wawwww rakibemm alkışlar ıslıklarrrrSelam kızlar
Geçen hafta :71.4
Bu hafta: 69.8
Fark :1.600
LAydLiNe ben bu hafta izne ayrılmak istiyorum, 1 hafta sonra ev taşımayı düşünüyoruz tabi yine aksilik çıkmazsa:)
Yoğun tempo olacağından diyetime ve sporuma dikkat edebileceğimi sanmıyorum
kaptanımBenim için sıkıntı değil canım istersen izne ayırırım seni ama biliyorsun ki izne ayrılan hiç iyi dönmüyor. Yine de karar senin.
bence senin kilon şuan karataya uygun değil canım ... karatay kahvaltısının maşallahı var dolu doluBu hafta karataya mı başlasam tekrar
Ayça çayı hangi marketten alıyordun, burda bulamadım açaili ananaslı.dedik di mi aromalı yeşil çayla yap ice tea niyetine dik kafaya diye
Ne abla sözü dinliyorsunuuuz, ne kanka sözü dinliyorsunuzz..
Ben nerelere gidem he köylüm?
emzirirken içilebiliyor mu bu hap? Emziryordun değil mi arkadaşım ?Bu ay korunmak için kullandım
eline sağlık canım.Eki Görüntüle 2236032
Eveett gelelim sporlara...
Bu haftanın spor birincisi @merve4416 oldu tebrik ederim
Az bir farkla kaçıranzambak86 yı da tebrik ederim.
Amaaa @MuMu85asya_01 ve @latiska bu hafta hiç spor yapmamışlar
LAydLiNe seninde sporsuzluğun gözümden kaçmadı o artı nasıl geldi acaba
hahahah27 den sonrasini hatirlamiyorum
wow çok heyecanlı.. takımda olmayı gerçekten çok isterim, daha çok Hırslanıyor insan. Ama arkadaşları umarım aşağı çekmem. Eğer öyle bir durum olacaksa beklerim artıya geçene kadar. Nasıl uygun görürsen artık..Bence erken kalkmak iyidir 5 te olsaAma tabii ki 5 te kalkınca akşam erken yatmak lazım geliyor
Ödem toplamıştır vücut genelde öyle oluyor. Haftaya daha iyi bir sonuç görürsün. Ama yine de tebrik ederim çok güzel bir sonuç maşallah
Gayet güzel bir sonuç canım. İnşallah hep böyle gider. Zaten ideali haftada 1 kiloTakım ortalamasına göre seni bu hafta listeye alacağım inşallah
Aslında gayet güzel gidiyordun mutlaka ödem yapan bir şey vardır ya da yaptığın kaçamaklar etkilemiştir çünkü beni bir gün yaptığım kaçamak çok etkiledi. Hep diyorum bir lokma kaçamak bile etkiliyor diye ama bana inanan yok.
Gayet güzel canım. Darısı 6 lı rakamlara inşallah. Eğer düzenli beslenirsen en geç 1 ay sonra 6 lı rakamları görürsün.
Aynen aynen hep söylüyorum kaçamak yapmayın diye. Tek lokması bile etkiliyor. Ama az ama çok bir şekilde etkiliyor. Bir de yiyorum ama yine zayıflıyorum düşüncesi bir süre sonra insanı farklı yönlere çekiyor. Mesela ben de o rahatlık oluyor. Nasılsa yiyorum yine de kilo veriyorum rahatlığı sonrası tartı kötü sonuçlar gösteriyor.
Çok güzel bir sonuç canım. Eğer listenin durumu iyi olursa bu hafta seni de listeye alacağım inşallah. Ama bana istikrarlı olacağına dair söz vermen lazım
doğru karar..evet canım çook motive etti şöyleki ben tatlısız duramazdım bir ısırık olsada kaçamağım olurdu şükür hiç kaçamağım olmadı... devam edecem canım biraz daha ...
