Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

çok şükür bizimkiler hiç oturmazlar, ama tabi ev sahibi ayrı yoruluyor o başka

Reactions: csi
çok şükür bizimkiler hiç oturmazlar, ama tabi ev sahibi ayrı yoruluyor o başka
Bir de toparlanıp program yapma olayı var ki aman aman.

Ama olsundu, kışın o kadar üzülüyorum ki yalnız olduğuma.

Geçen gelin aklınca beni korkutuyor. "1 temmuz 31 ağustos arasını kapattık, haberin olsun" diye, iki ay kalana 1 ay bedava, haziran da benden olsun dedim

Yok anam, bu gelin beni saymiii, benimle eğleniii

Çok merak ettim anlatamam.. ben de bir deneyeyim.

Akşam keşke dürüm ve çorba yerine direk çiğköfte yeseydin..
pancake lezzetli oldu mu?
Sade cigkoftemi...kız zaten ekmek falan yemiyorum sabah kahvaltım azdı. Misafirlikte sadece çatalla tattım tatlıları bi tek fazlalık kuruvasan.hadi çok yesem akşam telafi ederdim neredeyse aç kalktım misafirlikten. Akşam da aç ac hem çorba yemeyip hem nasıl acı acı sade durumsuz çiğ köfte yiyeceğim.

Kaptan menümde ne var ki benim yapma..misafirlikteydim ve öncesinde de yazdım. Ozellikle cumaya aldım ki daveti bi hafta da eritirim diye ki tahminimden az yedim.tatlilari sadece çatalla tattım çocuklara yedirdim.bi tek dolma ve 1 tane kucuk kuruvasan yedim..akşam da çorba ayran cigkofte yedim durum derken etli durum ve cigkofte değil yanlış anlaşılmasın. Cigkofte lavaş.

Susma hakkımı kullandım
Afiyet bal şeker olsun bari :)
Valla arkadaşlar bana göre bu günü güzel kurtardım diye düşünüyorum. Sadece yememem gereken şeyler listede gözüküyor evet ama ben 1 çatal tadına baktım okadar yani karnım yine açtı sofradan hep kalkarken.evet yediğimiz şeylerde önemli ama ben dediğim gibi özellikle misafirliğe gideceğim için cumayı seçtim ve inş. Haftaya güzel bir sonuçla geleceğime inanıyorum. Ama tabi bi de regl durumum olacak haftaya oyuzden çok iddialı da konuşmayayım.

,bu hafta bunlari eritmek için bayagi ac kalacan )
Bunları derken hangileri acaba canım.kiz zaten valla hep aç kalktım hepsi bi çatal tadimlikti. Inanin öğlen misafirliğe gidicem diye zaten kahvaltıyı ekmeksiz az yaptım. Misafirlikte bence tahminimden daha iradeli davrandım. Çünkü kaçırırsam akşam yemek yemeyecektim. Aç kalktığım için akşam da çorba cigkofte yedim okadar.neden bukadar tepki çekti şaşkınım.

Benim sadece bir ısırımlık böreğim iki kere yada 3 kere oldu toplasan yarım dilim etmez ne çok konuşuldu ohooo

15 şubat cuma

10.00
1/2 muz 3 çk yulaf lapası karışımı

12.30
yağsız salata
1 kepçe yayla çorba
1 sk et sote

16.00
1 gün kurusu
1 kare sütlü çiko

18.30
etli bamya
2 kk kadar dukan ekmek

20.00
1 dilim baklava
1/2 muz

akşam yoldan çıkmasam iyiydi...
yarın sporda telafi ederim artık

yaklaşık 2,5 L su

Günaydınlar..
canım haklısın, nefsine iyi hakim olmuşsun ama biz menüye yorum yapıyoruz. Bazen insan kızabiliyor yapılan yorumlara ama bunun seni daha çok kamçılayacağına eminim.

naçizane fikrim, salataya az da olsa yağ eklemek gerek. Bazı vitaminler yağda çözünüyor çünkü. Arada bitter ve süt tercih edebilirdin.
Onun dışında güzel. Akşam olayına hiç girmiyorum, biliyorsun zaten.

15 subat spor listesi
1-ada
45 dk tempolu yürüyüş yapıldı =112.5 puan..

2-csi
Leslie : 20 dk 60 puan
Plank -30 sn-10 puan
Ev isi 30 dk-10 puan

3.madamhd
40 dk tempolu yürüyüş = 200 puan
2234 adım = 34 puan

4.merve4416
6653 adım = 98 puan

90 sn plank = 30 puan
Toplam = 128 puan

5. Hebelee
8579 adım = 129 puan
1 saat ev işi = 20 puan
45 dk Leslie = 135 puan
Toplam 284 puan

6.akkat
2000 adım=30 puan
Merdiven=45 puan
Toplam=75 puan

madamhd

Günaydın kızlar alışveriş günümüz hepbirliktr markete gidiyoruz güzel sebzeler alacağım kendime keşke Pazar olsa burada ne güEl taze taze açık havada gez bayılıyorum Pazar’lara Türkiye’ye gittiğimde mutlaka gidiyorum pazara

Her zamanki latiska klasiği :) akşama kadar süper , akşam çozutma :)

15 subat spor listesi
1-ada
45 dk tempolu yürüyüş yapıldı =135 puan..

2-csi
Leslie : 20 dk 60 puan
Plank -30 sn-10 puan
Ev isi 30 dk-10 puan

3.madamhd
40 dk tempolu yürüyüş = 200 puan
2234 adım = 34 puan

4.merve4416
6653 adım = 98 puan

90 sn plank = 30 puan
Toplam = 128 puan

5. Hebelee
8579 adım = 129 puan
1 saat ev işi = 20 puan
45 dk Leslie = 135 puan
Toplam 284 puan

6.akkat
2000 adım=30 puan
Merdiven=45 puan
Toplam=75 puan

madamhd düzelttim puanimi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…