Evet haklısın kaptanım. Zaten şimdiye kadar her hafta eksi gördüm.Arada böyle olur sakın moralini bozma. Haftaya güzel bir sonuç alacağına eminim. İdeal kilo verme rutinini 500 gr olarak düşün. Çünkü verilecek çok kilon yok. Vücut illa ki bir yerde kendini durduracaktır ama sen ısrarla sağlıklı beslenmeye devam edersen bu durum kırılacak. Pes etmek yok. Önemli olan gitmesi az ya da çok gitmiş çok önemli değil.
Geçen cuma 72.5
Bu cuma 71.5
Fark 1 kg
Son iki gün durakladı muhtemelen yoksa 71.3 görmüştüm cars sabahi, olsun yine de istikrarlı gitsin ben de daha fazla dikkat ederim pazar günü eşim gidiyor zaten.
Aynen kaptanımTelafi için daha uzun zaman oluyor dimi sizi gidi siziler
Ben reglden dolayı böyle artı geldim kaçamak çok yapmamıştım .Vallahi dünkü sonucundan sonra şoktayım şuan. Bir günde bayağı aşağılara inmiş ama biliyorsun ki daha iyi olması gerekiyordu. Düşünsene bu hafta 73 lü rakamları görecektin ve görebilecek potansiyelinde var.
Bence hiç zor değil canım senin işin. Bu hafta senin menüleri özellikle kontrol edeceğim. Uyarılarımı dikkat al lütfen tamam mı?
Kaptan geçen hafta 76.9 Bugün 76.5 çıktıÇok güzel bir sonuç maşallah 41 kere ama şımarma sakın bu bir kiloya bakıp tamam mı hedefe uzatmadan ulaşman lazım.
Bence ödemdir o yoksa yine yasaklı şeyler vardı listendeAma yine de güzel bir sonuç. Sen izne ayrılalı 6 ayı geçti mi?
Alcam seni listeye canım duruma göre. 0,30 un altına düşmezsek eğer bugün bekleyen herkesi alacağım listeye. Çünkü benim sonucumda kötü biraz maalesef.
Vallahi dünkü sonucundan sonra şoktayım şuan. Bir günde bayağı aşağılara inmiş ama biliyorsun ki daha iyi olması gerekiyordu. Düşünsene bu hafta 73 lü rakamları görecektin ve görebilecek potansiyelinde var.
Sizi rakip yapmıştık dimi zaten?
Canım bence bu konuda acele ettiğini düşünüyorum. Vücudunun alışması lazım. Benim şöyle naçizane bir fikrim var. Aynı diyetisyene değil de başka bir diyetisyene git ama diyetisyen listesiyle devam et bir süre. Ama diyetisyenini değiştir. İllaki özel olmasına gerek yok. Devlet hastanesine de gidebilirsin. Senin iletişimin iyidir. Oradaki diyetisyene durumu anlatırsan çok daha güzel sonuçlar alırsın.
Bence hiç zor değil canım senin işin. Bu hafta senin menüleri özellikle kontrol edeceğim. Uyarılarımı dikkat al lütfen tamam mı?
Aynen kaptanım
Ben reglden dolayı böyle artı geldim kaçamak çok yapmamıştım .
Dün kabak detoksunu o yüzden yaptım listeyi etkilemeyeyim diye .
çok şükür işe yaradı.
inşallah haftaya daha iyi sonuç alırım .
Bi tek sabah kahvaltım fazla geç oluyo bugün de öyle olacaktı 9 da gözümü açar açmaz süt ve muz yedim .
her zaman haşlanmış yumurta falan yiyorum Acaba bu hafta geciktikçe süt muz farklı şeyler mi yesem .
