Bende bende, şöyle hayal ediyorum seni sana gelmişim yada sen bana kahveleri almışız ama benim annemde olacak acayip fal bakar ( ki ben çok karşıyım artık eskiden çok baktırırdım şimdi tövbeye geldim) öyle bir muhabbet bir muhabbet bademcikleriniz görünüme kadar kadar kocaman kahkalar falan ne güzel olurdu dimi
Utandı ben
Bende bende, şöyle hayal ediyorum seni sana gelmişim yada sen bana kahveleri almışız ama benim annemde olacak acayip fal bakar ( ki ben çok karşıyım artık eskiden çok baktırırdım şimdi tövbeye geldim) öyle bir muhabbet bir muhabbet bademcikleriniz görünüme kadar kadar kocaman kahkalar falan ne güzel olurdu dimi
Ben bu bu hafta mösyö Dukan'ın dediklerini dinleyeceğim.Bakalım bir haftaya kadar karatay bende ne etki yapacak
Amaan boşver.
Millet konuşarak anlaşamıyor, biz yazışarak anlaşamamışız çok mu tatlım?
gördüm zaten Saklıkentleri, Kelebekler vadilerini.Ben gidersem Fethiye' ye zaten Ayça' yı görmeden dönmem bu kez
Puanlamayi tekrar yapalim eliptik ve yuruyus bandi cardio giriyor onlarin puanlarini esitleyelim benceNihayet geçmiş bitti. Çok şükür. Dün akşama hiç bakamadım. Zaman geçmeden listeyi hazırlayayım hemen. Çok kaynatmayın tamam mı akşama spor listesi yapacağız. Fikirlerinizi bekliyorum.
Ben tekrar çirkefe yatıyor ve puanlamaya merdiven inip çıkmanın da eklenmesini ısrarla talep ediyorum.Puanlamayi tekrar yapalim eliptik ve yuruyus bandi cardio giriyor onlarin puanlarini esitleyelim bence) disarda tempolu yürüyüşle yürüyüş bandindaki yürüyüş bir degil buna farkli puanlar verilmeli bence....
Ben tekrar çirkefe yatıyor ve puanlamaya merdiven inip çıkmanın da eklenmesini ısrarla talep ediyorum.
Hiç spor yapmasam da o merdivenleri en az günde 20 kere inip çıkıyorum yahu !
Arkadaşlar tamamen özel bir sebeple kadınlar kulübünden üyeliğimi iptal ettiriyorum. Dilerim herkes sağlıkla ve keyifle hedefine ulaşır. Hepinize başarılar diliyorum.
LAydLiNe bu hafta listeye girmeyecek miyim canım ?
evet geliyoruz inşallah o taraflara yolumuz düşerse görüşürüz çok isterim :)gördüm zaten Saklıkentleri, Kelebekler vadilerini.
Hele bir daha göreyim, sen görürsün o zaman
E elbet geliyorsundur Türkiye'ye.
Gel ben sana kahve ısmarlarım ki.
Salıncakta oturur kızları çekiştiririz , olma mı?
kesinlikle katılıyorum ben dışarda yapıyorum yürüyüşlerimi daha çok puan olması lazım dimi onu demek istedin :)Puanlamayi tekrar yapalim eliptik ve yuruyus bandi cardio giriyor onlarin puanlarini esitleyelim bence) disarda tempolu yürüyüşle yürüyüş bandindaki yürüyüş bir degil buna farkli puanlar verilmeli bence....
ben onu yaptım ruhuma el Fatiha oldum
bu tk fit cok zorluyor insanı da asıl sarısın ablam beni yorumlarıyla bitirdisiz bunu nasıl yaptınız allasen zambak86
benimde vallahi her buruya girdiğimde aklımda keşke gelseGeçmişi tararken gördüm tekrargelmelisn artık
Dün sadece egzersiz yapabildim canım yani
Cuma 15dk.egzersiz 30 puan
Cumartesi 9 bin adım 135 puan
15dk.egzersiz 30puan.toplam 165 puan
Sebebi seker orucunda ipler koptuSebebi ne sence?
Kullanmaya devam edecek misin peki?
Grup yarışı derken?
Harikasın canım çok güzel bir liste oluşturmuşsun. Ellerine yüreğine sağlık. Ayrıca yaptığın yorumlarda da sonuna kadar haklısın ki bildirim yapmadım aslında yapsam olurdu puanım. Ama yine de çok hareketsiz bir hafta geçirdim zaten tartıda da onun kötü sonucunu aldım.
Akşam halletmeye çalışacağım. Vakti olan başka birisi de yapabilir aslında. İlla benim yapmama gerek yok. Bir de herkesin önerisini alalım ki ortaklaşa bir puan listesi oluşturalım.
Aynı karışım canım. Tadını biliyorum ben de içtim çünkü bir öğün tadına bakmak için. Aslında içilecek bir şey ama gerek yok. Dediğim gibi normal öğünün yanına ekleyebilirsin ama sırf çorba içmeni istemem.
Ben de gittim bugün kuaföre. Hastane de kuaför var ve harika bir durum bu durum. Dip boyam gelmişti biraz onu hallettim. Mis gibi giriyorum hafta sonuna
Bence böyle düşünme haftaya 6 lı rakamları göreceksin. Kendi kendine kötü mesaj yollama. Sen farkında değilsin ama bilinçaltı ve vücut etkileniyor bu düşüncelerden. Mesela bak şöyle bir şey deneyelim. Ben haftaya cumaya 63 lü bir rakam göreceğim. Ucundan da olsa göreceğime inanıyorum. Bakalım cumaya ne çıkacak.
Kaçamak var canım kaçamak lokmalı lokmalı
Yok yok sen devam et böyle. Bu hafta durdu ama haftaya devam edecek. Pes etmek yok. Dedim ya sana.
Bugün akşam halledelim canım bu meseleyi.
O zaman ayrıldığın kiloya inene kadar seni free listede tutacağım mecburen.
Sen dikkat et lütfen yürürken kendine. Birden bire başlama zaten yavaş yavaş.
Sebebi seker orucunda ipler koptu
Grup derken rakibeler diger rakibelere karsi
Dedikoduuuugördüm zaten Saklıkentleri, Kelebekler vadilerini.
Hele bir daha göreyim, sen görürsün o zaman
E elbet geliyorsundur Türkiye'ye.
Gel ben sana kahve ısmarlarım ki.
Salıncakta oturur kızları çekiştiririz , olma mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?