Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Evet haklısın kaptanım. Zaten şimdiye kadar her hafta eksi gördüm.

Telafi için daha uzun zaman oluyor dimi sizi gidi siziler
Aynen kaptanım

Ben reglden dolayı böyle artı geldim kaçamak çok yapmamıştım .
Dün kabak detoksunu o yüzden yaptım listeyi etkilemeyeyim diye .
çok şükür işe yaradı.
inşallah haftaya daha iyi sonuç alırım .
Bi tek sabah kahvaltım fazla geç oluyo bugün de öyle olacaktı 9 da gözümü açar açmaz süt ve muz yedim .
her zaman haşlanmış yumurta falan yiyorum Acaba bu hafta geciktikçe süt muz farklı şeyler mi yesem .
Hem de alışılmışın dışında olur metabolizmaya etki eder belki

Kaptan geçen hafta 76.9 Bugün 76.5 çıktı

Muz yeme canım. Diyette ben muzu çok önermiyorum. Geç kalmamaya çalış. Bir kaç gün içinde alışırsın zaten. Sabah kahvaltı da en ideali peynir ve yumurta. Senin kahvaltı da ekmekte olmalı. Ekmeği kesme bu kiloda. Her öğün bir dilim olsun mutlaka. Öğün saatlerini kendine göre ayarla. Ama kahvaltı geç olmasın akşam da en geç 18:00 olsun. + çıkmadığın için ayrıca tebrikler yeniden

Kaptan benim için birşey soylemiyorsun

Sinirle ani bir karar verdiğini düşünüyorum canım. Bence diyetisyeni değiştirip denemelisin.

Kaptan benim için birşey soylemiyorsun

Canım listeyle ilgileniyorum o yüzden kaçırmış olabilirim. Bir de bu aralar biraz kötüsün diye üzerine gitmek istemedim. Ama yine de tartıda gördüğün sonuç güzel. Hafta içi özellikle son iki günün menülerini çok takip edemedim. O yüzden de tam yorum yapamıyorum

Diyetisyenin verdiği liste ise yarasaydi en azından 1 kilo vermiş olman gerekirdi demekki yaramiyor bence az çok biliyoruz ne yiyip yemememiz gerektigini ölçüsünü vs bence gerek yok gitme kendi halinde takıl

Diyetisyenle en az 1 kilo verilir diye bir şey yok canım. Herkesin metabolizması bünyesi kilo alışı verişi farklı işliyor.

Âdet olabilseydim daha iyi sonuç olurdu eminim.. bu ayida böyle geçireceğim sanırım. Karatay 2 o gün yapmayı düşünüyorum hamile kalmadan önce 17 kilo vermiştim o şekilde. Başlarda zorluyor goze almam gerek

Günaydın..
Geçen hafta: 86
Bu hafta: 84,6
Fark:1,4 kg; %1,62

LAydLiNe

Geçen hafta 75.7
Bu hafta 74.6
Giden 1.100
Şükürler olsun 74 u gördüm inşallah 6 li rakamlara hızla inerim listede değilim diye oran yapmadım LAydLiNe

Geçen cuma 72.5
Bu cuma 71.5
Fark 1 kg
Son iki gün durakladı muhtemelen yoksa 71.3 görmüştüm cars sabahi, olsun yine de istikrarlı gitsin ben de daha fazla dikkat ederim pazar günü eşim gidiyor zaten.

Kilo bildirimi
Geçen cuma 57.9
Bu cuma 56.9
Fark -1 kilo elhamdülillah...

LAydLiNe

Gunaydiin kızlar :)
Gecen hafta 69.6
Bu hafta 68.0
Fark -1.600 kg.
Lor peynirim ise yaradi

Eki Görüntüle 2235984

Gecen hafta 71.400
Bu hafta : 70.800
Giden :-600

Kaptanim bu hafta beni listeye alma bence haftaya kalsin ....yuzdem bolunecek

Geçen hafta 74.9
Güncel 74.7
Yüzde 0.26

Sonuçlarınız harika bayanlar. Tebriklerr

Tamam kaptanım inşalallah bu hafta 73 leri görürüm

LAydLiNe İki haftadır kilo verişim düşük ben bu ay ilk defa doğum kontrol hapı kullandım. Sence o etkilemiş olabilir mi?

Bende de polikistik belası vardı lise dönemlerinden beri 7 sene falan doğum kontrol hapı kullandım düzensizlikten dolayı sonra bıraktım olmazsa olmasın bu ilaçlar beni her konuda etkiliyor dedim. Ama evlendikten sonra düzene girdim ve hiç ilaç kullanmadım. Ben eskiden beri kiloluyum yani hep 70 civarında olurdum ben bu ilaçların beni etkilediğini düşünüyorum.

Telafi için daha uzun zaman oluyor dimi sizi gidi siziler
Yoooo, gayet de bir gün önce çekiyoz kafayı, sonra kara kara düşünüyoz "enemmm ben ne ettim diye "
Şimdi baktım da 24 şubat (evlilik yıldönümüm) pazarmış.

"Yırttık abicim yırttık "

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…