Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kolay gelsin canim büyük evi temizlemek zor bilirim...ben önümüzdeki yaza tasinmayi düşünüyorum bakalim kismet..
Yazın butik otel gibiyiz valla.

Hele iki sene evvelki yaz, kuzenler(3), annemler(2) ve kardeşimin ailesi(2,5) 2 günlüğüne ortak küme oluşturmuşlardı..

10,5 kişiydik. (yeğenimi yarım adam sayıyorum ). Her odadan kafa çıkıyordu, salon dahil

Sıyırdım.com tt olacaktı, ben de hastanelik

Bu yaz sıraya soktuki bi tek bayramın ilk günü kardeşim ve annemler birlikte oldu. Ay unutmuşum diğer kuzen de kızı kapıp geldiydi

Yok anacım bizim ev boş kalmıyor.
Gelenler de hep benimkiler, söylenemiyorum da

Misafir misafiri istemez, ev sahibi hiç birini diyorum oğlanı bırakın bana, siz gelmeseniz de olur diye çok özlüyorum eşşeği.

Bugun menü
Sabah 9.00
1 haşlanmış yumurta
5 yeşil zeytin
2 dilim beyaz peynir
1salatalik
Yeşillik
1 etimek

Ara
2 ceviz

Ogle
10 kaşık barbunya
Boll salata

Ara15.45
1 cay bardagı yoğurt

Aksam 18.00
6 yk kabak yemegi
Bol salata
Yarim kase yoğurt

Ara
1 c.bardagi kefir

2.5 lt su icildi. LAydLiNe

Yazin bize kimse gelmiyor cunku osmaniye felaket sicak disari cikilmiyor ... biz klima kullanamiyoruz esimin alerjisi var surekli hapsuruyor... o yuzden yazın kimse gelmiyor bi babam gelir ara ara....

Yazin bize kimse gelmiyor cunku osmaniye felaket sicak disari cikilmiyor ... biz klima kullanamiyoruz esimin alerjisi var surekli hapsuruyor... o yuzden yazın kimse gelmiyor bi babam gelir ara ara....
Benim de eniştem var Kadirli'de.
Bir kere geldim oraya, evet feci bir sıcak var oralarda.
Seyhan mı oluyordu Turgut Özal dedikleri yer, orada da evleri vardı,2 kere de oraya gitmiştim (biri teyzemin cenazesi için) orası da durulacak gibi değildi.

Benim de alerjim var, klima ben de normalinde açmıyorum. Verandaya bile tavan vantilatörü taktım.

Ama bi tane eşşeğim var ya, sırf o geldiğinde 20 gün hapşırığa tıksırığa razı oluyorum çünkü o klimasız duramıyor uyurken. Hala olmanın faydaları diyoruz buna.

Oralari bende bilmiyorum 2.5 yildir buradayiz ... biz osmaniye merkezdeyiz merkezde cok sicak oluyor... bu sene memlekete tayin verecegiz bakalim cikacak mi

Ayy ne guzel hala olmak.. bende teyzeyim 2 yegenim var... hala olmam herhal erkek kardesimin evlenecegi yok (

Bugünkü menüm
Sabah 09:00
1 haşlanmış yumurta, 5 zeytin, cherry domates, 1 yk lor peynir

Akşam 15:00
Yarım tabak et döner, salata
2 litre su içildi. 1 kupa beyaz çay içildi
Bana göre 10 numara 5 yıldız bir menü olmuş canım.

Bir yerlere yoğurt da sıkıştırıverseydin, yıldızlı pekiyi gelirdi benden

Kaptan cansin da benim eşim izin vermiyor tahta kafa instegram falan da kullanmıyorum mesela. Ekstra birşey olursa her türlü yetisirim ben

Valla tatlım şimdiye kadar şuan takımda olan olmayan herkesin numarası var bende. Ve emin ol şimdiye kadar hiç bir sorun çıkmadı. Ama ola ki ileride bir sorun çıkar bildirim yapmazsan (çünkü daha önce yarıştığın dönemlerde bildirim yapmamışlığın var) affetmem haberin olsun. Çünkü bazen internet bitiyor, sorun oluyor, başka bir sıkıntı çıkıyor. Ben her ihtimale karşı sana numaramı yazdım. Sen ister ver ister verme ama dediğim gibi sorun çıkarsa bahane kabul etmem.

