Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Cardio- dk- 6 puan (Eliptik, koşu, kondisyon bisikleti- en az 5. level de olmak şartıyla)
Koşu (dışarıda) - dk- 4 Puan
Yüzme- dk- 4 Puan

Jillian- dk -4 Puan
Zumba- dk -3.5 Puan
Yoga -dk- 2 puan
Leslie : dk 3 puan
Pilates: dakikası 3 puan
Tempolu Yürüyüş (dışarıda) -dk- 3 Puan
Yavaş Tempo Yürüyüş- dk -1 Puan
Keyfi Yüzme- dk- 1 Puan
Park Aletleri -dk- 1 Puan
İp atlama- 5 tane- 1 Puan
İpsiz ip atlama-zıplama -8 tane -1 puan
Plank -3 sn-1 puan
1000 adim - 15 puan
Twist - 15 tane- 1 puan
Ev isi 30 dk-10 puan
Göbek atma (oyun havasi vs:)) dk 2 puan
Merdiven çıkma - 5 tane- 1 puan
Bisiklet sürme -dk- 2 puan

Tamam kaptan haklısın... söyledim de yok dedi zatı limoniyiz diye ustelemedim. Senlik değil yani sakın yanlış anlama eşim sıkıntılı ben not alıyorum numaranı

Canım sen diyetisyene en son ne zaman gitmiştin?

1 ayı geçti maalesef. Ben memlekette gidiyordum diyetisyene. Burda ilçede yaşıyorum özel diyetisyen için il merkezine gitmem lazım sabah çalışıyorum çocuğa eşim bakıyo öğleden sonra gitsem bütün gün eşime bırakmış olacam ki bırakmak istemiyorum. Ne zaman giderim bilmiyorum. Bu hafta sıfır kaçamaksız deneyip ne kadar verdiğime bi bakıyım de haftaya gitmeye çalışacam inşallah. Menüm bazen fazla geliyor eksiltmesini isteyeceğim.

1-Kesinlikle haklısın kaptanım. Buna şükür diyordum ama size göre çok az içiyorum ben. Sade su sevmiyorum, her türlü teklife açığım :)

2-Ayda 1 kez 2 kadın geliyor, ağır işler için de. Ruh hastası olunca mutlaka ben her gün yapacak bir şey buluyorum. Ruh hastalığımı başka bir konuda tartışalım, ya da tartışmayalım

3- Ben de. Hatta uzun süredir köşe yazarlığı için ısrar ediyor arkadaşlar vallahi zamanım yok. Fb, twitter, insta, burası derken... Ağır işsiziz dedik de o kadar da değil. Bissürü işim var benim aaaa

4-E zaten sen de olcan ya, arkamızı sağlama aldık yani

5- Kendim ettim, kendim buldum dııdıırt, kendim ettim kendim buldum dırıdıııt

Ellerine saglik canım. . O halde yuruyusbandinda yurumekte mi 6 puan oluyor....

2'den 6'ya mı düştük?
Pofffff

Şu an aç değilim kaptanım. Çay içiyorum. Ama geç olmamış diyorsan yoğurt yiyebilirim

Bugunku mrnum
Sabah sat 7 35
2 haslanmis yumurta
4 zeytin
1 kibrit kutusunun yarisi
Peynir
2 dilim kepekli ekmek

Ara 3 adet findik

Oglen sat 12

Corba domates 1 kepce

Nohut
2 kepce suyunu yemedim

Bulgur pilavi
Kepcenin yarisi

Yogurt 4 kasik

Ara 5 kayisi

Aksam 7 salata
1 ince dilim kepekli ekmek

5 kasik nohut suyu yok

Ara kefir ev yapimi
1 su bardagi
Su 3.5 lt
LAydLiNe

Alllaaahhhh, merdiven gelmiş.
Ben hepsini sayarım artık

Menün aslında biraz fazla dolu dolu canım. Hem kilon yüksek hem emziriyorsun ama bir diyetisyen daha görsen iyi olacak aslında. Aynen bu hafta bir dene bakalım. Cumaya ne sonuç göreceğiz. Giderken çocuğunu da götür bırakmak istemiyorsan. Ben her yere götürürdüm çocukları

Alllaaahhhh, merdiven gelmiş.
Ben hepsini sayarım artık

Dizlerine dikkat et ama merdiven inip çıkarken biliyorsun ki diz için önemli merdiven fazlası zarar

Ama merdiven çıkarken adım sayıyorsanız ya adım ya merdiven sayacaksınız ona göre ikisini bir arada yapmak yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…