HahahaKaçamağın nirvanasına ulaşırız valla.
Tükkanın kapısına kilit vururuz
Yazın butik otel gibiyiz valla.Kolay gelsin canim büyük evi temizlemek zor bilirim...ben önümüzdeki yaza tasinmayi düşünüyorum bakalim kismet..
Yazin bize kimse gelmiyor cunku osmaniye felaket sicak disari cikilmiyor ... biz klima kullanamiyoruz esimin alerjisi var surekli hapsuruyor... o yuzden yazın kimse gelmiyor bi babam gelir ara ara....Yazın butik otel gibiyiz valla.
Hele iki sene evvelki yaz, kuzenler(3), annemler(2) ve kardeşimin ailesi(2,5) 2 günlüğüne ortak küme oluşturmuşlardı..
10,5 kişiydik. (yeğenimi yarım adam sayıyorum ). Her odadan kafa çıkıyordu, salon dahil
Sıyırdım.com tt olacaktı, ben de hastanelik
Bu yaz sıraya soktuki bi tek bayramın ilk günü kardeşim ve annemler birlikte oldu. Ay unutmuşum diğer kuzen de kızı kapıp geldiydi
Yok anacım bizim ev boş kalmıyor.
Gelenler de hep benimkiler, söylenemiyorum da
Misafir misafiri istemez, ev sahibi hiç birinidiyorum oğlanı bırakın bana, siz gelmeseniz de olur diye çok özlüyorum eşşeği.
Benim de eniştem var Kadirli'de.Yazin bize kimse gelmiyor cunku osmaniye felaket sicak disari cikilmiyor ... biz klima kullanamiyoruz esimin alerjisi var surekli hapsuruyor... o yuzden yazın kimse gelmiyor bi babam gelir ara ara....
Oralari bende bilmiyorum 2.5 yildir buradayiz ... biz osmaniye merkezdeyiz merkezde cok sicak oluyor... bu sene memlekete tayin verecegiz bakalim cikacak miBenim de eniştem var Kadirli'de.
Bir kere geldim oraya, evet feci bir sıcak var oralarda.
Seyhan mı oluyordu Turgut Özal dedikleri yer, orada da evleri vardı,2 kere de oraya gitmiştim (biri teyzemin cenazesi için) orası da durulacak gibi değildi.
Benim de alerjim var, klima ben de normalinde açmıyorum. Verandaya bile tavan vantilatörü taktım.
Ama bi tane eşşeğim var ya, sırf o geldiğinde 20 gün hapşırığa tıksırığa razı oluyorum çünkü o klimasız duramıyor uyurken. Hala olmanın faydaları diyoruz buna.
Bana göre 10 numara 5 yıldız bir menü olmuş canım.Bugünkü menüm
Sabah 09:00
1 haşlanmış yumurta, 5 zeytin, cherry domates, 1 yk lor peynir
Akşam 15:00
Yarım tabak et döner, salata
2 litre su içildi. 1 kupa beyaz çay içildi
Yoğurt yiyecektim geç oldu. O yüzden yemedim. Yoksa aklımdaydı.Bana göre 10 numara 5 yıldız bir menü olmuş canım.
Bir yerlere yoğurt da sıkıştırıverseydin, yıldızlı pekiyi gelirdi benden
Kaptan cansin da benim eşim izin vermiyor tahta kafainstegram falan da kullanmıyorum mesela. Ekstra birşey olursa her türlü yetisirim ben
Tatil yerinde oturursan olacağı oYazın butik otel gibiyiz valla.
Hele iki sene evvelki yaz, kuzenler(3), annemler(2) ve kardeşimin ailesi(2,5) 2 günlüğüne ortak küme oluşturmuşlardı..
10,5 kişiydik. (yeğenimi yarım adam sayıyorum ). Her odadan kafa çıkıyordu, salon dahil
Bu yaz sıraya soktuki bi tek bayramın ilk günü kardeşim ve annemler birlikte oldu. Ay unutmuşum diğer kuzen de kızı kapıp geldiydi
Misafir misafiri istemez, ev sahibi hiç birinidiyorum oğlanı bırakın bana, siz gelmeseniz de olur diye çok özlüyorum eşşeği.
Ben olsam zıplardım valla kimseyi umursamazdımKızlar parka geldik çocuklarla trambolin bana bakıyor ben ona zıplasam sitedekiler görür utanırım :)
Çok fena yaaaa zaten birden bire bunu yapmayın bir taraflarınıza bir şey olur. Lesliee teyze iyi bence
bu tk fit cok zorluyor insanı da asıl sarısın ablam beni yorumlarıyla bitirdisiz bunu nasıl yaptınız allasen zambak86
Light bisküviler haricinde iyi ama az yemişsin. Öğle çok az olmuş.Bugünkü Menüm
Sabah 9.00
Bir bardak limonlu su
9.30
Kepekli ekmekle tost iki dilim
13.30
Bir kase tarhana corbası
16.00 light bisküvi 3 tane
18.30 tavuk döner ekmeksiz
1 kase yogurt
Su 2 lt
Bu menüyü ne ben görmüş olayım ne de sen yazmış ol. Şimdiden cumaya sonucunu merak etmeye başladım.Bugunku menum
Sabah kahvaltı saat 11 buçuk
3 dilim kadar peynir
2 zeytin
1 çatal kuymak
1 çatal yumurtalı fasulye
Saati esimden dolayi gecikti kahvaltimin.Öğleden sonra davetli olduğum için de fazla yemedim.
