Olsun, +değilsin en azından canım.Geçen Cuma 59.7
Bu Cuma 59.6
Fark -100 gr
Yüzde 0,167
Bu hafta malesef pek kilo veremedimNeden oldu anlamadım. Regl olabilir
Neeeey? Sonucun kötü mü?
Benim rakibim kimdi?
Bi düşünelim bakalım kimdi?
AaaaLAydLiNe idi doğruuuu !
Teeey teeyyy
Eki Görüntüle 2235984
Gecen hafta 71.400
Bu hafta : 70.800
Giden :-600
Kaptanim bu hafta beni listeye alma bence haftaya kalsin ....yuzdem bolunecek
LAydLiNe İki haftadır kilo verişim düşük ben bu ay ilk defa doğum kontrol hapı kullandım. Sence o etkilemiş olabilir mi?
Bende de polikistik belası vardı lise dönemlerinden beri 7 sene falan doğum kontrol hapı kullandım düzensizlikten dolayı sonra bıraktım olmazsa olmasın bu ilaçlar beni her konuda etkiliyor dedim. Ama evlendikten sonra düzene girdim ve hiç ilaç kullanmadım. Ben eskiden beri kiloluyum yani hep 70 civarında olurdum ben bu ilaçların beni etkilediğini düşünüyorum.
Gunaydiin kızlar :)
Gecen hafta 69.6
Bu hafta 68.0
Fark -1.600 kg.
Lor peynirim ise yaradi
Yoooo, gayet de bir gün önce çekiyoz kafayı, sonra kara kara düşünüyoz "enemmm ben ne ettim diye"
Şimdi baktım da 24 şubat (evlilik yıldönümüm) pazarmış.
"Yırttık abicim yırttık"
Sen unut, ben hatırlatırım şekercim.Tühhhhhhhhhhhhhh yaaaaaaaaaaaaaaaa unuttuydum ben seninle rakip olduğumu
Sebebi nedir söyle yanlışlarını bizde bilelimBu hafta listeye hep eskiler gireceği için biraz zor olacak onunla uğraşırken bildirimimi yapayım da siz azarlayacağınız kadar azarlayın, çemkirebilirsiniz de, atış serbest yani
Geçen hafta : 65.3
Bu hafta: 65.9
+600
Haydaaaaa...Bu hafta listeye hep eskiler gireceği için biraz zor olacak onunla uğraşırken bildirimimi yapayım da siz azarlayacağınız kadar azarlayın, çemkirebilirsiniz de, atış serbest yani
Geçen hafta : 65.3
Bu hafta: 65.9
+600
Kaptanım bu düzenimi bozmazsam haftada ortalama 1 kiloya yakın gider, en kötüsü kilo verememek olur kilo almam söz konusu bile degil, bu donem bu konuyu halletmem lazım haziranda en yakın arkadaşım evleniyor temmuzda kibrisa gidiyorum yetti canıma artık.Bence erken kalkmak iyidir 5 te olsaAma tabii ki 5 te kalkınca akşam erken yatmak lazım geliyor
Ödem toplamıştır vücut genelde öyle oluyor. Haftaya daha iyi bir sonuç görürsün. Ama yine de tebrik ederim çok güzel bir sonuç maşallah
Gayet güzel bir sonuç canım. İnşallah hep böyle gider. Zaten ideali haftada 1 kiloTakım ortalamasına göre seni bu hafta listeye alacağım inşallah
Aslında gayet güzel gidiyordun mutlaka ödem yapan bir şey vardır ya da yaptığın kaçamaklar etkilemiştir çünkü beni bir gün yaptığım kaçamak çok etkiledi. Hep diyorum bir lokma kaçamak bile etkiliyor diye ama bana inanan yok.
Gayet güzel canım. Darısı 6 lı rakamlara inşallah. Eğer düzenli beslenirsen en geç 1 ay sonra 6 lı rakamları görürsün.
Aynen aynen hep söylüyorum kaçamak yapmayın diye. Tek lokması bile etkiliyor. Ama az ama çok bir şekilde etkiliyor. Bir de yiyorum ama yine zayıflıyorum düşüncesi bir süre sonra insanı farklı yönlere çekiyor. Mesela ben de o rahatlık oluyor. Nasılsa yiyorum yine de kilo veriyorum rahatlığı sonrası tartı kötü sonuçlar gösteriyor.
Çok güzel bir sonuç canım. Eğer listenin durumu iyi olursa bu hafta seni de listeye alacağım inşallah. Ama bana istikrarlı olacağına dair söz vermen lazım
N'oldu, Dukana'a mı attık suçu?Dukan birasını bıraktım kadehi yere attım :)
Zaten bayılarak içmiyordum ben ayrıca günde bir bardak yeşil çayımı içerim limon sıkıp bir bardak ta sodanı içerim tamam afilli karışımlara gerek yokcsi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?