Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Benim hic sutum olmadi canim neler neler yaptim popalamaktan yara oldu giguslerim yinede sut gelmedi... dr gittim zorlama artik dedi olmuyorsa genetiktir dedi.. annemdede sut olmamis. .40 gun zorla emzirmis bizi.... mecbur aptamille büyüdü kızım...

Bak canım kilona göre az yiyorsun. Kahvaltının saati çok geç. Sen zayıflamak için az yiyorsun ama bu sana tam tersi dönüyor. Lütfen daha dolu dolu ve protein, karbonhidrat dengeli bir menü istiyorum senden. Sporların ne alemde? Dün yapmıştın sanırım sadece

Benim gerçekten çok güzel sütüm vardı.
Hatta pedler yeni çıkmıştı bir kaç eczane getiriyordu sadece.

Ama doğumdan itibaren (prematüre de olması sebebiyle) hep Humana takviye ederdik. (o zamanlar Humana'yı özel getirirdi eczaneler. Hatta neydi bir gaz ilacı vardı hah, sub-simplex onu da tezgah altı satarlardı)

45 günlükken bir sabah bir kalktım sanki hiç doğum yapmamışım.
Hadi düşünelim bakalım bir gün önce ne olmuş olabilir?

Kv delirtti süt mü kesildi yoksa ...

Reactions: csi
Bugünkü menum
Sabah 8 .40 ta
1 bardak süt(geç kaldım hemen süt içip ciktim)

Saat 10 buçukta
Yarım domates
4 zeytin
1 küçük lokma helva bi isirimlik

Saat 2 de
1 kaşe yoğurt

Saat 6 da
1kase çorba
Bi kaşık bamya patates
Bikac kaşık yoğurt
Havuç salatası

Çay ve 10 kuru kayisi (fazla gelebilir ama wc sıkıntım var oyuzden mecburiyetten yedim küçüktü kayisilar)
Şu 2 buçuk lt
Spor 30dk cardio yürüme bandı
15dk egzersiz

LAydLiNe

Senmi benmizayiflamadan bu azmim gidecek diye öyle korkuyorumki60 kiloyu 10 yıl önce görmüştüm hiç inancim yok o kiloyu gorecegime
Hem diyet hemde psikolojik bir süreç Su an aynı şeyleri hissediyoruz berbat bir duygu yaa hep kilolu olmak hissi

Kv delirtti süt mü kesildi yoksa ...
Bingoooo...

Sebep ne?
Bebeği onlar geldiğinde durmadan yanlarına çıkartmıyormuşum (yanlarında uyusunmuş)
Bir de kardeşim küçük kaynıma (o zamanlar 18 yaşında falandı) dışarıdan gelip bebeği sevmek isteyince "elini yıkadın mı" diye sormuş.

Veremlilermiymiş de bebek saklıyormuşuz

Senmi benmizayiflamadan bu azmim gidecek diye öyle korkuyorumki60 kiloyu 10 yıl önce görmüştüm hiç inancim yok o kiloyu gorecegime

İnanmazsan başaramazsın, önce inan kendine. Ben ilk başladığımda 3 gün boyunca gittim geldim öncesi sonrası fotoğraflara baktım ve dedim ki kendi kendime. Benim o kadınlardan ne eksiğim var, onlar yapabiliyorsa ben de yapabilirim. Önce inan kendine. Başarabilirsin.

Hem diyet hemde psikolojik bir süreç Su an aynı şeyleri hissediyoruz berbat bir duygu yaa hep kilolu olmak hissi

Yapmayın kızlar!
İnanın 15 gün önce şu diyet olayına başlarken hiç ama hiç umudum yokru.
Aç kalmaktan korkmuyordum ama aç kaldığım halde zayıflayamayacağımdan o kadar emindim ki...

Pes etmek yok. Bir şekilde gidecek o kilolar..

Sakin, asla umudumuzu kaybetmiyoruz.

Proteini yükseltip , karbonhidratı minimumda tutup, suyu ihmal etmezsek eminim gidecek.

Bakın ben bir gün protein bir gün protein+sebze bile yapmıyorum. Her gün salatamı yiyorum bir şekilde. Bir tek bugün yemedim, alkol alacağım diye ki yarın tartı günü olmasa yerdim o salatayı da...

Sakin...

Oyyy oyyyy tam cinnetlik... hic karsidakini anlamıyorlar bu lohusa kadin uzmeyelim demiyorlar...
Benimde anne sutu vermek isime gelmiyormus oyle dediler... ayyy bir ciglik attim varda ben mi vermiyorum.. gece lohusa lohusa terli terli yataktan kalkip mama hazirlamak daha mi kolay dedim ..emzir yatir daha kolay nediyorsunuz siz dedim... bak simdi hatirladim

Şu dukan ekmek övdükleri kadar var mı canım?
Sen nasıl yapıyorsun?

Ben poğaça gibi olanları yapmak istiyorum aslında.
Peynirli falan..

Eve yeni geldim kizimin karin agrisi ve kusmasi devam edince acile gittik serum aldi cok şükür iyi simdi.... cok yorgunum
cok gecmiş olsun cnm

ah su insanlar yaç lohusayken bir de onların derdiyle ugrasırsın hiç yoktan.

Merhaba kizlar 14 subat listem

Kahvalti 8.15
1 sucuklu yumurta
Peynir
1 dilim ekmek
Cay

Öğle 12.15
1 kase cacık
Yarım dilim ekmek

Ara saat 14.30
4 kayisi
1 incir

Aksam 17.30
Ispanaklı borani
2 dilim ekmek

Burayakadar normal ama
Saat 20.30da 1 avuctan fazla tuzsuz cekirdek yedim
Bi tanede biskuvi attim ağzıma. Ölürdüm sanki yemesem :-(
1.5 litre su içtim

bugun tartı oncesine ve diyete uygun bir menum yoktu maalesef, hem okulda bir organizasyon vardı, cig kofte partisi oldu sonunda, hem de cıkısta yemege gittik esimle orada etin yanında bir parca lavas gitti, sonuna da 1 kucuk dilim pasta eklendi şimdi bebiş uyuyunca bir de 1 kadeh bir seyler içilebilir kırk yılda bir keyif yapıcaz onda da diyet yapma bir kere de yahu dedi, adam da haklı 3 yıldır diyetteyim guya

Menümü yazayım da bugünlük yeme Faslı kapansın.
14.2.19 Perşembe
10:00 1 dilim peynir, 1 dilim ekmek
14:30
1 tabak kıymalı ıspanak,
1 dilim kaşar,
yarım avokado,
1 dilim ekmek
2 incir, 3 ceviz
20:30 2 haşlanmış yumurta, yarım tabak kıymalı ıspanak

Baya yemişim, yazınca fark ediyorum. Akşam yemeği gece kaldı, dışarda işlerim vardı.

2 lt su bitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…