Saat 3 te
1 kuruvasan
1 çatal elmalı kurabiye
1 çatal ekmek tatlısı
8 tane dolma
1 porsiyonluk tabağı 3 kişi yedik çocuklarımla birlikte yedik elh.cok kaçırmadım
Saat 6 da
1 kaşe çorba
1 durum cigkofte
Ayran
Şu 2lt
Spor şuan yok yola çıktım anneme gidince yapar yazarım.
LAydLiNe
Senin numaranı istemedim canım var diyebana uyar.. benim de günde en az 10 kez inip çıkmışlığım var..
salata için havucu pişirdin mi canım? Ben çok severim pişmiş havuçla salatayı ama havuç pişince glisemik indeksi yükseliyormuş.
teşekkürler kaptan ve arkadaşlar.. sizlere layık olmak için çok çok çok az yiyeceğim ve bol spor yapacağım
Senin suyu çok içmen lazım demiştim daha öncede. İhmal etme. Çünkü protein böbreklerden çok zor atılıyor.Bugünkü menüm:
Sabah (saat 8:00 civarı)
1 tabak tarçınlı yoğurt
Arada (saat 10:00 civarı)
1 adet şekersiz Tarçınlı Türk Kahvesi
Öğle (saat 14:00 civarı)
6 adet dukan Pancake (günlük sınırlar dahilinde)
1 kupa beyaz çay
Akşam (20:15 civarı)
3 adet ızgara kasap köfte
1 kase çoban salata
4 adet ızgara dil peynirli mantar
Bugün Dukan'ı henüz bitiremedim, bitecek. 2 büyük bardak su içtim. Bir Türk kahvesi daha içerim.
Not: benim daha çok sıcı içmem gerek. Telefona hatırlatıcı kurayım..
Naptın yaaaaaaaaaaaaaaaa tek başına mı temizliyorsun? Hem de bunca fıtığa rağmen. Seni güzel bir pataklamak lazım. O nasıl ev öyle temizle temizle bitmezTriplex bizimki.
Yatak odası ,misafir yatak odası, oturma odası ve çamaşır makinesinin olduğu ana banyo falan orta katta.
Kızın odası çatı katında.
Kaç kez çıkıp indiğimi sen hesap et tatlım
Verandalar hariç 220 m2.
Utandığımdan yazmıyorum. Yoksa sırf günlük ev işi 40 dakikalık Leslie'ye bedel. Bi de dinlenerek yapıyorum, zaman tutamıyorum. Kat kat yapıyorum, aralarda kahve/sigara molası yoksa pertim çıkar. Ama ilk taşındığımızda sırf meraktan zaman tutmuştum. Süpürmeden sırf viledalamak, verandalar ve balkonlar hariç 45 dak sürmüştü.
Ben çok seviyorum sosyal medyayı. Hatta bayağı büyük bir takipçi kitlem bile var kendi çapımdaBende hic bir sosyal medya kullanmiyorum esimde kullanmaz. .
Ben de okuyorum bu mesajları biliyor sunuz dimiKaçamağın nirvanasına ulaşırız valla.
Tükkanın kapısına kilit vururuz
Yaaaaa sana kim dedi git oralara kafa dinle diyeYazın butik otel gibiyiz valla.
Merve hiç olmamış bu menü. Saat 15:00 çok erken kapatmak için. Şimdi ne durumdasın? Bir tabak yoğurt yiyebilirsin geç değil henüz. Hatta faydası bile olur.Bugünkü menüm
Sabah 09:00
1 haşlanmış yumurta, 5 zeytin, cherry domates, 1 yk lor peynir
Akşam 15:00
Yarım tabak et döner, salata
2 litre su içildi. 1 kupa beyaz çay içildi
15 Şubat Cuma
Kahvaltı 08.00
1 haşlanmış yumurta
2 yk lor peyniri
2 çatal pekmez
2 dilim çavdarlı ekmek
Ara 11.00
1 bardak süt
1 galeta
4 kuru kayısı
Öğle 14.30
1 kase şehriyeli tavuk çorbası
4 yk kabuska
3 yk taşlık
1 dilim çavdarlı ekmek
Akşam 19.00
1 kase şehriyeli tavuk çorbası
4 yk kabuska
2 dilim çavdarlı ekmek
Domates -salatalık- ayran
Ara 21.00
1 elma
1 kase yoğurt
Su 2.5 olur yatana kadar
40 dk tempolu yürüyüş
Öğleyle akşam arasında yürüyüş yaptım o yüzden ara öğün yapamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?