Evet yemek kaşığı, seyreltip tüketmek gerekiyormuşBen iyi bir sirke aldım organik hangi iki kaşık acaba yemek kaşığımı
çok şükür bizimkiler hiç oturmazlar, ama tabi ev sahibi ayrı yoruluyor o başkaBen de misafiri severim de , bana otel sahibi muamelesi yapanı sevmem. Evi kırklamasınlar elbette ama içtikleri su bardağını da bir zahmet mutfağa götürüversinler yani..
Düşünsene , kahvaltı masasından kalkan havuza gidiyor. Ben daha yeni masayı toplamış evi silmişken, ıslak mayolarla şap şap evde geziliyor. Onların arkasını toparlarken, biri acıktım, diğeri susadım beriki alkolüm geldi diyor. Biri tavuk yemez, beriki balık yemez, öteki roka yemez, bir diğeri kuzu yemez.... Ay cinnetlikti
En son gelinle ikimiz "az yiyin de uşak tutun" demiştik(gerçi o da ilk geldiğinde pek yerinden kalkmamıştı da ikinci gelişinde kardeşim uyarmış herhalde pek oturmamıştı)
Erkek kardeşim bulaşık yıkamaktan bıktıydı(tipik başak burcu, en az benim kadar problemli)
Bir de toparlanıp program yapma olayı var ki aman aman.çok şükür bizimkiler hiç oturmazlar, ama tabi ev sahibi ayrı yoruluyor o başka
Sade cigkoftemi...kız zaten ekmek falan yemiyorum sabah kahvaltım azdı. Misafirlikte sadece çatalla tattım tatlıları bi tek fazlalık kuruvasan.hadi çok yesem akşam telafi ederdim neredeyse aç kalktım misafirlikten. Akşam da aç ac hem çorba yemeyip hem nasıl acı acı sade durumsuz çiğ köfte yiyeceğim.Çok merak ettim anlatamam.. ben de bir deneyeyim.
Akşam keşke dürüm ve çorba yerine direk çiğköfte yeseydin..
pancake lezzetli oldu mu?
Kaptan menümde ne var ki benim yapma..misafirlikteydim ve öncesinde de yazdım. Ozellikle cumaya aldım ki daveti bi hafta da eritirim diye ki tahminimden az yedim.tatlilari sadece çatalla tattım çocuklara yedirdim.bi tek dolma ve 1 tane kucuk kuruvasan yedim..akşam da çorba ayran cigkofte yedim durum derken etli durum ve cigkofte değil yanlış anlaşılmasın. Cigkofte lavaş.Ben olsam zıplardım valla kimseyi umursamazdım
Çok fena yaaaa zaten birden bire bunu yapmayın bir taraflarınıza bir şey olur. Lesliee teyze iyi bence
Light bisküviler haricinde iyi ama az yemişsin. Öğle çok az olmuş.
Bu menüyü ne ben görmüş olayım ne de sen yazmış ol. Şimdiden cumaya sonucunu merak etmeye başladım.
Senin numaranı istemedim canım var diye
Senin suyu çok içmen lazım demiştim daha öncede. İhmal etme. Çünkü protein böbreklerden çok zor atılıyor.
Naptın yaaaaaaaaaaaaaaaa tek başına mı temizliyorsun? Hem de bunca fıtığa rağmen. Seni güzel bir pataklamak lazım. O nasıl ev öyle temizle temizle bitmez
Ben çok seviyorum sosyal medyayı. Hatta bayağı büyük bir takipçi kitlem bile var kendi çapımda
Ben de okuyorum bu mesajları biliyor sunuz dimi
Yaaaaa sana kim dedi git oralara kafa dinle diye
Merve hiç olmamış bu menü. Saat 15:00 çok erken kapatmak için. Şimdi ne durumdasın? Bir tabak yoğurt yiyebilirsin geç değil henüz. Hatta faydası bile olur.
Valla arkadaşlar bana göre bu günü güzel kurtardım diye düşünüyorum. Sadece yememem gereken şeyler listede gözüküyor evet ama ben 1 çatal tadına baktım okadar yani karnım yine açtı sofradan hep kalkarken.evet yediğimiz şeylerde önemli ama ben dediğim gibi özellikle misafirliğe gideceğim için cumayı seçtim ve inş. Haftaya güzel bir sonuçla geleceğime inanıyorum. Ama tabi bi de regl durumum olacak haftaya oyuzden çok iddialı da konuşmayayım.Susma hakkımı kullandım
Afiyet bal şeker olsun bari :)
Bunları derken hangileri acaba canım.kiz zaten valla hep aç kalktım hepsi bi çatal tadimlikti. Inanin öğlen misafirliğe gidicem diye zaten kahvaltıyı ekmeksiz az yaptım. Misafirlikte bence tahminimden daha iradeli davrandım. Çünkü kaçırırsam akşam yemek yemeyecektim. Aç kalktığım için akşam da çorba cigkofte yedim okadar.neden bukadar tepki çekti şaşkınım.,bu hafta bunlari eritmek için bayagi ac kalacan)
Benim sadece bir ısırımlık böreğim iki kere yada 3 kere oldu toplasan yarım dilim etmez ne çok konuşuldu ohoooBunları derken hangileri acaba canım.kiz zaten valla hep aç kalktım hepsi bi çatal tadimlikti. Inanin öğlen misafirliğe gidicem diye zaten kahvaltıyı ekmeksiz az yaptım. Misafirlikte bence tahminimden daha iradeli davrandım. Çünkü kaçırırsam akşam yemek yemeyecektim. Aç kalktığım için akşam da çorba cigkofte yedim okadar.neden bukadar tepki çekti şaşkınım.
canım haklısın, nefsine iyi hakim olmuşsun ama biz menüye yorum yapıyoruz. Bazen insan kızabiliyor yapılan yorumlara ama bunun seni daha çok kamçılayacağına eminim.Sade cigkoftemi...kız zaten ekmek falan yemiyorum sabah kahvaltım azdı. Misafirlikte sadece çatalla tattım tatlıları bi tek fazlalık kuruvasan.hadi çok yesem akşam telafi ederdim neredeyse aç kalktım misafirlikten. Akşam da aç ac hem çorba yemeyip hem nasıl acı acı sade durumsuz çiğ köfte yiyeceğim.
naçizane fikrim, salataya az da olsa yağ eklemek gerek. Bazı vitaminler yağda çözünüyor çünkü. Arada bitter ve süt tercih edebilirdin.15 şubat cuma
10.00
1/2 muz 3 çk yulaf lapası karışımı
12.30
yağsız salata
1 kepçe yayla çorba
1 sk et sote
16.00
1 gün kurusu
1 kare sütlü çiko
18.30
etli bamya
2 kk kadar dukan ekmek
20.00
1 dilim baklava
1/2 muz
akşam yoldan çıkmasam iyiydi...
yarın sporda telafi ederim artık
yaklaşık 2,5 L su
Her zamanki latiska klasiği :) akşama kadar süper , akşam çozutma :)15 şubat cuma
10.00
1/2 muz 3 çk yulaf lapası karışımı
12.30
yağsız salata
1 kepçe yayla çorba
1 sk et sote
16.00
1 gün kurusu
1 kare sütlü çiko
18.30
etli bamya
2 kk kadar dukan ekmek
20.00
1 dilim baklava
1/2 muz
akşam yoldan çıkmasam iyiydi...
yarın sporda telafi ederim artık
yaklaşık 2,5 L su
Duzelttim canim
Gunaydin canim , hahahaGünaydın kızlar
Huzurlu mutlu kaçamaksız hafta sonları
Unutmayın Cuma'ya 6 gün kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?