Tatil yerinde oturursan olacağı o
Off çok kıskanç yaa bırakmıyor hicbirseye sadece buraya izin var oda hepsi kadın diyeBende hic bir sosyal medya kullanmiyorum esimde kullanmaz. .
InşallahBenim hedefim 69.500 hedefeee gelllll)) insallah
Tamam kaptan haklısın... söyledim de yok dedi zatı limoniyiz diye ustelemedim. Senlik değil yani sakın yanlış anlama eşim sıkıntılı ben not alıyorum numaranıValla tatlım şimdiye kadar şuan takımda olan olmayan herkesin numarası var bende. Ve emin ol şimdiye kadar hiç bir sorun çıkmadı. Ama ola ki ileride bir sorun çıkar bildirim yapmazsan (çünkü daha önce yarıştığın dönemlerde bildirim yapmamışlığın var) affetmem haberin olsun. Çünkü bazen internet bitiyor, sorun oluyor, başka bir sıkıntı çıkıyor. Ben her ihtimale karşı sana numaramı yazdım. Sen ister ver ister verme ama dediğim gibi sorun çıkarsa bahane kabul etmem.
Canım sen diyetisyene en son ne zaman gitmiştin?
1-Senin suyu çok içmen lazım demiştim daha öncede. İhmal etme. Çünkü protein böbreklerden çok zor atılıyor.
2-Naptın yaaaaaaaaaaaaaaaa tek başına mı temizliyorsun? Hem de bunca fıtığa rağmen. Seni güzel bir pataklamak lazım. O nasıl ev öyle temizle temizle bitmez
3-Ben çok seviyorum sosyal medyayı. Hatta bayağı büyük bir takipçi kitlem bile var kendi çapımda
4-Ben de okuyorum bu mesajları biliyor sunuz dimi
5-Yaaaaa sana kim dedi git oralara kafa dinle diye
Ellerine saglik canım. . O halde yuruyusbandinda yurumekte mi 6 puan oluyor....Cardio- dk- 6 puan (Eliptik, koşu, kondisyon bisikleti- en az 5. level de olmak şartıyla)
Koşu (dışarıda) - dk- 4 Puan
Yüzme- dk- 4 Puan
Jillian- dk -4 Puan
Zumba- dk -3.5 Puan
Yoga -dk- 2 puan
Leslie : dk 3 puan
Pilates: dakikası 3 puan
Tempolu Yürüyüş (dışarıda) -dk- 3 Puan
Yavaş Tempo Yürüyüş- dk -1 Puan
Keyfi Yüzme- dk- 1 Puan
Park Aletleri -dk- 1 Puan
İp atlama- 5 tane- 1 Puan
İpsiz ip atlama-zıplama -8 tane -1 puan
Plank -3 sn-1 puan
1000 adim - 15 puan
Twist - 15 tane- 1 puan
Ev isi 30 dk-10 puan
Göbek atma (oyun havasi vs:)) dk 2 puan
Merdiven çıkma - 5 tane- 1 puan
Bisiklet sürme -dk- 2 puan
Kilolar hemen oturmadan gonderecen canim.. sadece istikrar biraz...Inşallahkız ben de ne güzel 70 i görmüştüm bak hayat....
Kızlar 6. olmuşuz. Bence 0,30 un altına düşmediğimiz için de şanslıyız. Çünkü free listede kim var kim yok aldım bu hafta hepsini. Haftaya inşallah ilk üçten bir sonuç bekliyorum ona göre herkes kendini hazırlasın. Bahane istemiyorum hiç kimseden. Yediklerinize, sporunuza ve suyunuza dikkat edin lütfen.
Şu an aç değilim kaptanım. Çay içiyorum. Ama geç olmamış diyorsan yoğurt yiyebilirimBen olsam zıplardım valla kimseyi umursamazdım
Çok fena yaaaa zaten birden bire bunu yapmayın bir taraflarınıza bir şey olur. Lesliee teyze iyi bence
Light bisküviler haricinde iyi ama az yemişsin. Öğle çok az olmuş.
Bu menüyü ne ben görmüş olayım ne de sen yazmış ol. Şimdiden cumaya sonucunu merak etmeye başladım.
Senin numaranı istemedim canım var diye
Senin suyu çok içmen lazım demiştim daha öncede. İhmal etme. Çünkü protein böbreklerden çok zor atılıyor.
Naptın yaaaaaaaaaaaaaaaa tek başına mı temizliyorsun? Hem de bunca fıtığa rağmen. Seni güzel bir pataklamak lazım. O nasıl ev öyle temizle temizle bitmez
Ben çok seviyorum sosyal medyayı. Hatta bayağı büyük bir takipçi kitlem bile var kendi çapımda
Ben de okuyorum bu mesajları biliyor sunuz dimi
Yaaaaa sana kim dedi git oralara kafa dinle diye
Merve hiç olmamış bu menü. Saat 15:00 çok erken kapatmak için. Şimdi ne durumdasın? Bir tabak yoğurt yiyebilirsin geç değil henüz. Hatta faydası bile olur.
Evet doğru..Karatay a başladım bugün. Cumaya kadar bakalım sonuç nasıl olacakKilolar hemen oturmadan gonderecen canim.. sadece istikrar biraz...
Alllaaahhhh, merdiven gelmiş.Cardio- dk- 6 puan (Eliptik, koşu, kondisyon bisikleti- en az 5. level de olmak şartıyla)
Koşu (dışarıda) - dk- 4 Puan
Yüzme- dk- 4 Puan
Jillian- dk -4 Puan
Zumba- dk -3.5 Puan
Yoga -dk- 2 puan
Leslie : dk 3 puan
Pilates: dakikası 3 puan
Tempolu Yürüyüş (dışarıda) -dk- 3 Puan
Yavaş Tempo Yürüyüş- dk -1 Puan
Keyfi Yüzme- dk- 1 Puan
Park Aletleri -dk- 1 Puan
İp atlama- 5 tane- 1 Puan
İpsiz ip atlama-zıplama -8 tane -1 puan
Plank -3 sn-1 puan
1000 adim - 15 puan
Twist - 15 tane- 1 puan
Ev isi 30 dk-10 puan
Göbek atma (oyun havasi vs:)) dk 2 puan
Merdiven çıkma - 5 tane- 1 puan
Bisiklet sürme -dk- 2 puan
1 ayı geçti maalesef. Ben memlekette gidiyordum diyetisyene. Burda ilçede yaşıyorum özel diyetisyen için il merkezine gitmem lazım sabah çalışıyorum çocuğa eşim bakıyo öğleden sonra gitsem bütün gün eşime bırakmış olacam ki bırakmak istemiyorum. Ne zaman giderim bilmiyorum. Bu hafta sıfır kaçamaksız deneyip ne kadar verdiğime bi bakıyım de haftaya gitmeye çalışacam inşallah. Menüm bazen fazla geliyor eksiltmesini isteyeceğim.
Ellerine saglik canım. . O halde yuruyusbandinda yurumekte mi 6 puan oluyor....
Anlaştık canimEvet ama en az 5. seviyede yürünülecek
Alllaaahhhh, merdiven gelmiş.
Ben hepsini sayarım artık
Evet bende cok merdiven inip cikiyorumAlllaaahhhh, merdiven gelmiş.
Ben hepsini sayarım artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?