- 25 Kasım 2011
- 3.712
- 5.894
- 358
Regl içinde olabilir dünkü sobiyet ve patates kızartması içinde olabilir canım .bozma moralini daha sıkı yap haftaya görürsün eksiyi insallahGeçen hafta 77.0
Bu hafta 77.5
Nasıl olur ama +500
Salı günü regli günümü gösteriyor ondan olabilir mi acaba
Tebrikler canım...Geçen hafta 75.7
Bu hafta 74.6
Giden 1.100
Şükürler olsun 74 u gördüminşallah 6 li rakamlara hızla inerim listede değilim diye oran yapmadım LAydLiNe
Aynen canım o da olabilir tabiŞöbiyet yiyince suyu tuttu vücut muhtemelen
İnsallah canımRegl içinde olabilir dünkü sobiyet ve patates kızartması içinde olabilir canım .bozma moralini daha sıkı yap haftaya görürsün eksiyi insallah
Süpersin cnmGünün ilk raporunu da ben vereyim bari.
Dünkü iki kadehin geri dönüşümü duraklama olarak çıktı karşıma ki buna da şükür, şişe de bilirdim.
2. hafta 69,7 kg 68,1 kg 1,6 kg % 2,2956
Eki Görüntüle 2235970
Tebriklerrr
Tebrikler cnm insallahGeçen hafta 75.7
Bu hafta 74.6
Giden 1.100
Şükürler olsun 74 u gördüminşallah 6 li rakamlara hızla inerim listede değilim diye oran yapmadım LAydLiNe
Her hafta böyle versek keşke :) tebrikler canımGeçen hafta 75.7
Bu hafta 74.6
Giden 1.100
yine de güzel. SüperGeçen cuma 72.5
Bu cuma 71.5
Fark 1 kg
Son iki gün durakladı muhtemelen yoksa 71.3 görmüştüm cars sabahi, olsun yine de istikrarlı gitsin ben de daha fazla dikkat ederim pazar günü eşim gidiyor zaten.
Tebrik ederim canımGeçen cuma 72.5
Bu cuma 71.5
Fark 1 kg
Son iki gün durakladı muhtemelen yoksa 71.3 görmüştüm cars sabahi, olsun yine de istikrarlı gitsin ben de daha fazla dikkat ederim pazar günü eşim gidiyor zaten.
Tebrik ederim rakibem. Cumartesiyi telafi etmişsin
Sağol canım. Maddi olarak bir sıkıntım yok şükür ama o tarz şeylerden çok korkuyorum canım ya..zaten eşimde gereksiz görür.suan bile yeter artık verdin ya diyip duruyor.benim arkadaşım yıllardır spor yaptı, hem de reformer, yüzme ve yürüyüş, ama işe yaramadı hiçbiri. en son g5 ve roll-shape uygulatmış. 10ar seansı 2 defa tekrarlamış. hayatının en selülitsiz dönemini geçiriyor. %90 azalma var gerçekten, ben öncesini de biliyorum çünkü. ama maddi yönden zorlayabilir. en az 1500 tl ikili paket. 2-3 saat sürüyor her seans. bir başka arkadaşım yaklaşık 40 kilo verdi ve vücudunda baya bir deformasyon meydana geldi. o da uygulatmış aynı işlemleri. %70 oranında toparlanma var onda da. ama o spora da gidiyor. imkanın varsa denemeni öneririm.
Hamdolsun sağol canım. Sizinle yarışta değilim ama manevi olarak yarışmayım hee unutma bakalım kim hedefe daha çabuk gelecek 3umuzdenTebrik ederim rakibem. Cumartesiyi telafi etmişsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?