Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

dedik di mi aromalı yeşil çayla yap ice tea niyetine dik kafaya diye

Ne abla sözü dinliyorsunuuuz, ne kanka sözü dinliyorsunuzz..

Ben nerelere gidem he köylüm?
yok şakın bi yere gitme demiştin he ama elimde demleme usulü yeşil çay vardı onu değerlendiriyorum hala ben kupayla taze taze demler içerim anam

çok güzel tablo yapmışsın eline sağlık şakın peşimizi bırakma gerçekten çok motive edici oluyor geçen hafta 1. Oldum 700 gr gitmişti bu hafta 4. Olmuşum 300 gr gitmiş geçen hafta Merve güzel kilo vermişti yine güzel adımları vardı bu hafta 1. Olmasına rağmen 100 gr gitmiş enteresan M merve4416

ya evet haklısın bundan sonra az az gidecek heralde kabaullenmem lazım artı olmayayım da

zaten hastanede spora başlayacaktın onunla da güzel menülerini kombinlersin ama buraya menü bırakmayı ihmal etme

0,5 kg kötü değil ki :)

hayırdır neden korkuyorsun??

sahi ödül-ceza yok mu Kaptan?

geçen hafta daha iyi spor yapmıştım diye hatırlıyorum. Bir de o börek ısırıkları olmayaydı iyiydi
tartılmaya korkuyordum sabah :)
Evet bu hafta daha iyi spor yapacağım ve kaçamaksız bir hafta

Canim.ebru salli selülit savar cdsi cok farketturiyor kendim yapmadim ama yapan arkadasimin öncesi ve sonrasi fotolarini gördüm 0 selülit kalmisti
Denerim canım sağol. Sanki kilo verdikçe de gidiyor gibi geldi.bakalim spor ve diyetle düzene girer inş. Ama şöyle bi de krem gibi bişey olsa daha etkili olur gibi gelmişti bana da.

***13.Takım 609. ETAP***

LAydLiNe (65.3///%)
zambak86(71.4///%)
Mayis24 (72.4///%)
hebelee (59.3///%)
madamhd (89.9///%)
merve4416(59.7///%)
gulenyuzumsunsen(74.95///%)
MuMu85 (89.2///%)
umudum2(57.9///%)
yumaknuro(72.5///%) 555. Etapta 72.6 kilo ile izne ayrılan üye. 2. takımdan transfer olmak istiyor.
ada81(71.4///%) 605. Etapta 71.1 kilo ile izne ayrılan üye
Akkat (86///%) 398. Etapta 70.8 kilo ile izne ayrılan üye

csi (69.7///%) Yeni üye Başlama tarihi: 03.02.2019 Başlangıç kilosu: 70.8 Hedef: 60

13. Takım ortalaması: % 0.785

*** 13.TAKIM 609. ETAP Free Liste ***

Latiska (62.1///% ) 596. etapta 58.5 kilo ile izne ayrılan üye
Ftmaly(77///%)
lina0156 (73.8///%) 01.02.2019' da ilk kilo bildirimi 73.5
asya_01 (76.9///%) 01.02.2019' da ilk kilo bildirimi 78.9

13. Takım ortalaması: %

Kızlar yaaaaa bu arada biz bayağı bayağı kalabalıklaşmışız. Ben yokken ola ki yeni arkadaşlar katılmak isteyebilir aramıza, takımda yer kalmadığını söylerseniz sevinirim. Paylaşımdan çağırmıyoruz ama yine de arada gelenler var

Hatika sonuç tebrikler

0,5 kg kötü değil ki :)

Evet kötü değilde şuan daha fazla gitmesi gerekiyor. Hem kilom fazla hem de yapışık kilo değil

emzirirken içilebiliyor mu bu hap? Emziryordun değil mi arkadaşım ?

eline sağlık canım

Evet emziriyorum. Ben doktora gitmedim de bi arkadaşa emziriyorken doktoru bu ilacı vermişti canım kullanılıyor sanırım

Canım benim cuma ve cumartesi neden boş ben hep yazdım cumadan beri.

Listeye eklememişsindir canım. Listelerin son halini aldım hep

Hatta benim cumartesi 9000 adımdı cumayı hatırlamıyorum ama tekrar kontrol edip eklersen sevinirim canım.

Bi bakacam listelere

Canim ana listede en fazla 12 kisi oluyor diye biliyorum yaniliyormuyum ?

Listesiz devam etmek isterse ?

Ben öyle yapıyorum, aynen sabah çok şiş oluyorum

Ben onu bir yerlerde okumuştum da canım sanki takım sayısını 12 ile sınırlamışlardı, takımdaki üye sayısını değil diye hatırlıyorum.
Gene de kaptan açıklayacaktır
LAydLiNe
Evet canim bende liste icin dedim yoksa takimda kisi sayisi cok olabilir...

Kaptanım bu hafta çok paylaşım da göremedik senden. Daha çok gelmelisin

Bundan daha sık gelirsem artık bütün işi gücü bırakıp burada yatmam lazım kızlar. Sadece menü yazmadım. Onda da sizlere kötü örnek olmak istemediğim içindi. Ama artık iyi kötü ne varsa yazacağım. Sopalarsınız siz de beni ama paylaşım konusunda yanlışın var. Takım o kadar kalabalık ki bir kez açtığım zaman en az abartısız iki saat pc başında kalıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…