Wuu kaptanda artiymis yirttik oglum ( ic sesBu hafta listeye hep eskiler gireceği için biraz zor olacak onunla uğraşırken bildirimimi yapayım da siz azarlayacağınız kadar azarlayın, çemkirebilirsiniz de, atış serbest yani
Geçen hafta : 65.3
Bu hafta: 65.9
+600
N'oldu, Dukana'a mı attık suçu?
O birer ısırık börekler falan masum, Dukan suçlu de mi
Yok ya beğenmedim onu ne öyle s..d..k gibiN'oldu, Dukana'a mı attık suçu?
O birer ısırık börekler falan masum, Dukan suçlu de mi
susma hakkımı kullayorum, önümüzdeki maçlara bakacağız artıkKilom
Gecen hafta.89.2
Bu hafta.89.6
Fark=+400
Bu hafta listeye hep eskiler gireceği için biraz zor olacak onunla uğraşırken bildirimimi yapayım da siz azarlayacağınız kadar azarlayın, çemkirebilirsiniz de, atış serbest yani
+600
dedik di mi aromalı yeşil çayla yap ice tea niyetine dik kafaya diyeYok ya beğenmedim onu ne öyle s..d..k gibi
Yoksa böreklerimin canı sağ olsun :)
Açım açççç.sana da maşallah diyorum...1,6 kg süper bir başarı..devammmmm....
Mutlaka etkilemiştir canım zaten doğum kontrol ilaçlarının yan etkilerinin içinde kilo alımı da var diye biliyorum. Önemli olan ilacı neden kullandığın?
Sağol canım. Maddi olarak bir sıkıntım yok şükür ama o tarz şeylerden çok korkuyorum canım ya..zaten eşimde gereksiz görür.suan bile yeter artık verdin ya diyip duruyor.
Amin ve banaaaKızlar tebrik ederim çok güzel gitmiş kilolardarısı bana inşallah
Ben kilosu 55-60 arasında olanların az vermesine bi sebep aramıyorum çünkü bence ideal kilona çok yakın ondan zor gidiyor. Ufak kaçamakla da tamamen gitmiyor diye düşünüyorumGeçen hafta 59,30
Bu hafta 59,00
Fark - 300 gr
%0,51 sanırım
Bence kötüsebebini kaptanın dediği gibi minicikte olsa kaçamaklara bağlıyorum ve ayrıca bu hafta sporum çok kötüydü onun dışında benimle ilgili bir notu olan varsa lütfen paylaşabilir mi şöyle yapsan daha iyi olur gibi
Bu hafta listeye hep eskiler gireceği için biraz zor olacak onunla uğraşırken bildirimimi yapayım da siz azarlayacağınız kadar azarlayın, çemkirebilirsiniz de, atış serbest yani
+600
Öylemiydik
Yok ya beğenmedim onu ne öyle s..d..k gibi
Yoksa böreklerimin canı sağ olsun :)
Ellerine sağlık canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?