Hem de alışılmışın dışında olur metabolizmaya etki eder belki
Kaptan benim için birşey soylemiyorsunMuz yeme canım. Diyette ben muzu çok önermiyorum. Geç kalmamaya çalış. Bir kaç gün içinde alışırsın zaten. Sabah kahvaltı da en ideali peynir ve yumurta. Senin kahvaltı da ekmekte olmalı. Ekmeği kesme bu kiloda. Her öğün bir dilim olsun mutlaka. Öğün saatlerini kendine göre ayarla. Ama kahvaltı geç olmasın akşam da en geç 18:00 olsun. + çıkmadığın için ayrıca tebrikler yeniden
ben diyetisyeni bırakacam kendi bildiğim diyeti yapacam o kadar zaman ayırıyorum harfiyen uyguluyorum sporumuda yapıyorum eee -600 ne yaaaabugün arayıp iptal edecem randevumu ... verdiği bitki çaylarını içmekten böbreklerim ağrıdı yaaaa.... dün kiraz sapınıda içtim ne oldu yine aynı bide koştur koştur yemek hazırlıyacam diye niye uğraşıyorum kiiii ....
Kaptan benim için birşey soylemiyorsun
Diyetisyenin verdiği liste ise yarasaydi en azından 1 kilo vermiş olman gerekirdi demekki yaramiyor bence az çok biliyoruz ne yiyip yemememiz gerektigini ölçüsünü vs bence gerek yok gitme kendi halinde takıl
Âdet olabilseydim daha iyi sonuç olurdu eminim.. bu ayida böyle geçireceğim sanırım. Karatay 2 o gün yapmayı düşünüyorum hamile kalmadan önce 17 kilo vermiştim o şekilde. Başlarda zorluyor goze almam gerekCanım listeyle ilgileniyorum o yüzden kaçırmış olabilirim. Bir de bu aralar biraz kötüsün diye üzerine gitmek istemedim. Ama yine de tartıda gördüğün sonuç güzel. Hafta içi özellikle son iki günün menülerini çok takip edemedim. O yüzden de tam yorum yapamıyorum
Günün ilk raporunu da ben vereyim bari.
Dünkü iki kadehin geri dönüşümü duraklama olarak çıktı karşıma ki buna da şükür, şişe de bilirdim.
2. hafta 69,7 kg 68,1 kg 1,6 kg % 2,2956
Eki Görüntüle 2235970
Geçen hafta 75.7
Bu hafta 74.6
Giden 1.100
Şükürler olsun 74 u gördüminşallah 6 li rakamlara hızla inerim listede değilim diye oran yapmadım LAydLiNe
Geçen cuma 72.5
Bu cuma 71.5
Fark 1 kg
Son iki gün durakladı muhtemelen yoksa 71.3 görmüştüm cars sabahi, olsun yine de istikrarlı gitsin ben de daha fazla dikkat ederim pazar günü eşim gidiyor zaten.
Gunaydiin kızlar :)
Gecen hafta 69.6
Bu hafta 68.0
Fark -1.600 kg.
Lor peynirim ise yaradi
Eki Görüntüle 2235984
Gecen hafta 71.400
Bu hafta : 70.800
Giden :-600
Kaptanim bu hafta beni listeye alma bence haftaya kalsin ....yuzdem bolunecek
Geçen hafta 74.9
Güncel 74.7
Yüzde 0.26
Tamam kaptanım inşalallah bu hafta 73 leri görürümMuz yeme canım. Diyette ben muzu çok önermiyorum. Geç kalmamaya çalış. Bir kaç gün içinde alışırsın zaten. Sabah kahvaltı da en ideali peynir ve yumurta. Senin kahvaltı da ekmekte olmalı. Ekmeği kesme bu kiloda. Her öğün bir dilim olsun mutlaka. Öğün saatlerini kendine göre ayarla. Ama kahvaltı geç olmasın akşam da en geç 18:00 olsun. + çıkmadığın için ayrıca tebrikler yeniden
Neeeey? Sonucun kötü mü?Çünkü benim sonucumda kötü biraz maalesef.
Yoooo, gayet de bir gün önce çekiyoz kafayı, sonra kara kara düşünüyoz "enemmm ben ne ettim diyeTelafi için daha uzun zaman oluyor dimi sizi gidi siziler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?