- 15 Eylül 2015
- 10.651
- 28.756
- 598
Ğünaydin kizlar
Haydin tartiya
Eksi arti
Artik ne çikarsa sansimiza
Şubat 15 tarti
Gecen hafta 72.400 düm
Bu hafta 72 .350 yi.
Giden 50 gr
Çarşamba ğünü
Regli oldum
Ve devam ediyor
Buna şükrediyorum çünkü
Arti olarak çikmadim icin
Durumum bu
LAydLiNe
Bugün bi yere davetliyim ozellikle dün gitmedim tartıyı etkilemesin diye.bugün olsun dedim ki haftaya kadar eriteyim şimdiden soyliyimde topa tutmayın akşam menumu görünce....
Bu nasıl bir tartı anlamadım
ben bu listeye uymasamda kendi bildiğim gibi yaptımdada -600 veriyorum zaten üstelik bu kadar yorulmadan ...Hızlı karar vermesen mi dicem ama kan tahlili yapmadığından haklısın düşüncelerinde canım.neye göre yapıyor bu listeyi acaba .
demek herkes aynıymış bende bir arkadaşa gideceksem cumayı ayarlıyorum yada eve misafir alacaksam cuma günü olsun diyorum hahahaBende hep arkadaşlarla sözleşirsem Cuma gidelim diyorum burda olduğumu da bilmiyorlar taktı Cuma'ya diyorlar bana
tok git En ufak zararla dön canım .
öyle yapacam canım bide o çayları iç iç çarpıntı yapıyor yada böbreğime vuruyor ağrısı gerek yok...Diyetisyenin verdiği liste ise yarasaydi en azından 1 kilo vermiş olman gerekirdi demekki yaramiyor bence az çok biliyoruz ne yiyip yemememiz gerektigini ölçüsünü vs bence gerek yok gitme kendi halinde takıl
Hayal de ediyorum aslında biliyormusun ama benim disimda gerçekleşen şeyler çok üzüyor beni. Ne güzel 70 i görmüştümsabır gerekiyor canım, bu kiloları bir günde almadık. Vermek de zaman alacak tabi, inişler çıkışlar olacak tabi. Bilinçaltı gerçekle hayali ayırt edemezmiş, o nedenle önce hayal etmelisin.
akşama kadar pek birşey yememişsin canım, akşam da öyle aslında. Bir kaşık yemekle nasıl duruyorsun tüm gün :)?
afiyet olsun, dukan yapmıyorsun değil mi?
tüh, bisküvi bızzzt
demek herkes aynıymış bende bir arkadaşa gideceksem cumayı ayarlıyorum yada eve misafir alacaksam cuma günü olsun diyorum hahaha
Çok güzel bir sonuç maşallah 41 kere ama şımarma sakın bu bir kiloya bakıp tamam mı hedefe uzatmadan ulaşman lazım.
Bence ödemdir o yoksa yine yasaklı şeyler vardı listendeGunaydiin kızlar :)
Gecen hafta 69.6
Bu hafta 68.0
Fark -1.600 kg.
Lor peynirim ise yaradi
Alcam seni listeye canım duruma göre. 0,30 un altına düşmezsek eğer bugün bekleyen herkesi alacağım listeye. Çünkü benim sonucumda kötü biraz maalesef.Eki Görüntüle 2235984
Gecen hafta 71.400
Bu hafta : 70.800
Giden :-600
Kaptanim bu hafta beni listeye alma bence haftaya kalsin ....yuzdem bolunecek
Vallahi dünkü sonucundan sonra şoktayım şuan. Bir günde bayağı aşağılara inmiş ama biliyorsun ki daha iyi olması gerekiyordu. Düşünsene bu hafta 73 lü rakamları görecektin ve görebilecek potansiyelinde var.Geçen hafta 74.9
Güncel 74.7
Yüzde 0.26
Sizi rakip yapmıştık dimi zaten?Tebrik ederim bende 74.6 kilomuz aynı
Canım bence bu konuda acele ettiğini düşünüyorum. Vücudunun alışması lazım. Benim şöyle naçizane bir fikrim var. Aynı diyetisyene değil de başka bir diyetisyene git ama diyetisyen listesiyle devam et bir süre. Ama diyetisyenini değiştir. İllaki özel olmasına gerek yok. Devlet hastanesine de gidebilirsin. Senin iletişimin iyidir. Oradaki diyetisyene durumu anlatırsan çok daha güzel sonuçlar alırsın.ben diyetisyeni bırakacam kendi bildiğim diyeti yapacam o kadar zaman ayırıyorum harfiyen uyguluyorum sporumuda yapıyorum eee -600 ne yaaaabugün arayıp iptal edecem randevumu ... verdiği bitki çaylarını içmekten böbreklerim ağrıdı yaaaa.... dün kiraz sapınıda içtim ne oldu yine aynı bide koştur koştur yemek hazırlıyacam diye niye uğraşıyorum kiiii ....