Açamadım canım. Adını söyle de bakayım.
bu şarkıya taktım bugün sizlere hediye ediyorum) birlikte dinleyelim
mustafa ceceli sinan akçıl anlarsınAçamadım canım. Adını söyle de bakayım.
Güzelmiş. Ceceli nasıl zayıflamış, küçülmüş baya.mustafa ceceli sinan akçıl anlarsın) şuan bangır bangır dinliyorum
evet bayağı zayfilamış... ses uyumları çok güzel olmuş bence başka bir düette yapmalılar...Güzelmiş. Ceceli nasıl zayıflamış, küçülmüş baya.
Ben zibilyon defa açık çaylara güvenmediğimi bu yüzden Doğadan'ın "ananaslı acailisi"ni kullandığımı yazmıştım ama muhtemelen unutmuşsun canımcım.yeşil çayı aktardan alıyorum ne kadar atılıyor içine ? ayyy yoksa bunuda mı sormuştum sana
tebrikler kızlar
bişey soracam çalışmayan ev hanımları niye bu kadar erken tartılıyorsunuz ben cuma günleri özellikle biraz beklerdim aç karnına 100 gr bile gitse kar kar diye ????
ben bile bugün 9.20 de tartıldım sonra hemen kahvaltıya geçtim ... bekledim biraz sabah şişliği geçsin diye eğer vaktiniz varsa uyanır uanmaz hemen tartılmayın derim....
Ben de diyorum daha ayılamadım mı da, hatırlamıyorum. Bak seeenListe yazmadım ki sadece lokma kaçamağı yaptığım günü laf arasında yazmıştım. Sen bu hafta benim menüleri kontrol et. Hatta yazmazsam oralardan fırlat bir şeyler ki kesin kaçamak yapmışımdır
Selam kızlar
Geçen hafta :71.4
Bu hafta: 69.8
Fark :1.600
LAydLiNe ben bu hafta izne ayrılmak istiyorum, 1 hafta sonra ev taşımayı düşünüyoruz tabi yine aksilik çıkmazsa:)
Yoğun tempo olacağından diyetime ve sporuma dikkat edebileceğimi sanmıyorum
Migros canım...Ayça çayı hangi marketten alıyordun, burda bulamadım açaili ananaslı.
emzirirken içilebiliyor mu bu hap? Emziryordun değil mi arkadaşım ?
eline sağlık canım.
Vayy denemek lazımKızlar toplaşın, yüzyılın diyet tatlısının tarifini veriyorum.
Yapın, bana hak vereceksiniz.
2 dolu (tepeleme) Yulaf Kepeği Karışımı
1 yemek kaşığı yağsız yoğurt
2-3 yemek kaşığı yağsız süt
1 yumurta
1 çay kaşığı vanilya
1 çay kaşığı kabartma tozu
1 çay kaşığı tarçın
1 yumurtayı bir minicik fiske tuz ile iyice çırpıyoruz. Yoğurt, vanilya, tarçın ve kabartma tozunu ekleyip iyice çırpmaya devam ediyoruz (köpük köpük olsun üstü). Yulaf kepeği karışımını ve 2 yemek kaşığı sütü ekliyoruz. İyice homojen bir kıvam almasını sağlıyoruz. İyice ısınmış tavaya (tercihen krep tavası) 1'er kaşık karışım döküyoruz. Üsleri göz göz olunca tersini çeviriyoruz. (hamuru döktükten sonra altını biraz kısın ateşin. Ben 9'dan 7'ye getiririm hep krep ve pancake'lerde)
6 adet pancake çıkıyor bu karışımdan. Üstüne de şekersiz reçel döküyoruz.
E F S A N E !!!
AmiinnnAmin ve banaaa
Hadi bakalım tatlım, başarılar.Sporu mu yaptım evimi temizledim yemeğimi ocağa koydum geldim. Ben bugün karataya başladım kızlar 2 ana ogun belki araya bir ara ogün koyabilirim alisana kadar. Karatay iyi geliyor bana Allah ın izniyle bu şekilde devam edecem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?