- 30 Ocak 2018
- 1.776
- 4.257
- 133
Diğer günlerini hatırlamıyorum
böyle değilse kusuruma bakma
Haftada bi kez filan böyle kahvaltı yap canım
Bol proteinli kahvaltılar yap afiyet olsun devamı güzel
Valla benimki de aynı
Ama eşime beni aratıyor ya çok seviniyorum
Uzun sure agzimi surmek istemiyorum canim , cunku ben agzimi sürünce gerisi fazlasiyla geliyor... yiyorum durmadan tatli canavariyim...21 e tamamlarsan 40 güne kadar diye uzat. Sonra si unutuyormus beyin.
Afiyet olsun canim.. nerelerdesin pek gelmedin bugün ...Bugünkü menüm kızlar:
Sabah (Saat 11:00 civarı)
1 bardak limonlu su
Öğlen (Saat 13:00 civarı)
3 minik Dukan Pancake (1 çay kaşığı şekersiz reçel ile birlikte)
1 parça örgü peynir + 1 parça Urfa peyniri
1 fit dana jambon
Beyaz çay
Arada bir yerde
Yeşil çay
Arada bir yerde
Türk kahvesi
Akşam (18:00 civarı)
1 adet lahmacun
330 ml ayran
21:00 'den sonra
1 adet Türk kahvesi
1 adet yağsız sütlü nescafe
Bugün rekor kırdım, içecekler hariç 1,5 lt kabuk tarçınlı su içmişimdir. Hala devam ediyorum.
Spor yok
Arkadaşlar geldi canım, bahçede oturduk güneşi görünce.Afiyet olsun canim.. nerelerdesin pek gelmedin bugün ...
Uzun sure agzimi surmek istemiyorum canim , cunku ben agzimi sürünce gerisi fazlasiyla geliyor... yiyorum durmadan tatli canavariyim...
O yuzden dedigin gibi 41 gün yapayimda 41 kere maşallah alayim sizlerden
Masallah benim hic oyle yeteneklerim yok örgü örmek isterdim ama sabrim yok...Arkadaşlar geldi canım, bahçede oturduk güneşi görünce.
Sonra da çamaşır falan katladım. Göya örgü örecektim, ördüğümü de söktüm. Kollar dar olmuş kıza. Tam bitti diyordum, döndük başa...
Emziren anne menusu oldugu icin pek bisey diyemiyorum.. aksam sanki cok gibi geldi ama diyetisyenin daha iyi bilir tabikii afiyet olsun canim)
Ayyyy en kötüsü oArkadaşlar geldi canım, bahçede oturduk güneşi görünce.
Sonra da çamaşır falan katladım. Göya örgü örecektim, ördüğümü de söktüm. Kollar dar olmuş kıza. Tam bitti diyordum, döndük başa...
Bende senin gibiydim bi öğrendim asla bırakamıyorum en büyük zevkim şu andaMasallah benim hic oyle yeteneklerim yok örgü örmek isterdim ama sabrim yok...
Ben örgü örmeyi acayip severim, terapi gibi gelir.Masallah benim hic oyle yeteneklerim yok örgü örmek isterdim ama sabrim yok...
Bir ara üşenmezsem size resimlerini çekerim ördüklerimin.Ayyyy en kötüsü o
Bende senin gibiydim bi öğrendim asla bırakamıyorum en büyük zevkim şu anda
Bende ogrenebilirmiyim acep mesala canta ormeyi cok isterdimmm.... hayale bak zincir bile cekemiyorum canta orebilirmiyim diye soruyorum...Ayyyy en kötüsü o
Bende senin gibiydim bi öğrendim asla bırakamıyorum en büyük zevkim şu anda
Haaa iste bende kesin boyle olurum olmadi boz yeniden buda beni yipratir diye hic bulasmiyorum ...Bir ara üşenmezsem size resimlerini çekerim ördüklerimin.
40 kere söküp 41 kere örüyorum gerçi ama, içime sinene kadar saçlarım beyazlıyor :)
Bende ogrenebilirmiyim acep mesala canta ormeyi cok isterdimmm.... hayale bak zincir bile cekemiyorum canta orebilirmiyim diye soruyorum...
Yapanların 5 kolu yok, elbet yaparsın canım.Bende ogrenebilirmiyim acep mesala canta ormeyi cok isterdimmm.... hayale bak zincir bile cekemiyorum canta orebilirmiyim diye soruyorum...
"deli misin ne söküyorsun, belli bile olmuyor ki" sorularını "canım öyle istiyor" diye cevaplamayı başarabilirsen başla bence.Haaa iste bende kesin boyle olurum olmadi boz yeniden buda beni yipratir diye hic bulasmiyorum ...
Aynen"deli misin ne söküyorsun, belli bile olmuyor ki" sorularını "canım öyle istiyor" diye cevaplamayı başarabilirsen başla bence.
Sökmek değil, etraftakilerin "deli bu" bakışları insanı sinir ediyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?