Birde sinav eklenseydi iyi olurduEvet bende cok merdiven inip cikiyorum
Perşembe günü dışında 30 dk kardio yapicam inşallah. Kaslar sisince fazla çıkıyor tarti
Valla evde telefon elimde olmadığından adım sayamıyordum zaten. Yoksa ohooo, tozu atardı buraların.Dizlerine dikkat et ama merdiven inip çıkarken biliyorsun ki diz için önemli merdiven fazlası zarar
Ama merdiven çıkarken adım sayıyorsanız ya adım ya merdiven sayacaksınız ona göre ikisini bir arada yapmak yok
Ben isim geregi mecburum inip cikmayaDizlerine dikkat et ama merdiven inip çıkarken biliyorsun ki diz için önemli merdiven fazlası zarar
Ama merdiven çıkarken adım sayıyorsanız ya adım ya merdiven sayacaksınız ona göre ikisini bir arada yapmak yok
Ben isim geregi mecburum inip cikmaya
Cardio- dk- 6 puan (Eliptik, koşu, kondisyon bisikleti- en az 5. level de olmak şartıyla)
Koşu (dışarıda) - dk- 4 Puan
Yüzme- dk- 4 Puan
Jillian- dk -4 Puan
Zumba- dk -3.5 Puan
Yoga -dk- 2 puan
Leslie : dk 3 puan
Pilates: dakikası 3 puan
Tempolu Yürüyüş (dışarıda) -dk- 3 Puan
Yavaş Tempo Yürüyüş- dk -1 Puan
Keyfi Yüzme- dk- 1 Puan
Park Aletleri -dk- 1 Puan
İp atlama- 5 tane- 1 Puan
İpsiz ip atlama-zıplama -8 tane -1 puan
Plank -3 sn-1 puan
1000 adim - 15 puan
Twist - 15 tane- 1 puan
Ev isi 30 dk-10 puan
Göbek atma (oyun havasi vs:)) dk 2 puan
Merdiven çıkma - 5 tane- 1 puan
Bisiklet sürme -dk- 2 puan
Ellerine saglik canım. . O halde yuruyusbandinda yurumekte mi 6 puan oluyor....
Menün aslında biraz fazla dolu dolu canım. Hem kilon yüksek hem emziriyorsun ama bir diyetisyen daha görsen iyi olacak aslında. Aynen bu hafta bir dene bakalım. Cumaya ne sonuç göreceğiz. Giderken çocuğunu da götür bırakmak istemiyorsan. Ben her yere götürürdüm çocukları
5te olabilirdi...6 puanda biraz fazla mı oldu sanki
Mesafe uzak ve trafik sıkışık. Puseti arka koltuğa bağlanmıyor mecbur ön koltukta o yüzden yalnız uzak mesafe gitmiyorum eşimde bu diyetisyen işini sevmediği için götürmezayarlicam bir şekilde haftaya gidecem inşallah
İyi hatırlattın canım takımdaki herkes duysun lütfen. Perşembe kimse ekstra spor yapmıyor. Adım sayma dışında tamam mı? Bir de hafta içi cumaya yakın günlerde bulgur, nohut, fasulye ve fazla tuzlu gıdalardan uzak duruyoruz. Ve içebilen herkes günde en az iki fincan yeşil çay içiyor.
E ben bunu yapıyordum ya hep :) Bir 10 puan verirsiniz artık dakikasınaÇok fena yaaaa zaten birden bire bunu yapmayın bir taraflarınıza bir şey olur. Lesliee teyze iyi bence
Valla ben de zıplardım, hele komşular Almansa hiç umursamazdım :))Ben olsam zıplardım valla kimseyi umursamazdım
Valla ben de zıplardım, hele komşular Almansa hiç umursamazdım :))
Benim bugün 15 günlük Dukan birası kürüm bitti. 5 gün mola vermeliyim kurala göre..
Bu durumda yarından itibaren elma sirkeli suya döneyim diyorum ne dersiniz?
bal koyamam içine ama zencefil ve kabuk tarçın atabilirim.
Yeşil ve beyaz çayı da gün içinde ayrı ayrı tüketirim artık.
Gerçekten içemiyorum.Sirkeli sulara ben sıcak bakmıyorum canım. Normal suyunun içine tarçın ve zencefil karıştırıp içebilirsin bence ama sana tavsiyem normal su içmeye çalış.
Ben de sallanıyorum, uzun kaydıraklar olursa kayıyorum da :)Ben çocuklarla parka gittiğimde çıkıp onlarla kayıyorum bile
Gerçekten içemiyorum.
Sanki boğazım tıkanıyor gibi oluyor.
Gün içinde içtiğim o 2 büyük bardak sadece su var ya, onlar da ilaçla içtiklerim.
Aslında ev sirkesi olursa bişey olmaz benceO zaman sirke olmaz başka bir şey dene istersen. Başka ne olabilir? Limon seversen limon da katabilirsin. Sirkeden daha iyidir. Sirke bildiğin asit. Ama çok inceltirsen eser miktarda o da olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?