Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

***13.Takım 609. ETAP***

LAydLiNe (65.3/
zambak86(71.4/
Mayis24 (72.4/72.35/%0.06)
Hebelee (59.3/
madamhd (89.9/
merve4416(59.7/
gulenyuzumsunsen(74.9/74.7/%0.26)
MuMu85 (89.2/
umudum2(57.9/56.9/%1.72)
Csi(69,7/68.1/%2.29)

13. Takım ortalaması: %

*** 13.TAKIM 608. ETAP Free Liste ***

Latiska (62.2///% ) 596. etapta 58.5 kilo ile izne ayrılan üye
yumaknuro(72.5/71.5/%)555. Etapta 72.6 kilo ile izne ayrılan üye. 2. takımdan transfer olmak istiyor.
Phoenix_32 (66.2///%) 01.02.2019' da ilk kilo bildirimi
Ftmaly(77/77.5/)
ada81(71.4/70.8/%) 605. Etapta 71.1 kilo ile izne ayrılan üye
lina0156 (73.5///%) 01.02.2019' da ilk kilo bildirimi
asya_01 (78.9///%) 01.02.2019' da ilk kilo bildirimi
Akkat (86/84.6/%1.62)
Papatya1994(75.7/74.6/)
polokey2244(69.6/68/)

13. Takım ortalaması: %

LAydLiNe
Kaptanım sabırsızlığıma verin
vaktim vardı yazanları ekledim

Şubat 15 tarti
Gecen hafta 72.400 düm
Bu hafta 72 .350 yi.
Giden 50 gr
Çarşamba ğünü
Regli oldum
Ve devam ediyor
Buna şükrediyorum çünkü
Arti olarak çikmadim icin
Durumum bu
LAydLiNe

Senin tartın nasıl tartıyor canım? 50 gramı ilk kez duydum.

Bugün bi yere davetliyim ozellikle dün gitmedim tartıyı etkilemesin diye.bugün olsun dedim ki haftaya kadar eriteyim şimdiden soyliyimde topa tutmayın akşam menumu görünce....

Ben tutarım valla affettem ona göre ye ne yiyeceksen, akşama da menünü özellikle kontrol edeceğim

Aslında gayet güzel gidiyordun mutlaka ödem yapan bir şey vardır ya da yaptığın kaçamaklar etkilemiştir çünkü beni bir gün yaptığım kaçamak çok etkiledi. Hep diyorum bir lokma kaçamak bile etkiliyor diye ama bana inanan yok.

Biliyorum kaptanım bütün hafta tuttum kendimi ama son gün oldu olan bu hafta daha dikaktli olacagım LAydLiNe

Bende hep arkadaşlarla sözleşirsem Cuma gidelim diyorum burda olduğumu da bilmiyorlar taktı Cuma'ya diyorlar bana

tok git En ufak zararla dön canım .
demek herkes aynıymış bende bir arkadaşa gideceksem cumayı ayarlıyorum yada eve misafir alacaksam cuma günü olsun diyorum hahaha

Diyetisyenin verdiği liste ise yarasaydi en azından 1 kilo vermiş olman gerekirdi demekki yaramiyor bence az çok biliyoruz ne yiyip yemememiz gerektigini ölçüsünü vs bence gerek yok gitme kendi halinde takıl
öyle yapacam canım bide o çayları iç iç çarpıntı yapıyor yada böbreğime vuruyor ağrısı gerek yok...

Reactions: csi
Hayal de ediyorum aslında biliyormusun ama benim disimda gerçekleşen şeyler çok üzüyor beni. Ne güzel 70 i görmüştüm

Kilo bildirimi
Geçen cuma 57.9
Bu cuma 56.9
Fark -1 kilo elhamdülillah...

LAydLiNe
Çok güzel bir sonuç maşallah 41 kere ama şımarma sakın bu bir kiloya bakıp tamam mı hedefe uzatmadan ulaşman lazım.
Gunaydiin kızlar :)
Gecen hafta 69.6
Bu hafta 68.0
Fark -1.600 kg.
Lor peynirim ise yaradi
Bence ödemdir o yoksa yine yasaklı şeyler vardı listende Ama yine de güzel bir sonuç. Sen izne ayrılalı 6 ayı geçti mi?
Eki Görüntüle 2235984

Gecen hafta 71.400
Bu hafta : 70.800
Giden :-600

Kaptanim bu hafta beni listeye alma bence haftaya kalsin ....yuzdem bolunecek
Alcam seni listeye canım duruma göre. 0,30 un altına düşmezsek eğer bugün bekleyen herkesi alacağım listeye. Çünkü benim sonucumda kötü biraz maalesef.
Geçen hafta 74.9
Güncel 74.7
Yüzde 0.26

Vallahi dünkü sonucundan sonra şoktayım şuan. Bir günde bayağı aşağılara inmiş ama biliyorsun ki daha iyi olması gerekiyordu. Düşünsene bu hafta 73 lü rakamları görecektin ve görebilecek potansiyelinde var.
Tebrik ederim bende 74.6 kilomuz aynı
Sizi rakip yapmıştık dimi zaten?
Canım bence bu konuda acele ettiğini düşünüyorum. Vücudunun alışması lazım. Benim şöyle naçizane bir fikrim var. Aynı diyetisyene değil de başka bir diyetisyene git ama diyetisyen listesiyle devam et bir süre. Ama diyetisyenini değiştir. İllaki özel olmasına gerek yok. Devlet hastanesine de gidebilirsin. Senin iletişimin iyidir. Oradaki diyetisyene durumu anlatırsan çok daha güzel sonuçlar alırsın.
Ay inşallah bi an önce kurtuluruz bu 7 lerden
Ama benim işim zor galiba
Geçen hafta 300 gitti bugün 200 gitti
Ama sabır bakalım
Bence hiç zor değil canım senin işin. Bu hafta senin menüleri özellikle kontrol edeceğim. Uyarılarımı dikkat al lütfen tamam mı?

Geçen Cuma 59.7
Bu Cuma 59.6
Fark -100 gr
Yüzde 0,167

Bu hafta malesef pek kilo veremedim Neden oldu anlamadım. Regl olabilir

Arada böyle olur sakın moralini bozma. Haftaya güzel bir sonuç alacağına eminim. İdeal kilo verme rutinini 500 gr olarak düşün. Çünkü verilecek çok kilon yok. Vücut illa ki bir yerde kendini durduracaktır ama sen ısrarla sağlıklı beslenmeye devam edersen bu durum kırılacak. Pes etmek yok. Önemli olan gitmesi az ya da çok gitmiş çok önemli değil.

canım , diyetisyenimi aradım devam etmeyeceğimi söyledim sekretere, arkasından kendi aradı beni .. anlattım süt bana dokunuyor söylemiştim yinede süt verdiniz dedim.. verdiğiniz bitki çayları çarpıntı yapıyor bende dedim.... bitki çaysız kilo verilmiyor mu dedim... bana bitki çaysız tabikii kilo veriliyor dedi...harfiyen dediğinizi yapıyorum ama hala 70,800 kiloyum dedim bi kırılma noktası vardır belki sizin 70lerdir dedi onu verince daha hızlı kilo vereceğiz dedi...o yüzden bir ayı tamamlayalım ondan sonra karar verin dedi....listeyi bana atın tekrar düzenleyeyim dedi... öyle kararsız kaldım şimdi

Bence dediğini yap bir ayını tamamla. Bu kadar kısa sürede olmaz zaten. Eminim düzelecek her şey. Bir ay sonra istediğin sonucu alamazsan değiştirirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…