Menün güzel afiyet olsun
Sağol canim , cok guzeldi tadi hemde cok doyurucuydu
Harikasın canım
Yeşilliğim olsa bende yarın yeşil mercimek salatası yapardım güzel fikirr
Bende hep yazi dusunuyorum giyeceklerimin hayalini kuruyorum... temmuzda memlekete gidecem herkes beni zayif görsün istiyorum...14 subat ve dün ablamda yediklerimle bu sabah + 300 ciktim, wc ye de cikamiyorum karnımda sislik var 2,3 gündür, düzeni biraz bozunca hemen her şey kaydi, ne kötü ve zor ama hep yazı dusunuyorum, düğünler tatiller vs. O zamn yeniden motive oluyorum, hemen yeniden düzenimi kuracağım
Uyansın biley olmaz bizimkiler gibi eşofmanına yapışmıyor anne anne diye kıçını yırtmıyor en azından :)
Canim kahvaltini begenmedim soyle yumurtali peynirli daha metabolizmayi canlandiracak bi kahvalti olabilirdi..Selamlar 17 subat listem
Kahvalti 8.30
3 dilim ekmekten tost
Ogle yok
Saat 15.00 te
3 gun kurusu
Aksam 17.30
1 tabak karnibahar yemegi
1 dilim ekmek
Salata
Aci biber
2 bucuk litre su
Ayyy en şirin zamanlari ben yemek yapardim kızım saklama kaplarını koyduğum bir dolabim vardi içine girerdi dökerdi.... iclerinden en sevdigini alir surune surune odaya götürürdü.. sonra yine gelir yine gotururdu mutfaktan baslayip odaya kadar her yer saklama kabiyla dolardi.....hic usenmeden hergun yapardiYataktan çıkamadığı için yapamıyor ama mutfakta yemek falan yaparken yürüteçle gelip paçalarımda ağlıyor
Ayyy en şirin zamanlari ben yemek yapardim kızım saklama kaplarını koyduğum bir dolabim vardi içine girerdi dökerdi.... iclerinden en sevdigini alir surune surune odaya götürürdü.. sonra yine gelir yine gotururdu mutfaktan baslayip odaya kadar her yer saklama kabiyla dolardi.....hic usenmeden hergun yapardi))
Tehlikeli olabilecek cekmecelere kilit tak canim ben oyle yaptim digerlerini serbest biraktim kendi kendine vazgeçti ben de hic karismadim.. büyüdükçe ilgisi baska seylere kayıyor.Hem de ne şirinçok hoşuma gidiyor karıştırıp dökmesi falan pek kuralcı değilim uzanamadığı açamadığı yerlerde de ben yardım ediyorum ama sonra nasıl önünü alacam bilmiyorum
Tehlikeli olabilecek cekmecelere kilit tak canim ben oyle yaptim digerlerini serbest biraktim kendi kendine vazgeçti ben de hic karismadim.. büyüdükçe ilgisi baska seylere kayıyor.
Emziren anne menusu oldugu icin pek bisey diyemiyorum.. aksam sanki cok gibi geldi ama diyetisyenin daha iyi bilir tabikii afiyet olsun canim17 Şubat Pazar
Kahvaltı 11.30-12.30
1 haşlanmış yumurta
Peynir
Domates salatalık
Reçel
3 dilim çavdarlı ekmek
Ara 15.30
1 kase yoğurt
1 elma
Akşam 19.00
1 kase mercimek çorbası
4 yk mantar kavurma
4 yk barbun yemeği
2 dilim çavdarlı ekmek
Biraz lor peyniri
21.00 birazdan içerim
Sütlü kahve (şekersiz)
Su bilmiyorum 1.5 falan ancak içmişimdir
28 dk tempolu yürüyüş
1 saat ev işi
Ben survivor izliyorum arada diyet sayfalarinda geziniyorum....diyetle ilgili yemek tariflerine bakiyorum.... kizimi yatirdim ayyy ne cok konusuyor kafam sisti valla....Napıyorsunuz kızlar ben örgü örüyorum
Ama ruhen spor yapıyorum
Diğer günlerini hatırlamıyorumSelamlar 17 subat listem
Kahvalti 8.30
3 dilim ekmekten tost
Ogle yok
Saat 15.00 te
3 gun kurusu
Aksam 17.30
1 tabak karnibahar yemegi
1 dilim ekmek
Salata
Aci biber
2 bucuk litre su
Sekersiz günümun bugün 16. Günü kendimi tebrik ediyorum bi öpeyim kendimi
Ilk defa 21 gune tamamlayacam insallahhhh...
Valla benimki de aynıBen survivor izliyorum arada diyet sayfalarinda geziniyorum....diyetle ilgili yemek tariflerine bakiyorum.... kizimi yatirdim ayyy ne cok konusuyor kafam sisti valla....saat 21.30 oldu dedikte gitti yatti yoksa hala vidi vidi
Eee hadi bakalım. Kız maaşallah 16 ya kadar gelmissinSekersiz günümun bugün 16. Günü kendimi tebrik ediyorum bi öpeyim kendimi
Ilk defa 21 gune tamamlayacam insallahhhh...
Ayy evet canim bi isirik dahi tatli yemedimEee hadi bakalım. Kız maaşallah 16 ya kadar gelmissin
21 e tamamlarsan 40 güne kadar diye uzat. Sonra si unutuyormus beyin.Ayy evet canim bi isirik dahi tatli yemedim)) az kaldi 21. Güne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?