Çooook tokum başka bişi yemeyeceğim listem böyleKahvaltı 09:00
1 küçük muz +1 bardak süt +5 fındık
Öğle 12:00
1 yumurtayla 6 küçük halka sucuk
Domates salatalık
7 Zeytin +1 kk peynir
Marul+tere+maydanoz
1 dilim kepek ekmeği
15:00 Türk kahvesi
Akşam 17:00
7 kaşık bamya yemeği
1 tabak kuru patlıcan kavurması
2 bardak ayran
1 dilim kepek ekmeği
2 lt su
Listeye ekledim canım ama dediğim gibi benim eklediğim yerden girmeyip bi üstten gören arkadaş listede ordan ekleme yapıyor ve kayboluyor aslında daha önce anlatmak istediğim buydu ama bize yazmak zor geliyor gibi anladın sen onu.Listeye eklememişsin canım listeye eklemeyenleri takip etmeyeceğimizi söylemiştik. Ben farkedince listeye ekleme yapıyorum ama sen liste dışı kalmışsın
Olsun bence çok basarilisin. Bunyemiz neye cvp veriyorsa onu yapicaz. Sabirrrr dicez tabiBen bu bu hafta mösyö Dukan'ın dediklerini dinleyeceğim.
Adam bir gün protein bir gün protein+sebze dediyse vardır bir bildiği di mi?
Bildiği olduğundan o doktordur da ben de kilo vermeye çalışan biriyimdir..
Neymiş, her yemeğin yanında salata yenilirmiş de, protein gününde de meyve yenilse n'olurmuştu da..
Şu olurmuştu, Dukan'la millet 2,5 kg verir haftada, ben 1,6 kg.
Çok biliyorum ya.
Kaptan cansin da benim eşim izin vermiyor tahta kafa@yumaknuro ,csi ve asya_01 kızlar sizlere numaramı özelden yazıyorum. Sizlerde bana numaralarınızı yazın lütfen. Listede olan herkesin olağan dışı bir durumda iletişimi sağlayabilmek için numaralarını mutlaka alıyorum
Kaptan listedeyim artık ben dimiKızlar eve girdiğimden beridir buralardayım. Çocukların yemeklerini hazırlamam lazım. Free listeyi sonra düzenleyeceğim. Düzenledikten sonra ilk sayfaya eklerim. Sizlerde şu puanlama konusundaki fikirlerinizi söyleyin biran önce de düzenleyelim.
E geeel. Ev kocamanDedikoduuuu)o ada var ya o ada diye başlarsınız ay benimde gelesim var
Listeye ekledim canım ama dediğim gibi benim eklediğim yerden girmeyip bi üstten gören arkadaş listede ordan ekleme yapıyor ve kayboluyor aslında daha önce anlatmak istediğim buydu ama bize yazmak zor geliyor gibi anladın sen onu.
Yemek vakti kimsecikler yokkkızlar hadi haftaya hedef koyalım kendimize benim hedef 76 olsun
Benim de 66 olsun bakalım..Benim de en az 88.5
E gelmemiş ki :S@yumaknuro ,csi ve asya_01 kızlar sizlere numaramı özelden yazıyorum. Sizlerde bana numaralarınızı yazın lütfen. Listede olan herkesin olağan dışı bir durumda iletişimi sağlayabilmek için numaralarını mutlaka alıyorum
Ben de 66 koydum valla.Yemek vakti kimsecikler yokkkızlar hadi haftaya hedef koyalım kendimize benim hedef 76 olsun
Teşekkürler canım :)Hatika sonuç tebrikler
Haftada 2,5 kg normal mi ki? Bence kesinlikle değil. 2,5 ın çoğu sudur. Bir kg vermek için 7000 çal yakmamız gerekiyorsa, haftada 2,5 kg için günlük 2500 cal yakılması gerekiyor. 1,6 bile çok iyi bir rakam. İlk haftalarda olduğumuz için 1 kg ın üstünde verdiğimizi düşünüyorum.Ben bu bu hafta mösyö Dukan'ın dediklerini dinleyeceğim.
Adam bir gün protein bir gün protein+sebze dediyse vardır bir bildiği di mi?
Bildiği olduğundan o doktordur da ben de kilo vermeye çalışan biriyimdir..
Neymiş, her yemeğin yanında salata yenilirmiş de, protein gününde de meyve yenilse n'olurmuştu da..
Şu olurmuştu, Dukan'la millet 2,5 kg verir haftada, ben 1,6 kg.
Çok biliyorum ya.
Boşa demiyorum cardio puan hakkımı yiyorsunuz diye
bu tk fit cok zorluyor insanı da asıl sarısın ablam beni yorumlarıyla bitirdisiz bunu nasıl yaptınız allasen zambak86
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?