Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

pancake lezzetli oldu mu?

3.madamhd
40 dk tempolu yürüyüş = 200 puan
2234 adım = 34 puan

40 dakika tempolu yürüyüş 120 puan etmiyor mu canım? madamhd
Tempolu Yürüyüş (dışarıda) -dk- 3 Puan

Ben koşu bandında yürüyorum 5.5te. 5ten sonrası cardio ya giriyor ve 5 puan. Dışarda yürüme imkanım yok benim hep koşu bandında yürüyorum.

15 subat spor listesi
1-ada
45 dk tempolu yürüyüş yapıldı =112.5 puan..

2-csi
Leslie : 20 dk 60 puan
Plank -30 sn-10 puan

Ev isi 30 dk-10 puan

3.madamhd
40 dk tempolu yürüyüş = 200 puan
2234 adım = 34 puan

4.merve4416
6653 adım = 98 puan

90 sn plank = 30 puan
Toplam = 128 puan

5. Hebelee
8579 adım = 129 puan
1 saat ev işi = 20 puan
45 dk Leslie = 135 puan
Toplam 284 puan

Bir kanaryasever olarak penguen olarak görüyorum ben onu
Kadıköylü olupta beşiktaşlı olamazdın heralde ben küçükken büyük rüşvetler karşılığında Beşiktaş’a transfer olmuştum
Biz bi ara Salı pazarının içinde oturduk boğaya çıkan sokakta allahım fener gol atardı biz sanki stattayız ev yıkılırdı üstümüze :))

benim evde 16 kişi kalmışlığımız var :)

bol kalsiyum vermiş. bu defa daha hızlı vereceksin Emin’im.

Bugünkü menüm
Sabah 09:00
1 haşlanmış yumurta, 5 zeytin, cherry domates, 1 yk lor peynir

Akşam 15:00
Yarım tabak et döner, salata
2 litre su içildi. 1 kupa beyaz çay içildi
kısa ve öz :) yoğurdu da ekleyince iyi oldu.

listeye müdahale etmeden ekmekleri biraz azaltsan mı?

güzel

Perşembe ben spora gidiyorum kaptan, malesef buna uyamayacağım.

Sirke Günde 2 kaşığı geçmemeliymiş.

afiyet olsun canım, güzel

benim evde 16 kişi kalmışlığımız var :)

Sirke Günde 2 kaşığı geçmemeliymiş.

Aman benimkiler duymasın. Düşündüm de yok 16 kişiyi biz zaten toplayamıyoruz. İyi delirmemişsin. Bravo.
Ama erkek tarafı sırf kardeşler ve çocukları gelse aman aman (iyi ki görüşmüyorum diyip pislik yapayım mı )

Sirke olayını da yazdım kenara canım, teşekkürler.

Yıkılır tabi
Orada oturup Beşiktaş'lı olmak da muhalefetin dibi

Dediğin gibi gelenler bizim taraftı sesimi çıkaramadım o yüzden, şaka bir tarafa misafiri severim ben. Çocukların da bana çekmiş, sokakta tanıştıklarını bile eve davet ederler.

Ben iyi bir sirke aldım organik hangi iki kaşık acaba yemek kaşığımı

Reactions: csi
15.2.19
09:30
1 yağda yumurta
1 dilim peynir
6 zeytin

13:30
1,5 haşlanmış tavuk but
2 dilim ekmek
2 incir
2 ceviz

19:00
2 incir
2 ceviz

Bugün aşırı tatlı yeme isteği vardı. İncirle geçiştireyim dedim. Sonra 1 incir ve 1 cevizde yaklaşık 110 cal olduğunu hesapladım. Bu nedenle akşam yemek yemedim.

2,5 lt su
LAydLiNe

Reactions: csi
Dediğin gibi gelenler bizim taraftı sesimi çıkaramadım o yüzden, şaka bir tarafa misafiri severim ben. Çocukların da bana çekmiş, sokakta tanıştıklarını bile eve davet ederler.

Ben de misafiri severim de , bana otel sahibi muamelesi yapanı sevmem. Evi kırklamasınlar elbette ama içtikleri su bardağını da bir zahmet mutfağa götürüversinler yani..

Düşünsene , kahvaltı masasından kalkan havuza gidiyor. Ben daha yeni masayı toplamış evi silmişken, ıslak mayolarla şap şap evde geziliyor. Onların arkasını toparlarken, biri acıktım, diğeri susadım beriki alkolüm geldi diyor. Biri tavuk yemez, beriki balık yemez, öteki roka yemez, bir diğeri kuzu yemez.... Ay cinnetlikti

En son gelinle ikimiz "az yiyin de uşak tutun" demiştik (gerçi o da ilk geldiğinde pek yerinden kalkmamıştı da ikinci gelişinde kardeşim uyarmış herhalde pek oturmamıştı)
Erkek kardeşim bulaşık yıkamaktan bıktıydı (tipik başak burcu, en az benim kadar problemli)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…