Bak hemen satıyor benikaptanımzambak86 taşınmadan dolayı fazla gelemiyecekse ben yeni rakibe istiyorummm .... rakipsizliğe gelemem
Listesiz devam etmek isterse ?
Canim ana listede en fazla 12 kisi oluyor diye biliyorum yaniliyormuyum ?
Evet 1 le başlıyor alistikca artirHadi bakalım tatlım, başarılar.
Ben de bugünden itibaren Leslie'ye başlayacağım.
Sanırım ilk olarak 1 mile ile başlamak gerekiyor, değil mi?
insallah canım ya sende görürsün insallah hep birlikte görelimcanım seninki regli şişkinliğidir haftaya inanıyorum güzel rfakamlar göreceksin
Bu akşam başlayayım bakalım.Evet 1 le başlıyor alistikca artir
Evet kaptan girmek istiyorum girersem daha kontrollü olacakasya_01 Tatlım ana listeye girmek istiyor musun?
Yaa senin bu enerjini çook seviyorumBu akşam başlayayım bakalım.
Belimi zorlamazsa, çok zevkli duruyor.
Seyredince kilo verilmiyordu di mi
Şair burada diyor ki, "bukbıkbık geyik yapmayın" eliniz değil ayaklarınız çalışsın.Bundan daha sık gelirsem artık bütün işi gücü bırakıp burada yatmam lazım kızlar. Sadece menü yazmadım. Onda da sizlere kötü örnek olmak istemediğim içindi. Ama artık iyi kötü ne varsa yazacağım. Sopalarsınız siz de beni ama paylaşım konusunda yanlışın var. Takım o kadar kalabalık ki bir kez açtığım zaman en az abartısız iki saat pc başında kalıyorum.
Hahaha farkli seylerden bahsetmişizTamam ama ben de takım sayısı derken takımdaki kişi sayısı değil, yarışmaya katılan takımların sayısı gibi anladığımı demek istedim. Ne saçma bir cümle oldu
Amaan boşver.Hahaha farkli seylerden bahsetmişiz
Sebebi ne sence?Kilom
Gecen hafta.89.2
Bu hafta.89.6
Fark=+400
Kullanmaya devam edecek misin peki?Bu ay korunmak için kullandım
Grup yarışı derken?Bu hafta grup yarisimi yapsak
Harikasın canım çok güzel bir liste oluşturmuşsun. Ellerine yüreğine sağlık. Ayrıca yaptığın yorumlarda da sonuna kadar haklısın ki bildirim yapmadım aslında yapsam olurdu puanım. Ama yine de çok hareketsiz bir hafta geçirdim zaten tartıda da onun kötü sonucunu aldım.Eki Görüntüle 2236032
Eveett gelelim sporlara...
Bu haftanın spor birincisi @merve4416 oldu tebrik ederim
Az bir farkla kaçıranzambak86 yı da tebrik ederim.
Amaaa @MuMu85asya_01 ve @latiska bu hafta hiç spor yapmamışlar
LAydLiNe seninde sporsuzluğun gözümden kaçmadı o artı nasıl geldi acaba
Akşam halletmeye çalışacağım. Vakti olan başka birisi de yapabilir aslında. İlla benim yapmama gerek yok. Bir de herkesin önerisini alalım ki ortaklaşa bir puan listesi oluşturalım.LAydLiNe spor puanlarında da değişiklik yapacaktın. Eğer yapacaksan bugün halletmen lazım
Aynı karışım canım. Tadını biliyorum ben de içtim çünkü bir öğün tadına bakmak için. Aslında içilecek bir şey ama gerek yok. Dediğim gibi normal öğünün yanına ekleyebilirsin ama sırf çorba içmeni istemem.Kabak enginar ya da kereviz brokoli biber dereotu maydanoz sogan domates zerdeçal kekik gibi baharatları var kaptanım yanına protein ilave edersem ögünlerin olabilir o zaman belki reglim var ya bu hafta ödemimi alır en azından diye düşündüm
Ben de gittim bugün kuaföre. Hastane de kuaför var ve harika bir durum bu durum. Dip boyam gelmişti biraz onu hallettim. Mis gibi giriyorum hafta sonunakuaföre gittim biraz dışarda yürüyüş yaptım geldim duş aldım kocaman bir bardak suyumlageçmiş yapayım bakalım kimler ne kadar kilo vermiş ..
Bence böyle düşünme haftaya 6 lı rakamları göreceksin. Kendi kendine kötü mesaj yollama. Sen farkında değilsin ama bilinçaltı ve vücut etkileniyor bu düşüncelerden. Mesela bak şöyle bir şey deneyelim. Ben haftaya cumaya 63 lü bir rakam göreceğim. Ucundan da olsa göreceğime inanıyorum. Bakalım cumaya ne çıkacak.offf 7ler yapıştı üzerimize ben bir önceki diyetimde de 7lerden zor kurtulmuştum
Kaçamak var canım kaçamak lokmalı lokmalıkaçamak mı var kaptanım yoksa regli mi yaklaşıyor ?
Yok yok sen devam et böyle. Bu hafta durdu ama haftaya devam edecek. Pes etmek yok. Dedim ya sana.Bu hafta karataya mı başlasam tekrar
Bugün akşam halledelim canım bu meseleyi.eline sağlık canım
tebrikler @merve4416
LAydLiNe kaptanım şu cardio puanlamasını bu hafta için yeniden oluştursak bir şekil verrsek ...
O zaman ayrıldığın kiloya inene kadar seni free listede tutacağım mecburen.LAydLiNe caniim 6 ay olsaydi keske ama değilmiss. Simdi baktim da 11 kasimda 62 kiloyla izne cikmisim 4 ayda 7 kilo alip geri döndüm inanamiyorum kendimeee
Sen dikkat et lütfen yürürken kendine. Birden bire başlama zaten yavaş yavaş.Hadi bakalım tatlım, başarılar.
Ben de bugünden itibaren Leslie'ye başlayacağım.
Sanırım ilk olarak 1 mile ile başlamak gerekiyor, değil mi?
Utandı ben
Şair burada diyor ki, "bukbıkbık geyik yapmayın" eliniz değil ayaklarınız çalışsın.
Canim sen yogun olacaksin ondan dedim... yoksa seninle rakibeligimizin devam etmesini isterimBak hemen satıyor beni
Kızlar msnumu vereyim
Sabah 11 10 da
2 has yum Az peynir salatalık çay 2 koz biber
Saat 14.20
10 fındık sütlü kahve
Saat 17 de tavuk sote salata turp
Şu 2lt içerim daha
Spor 30 dk yürüyüş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?