Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Perşembe günü dışında 30 dk kardio yapicam inşallah. Kaslar sisince fazla çıkıyor tarti

İyi hatırlattın canım takımdaki herkes duysun lütfen. Perşembe kimse ekstra spor yapmıyor. Adım sayma dışında tamam mı? Bir de hafta içi cumaya yakın günlerde bulgur, nohut, fasulye ve fazla tuzlu gıdalardan uzak duruyoruz. Ve içebilen herkes günde en az iki fincan yeşil çay içiyor.

Valla evde telefon elimde olmadığından adım sayamıyordum zaten. Yoksa ohooo, tozu atardı buraların.

Ekstra bir şey yapmayacağım ki, günlük iniş çıkışlar yeter zaten

Ellerine saglik canım. . O halde yuruyusbandinda yurumekte mi 6 puan oluyor....

6 puanda biraz fazla mı oldu sanki

Mesafe uzak ve trafik sıkışık. Puseti arka koltuğa bağlanmıyor mecbur ön koltukta o yüzden yalnız uzak mesafe gitmiyorum eşimde bu diyetisyen işini sevmediği için götürmez ayarlicam bir şekilde haftaya gidecem inşallah

5te olabilirdi...

Benim bugün 15 günlük Dukan birası kürüm bitti. 5 gün mola vermeliyim kurala göre..
Bu durumda yarından itibaren elma sirkeli suya döneyim diyorum ne dersiniz?

bal koyamam içine ama zencefil ve kabuk tarçın atabilirim.

Yeşil ve beyaz çayı da gün içinde ayrı ayrı tüketirim artık.

Sirkeli sulara ben sıcak bakmıyorum canım. Normal suyunun içine tarçın ve zencefil karıştırıp içebilirsin bence ama sana tavsiyem normal su içmeye çalış.

Sirkeli sulara ben sıcak bakmıyorum canım. Normal suyunun içine tarçın ve zencefil karıştırıp içebilirsin bence ama sana tavsiyem normal su içmeye çalış.
Gerçekten içemiyorum.
Sanki boğazım tıkanıyor gibi oluyor.

Gün içinde içtiğim o 2 büyük bardak sadece su var ya, onlar da ilaçla içtiklerim.

Gerçekten içemiyorum.
Sanki boğazım tıkanıyor gibi oluyor.

Gün içinde içtiğim o 2 büyük bardak sadece su var ya, onlar da ilaçla içtiklerim.

O zaman sirke olmaz başka bir şey dene istersen. Başka ne olabilir? Limon seversen limon da katabilirsin. Sirkeden daha iyidir. Sirke bildiğin asit. Ama çok inceltirsen eser miktarda o da olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…