Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

wawwww rakibemm alkışlar ıslıklarrrr

dedik di mi aromalı yeşil çayla yap ice tea niyetine dik kafaya diye

Ne abla sözü dinliyorsunuuuz, ne kanka sözü dinliyorsunuzz..

Ben nerelere gidem he köylüm?
Ayça çayı hangi marketten alıyordun, burda bulamadım açaili ananaslı.

Bu ay korunmak için kullandım
emzirirken içilebiliyor mu bu hap? Emziryordun değil mi arkadaşım ?

eline sağlık canım.

geçmiş bitti şükür ) birazdan kalkıp salata yapayımmm iki günlük salata yapıyorum kolay oluyor bana hergün hergün salata ile uğraşmıyorum ...

wow çok heyecanlı.. takımda olmayı gerçekten çok isterim, daha çok Hırslanıyor insan. Ama arkadaşları umarım aşağı çekmem. Eğer öyle bir durum olacaksa beklerim artıya geçene kadar. Nasıl uygun görürsen artık..

evet canım çook motive etti şöyleki ben tatlısız duramazdım bir ısırık olsada kaçamağım olurdu şükür hiç kaçamağım olmadı... devam edecem canım biraz daha ...
doğru karar..

LAydLiNe caniim 6 ay olsaydi keske ama değilmiss. Simdi baktim da 11 kasimda 62 kiloyla izne cikmisim 4 ayda 7 kilo alip geri döndüm inanamiyorum kendimeee

ada kaçar salata yapmaya başlıyayım görüşürüz

yeşil çayı aktardan alıyorum ne kadar atılıyor içine ? ayyy yoksa bunuda mı sormuştum sana
Ben zibilyon defa açık çaylara güvenmediğimi bu yüzden Doğadan'ın "ananaslı acailisi"ni kullandığımı yazmıştım ama muhtemelen unutmuşsun canımcım.

Hmm ben rejim ve tartılma olaylarında cahil olduğum için bu trick hakkında fikrim yoktu. Teşekkürler

Ben de diyorum daha ayılamadım mı da, hatırlamıyorum. Bak seeen
Ensendeyim, bilgine tatlım

Ayça çayı hangi marketten alıyordun, burda bulamadım açaili ananaslı.

emzirirken içilebiliyor mu bu hap? Emziryordun değil mi arkadaşım ?

eline sağlık canım.
Migros canım...
ada81

Kızlar toplaşın, yüzyılın diyet tatlısının tarifini veriyorum.
Yapın, bana hak vereceksiniz.

2 dolu (tepeleme) Yulaf Kepeği Karışımı
1 yemek kaşığı yağsız yoğurt
2-3 yemek kaşığı yağsız süt
1 yumurta
1 çay kaşığı vanilya
1 çay kaşığı kabartma tozu
1 çay kaşığı tarçın

1 yumurtayı bir minicik fiske tuz ile iyice çırpıyoruz. Yoğurt, vanilya, tarçın ve kabartma tozunu ekleyip iyice çırpmaya devam ediyoruz (köpük köpük olsun üstü). Yulaf kepeği karışımını ve 2 yemek kaşığı sütü ekliyoruz. İyice homojen bir kıvam almasını sağlıyoruz. İyice ısınmış tavaya (tercihen krep tavası) 1'er kaşık karışım döküyoruz. Üsleri göz göz olunca tersini çeviriyoruz. (hamuru döktükten sonra altını biraz kısın ateşin. Ben 9'dan 7'ye getiririm hep krep ve pancake'lerde)

6 adet pancake çıkıyor bu karışımdan. Üstüne de şekersiz reçel döküyoruz.

E F S A N E !!!

Vayy denemek lazım

Reactions: csi
Sporu mu yaptım evimi temizledim yemeğimi ocağa koydum geldim. Ben bugün karataya başladım kızlar 2 ana ogun belki araya bir ara ogün koyabilirim alisana kadar. Karatay iyi geliyor bana Allah ın izniyle bu şekilde devam edecem

Hadi bakalım tatlım, başarılar.
Ben de bugünden itibaren Leslie'ye başlayacağım.

Sanırım ilk olarak 1 mile ile başlamak gerekiyor, değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…