canım senin tartın nasıl bişey yahu 50 gr mı tartıyor ?Şubat 15 tarti
Gecen hafta 72.400 düm
Bu hafta 72 .350 yi.
Giden 50 gr
Çarşamba ğünü
Regli oldum
Ve devam ediyor
Buna şükrediyorum çünkü
Arti olarak çikmadim icin
Durumum bu
LAydLiNe
Sizin sonucu bekliyorum heyecanla. ..Tebrik ederim rakibem. Cumartesiyi telafi etmişsin
Cnm sifit eksik koymusumcanım senin tartın nasıl bişey yahu 50 gr
Geçen hafta 74.9
Güncel 74.7
Yüzde 0.26
500 gr gitmemiş canım sabite 5 gr yakınsın . Reglden oldu galiba seninde
Evet cnm regliyim500 gr gitmemiş canım sabite 5 gr yakınsın . Reglden oldu galiba seninde
Bende hep arkadaşlarla sözleşirsem Cuma gidelim diyorum burda olduğumu da bilmiyorlar taktı Cuma'ya diyorlar banaBugün bi yere davetliyim ozellikle dün gitmedim tartıyı etkilemesin diye.bugün olsun dedim ki haftaya kadar eriteyim şimdiden soyliyimde topa tutmayın akşam menumu görünce....
Tebrik ederim bende 74.6 kilomuz aynıGeçen hafta 74.9
Güncel 74.7
Yüzde 0.26
Ay inşallah bi an önce kurtuluruz bu 7 lerdenTebrik ederim bende 74.6 kilomuz aynı
Hızlı karar vermesen mi dicem ama kan tahlili yapmadığından haklısın düşüncelerinde canım.neye göre yapıyor bu listeyi acaba .ben diyetisyeni bırakacam kendi bildiğim diyeti yapacam o kadar zaman ayırıyorum harfiyen uyguluyorum sporumuda yapıyorum eee -600 ne yaaaabugün arayıp iptal edecem randevumu ... verdiği bitki çaylarını içmekten böbreklerim ağrıdı yaaaa.... dün kiraz sapınıda içtim ne oldu yine aynı bide koştur koştur yemek hazırlıyacam diye niye uğraşıyorum kiiii ....
Günaydın kızlar.
Kaptan erken kalkın diyordu ama 5'te kalkın da demiyordu sanırım :)
Bi kalktım, uyuyamadım geri. Deli oldum.
Ödem toplamıştır vücut genelde öyle oluyor. Haftaya daha iyi bir sonuç görürsün. Ama yine de tebrik ederim çok güzel bir sonuç maşallahGünün ilk raporunu da ben vereyim bari.
Dünkü iki kadehin geri dönüşümü duraklama olarak çıktı karşıma ki buna da şükür, şişe de bilirdim.
2. hafta 69,7 kg 68,1 kg 1,6 kg % 2,2956
Eki Görüntüle 2235970
Gayet güzel bir sonuç canım. İnşallah hep böyle gider. Zaten ideali haftada 1 kilo
Aslında gayet güzel gidiyordun mutlaka ödem yapan bir şey vardır ya da yaptığın kaçamaklar etkilemiştir çünkü beni bir gün yaptığım kaçamak çok etkiledi. Hep diyorum bir lokma kaçamak bile etkiliyor diye ama bana inanan yok.Geçen hafta 77.0
Bu hafta 77.5
Nasıl olur ama +500
Salı günü regli günümü gösteriyor ondan olabilir mi acaba
Gayet güzel canım. Darısı 6 lı rakamlara inşallah. Eğer düzenli beslenirsen en geç 1 ay sonra 6 lı rakamları görürsün.Geçen hafta 75.7
Bu hafta 74.6
Giden 1.100
Şükürler olsun 74 u gördüminşallah 6 li rakamlara hızla inerim listede değilim diye oran yapmadım LAydLiNe
Aynen aynen hep söylüyorum kaçamak yapmayın diye. Tek lokması bile etkiliyor. Ama az ama çok bir şekilde etkiliyor. Bir de yiyorum ama yine zayıflıyorum düşüncesi bir süre sonra insanı farklı yönlere çekiyor. Mesela ben de o rahatlık oluyor. Nasılsa yiyorum yine de kilo veriyorum rahatlığı sonrası tartı kötü sonuçlar gösteriyor.Gerçekten eksiyi görmek için bi lokma bile kaçamak yapmamak gerekiyomus onu anladımpazartesi 75.5 tum 5 gün boyunca hiç kaçamak yapmadim ekmek pilav patates makarna tatlı vs tüketmedim 5 günde 900 gram gitmiş benim için çok iyi bi rakam
Çok güzel bir sonuç canım. Eğer listenin durumu iyi olursa bu hafta seni de listeye alacağım inşallah. Ama bana istikrarlı olacağına dair söz vermen lazımGeçen cuma 72.5
Bu cuma 71.5
Fark 1 kg
Son iki gün durakladı muhtemelen yoksa 71.3 görmüştüm cars sabahi, olsun yine de istikrarlı gitsin ben de daha fazla dikkat ederim pazar günü eşim gidiyor zaten.
Diyetisyenin verdiği liste ise yarasaydi en azından 1 kilo vermiş olman gerekirdi demekki yaramiyor bence az çok biliyoruz ne yiyip yemememiz gerektigini ölçüsünü vs bence gerek yok gitme kendi halinde takılben diyetisyeni bırakacam kendi bildiğim diyeti yapacam o kadar zaman ayırıyorum harfiyen uyguluyorum sporumuda yapıyorum eee -600 ne yaaaabugün arayıp iptal edecem randevumu ... verdiği bitki çaylarını içmekten böbreklerim ağrıdı yaaaa.... dün kiraz sapınıda içtim ne oldu yine aynı bide koştur koştur yemek hazırlıyacam diye niye uğraşıyorum kiiii ....
Ben de cuma tartı günüm diyorum nekadar düzenlisin diyorlar.istersen olma kaptan topa tutar hele bi de şimdi listedeyimBende hep arkadaşlarla sözleşirsem Cuma gidelim diyorum burda olduğumu da bilmiyorlar taktı Cuma'ya diyorlar bana
tok git En ufak zararla dön canım .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?