Tatil yerinde oturursan olacağı o

Kızlar parka geldik çocuklarla trambolin bana bakıyor ben ona zıplasam sitedekiler görür utanırım :)
Ben olsam zıplardım valla kimseyi umursamazdım

bu tk fit cok zorluyor insanı da asıl sarısın ablam beni yorumlarıyla bitirdi siz bunu nasıl yaptınız allasen zambak86
Çok fena yaaaa zaten birden bire bunu yapmayın bir taraflarınıza bir şey olur. Lesliee teyze iyi bence
Bugünkü Menüm
Sabah 9.00
Bir bardak limonlu su
9.30
Kepekli ekmekle tost iki dilim

13.30
Bir kase tarhana corbası

16.00 light bisküvi 3 tane

18.30 tavuk döner ekmeksiz
1 kase yogurt
Su 2 lt
Light bisküviler haricinde iyi ama az yemişsin. Öğle çok az olmuş.
Bu menüyü ne ben görmüş olayım ne de sen yazmış ol. Şimdiden cumaya sonucunu merak etmeye başladım.
Senin numaranı istemedim canım var diye
Senin suyu çok içmen lazım demiştim daha öncede. İhmal etme. Çünkü protein böbreklerden çok zor atılıyor.
Naptın yaaaaaaaaaaaaaaaa tek başına mı temizliyorsun? Hem de bunca fıtığa rağmen. Seni güzel bir pataklamak lazım. O nasıl ev öyle temizle temizle bitmez
Bende hic bir sosyal medya kullanmiyorum esimde kullanmaz. .
Ben çok seviyorum sosyal medyayı. Hatta bayağı büyük bir takipçi kitlem bile var kendi çapımda
Kaçamağın nirvanasına ulaşırız valla.
Tükkanın kapısına kilit vururuz
Ben de okuyorum bu mesajları biliyor sunuz dimi
Yaaaaa sana kim dedi git oralara kafa dinle diye

Bugünkü menüm
Sabah 09:00
1 haşlanmış yumurta, 5 zeytin, cherry domates, 1 yk lor peynir

Akşam 15:00
Yarım tabak et döner, salata
2 litre su içildi. 1 kupa beyaz çay içildi
Merve hiç olmamış bu menü. Saat 15:00 çok erken kapatmak için. Şimdi ne durumdasın? Bir tabak yoğurt yiyebilirsin geç değil henüz. Hatta faydası bile olur.

15 Şubat Cuma

Kahvaltı 08.00
1 haşlanmış yumurta
2 yk lor peyniri
2 çatal pekmez
2 dilim çavdarlı ekmek

Ara 11.00
1 bardak süt
1 galeta
4 kuru kayısı

Öğle 14.30
1 kase şehriyeli tavuk çorbası
4 yk kabuska
3 yk taşlık
1 dilim çavdarlı ekmek

Akşam 19.00
1 kase şehriyeli tavuk çorbası
4 yk kabuska
2 dilim çavdarlı ekmek
Domates -salatalık- ayran

Ara 21.00
1 elma
1 kase yoğurt

Su 2.5 olur yatana kadar
40 dk tempolu yürüyüş

Öğleyle akşam arasında yürüyüş yaptım o yüzden ara öğün yapamadım.

Kızlar 6. olmuşuz. Bence 0,30 un altına düşmediğimiz için de şanslıyız. Çünkü free listede kim var kim yok aldım bu hafta hepsini. Haftaya inşallah ilk üçten bir sonuç bekliyorum ona göre herkes kendini hazırlasın. Bahane istemiyorum hiç kimseden. Yediklerinize, sporunuza ve suyunuza dikkat edin lütfen.

Canım sen diyetisyene en son ne zaman gitmiştin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…