Bence hiç zor değil canım senin işin. Bu hafta senin menüleri özellikle kontrol edeceğim. Uyarılarımı dikkat al lütfen tamam mı?Ay inşallah bi an önce kurtuluruz bu 7 lerden
Ama benim işim zor galiba
Geçen hafta 300 gitti bugün 200 gitti
Ama sabır bakalım
Evet dogru 50 gr gitmişBen bu işten hiç bir şey anlamadım canım. Bu yazdığın sonuca göre sadece 50 gram gitmiş oluyor. Tekrar yap bildirimini lütfen. Böyle yanlış olur.
Geçen Cuma 59.7
Bu Cuma 59.6
Fark -100 gr
Yüzde 0,167
Bu hafta malesef pek kilo veremedimNeden oldu anlamadım. Regl olabilir
canım , diyetisyenimi aradım devam etmeyeceğimi söyledim sekretere, arkasından kendi aradı beni .. anlattım süt bana dokunuyor söylemiştim yinede süt verdiniz dedim.. verdiğiniz bitki çayları çarpıntı yapıyor bende dedim.... bitki çaysız kilo verilmiyor mu dedim... bana bitki çaysız tabikii kilo veriliyor dedi...harfiyen dediğinizi yapıyorum ama hala 70,800 kiloyum dedim bi kırılma noktası vardır belki sizin 70lerdir dedi onu verince daha hızlı kilo vereceğiz dedi...o yüzden bir ayı tamamlayalım ondan sonra karar verin dedi....listeyi bana atın tekrar düzenleyeyim dedi... öyle kararsız kaldım şimdiÇok güzel bir sonuç maşallah 41 kere ama şımarma sakın bu bir kiloya bakıp tamam mı hedefe uzatmadan ulaşman lazım.
Bence ödemdir o yoksa yine yasaklı şeyler vardı listendeAma yine de güzel bir sonuç. Sen izne ayrılalı 6 ayı geçti mi?
Alcam seni listeye canım duruma göre. 0,30 un altına düşmezsek eğer bugün bekleyen herkesi alacağım listeye. Çünkü benim sonucumda kötü biraz maalesef.
Vallahi dünkü sonucundan sonra şoktayım şuan. Bir günde bayağı aşağılara inmiş ama biliyorsun ki daha iyi olması gerekiyordu. Düşünsene bu hafta 73 lü rakamları görecektin ve görebilecek potansiyelinde var.
Sizi rakip yapmıştık dimi zaten?
Canım bence bu konuda acele ettiğini düşünüyorum. Vücudunun alışması lazım. Benim şöyle naçizane bir fikrim var. Aynı diyetisyene değil de başka bir diyetisyene git ama diyetisyen listesiyle devam et bir süre. Ama diyetisyenini değiştir. İllaki özel olmasına gerek yok. Devlet hastanesine de gidebilirsin. Senin iletişimin iyidir. Oradaki diyetisyene durumu anlatırsan çok daha güzel sonuçlar alırsın.
Bence hiç zor değil canım senin işin. Bu hafta senin menüleri özellikle kontrol edeceğim. Uyarılarımı dikkat al lütfen tamam mı?
canım , diyetisyenimi aradım devam etmeyeceğimi söyledim sekretere, arkasından kendi aradı beni .. anlattım süt bana dokunuyor söylemiştim yinede süt verdiniz dedim.. verdiğiniz bitki çayları çarpıntı yapıyor bende dedim.... bitki çaysız kilo verilmiyor mu dedim... bana bitki çaysız tabikii kilo veriliyor dedi...harfiyen dediğinizi yapıyorum ama hala 70,800 kiloyum dedim bi kırılma noktası vardır belki sizin 70lerdir dedi onu verince daha hızlı kilo vereceğiz dedi...o yüzden bir ayı tamamlayalım ondan sonra karar verin dedi....listeyi bana atın tekrar düzenleyeyim dedi... öyle kararsız kaldım şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?