Evet bendim canım :))Yahu kim yapıyordu şu tk fit mi ne cardio öldüm bittim 15 dkndayanabildim bıraktımzambak86 senmiydin yerlere yapıştım anam bacım
Benim hic sutum olmadi canim neler neler yaptim popalamaktan yara oldu giguslerim yinede sut gelmedi... dr gittim zorlama artik dedi olmuyorsa genetiktir dedi.. annemdede sut olmamis. .40 gun zorla emzirmis bizi.... mecbur aptamille büyüdü kızım...Bizler hasta olalım ama yavrucaklar olmasın.
Bizim kızın inatçı ateşi vardı.
Her kış en az 15 gün nöbetleşe sabahlar, en son hastanede yatar öyle düzelirdik.
Çok şükür son 2 senedir hastane yatışımız olmadı hiç. en fazla serum takılıp döndük.
Kamu spotu: bebeklere en az 6 ay anne sütü verilmeli.
Kahvaltı 10:00
2 haş yumurta
4 marul +1 kk peynir
Öğle 13:30
1 rendelenmiş kavrulmuş kabak
4 kaşık yoğurt+1 çk pulbiber
16:00 1 ortaboy greyfurt
Akşam 18:00
1 rendelenmiş kavrulmuş kabak
4 kaşık yoğurt+ pulbiber+dereotu+2 ceviz
2.5 lt su
Benim gerçekten çok güzel sütüm vardı.Benim hic sutum olmadi canim neler neler yaptim popalamaktan yara oldu giguslerim yinede sut gelmedi... dr gittim zorlama artik dedi olmuyorsa genetiktir dedi.. annemdede sut olmamis. .40 gun zorla emzirmis bizi.... mecbur aptamille büyüdü kızım...
Kv delirtti süt mü kesildi yoksa ...Benim gerçekten çok güzel sütüm vardı.
Hatta pedler yeni çıkmıştı bir kaç eczane getiriyordu sadece.
Ama doğumdan itibaren (prematüre de olması sebebiyle) hep Humana takviye ederdik. (o zamanlar Humana'yı özel getirirdi eczaneler. Hatta neydi bir gaz ilacı vardı hah, sub-simplex onu da tezgah altı satarlardı)
45 günlükken bir sabah bir kalktım sanki hiç doğum yapmamışım.
Hadi düşünelim bakalım bir gün önce ne olmuş olabilir?
Hem diyet hemde psikolojik bir süreçSenmi benmizayiflamadan bu azmim gidecek diye öyle korkuyorumki 60 kiloyu 10 yıl önce görmüştüm hiç inancim yok o kiloyu gorecegime
Bingoooo...Kv delirtti süt mü kesildi yoksa ...
Senmi benmizayiflamadan bu azmim gidecek diye öyle korkuyorumki 60 kiloyu 10 yıl önce görmüştüm hiç inancim yok o kiloyu gorecegime
Senmi benmizayiflamadan bu azmim gidecek diye öyle korkuyorumki 60 kiloyu 10 yıl önce görmüştüm hiç inancim yok o kiloyu gorecegime
Hem diyet hemde psikolojik bir süreçSu an aynı şeyleri hissediyoruz berbat bir duygu yaa hep kilolu olmak hissi
Oyyy oyyyy tam cinnetlik... hic karsidakini anlamıyorlar bu lohusa kadin uzmeyelim demiyorlar...Bingoooo...
Sebep ne?
Bebeği onlar geldiğinde durmadan yanlarına çıkartmıyormuşum (yanlarında uyusunmuş)
Bir de kardeşim küçük kaynıma (o zamanlar 18 yaşında falandı) dışarıdan gelip bebeği sevmek isteyince "elini yıkadın mı" diye sormuş.
Veremlilermiymiş de bebek saklıyormuşuz
Şu dukan ekmek övdükleri kadar var mı canım?14 şubat perşembe
sabah 10.00
2 haş. yum.
1 dilim hindi füme
1/2 kk peynir
1 kk kadar dukan ekmek
14.00
200 g kadar ciğer tava
turşu
sade kahve
18.00
3 ceviz
3 kuru incir
şekersiz çaylar
1 saat reformer
40 dk yürüyüş
2,5 L su
cok gecmiş olsun cnmEve yeni geldim kizimin karin agrisi ve kusmasi devam edince acile gittik serum aldi cok şükür iyi simdi.... cok yorgunum
Bingoooo...
Sebep ne?
Bebeği onlar geldiğinde durmadan yanlarına çıkartmıyormuşum (yanlarında uyusunmuş)
Bir de kardeşim küçük kaynıma (o zamanlar 18 yaşında falandı) dışarıdan gelip bebeği sevmek isteyince "elini yıkadın mı" diye sormuş.
Veremlilermiymiş de bebek saklıyormuşuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?