz
burda konusu geçince bende orda takıldım dün gece en az yarım saatlik uykumdan oldumah bu merak özelden yazsana kimmiş ki acaba
bdv ne ki?
Ben tarifi veririm tatlım da, sen yapabilir misin ki? Çok zorBana tarif verir misin ben hiç yapmadım ton balıklı salata, ya da tavuklu salata. Zor zamanlarda benim de işime yarar.
Sabah kalktım, evi topla, kocayı doyur vs uğraşırken kendimi unutmuşum canımSabah niye yok canim. Afiyet olsun akşam güzel olmuş
5 günüm var ama bu kadar olmazdı normalde belki son zamanlarda cok ksıtladım kendimi ondan da olduRegli mi yaklasiyor acaba ?
Sen ısır o börekleri. Dua et +900 gelmişEvet ama işte yine de üzüldüm bugün 900 gr artı geldim
Senmi benmiBazen bu işi beceremicem hiç bir zaman zayiflayamicakmisim gibi geliyor çokk üzülüyorum
Anaokuluna gidiyor canim...sagol; )geçmiş olsun canım, 1.sınıfa mı gidiyor?
Sağol canim ...Çok geçmiş olsun canım
Geçmiş olsun kuzuya tatlım.Eve yeni geldim kizimin karin agrisi ve kusmasi devam edince acile gittik serum aldi cok şükür iyi simdi.... cok yorgunum
Sağolasın canim , serum aldi cok şükür daha iyi...ada81 geçmiş olsun canım kuzuya. Üşütmüş belli ki. Yemek istemiyorsa zorlama bence bizde midemiz kötüyken yemek istemiyoruz sonuçta
Bişey yemediğimden 1 kadehte çarpılırım zaten benceolur tabi arada ufak kaçamaklar.. ki sen zaten birşey yemiyorsun..
Benim buzluk dolu bugun bende alt tarafi temizledim mis gibi oldu...Dolabımız tam takır kuru bakırken fişimi çektim bi temizleyim içini
Benim 10 gun kala istah artiyor canim... evet herseyden kisinca istah patlamasi oluyor ..5 günüm var ama bu kadar olmazdı normalde belki son zamanlarda cok ksıtladım kendimi ondan da oldu
Sağol canim , galiba usutmus canim cok şükür simdi iyi...Geçmiş olsun kuzuya tatlım.
Üşütmüş mü yavrucak?
Bizler hasta olalım ama yavrucaklar olmasın.Sağol canim , galiba usutmus canim cok şükür simdi iyi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?