Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Tamam canım sıkıntı değil liste de olsun olmasın ben zaten yaptıklarımın karşılığı kilo kaybı olarak aldım şükür bundan sonra bende not alırım kontrol ederim mutlaka.sonucta sen de bu işi gönüllü yapıyorsun seni yormaya gerek yok daha fazla..ama arkadaşlar dediğim gibi bi sıkıntı oluyor sizlerde mutlaka spor listesine yazarken en son kim yazmış diye kontrol edin.cunku ben cumartesi olan sporu 6.siraya eklemiştim sonra baktım listede yok yazan arkadas benim yazdigimi gormeden kendini 6.sirdan devam ettitmis uyardım hatta ama liste o şekilde devam etti sanırım.oncesi önemli değil de bundan sonra dikkat ederek yazalım inş.

Dukan ben 60 istediğimde, cılkını çıkartma, sana 62,8 yeter demişti.
Benim hedefim 60.

Bakalım el mi yaman, bey mi yaman mösyö Dukan?

Bugunku menum
Sabah kahvaltı saat 11 buçuk
3 dilim kadar peynir
2 zeytin
1 çatal kuymak
1 çatal yumurtalı fasulye

Saati esimden dolayi gecikti kahvaltimin.Öğleden sonra davetli olduğum için de fazla yemedim.

Saat 3 te
1 kuruvasan
1 çatal elmalı kurabiye
1 çatal ekmek tatlısı
8 tane dolma
1 porsiyonluk tabağı 3 kişi yedik çocuklarımla birlikte yedik elh.cok kaçırmadım

Saat 6 da
1 kaşe çorba
1 durum cigkofte
Ayran

Şu 2lt
Spor şuan yok yola çıktım anneme gidince yapar yazarım.

LAydLiNe

Ben tekrar çirkefe yatıyor ve puanlamaya merdiven inip çıkmanın da eklenmesini ısrarla talep ediyorum.

Hiç spor yapmasam da o merdivenleri en az günde 20 kere inip çıkıyorum yahu !
bana uyar.. benim de günde en az 10 kez inip çıkmışlığım var..

salata için havucu pişirdin mi canım? Ben çok severim pişmiş havuçla salatayı ama havuç pişince glisemik indeksi yükseliyormuş.

teşekkürler kaptan ve arkadaşlar.. sizlere layık olmak için çok çok çok az yiyeceğim ve bol spor yapacağım

Bu arada Merve. Hebele. Latiska hepinizi geçmişim ona göre...

Bugünkü menüm:

Sabah (saat 8:00 civarı)
1 tabak tarçınlı yoğurt

Arada (saat 10:00 civarı)
1 adet şekersiz Tarçınlı Türk Kahvesi

Öğle (saat 14:00 civarı)
6 adet dukan Pancake (günlük sınırlar dahilinde)
1 kupa beyaz çay

Akşam (20:15 civarı)
3 adet ızgara kasap köfte
1 kase çoban salata
4 adet ızgara dil peynirli mantar

Bugün Dukan'ı henüz bitiremedim, bitecek. 2 büyük bardak su içtim. Bir Türk kahvesi daha içerim.

Not: benim daha çok sıcı içmem gerek. Telefona hatırlatıcı kurayım..

Eki Görüntüle 2236159
Dukan ben 60 istediğimde, cılkını çıkartma, sana 62,8 yeter demişti.
Benim hedefim 60.

Bakalım el mi yaman, bey mi yaman mösyö Dukan?
Ben de diyorum ki Nisan nereden çıktı?
Mail'den de girsen hep yeniliyor d
Normalinde benim ilk programa göre, Mart sonu gösteriyordu 62,8 hedefini.

Benimde ev dubleks bende en az 3 kere cikip iniyorum...yukari fazla kullanmiyoruz ama bisey alip koymak icin cikip iniyorum..
Triplex bizimki.
Yatak odası ,misafir yatak odası, oturma odası ve çamaşır makinesinin olduğu ana banyo falan orta katta.
Kızın odası çatı katında.

Kaç kez çıkıp indiğimi sen hesap et tatlım

Verandalar hariç 220 m2.
Utandığımdan yazmıyorum. Yoksa sırf günlük ev işi 40 dakikalık Leslie'ye bedel. Bi de dinlenerek yapıyorum, zaman tutamıyorum. Kat kat yapıyorum, aralarda kahve/sigara molası yoksa pertim çıkar. Ama ilk taşındığımızda sırf meraktan zaman tutmuştum. Süpürmeden sırf viledalamak, verandalar ve balkonlar hariç 45 dak sürmüştü.

Menu guzel canim afiyet olsun

Bugünkü Menüm
Sabah 9.00
Bir bardak limonlu su
9.30
Kepekli ekmekle tost iki dilim

13.30
Bir kase tarhana corbası

16.00 light bisküvi 3 tane

18.30 tavuk döner ekmeksiz
1 kase yogurt
Su 2 lt
Canim , sabah karbon tost , ogle tarhana corbasida karbon sonra bidkuvi oda karbon ... bir tek aksam protein olmus... karbonu bir ogün alsan daha iyi olur...

Mösyö Dukan da çiğ yemeyi tavsiye ediyor.
Daha geç kana karıştığı için.
Ama bir sonraki pancake'i reçel yerine havuç marmelatı ile yapacağım.

Elma meyve olduğu için sınırlı izinli ama havuç sebze günlerinde sınırsız

,bu hafta bunlari eritmek için bayagi ac kalacan )

Susma hakkımı kullandım
Afiyet bal şeker olsun bari :)

Kolay gelsin canim büyük evi temizlemek zor bilirim...ben önümüzdeki yaza tasinmayi düşünüyorum bakalim kismet..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…