Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Şair burada diyor ki, "bukbıkbık geyik yapmayın" eliniz değil ayaklarınız çalışsın.

Kızlar msnumu vereyim
Sabah 11 10 da
2 has yum Az peynir salatalık çay 2 koz biber

Saat 14.20
10 fındık sütlü kahve

Saat 17 de tavuk sote salata turp

Şu 2lt içerim daha
Spor 30 dk yürüyüş

Kilom
Gecen hafta.89.2
Bu hafta.89.6
Fark=+400

Sebebi ne sence?

Bu ay korunmak için kullandım
Kullanmaya devam edecek misin peki?
Bu hafta grup yarisimi yapsak
Grup yarışı derken?
Harikasın canım çok güzel bir liste oluşturmuşsun. Ellerine yüreğine sağlık. Ayrıca yaptığın yorumlarda da sonuna kadar haklısın ki bildirim yapmadım aslında yapsam olurdu puanım. Ama yine de çok hareketsiz bir hafta geçirdim zaten tartıda da onun kötü sonucunu aldım.
LAydLiNe spor puanlarında da değişiklik yapacaktın. Eğer yapacaksan bugün halletmen lazım
Akşam halletmeye çalışacağım. Vakti olan başka birisi de yapabilir aslında. İlla benim yapmama gerek yok. Bir de herkesin önerisini alalım ki ortaklaşa bir puan listesi oluşturalım.
Aynı karışım canım. Tadını biliyorum ben de içtim çünkü bir öğün tadına bakmak için. Aslında içilecek bir şey ama gerek yok. Dediğim gibi normal öğünün yanına ekleyebilirsin ama sırf çorba içmeni istemem.
kuaföre gittim biraz dışarda yürüyüş yaptım geldim duş aldım kocaman bir bardak suyumla geçmiş yapayım bakalım kimler ne kadar kilo vermiş ..
Ben de gittim bugün kuaföre. Hastane de kuaför var ve harika bir durum bu durum. Dip boyam gelmişti biraz onu hallettim. Mis gibi giriyorum hafta sonuna
offf 7ler yapıştı üzerimize ben bir önceki diyetimde de 7lerden zor kurtulmuştum
Bence böyle düşünme haftaya 6 lı rakamları göreceksin. Kendi kendine kötü mesaj yollama. Sen farkında değilsin ama bilinçaltı ve vücut etkileniyor bu düşüncelerden. Mesela bak şöyle bir şey deneyelim. Ben haftaya cumaya 63 lü bir rakam göreceğim. Ucundan da olsa göreceğime inanıyorum. Bakalım cumaya ne çıkacak.
kaçamak mı var kaptanım yoksa regli mi yaklaşıyor ?
Kaçamak var canım kaçamak lokmalı lokmalı
Bu hafta karataya mı başlasam tekrar
Yok yok sen devam et böyle. Bu hafta durdu ama haftaya devam edecek. Pes etmek yok. Dedim ya sana.
eline sağlık canım
tebrikler @merve4416
LAydLiNe kaptanım şu cardio puanlamasını bu hafta için yeniden oluştursak bir şekil verrsek ...
Bugün akşam halledelim canım bu meseleyi.
LAydLiNe caniim 6 ay olsaydi keske ama değilmiss. Simdi baktim da 11 kasimda 62 kiloyla izne cikmisim 4 ayda 7 kilo alip geri döndüm inanamiyorum kendimeee
O zaman ayrıldığın kiloya inene kadar seni free listede tutacağım mecburen.
Hadi bakalım tatlım, başarılar.
Ben de bugünden itibaren Leslie'ye başlayacağım.

Sanırım ilk olarak 1 mile ile başlamak gerekiyor, değil mi?
Sen dikkat et lütfen yürürken kendine. Birden bire başlama zaten yavaş yavaş.

Kızlar msnumu vereyim
Sabah 11 10 da
2 has yum Az peynir salatalık çay 2 koz biber

Saat 14.20
10 fındık sütlü kahve

Saat 17 de tavuk sote salata turp

Şu 2lt içerim daha
Spor 30 dk yürüyüş

Kahvaltının saati çok geç canım çok. Daha erken kahvaltı yapman lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…