Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Menümü yazayım. Unutmadan. Bir daha menü yazmazsam beni dövün zaten.

Kahvaltı (08:30)
3/4 simit
7-8 tane zeytin (yeşil-siyah karışık)

Öğle (12:15)
1 çorba kasesi (küçük kase) sebze çorbası
1 sk kağıt kebabı (kağıdın içinde et ve sebze vardı.)
1 tane orta boy armut

Akşam (17:00)
1 avuç fındık (avucum çok küçük)
1 avuç badem
1 avuç siyah kuru üzüm

2,5 litre su

Kızlar eve girdiğimden beridir buralardayım. Çocukların yemeklerini hazırlamam lazım. Free listeyi sonra düzenleyeceğim. Düzenledikten sonra ilk sayfaya eklerim. Sizlerde şu puanlama konusundaki fikirlerinizi söyleyin biran önce de düzenleyelim.

Kahvaltı 09:00
1 küçük muz +1 bardak süt +5 fındık

Öğle 12:00
1 yumurtayla 6 küçük halka sucuk
Domates salatalık
7 Zeytin +1 kk peynir
Marul+tere+maydanoz
1 dilim kepek ekmeği

15:00 Türk kahvesi

Akşam 17:00
7 kaşık bamya yemeği
1 tabak kuru patlıcan kavurması
2 bardak ayran
1 dilim kepek ekmeği

2 lt su

Çooook tokum başka bişi yemeyeceğim listem böyle

Listeye eklememişsin canım listeye eklemeyenleri takip etmeyeceğimizi söylemiştik. Ben farkedince listeye ekleme yapıyorum ama sen liste dışı kalmışsın
Listeye ekledim canım ama dediğim gibi benim eklediğim yerden girmeyip bi üstten gören arkadaş listede ordan ekleme yapıyor ve kayboluyor aslında daha önce anlatmak istediğim buydu ama bize yazmak zor geliyor gibi anladın sen onu.

Olsun bence çok basarilisin. Bunyemiz neye cvp veriyorsa onu yapicaz. Sabirrrr dicez tabi

Kaptan cansin da benim eşim izin vermiyor tahta kafa instegram falan da kullanmıyorum mesela. Ekstra birşey olursa her türlü yetisirim ben

Kaptan listedeyim artık ben dimi

Canım cuma ve cumartesi günkü mesajlara baktım cuma günü sporu geçtim herhangi bir mesajın bile yok. Cuma günü listeye yazan herkese baktım sen hiç listeye eklememişsin. Cumartesiden itibaren ben başladım listeyi tutmaya ve ben geçmişi tek tek okuyorum. Listeye eklenemeyen atlanan ya da yapamayan olunca düzeltiyorum ekliyorum herkesi görmüşsündür muhakkak. Liste işyerindeki bilgisayarımda o yüzden değiştirmedim yoksa eklerdim yine.

Haftada 2,5 kg normal mi ki? Bence kesinlikle değil. 2,5 ın çoğu sudur. Bir kg vermek için 7000 çal yakmamız gerekiyorsa, haftada 2,5 kg için günlük 2500 cal yakılması gerekiyor. 1,6 bile çok iyi bir rakam. İlk haftalarda olduğumuz için 1 kg ın üstünde verdiğimizi düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…