Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

ben bu listeye uymasamda kendi bildiğim gibi yaptımdada -600 veriyorum zaten üstelik bu kadar yorulmadan ...
Adacığım sen bilirsin, ben bu takımda yeniyim geçmişi çok hatırlamıyorum ama sen yanlış hatırlamıyorsam kilo veremiyordun. Bence 600 g az bir rakam değil hiç veremeyen birine göre. Diyetisyeni değiştir içine sinmiyorsa ama bu diyetisyen işi seni iyi motive etti.

Devam et bence. Daha iki hafta oldu başlayalı

Sebebi nedir söyle yanlışlarını bizde bilelim

Küçük küçük minik minik bir ısırımlık kaçamaklar ve çarşamba günü yediğim lokmalar. Cuma günü beni tırmaladılar. Bunlara ek olarak da günlük adım sayım sadece 2 gün hariç hep 3000 ler civarıydı. Yani hem çok hareket etmedim hem de minik kaçamaklar yaptım. Mesela türk kahvesinin yanına 1-2 tane minik lokum yedim. Ya da öğle yemeğinde ıslak kek vardı. 2-3 çatal tadına baktım. Bunun gibi minik kaçamaklar birikince gideceğine 600 gram geldi. Oysaki onları ağzıma sürmediğim zaman ki bu hafta göreceksiniz bunu. Menüleri yazacağım her lokmasına kadar en az 1 kilo verebiliyorum.

Haydaaaaa...
Dönüp senin bu haftaki listelerini bulmak da boynumun borcu olsun.

Sen şu liste hesaplamalarını bitir, düştün elime
Liste yazmadım ki sadece lokma kaçamağı yaptığım günü laf arasında yazmıştım. Sen bu hafta benim menüleri kontrol et. Hatta yazmazsam oralardan fırlat bir şeyler ki kesin kaçamak yapmışımdır

Benim için sıkıntı değil canım istersen izne ayırırım seni ama biliyorsun ki izne ayrılan hiç iyi dönmüyor. Yine de karar senin.

ula ben bile kilo verdim...
şimdi kaptana uyup yoldan çıkarsam ne olacak, hmmmm
hep sen mi atacaksın zopayı...gel gel... kaçma..

haftaya toparlarsın sen azimli hatun... ben de çok dikkat edeceğim...

Vur vur hakkındır biraz da şu taraftan vur hak ettim

Çorbanın içeriğine bağlı canım. Buraya bi yazıver bir bakalım. Benim burada bir arkadaşta yapmıştı ama ben sağlıklı bulmuyorum. Belki normal öğünün yanında tüketebilirsin ama iki gün sırf çorba içersen zaten kilo verirsin yani bu normal bir şey. Gerek yok metabolizmayı hızlandırmaya çalışırken bozmaya bence.

Tebrik ederim canım çok güzel sonuç .
Allah yardımcın olsun taşınırken

Tebrikler cnm , bu hafta çoğunluk ekside.

O minik kaçamaklar bitiriyor bizi zaten, insallah bu hafta eksi olursun kaptan.

Benim için sıkıntı değil canım istersen izne ayırırım seni ama biliyorsun ki izne ayrılan hiç iyi dönmüyor. Yine de karar senin.
İnşallah dikkat etmeye çalışacağım, evet izne ayrılmak istiyorum, yine de fırsat buldukça topiğe gelmeye çalışacağım inşallah

Kabak enginar ya da kereviz brokoli biber dereotu maydanoz sogan domates zerdeçal kekik gibi baharatları var kaptanım yanına protein ilave edersem ögünlerin olabilir o zaman belki reglim var ya bu hafta ödemimi alır en azından diye düşündüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…