yok şakın bi yere gitme demiştin he ama elimde demleme usulü yeşil çay vardı onu değerlendiriyorum hala ben kupayla taze taze demler içerim anamdedik di mi aromalı yeşil çayla yap ice tea niyetine dik kafaya diye
Ne abla sözü dinliyorsunuuuz, ne kanka sözü dinliyorsunuzz..
Ben nerelere gidem he köylüm?
çok güzel tablo yapmışsın eline sağlık şakın peşimizi bırakma gerçekten çok motive edici oluyor geçen hafta 1. Oldum 700 gr gitmişti bu hafta 4. Olmuşum 300 gr gitmiş geçen hafta Merve güzel kilo vermişti yine güzel adımları vardı bu hafta 1. Olmasına rağmen 100 gr gitmiş enteresan M merve4416
ya evet haklısın bundan sonra az az gidecek heralde kabaullenmem lazım artı olmayayım daBen kilosu 55-60 arasında olanların az vermesine bi sebep aramıyorum çünkü bence ideal kilona çok yakın ondan zor gidiyor. Ufak kaçamakla da tamamen gitmiyor diye düşünüyorum
Menü de vermiyon kaptanım nerde yanlış yaptığını da bilmiyoruz
Öylemiydikben kaptan vermedi öyle kaldık sanıyordum
Allah iyiliğini versin emi
zaten hastanede spora başlayacaktın onunla da güzel menülerini kombinlersin ama buraya menü bırakmayı ihmal etmeKüçük küçük minik minik bir ısırımlık kaçamaklar ve çarşamba günü yediğim lokmalar. Cuma günü beni tırmaladılar. Bunlara ek olarak da günlük adım sayım sadece 2 gün hariç hep 3000 ler civarıydı. Yani hem çok hareket etmedim hem de minik kaçamaklar yaptım. Mesela türk kahvesinin yanına 1-2 tane minik lokum yedim. Ya da öğle yemeğinde ıslak kek vardı. 2-3 çatal tadına baktım. Bunun gibi minik kaçamaklar birikince gideceğine 600 gram geldi. Oysaki onları ağzıma sürmediğim zaman ki bu hafta göreceksiniz bunu. Menüleri yazacağım her lokmasına kadar en az 1 kilo verebiliyorum.
tartılmaya korkuyordum sabah :)0,5 kg kötü değil ki :)
hayırdır neden korkuyorsun??
sahi ödül-ceza yok mu Kaptan?
geçen hafta daha iyi spor yapmıştım diye hatırlıyorum. Bir de o börek ısırıkları olmayaydı iyiydi
Denerim canım sağol. Sanki kilo verdikçe de gidiyor gibi geldi.bakalim spor ve diyetle düzene girer inş. Ama şöyle bi de krem gibi bişey olsa daha etkili olur gibi gelmişti bana da.Canim.ebru salli selülit savar cdsi cok farketturiyor kendim yapmadim ama yapan arkadasimin öncesi ve sonrasi fotolarini gördüm 0 selülit kalmisti
Canım benim cuma ve cumartesi neden boş ben hep yazdım cumadan beri.LAydLiNe spor puanlarında da değişiklik yapacaktın. Eğer yapacaksan bugün halletmen lazım
Hatta benim cumartesi 9000 adımdı cumayı hatırlamıyorum ama tekrar kontrol edip eklersen sevinirim canım.
Selam kızlar
Geçen hafta :71.4
Bu hafta: 69.8
Fark :1.600
LAydLiNe ben bu hafta izne ayrılmak istiyorum, 1 hafta sonra ev taşımayı düşünüyoruz tabi yine aksilik çıkmazsa:)
Yoğun tempo olacağından diyetime ve sporuma dikkat edebileceğimi sanmıyorum
0,5 kg kötü değil ki :)
emzirirken içilebiliyor mu bu hap? Emziryordun değil mi arkadaşım ?
eline sağlık canım
Canım benim cuma ve cumartesi neden boş ben hep yazdım cumadan beri.
Hatta benim cumartesi 9000 adımdı cumayı hatırlamıyorum ama tekrar kontrol edip eklersen sevinirim canım.
Canim ana listede en fazla 12 kisi oluyor diye biliyorum yaniliyormuyum ?***13.Takım 609. ETAP***
LAydLiNe (65.3///%)
zambak86(71.4///%)
Mayis24 (72.4///%)
hebelee (59.3///%)
madamhd (89.9///%)
merve4416(59.7///%)
gulenyuzumsunsen(74.95///%)
MuMu85 (89.2///%)
umudum2(57.9///%)
yumaknuro(72.5///%) 555. Etapta 72.6 kilo ile izne ayrılan üye. 2. takımdan transfer olmak istiyor.
ada81(71.4///%) 605. Etapta 71.1 kilo ile izne ayrılan üye
Akkat (86///%) 398. Etapta 70.8 kilo ile izne ayrılan üye
csi (69.7///%) Yeni üye Başlama tarihi: 03.02.2019 Başlangıç kilosu: 70.8 Hedef: 60
13. Takım ortalaması: % 0.785
*** 13.TAKIM 609. ETAP Free Liste ***
Latiska (62.1///% ) 596. etapta 58.5 kilo ile izne ayrılan üye
Ftmaly(77///%)
lina0156 (73.8///%) 01.02.2019' da ilk kilo bildirimi 73.5
asya_01 (76.9///%) 01.02.2019' da ilk kilo bildirimi 78.9
13. Takım ortalaması: %
Listesiz devam etmek isterse ?Kızlar yaaaaa bu arada biz bayağı bayağı kalabalıklaşmışız. Ben yokken ola ki yeni arkadaşlar katılmak isteyebilir aramıza, takımda yer kalmadığını söylerseniz sevinirim. Paylaşımdan çağırmıyoruz ama yine de arada gelenler var
Ben onu bir yerlerde okumuştum da canım sanki takım sayısını 12 ile sınırlamışlardı, takımdaki üye sayısını değil diye hatırlıyorum.Canim ana listede en fazla 12 kisi oluyor diye biliyorum yaniliyormuyum ?
Ben öyle yapıyorum, aynen sabah çok şiş oluyorumtebrikler kızlar
bişey soracam çalışmayan ev hanımları niye bu kadar erken tartılıyorsunuz ben cuma günleri özellikle biraz beklerdim aç karnına 100 gr bile gitse kar kar diye ????
ben bile bugün 9.20 de tartıldım sonra hemen kahvaltıya geçtim ... bekledim biraz sabah şişliği geçsin diye eğer vaktiniz varsa uyanır uanmaz hemen tartılmayın derim....
Evet canim bende liste icin dedim yoksa takimda kisi sayisi cok olabilir...Ben onu bir yerlerde okumuştum da canım sanki takım sayısını 12 ile sınırlamışlardı, takımdaki üye sayısını değil diye hatırlıyorum.
Gene de kaptan açıklayacaktırLAydLiNe
Tamam ama ben de takım sayısı derken takımdaki kişi sayısı değil, yarışmaya katılan takımların sayısı gibi anladığımı demek istedim. Ne saçma bir cümle olduEvet canim bende liste icin dedim yoksa takimda kisi sayisi cok olabilir...
Evet canim bende liste icin dedim yoksa takimda kisi sayisi cok olabilir...
Kaptanım bu hafta çok paylaşım da göremedik senden. Daha çok gelmelisin
Teşekkürler canım :) Ay şımardımwawwww rakibemm alkışlar ıslıklarrrr
Güzelmiş. Ceceli nasıl zayıflamış, küçülmüş baya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?