Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Bugünkü menüm
Sabah 10:00
1 buçuk sucuklu yumurta, 5 zeytin, az peynir, yarım ceviz

Ara 15:30
3 hurma 1 kupa yeşil çay

Akşam 18:30
1 tabak yumurtalı ıspanak, 1 kase mercimek çorbası, biraz turşu, 1 bardak maden suyu

1 kupa beyaz çay içildi. 2 litre su içildi

Bende hep yazi dusunuyorum giyeceklerimin hayalini kuruyorum... temmuzda memlekete gidecem herkes beni zayif görsün istiyorum...
Canim wc icin gun kurusu kayısın varsa 2 adet kaynat iliyinca suyunu ic kayisilari ye ise yariyor...

Selamlar 17 subat listem
Kahvalti 8.30
3 dilim ekmekten tost
Ogle yok
Saat 15.00 te
3 gun kurusu
Aksam 17.30
1 tabak karnibahar yemegi
1 dilim ekmek
Salata
Aci biber
2 bucuk litre su
Canim kahvaltini begenmedim soyle yumurtali peynirli daha metabolizmayi canlandiracak bi kahvalti olabilirdi.. )

Yataktan çıkamadığı için yapamıyor ama mutfakta yemek falan yaparken yürüteçle gelip paçalarımda ağlıyor
Ayyy en şirin zamanlari ben yemek yapardim kızım saklama kaplarını koyduğum bir dolabim vardi içine girerdi dökerdi.... iclerinden en sevdigini alir surune surune odaya götürürdü.. sonra yine gelir yine gotururdu mutfaktan baslayip odaya kadar her yer saklama kabiyla dolardi.....hic usenmeden hergun yapardi ))

Hem de ne şirin çok hoşuma gidiyor karıştırıp dökmesi falan pek kuralcı değilim uzanamadığı açamadığı yerlerde de ben yardım ediyorum ama sonra nasıl önünü alacam bilmiyorum

Hem de ne şirin çok hoşuma gidiyor karıştırıp dökmesi falan pek kuralcı değilim uzanamadığı açamadığı yerlerde de ben yardım ediyorum ama sonra nasıl önünü alacam bilmiyorum
Tehlikeli olabilecek cekmecelere kilit tak canim ben oyle yaptim digerlerini serbest biraktim kendi kendine vazgeçti ben de hic karismadim.. büyüdükçe ilgisi baska seylere kayıyor.

17 Şubat Pazar

Kahvaltı 11.30-12.30
1 haşlanmış yumurta
Peynir
Domates salatalık
Reçel
3 dilim çavdarlı ekmek

Ara 15.30
1 kase yoğurt
1 elma

Akşam 19.00
1 kase mercimek çorbası
4 yk mantar kavurma
4 yk barbun yemeği
2 dilim çavdarlı ekmek
Biraz lor peyniri

21.00 birazdan içerim
Sütlü kahve (şekersiz)

Su bilmiyorum 1.5 falan ancak içmişimdir
28 dk tempolu yürüyüş
1 saat ev işi

Emziren anne menusu oldugu icin pek bisey diyemiyorum.. aksam sanki cok gibi geldi ama diyetisyenin daha iyi bilir tabikii afiyet olsun canim )

Napıyorsunuz kızlar ben örgü örüyorum

Ama ruhen spor yapıyorum
Ben survivor izliyorum arada diyet sayfalarinda geziniyorum....diyetle ilgili yemek tariflerine bakiyorum.... kizimi yatirdim ayyy ne cok konusuyor kafam sisti valla.... saat 21.30 oldu dedikte gitti yatti yoksa hala vidi vidi

Selamlar 17 subat listem
Kahvalti 8.30
3 dilim ekmekten tost
Ogle yok
Saat 15.00 te
3 gun kurusu
Aksam 17.30
1 tabak karnibahar yemegi
1 dilim ekmek
Salata
Aci biber
2 bucuk litre su
Diğer günlerini hatırlamıyorum
böyle değilse kusuruma bakma
Haftada bi kez filan böyle kahvaltı yap canım
Bol proteinli kahvaltılar yap afiyet olsun devamı güzel
Sekersiz günümun bugün 16. Günü kendimi tebrik ediyorum bi öpeyim kendimi
Ilk defa 21 gune tamamlayacam insallahhhh...

Ben survivor izliyorum arada diyet sayfalarinda geziniyorum....diyetle ilgili yemek tariflerine bakiyorum.... kizimi yatirdim ayyy ne cok konusuyor kafam sisti valla.... saat 21.30 oldu dedikte gitti yatti yoksa hala vidi vidi
Valla benimki de aynı
Ama eşime beni aratıyor ya çok seviniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…