Adacığım sen bilirsin, ben bu takımda yeniyim geçmişi çok hatırlamıyorum ama sen yanlış hatırlamıyorsam kilo veremiyordun. Bence 600 g az bir rakam değil hiç veremeyen birine göre. Diyetisyeni değiştir içine sinmiyorsa ama bu diyetisyen işi seni iyi motive etti.ben bu listeye uymasamda kendi bildiğim gibi yaptımdada -600 veriyorum zaten üstelik bu kadar yorulmadan ...
Bu hafta telefi edicem insEki Görüntüle 2236032
Eveett gelelim sporlara...
Bu haftanın spor birincisi @merve4416 oldu tebrik ederim
Az bir farkla kaçıranzambak86 yı da tebrik ederim.
AmaaaMuMu85 @asya_01 ve @latiska bu hafta hiç spor yapmamışlar
LAydLiNe seninde sporsuzluğun gözümden kaçmadı o artı nasıl geldi acaba
Devam et bence. Daha iki hafta oldu başlayalıcanım , diyetisyenimi aradım devam etmeyeceğimi söyledim sekretere, arkasından kendi aradı beni .. anlattım süt bana dokunuyor söylemiştim yinede süt verdiniz dedim.. verdiğiniz bitki çayları çarpıntı yapıyor bende dedim.... bitki çaysız kilo verilmiyor mu dedim... bana bitki çaysız tabikii kilo veriliyor dedi...harfiyen dediğinizi yapıyorum ama hala 70,800 kiloyum dedim bi kırılma noktası vardır belki sizin 70lerdir dedi onu verince daha hızlı kilo vereceğiz dedi...o yüzden bir ayı tamamlayalım ondan sonra karar verin dedi....listeyi bana atın tekrar düzenleyeyim dedi... öyle kararsız kaldım şimdi
Sebebi nedir söyle yanlışlarını bizde bilelim
Liste yazmadım ki sadece lokma kaçamağı yaptığım günü laf arasında yazmıştım. Sen bu hafta benim menüleri kontrol et. Hatta yazmazsam oralardan fırlat bir şeyler ki kesin kaçamak yapmışımdırHaydaaaaa...
Dönüp senin bu haftaki listelerini bulmak da boynumun borcu olsun.
Sen şu liste hesaplamalarını bitir, düştün elime
Selam kızlar
Geçen hafta :71.4
Bu hafta: 69.8
Fark :1.600
LAydLiNe ben bu hafta izne ayrılmak istiyorum, 1 hafta sonra ev taşımayı düşünüyoruz tabi yine aksilik çıkmazsa:)
Yoğun tempo olacağından diyetime ve sporuma dikkat edebileceğimi sanmıyorum
Wuu kaptanda artiymis yirttik oglum ( ic ses)
HeeeeeTabii kızamayacağım dimi sana
ula ben bile kilo verdim...
şimdi kaptana uyup yoldan çıkarsam ne olacak, hmmmm
hep sen mi atacaksın zopayı...gel gel... kaçma..
haftaya toparlarsın sen azimli hatun... ben de çok dikkat edeceğim...
LAydLiNe kaptanım ben sosyal medyada ünlü bir diyetisyenin bir paylasımında Metabolizma hızlandırıcı bir çorba tarifi bulmuştum 2 -3 gün falan uygulanıyordu sadece öglen ve aksam yemekleri yerine ama kahvaltı ara öğünler falan da var bu hafta öyle bişey deneyebilir miyim
Tebrik ederim canım çok güzel sonuç .Selam kızlar
LAydLiNe ben bu hafta izne ayrılmak istiyorum, 1 hafta sonra ev taşımayı düşünüyoruz tabi yine aksilik çıkmazsa:)
Tebrikler cnm , bu hafta çoğunluk ekside.Selam kızlar
O minik kaçamaklar bitiriyor bizi zaten, insallah bu hafta eksi olursun kaptan.Küçük küçük minik minik bir ısırımlık kaçamaklar ve çarşamba günü yediğim lokmalar. Cuma günü beni tırmaladılar. Bunlara ek olarak da günlük adım sayım sadece 2 gün hariç hep 3000 ler civarıydı. Yani hem çok hareket etmedim hem de minik kaçamaklar yaptım. Mesela türk kahvesinin yanına 1-2 tane minik lokum yedim. Ya da öğle yemeğinde ıslak kek vardı. 2-3 çatal tadına baktım. Bunun gibi minik kaçamaklar birikince gideceğine 600 gram geldi. Oysaki onları ağzıma sürmediğim zaman ki bu hafta göreceksiniz bunu. Menüleri yazacağım her lokmasına kadar en az 1 kilo verebiliyorum.
İnşallah dikkat etmeye çalışacağım, evet izne ayrılmak istiyorum, yine de fırsat buldukça topiğe gelmeye çalışacağım inşallahBenim için sıkıntı değil canım istersen izne ayırırım seni ama biliyorsun ki izne ayrılan hiç iyi dönmüyor. Yine de karar senin.
Teşekkürler canımTebrikler cnm , bu hafta çoğunluk ekside.
Teşekkürler canım, AminTebrik ederim canım çok güzel sonuç .
Allah yardımcın olsun taşınırken
Kabak enginar ya da kereviz brokoli biber dereotu maydanoz sogan domates zerdeçal kekik gibi baharatları var kaptanım yanına protein ilave edersem ögünlerin olabilir o zaman belki reglim var ya bu hafta ödemimi alır en azından diye düşündümÇorbanın içeriğine bağlı canım. Buraya bi yazıver bir bakalım. Benim burada bir arkadaşta yapmıştı ama ben sağlıklı bulmuyorum. Belki normal öğünün yanında tüketebilirsin ama iki gün sırf çorba içersen zaten kilo verirsin yani bu normal bir şey. Gerek yok metabolizmayı hızlandırmaya çalışırken bozmaya bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?