Kürde 1 litre suya 4 yemek kaşığı diyor.O zaman sirke olmaz başka bir şey dene istersen. Başka ne olabilir? Limon seversen limon da katabilirsin. Sirkeden daha iyidir. Sirke bildiğin asit. Ama çok inceltirsen eser miktarda o da olabilir.
Ben izine ayrıldım, benim de olacak mı? Ya banane banane benim izine ayrılmamı mı bekledin?Kızlar eğer bu gece olursa size bir sürprizim var
Ara ara profil fotolarınızın altına bakın
Ev sirkesi değil ama organik sirke.Aslında ev sirkesi olursa bişey olmaz bence
Kızlar eğer bu gece olursa size bir sürprizim var
Ara ara profil fotolarınızın altına bakın
5 yapalım istersen bence sakıncası yok. Daha önce öyle yapmışlar diye bıraktım 6 olarak.6 puanda biraz fazla mı oldu sanki
Mesafe uzak ve trafik sıkışık. Puseti arka koltuğa bağlanmıyor mecbur ön koltukta o yüzden yalnız uzak mesafe gitmiyorum eşimde bu diyetisyen işini sevmediği için götürmezayarlicam bir şekilde haftaya gidecem inşallah
Evet canım giriyor. Çünkü temposu çok yüksek.LAydLiNe benim yaptığım video da cardio ya giriyor mu canım?
Midene sıkıntı yaratmayacaksa olur bence. Dene bakalım. Ben tamamen miden için diyorum sirke olmaz diyeKürde 1 litre suya 4 yemek kaşığı diyor.
Daha önce denemiştim, midemi ağrıtmamıştı ama bal koymuştum o zamanlar...
Ya da şöyle yapayım...
Protein günlerinde sirkeli, sebze protein günlerinde elma tarçınlı yapayım .
5 gün idare edelim bir şekilde, ne dersin?
Bilmem bakalım sana da gelecek miBen izine ayrıldım, benim de olacak mı? Ya banane banane benim izine ayrılmamı mı bekledin?
Feridun kunak herşeyin sirkesini yapıyor, ben de denemek istiyorum inşallah bir gün ben de yaparımEv sirkesi değil ama organik sirke.
Yani kendim yapmadım ama ev yapımı katkısız.
Onun da fiyatı uçmuş. En son 14tl'ye almıştım, 18 tl olmuş iki haftada.
Uçuyor fiyatlar, durduramıyoruz
ben bu yaz sirke yapımına da mı başlasam
Narenciye sirkesi yapıp temizlikte kullanmıştımFeridun kunak herşeyin sirkesini yapıyor, ben de denemek istiyorum inşallah bir gün ben de yaparım
ya kosu bandında ben ter kan içinde kalıyorum resmen 6.5 te kosuyorum 5.5 6 arası yuruyorum.Hayir canim tam tersi .. yuruyus bandinda 6 ve yukarisindaki yurume kesinlikle disardaki yürüyüşle bir degil kan ter icinde kaliyorsunm.
Disarda yurumede tempo düşüyor ara sira ama yürüyüş bandinda sabit bi hizla ilerliyorsun..
fenaymıs valla alkıslıyorum seni, benim onu yapmama daha var bugun anladım.Boşa demiyorum cardio puan hakkımı yiyorsunuz diyeafedersin p.kum çıkıyordu yani
hemen bakayım ayarlardan fln mı yaptım acaba zamanındaArc-en-ciel sana özel mesaj atılamıyor canım. Neden sence?
şimdi bi dene kaptan ya da ben atayım sana
Tamamdır canım ben de yazdım sana
Çok merak ettim anlatamam.. ben de bir deneyeyim.Boşa demiyorum cardio puan hakkımı yiyorsunuz diyeafedersin p.kum çıkıyordu yani
Akşam keşke dürüm ve çorba yerine direk çiğköfte yeseydin..Bugunku menum
Sabah kahvaltı saat 11 buçuk
3 dilim kadar peynir
2 zeytin
1 çatal kuymak
1 çatal yumurtalı fasulye
Saati esimden dolayi gecikti kahvaltimin.Öğleden sonra davetli olduğum için de fazla yemedim.
Saat 3 te
1 kuruvasan
1 çatal elmalı kurabiye
1 çatal ekmek tatlısı
8 tane dolma
1 porsiyonluk tabağı 3 kişi yedik çocuklarımla birlikte yedik elh.cok kaçırmadım
Saat 6 da
1 kaşe çorba
1 durum cigkofte
Ayran
Şu 2lt
Spor şuan yok yola çıktım anneme gidince yapar yazarım.
LAydLiNe
pancake lezzetli oldu mu?Bugünkü menüm:
Sabah (saat 8:00 civarı)
1 tabak tarçınlı yoğurt
Arada (saat 10:00 civarı)
1 adet şekersiz Tarçınlı Türk Kahvesi
Öğle (saat 14:00 civarı)
6 adet dukan Pancake (günlük sınırlar dahilinde)
1 kupa beyaz çay
Akşam (20:15 civarı)
3 adet ızgara kasap köfte
1 kase çoban salata
4 adet ızgara dil peynirli mantar
Bugün Dukan'ı henüz bitiremedim, bitecek. 2 büyük bardak su içtim. Bir Türk kahvesi daha içerim.
Not: benim daha çok sıcı içmem gerek. Telefona hatırlatıcı kurayım..
benim hedef te 58 şimdiye kadar pek heeef tutturduğumda söylenemezYemek vakti kimsecikler yokkkızlar hadi haftaya hedef koyalım kendimize benim hedef 76 olsun
evet maaşallah sana sen beni bu hafta görBu arada Merve. Hebele. Latiska hepinizi geçmişim ona göre...
evet hepsi Alman ama ben tesettürlüyim komik görünürüm diye zıplamadım baZı komşular çok gıcık yabancı düşmanı burun buruna gelirsin selam vermezValla ben de zıplardım, hele komşular Almansa hiç umursamazdım :))
bende çok yapıyorum benim küçük korkuyordu hep kucağımda kaydım :) salıncakta yan yana sallanıyoruz felanBen çocuklarla parka gittiğimde çıkıp onlarla kayıyorum bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?