wawwww harikasın canımGunaydiin kızlar :)
Gecen hafta 69.6
Bu hafta 68.0
Fark -1.600 kg.
Lor peynirim ise yaradi
Günün ilk raporunu da ben vereyim bari.
Dünkü iki kadehin geri dönüşümü duraklama olarak çıktı karşıma ki buna da şükür, şişe de bilirdim.
2. hafta 69,7 kg 68,1 kg 1,6 kg % 2,2956
Eki Görüntüle 2235970
Geçen hafta 75.7
Bu hafta 74.6
Giden 1.100
Şükürler olsun 74 u gördüminşallah 6 li rakamlara hızla inerim listede değilim diye oran yapmadım LAydLiNe
Geçen cuma 72.5
Bu cuma 71.5
Fark 1 kg
Son iki gün durakladı muhtemelen yoksa 71.3 görmüştüm cars sabahi, olsun yine de istikrarlı gitsin ben de daha fazla dikkat ederim pazar günü eşim gidiyor zaten.
canım seninki regli şişkinliğidir haftaya inanıyorum güzel rfakamlar göreceksinGeçen hafta 77.0
Bu hafta 77.5
Nasıl olur ama +500
Salı günü regli günümü gösteriyor ondan olabilir mi acaba
maşallah canım tebrikler
bak korktuğun gibi olmadı haftaya daha iyi geleceksin inanıyorummmGeçen hafta 74.9
Güncel 74.7
Yüzde 0.26
offf 7ler yapıştı üzerimize ben bir önceki diyetimde de 7lerden zor kurtulmuştumAy inşallah bi an önce kurtuluruz bu 7 lerden
Ama benim işim zor galiba
Geçen hafta 300 gitti bugün 200 gitti
Ama sabır bakalım
regliden canım , bide sen maşallah güzel kilolar verdin vucud durabilirGeçen Cuma 59.7
Bu Cuma 59.6
Fark -100 gr
Yüzde 0,167
Bu hafta malesef pek kilo veremedimNeden oldu anlamadım. Regl olabilir
0,5 kg kötü değil ki :)Kilo Bildirimi
Geçen hafta : 89,9
Güncel : 89,4
Fark : 500 gr
Yüzde : 0,55
Bu hafta bende wc sıkıntısı yaşadım maalesef.
hayırdır neden korkuyorsun??Korkuyorum
Neeeey? Sonucun kötü mü?
Benim rakibim kimdi?
Bi düşünelim bakalım kimdi?
AaaaLAydLiNe idi doğruuuu !
Teeey teeyyy
sahi ödül-ceza yok mu Kaptan?Tühhhhhhhhhhhhhh yaaaaaaaaaaaaaaaa unuttuydum ben seninle rakip olduğumu
geçen hafta daha iyi spor yapmıştım diye hatırlıyorum. Bir de o börek ısırıkları olmayaydı iyiydiGeçen hafta 59,30
Bu hafta 59,00
Fark - 300 gr
%0,51 sanırım
Bence kötüsebebini kaptanın dediği gibi minicikte olsa kaçamaklara bağlıyorum ve ayrıca bu hafta sporum çok kötüydü onun dışında benimle ilgili bir notu olan varsa lütfen paylaşabilir mi şöyle yapsan daha iyi olur gibi
konuştum canım diyetisyenile listemi değiştirdi devam edecem bakalım biraz sabır dedi gidecek belki 7ler sizin kırılma noktasıdır dedi...Sinirle ani bir karar verdiğini düşünüyorum canım. Bence diyetisyeni değiştirip denemelisin.
emzirdiğin için bir çok çayı kullanamıyorsun emzirme bitince senden daha hızlı kilo gidecek canımKilo Bildirimi
Geçen hafta : 89,9
Güncel : 89,4
Fark : 500 gr
Yüzde : 0,55
Bu hafta bende wc sıkıntısı yaşadım maalesef.
öyle yapacam canım bakalım sanırım biraz sabırsız davrandımDiğer mesajlarını alıntılamadıım ama okudum canım.
Tahlillerini mutlaka yapsın, 1 ay devam et bakalım.
Olmadı değiştirirsin...
Evet regl olabilir. Ama kilo azalınca daha az kilo gidiyor. Buna da bağlıyorum.canım seninki regli şişkinliğidir haftaya inanıyorum güzel rfakamlar göreceksin
kaçamak mı var kaptanım yoksa regli mi yaklaşıyor ?Bu hafta listeye hep eskiler gireceği için biraz zor olacak onunla uğraşırken bildirimimi yapayım da siz azarlayacağınız kadar azarlayın, çemkirebilirsiniz de, atış serbest yani
Geçen hafta : 65.3
Bu hafta: 65.9
+600
canım sen 21 gün şekersiz gününü tamamladıktan sonra şekerli şeyler tükettin mi ? maşallah diyeyim benim iyi gidiyor şekersiz günlerim...Kilom
Gecen hafta.89.2
Bu hafta.89.6
Fark=+400
Kaptanım bu hafta çok paylaşım da göremedik senden. Daha çok gelmelisinKüçük küçük minik minik bir ısırımlık kaçamaklar ve çarşamba günü yediğim lokmalar. Cuma günü beni tırmaladılar. Bunlara ek olarak da günlük adım sayım sadece 2 gün hariç hep 3000 ler civarıydı. Yani hem çok hareket etmedim hem de minik kaçamaklar yaptım. Mesela türk kahvesinin yanına 1-2 tane minik lokum yedim. Ya da öğle yemeğinde ıslak kek vardı. 2-3 çatal tadına baktım. Bunun gibi minik kaçamaklar birikince gideceğine 600 gram geldi. Oysaki onları ağzıma sürmediğim zaman ki bu hafta göreceksiniz bunu. Menüleri yazacağım her lokmasına kadar en az 1 kilo verebiliyorum.
yeşil çayı aktardan alıyorum ne kadar atılıyor içine ? ayyy yoksa bunuda mı sormuştum sanadedik di mi aromalı yeşil çayla yap ice tea niyetine dik kafaya diye
Ne abla sözü dinliyorsunuuuz, ne kanka sözü dinliyorsunuzz..
Ben nerelere gidem he köylüm?
27 den sonrasini hatirlamiyorumcanım sen 21 gün şekersiz gününü tamamladıktan sonra şekerli şeyler tükettin mi ? maşallah diyeyim benim iyi gidiyor şekersiz günlerim...
eline sağlık canım
evet canım çook motive etti şöyleki ben tatlısız duramazdım bir ısırık olsada kaçamağım olurdu şükür hiç kaçamağım olmadı... devam edecem canım biraz daha ...Adacığım sen bilirsin, ben bu takımda yeniyim geçmişi çok hatırlamıyorum ama sen yanlış hatırlamıyorsam kilo veremiyordun. Bence 600 g az bir rakam değil hiç veremeyen birine göre. Diyetisyeni değiştir içine sinmiyorsa ama bu diyetisyen işi seni iyi motive etti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?