Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Günaydın..
Geçen hafta: 86
Bu hafta: 84,6
Fark:1,4 kg; %1,62

LAydLiNe

Geçen hafta 75.7
Bu hafta 74.6
Giden 1.100
Şükürler olsun 74 u gördüm inşallah 6 li rakamlara hızla inerim listede değilim diye oran yapmadım LAydLiNe

Geçen cuma 72.5
Bu cuma 71.5
Fark 1 kg
Son iki gün durakladı muhtemelen yoksa 71.3 görmüştüm cars sabahi, olsun yine de istikrarlı gitsin ben de daha fazla dikkat ederim pazar günü eşim gidiyor zaten.

tebrikler kızlar

bişey soracam çalışmayan ev hanımları niye bu kadar erken tartılıyorsunuz ben cuma günleri özellikle biraz beklerdim aç karnına 100 gr bile gitse kar kar diye ????
ben bile bugün 9.20 de tartıldım sonra hemen kahvaltıya geçtim ... bekledim biraz sabah şişliği geçsin diye eğer vaktiniz varsa uyanır uanmaz hemen tartılmayın derim....

Kilo Bildirimi

Geçen hafta : 89,9
Güncel : 89,4
Fark : 500 gr
Yüzde : 0,55

Bu hafta bende wc sıkıntısı yaşadım maalesef.
0,5 kg kötü değil ki :)

hayırdır neden korkuyorsun??

Neeeey? Sonucun kötü mü?
Benim rakibim kimdi?
Bi düşünelim bakalım kimdi?
Aaaa LAydLiNe idi doğruuuu !
Teeey teeyyy

Tühhhhhhhhhhhhhh yaaaaaaaaaaaaaaaa unuttuydum ben seninle rakip olduğumu
sahi ödül-ceza yok mu Kaptan?

geçen hafta daha iyi spor yapmıştım diye hatırlıyorum. Bir de o börek ısırıkları olmayaydı iyiydi

Sinirle ani bir karar verdiğini düşünüyorum canım. Bence diyetisyeni değiştirip denemelisin.
konuştum canım diyetisyenile listemi değiştirdi devam edecem bakalım biraz sabır dedi gidecek belki 7ler sizin kırılma noktasıdır dedi...
düşündüm evet ben bi ara 66lara düşmüştüm 70lerde çok takılı kalmıştım ama sonra hızlı gitmeye başlamıştı ... şimdilik devam )

Kilo Bildirimi

Geçen hafta : 89,9
Güncel : 89,4
Fark : 500 gr
Yüzde : 0,55

Bu hafta bende wc sıkıntısı yaşadım maalesef.
emzirdiğin için bir çok çayı kullanamıyorsun emzirme bitince senden daha hızlı kilo gidecek canım )

Diğer mesajlarını alıntılamadıım ama okudum canım.
Tahlillerini mutlaka yapsın, 1 ay devam et bakalım.

Olmadı değiştirirsin...
öyle yapacam canım bakalım sanırım biraz sabırsız davrandım

Reactions: csi
kaçamak mı var kaptanım yoksa regli mi yaklaşıyor ?

Kaptanım bu hafta çok paylaşım da göremedik senden. Daha çok gelmelisin

dedik di mi aromalı yeşil çayla yap ice tea niyetine dik kafaya diye

Ne abla sözü dinliyorsunuuuz, ne kanka sözü dinliyorsunuzz..

Ben nerelere gidem he köylüm?
yeşil çayı aktardan alıyorum ne kadar atılıyor içine ? ayyy yoksa bunuda mı sormuştum sana

eline sağlık canım
tebrikler M merve4416
LAydLiNe kaptanım şu cardio puanlamasını bu hafta için yeniden oluştursak bir şekil verrsek ...

evet canım çook motive etti şöyleki ben tatlısız duramazdım bir ısırık olsada kaçamağım olurdu şükür hiç kaçamağım olmadı... devam edecem canım biraz daha ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…