Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

canım istemedi yemek. ama az önce acıktığımı hissettim. 1 dilim ekmekle biraz peynir yedim. 1 kk kadar...

Ya kızlar bişey soylicem bacaklarımda selülit hissediyorum çok değil ama rahatsız ediyor beni görüntü öneriniz var mı.

benim arkadaşım yıllardır spor yaptı, hem de reformer, yüzme ve yürüyüş, ama işe yaramadı hiçbiri. en son g5 ve roll-shape uygulatmış. 10ar seansı 2 defa tekrarlamış. hayatının en selülitsiz dönemini geçiriyor. %90 azalma var gerçekten, ben öncesini de biliyorum çünkü. ama maddi yönden zorlayabilir. en az 1500 tl ikili paket. 2-3 saat sürüyor her seans. bir başka arkadaşım yaklaşık 40 kilo verdi ve vücudunda baya bir deformasyon meydana geldi. o da uygulatmış aynı işlemleri. %70 oranında toparlanma var onda da. ama o spora da gidiyor. imkanın varsa denemeni öneririm.

saat 22 den sonra
1 dilim ekmek+1kk peynir
1 bardak maydanoz çayı
500 ml su daha

Bazen bu işi beceremicem hiç bir zaman zayiflayamicakmisim gibi geliyor çokk üzülüyorum
sabır gerekiyor canım, bu kiloları bir günde almadık. Vermek de zaman alacak tabi, inişler çıkışlar olacak tabi. Bilinçaltı gerçekle hayali ayırt edemezmiş, o nedenle önce hayal etmelisin.

akşama kadar pek birşey yememişsin canım, akşam da öyle aslında. Bir kaşık yemekle nasıl duruyorsun tüm gün :)?

afiyet olsun, dukan yapmıyorsun değil mi?

tüh, bisküvi bızzzt

kahvaltıda biraz daha zengin beslenseydin daha iyi olurdu diye düşünüyorum canım. Akşam gayet iyi.

Senmi benmizayiflamadan bu azmim gidecek diye öyle korkuyorumki60 kiloyu 10 yıl önce görmüştüm hiç inancim yok o kiloyu gorecegime
7.. Lere düşen 6.. ya da düşer :)

bizim grup iki öğün yiyor. Artık alıştım ama :) güzel canım

doğru söylemiş canım, suçluluk duyma bence, toparlarsın.

"Ben min -1,6kg ile giriyorum potaya , bana ne siz düşünün" der, çok pis satarım
hmm gizli gizli çalışan çalışkan öğrenciler olur ya.. :)

Evde şöbiyet olunca dayanamaz tabi insan :)
güzel canım. minik de olsa bu dönemde börek yememeliyiz bence. :)

İlk kez duydum, neler varmış
saat 22 den sonra
1 dilim ekmek+1kk peynir
1 bardak maydanoz çayı
500 ml su daha
off ekmek olmadaydı keşke

14 Şubat spor listesi

1. umudum 2
Cardio kosu bandı 30 dk 180 puan
15dk egzersiz 45 puan
2 saat ev temizliği 40 puan
Toplam265 puan

2. Madamhd
2523 adım = 38 puan

3 mayis24
4253 adim =63 puan

4.akkat
Cardio, 30 dk=180 puan
2000 Adım=30 puan
Toplam 210 puan

madamhd

14 Şubat spor listesi

1. umudum 2
Cardio kosu bandı 30 dk 180 puan
15dk egzersiz 45 puan
2 saat ev temizliği 40 puan
Toplam265 puan

2. Madamhd
2523 adım = 38 puan

3 mayis24
4253 adim =63 puan

4.akkat
Cardio, 30 dk=180 puan
2000 Adım=30 puan
Toplam 210 puan

5.gulenyuzumsunsen
45 dk Leslie =135 puan
madamhd

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…