Bugüne kadar deneyip de içime sinerek beceremediğim tek şey ev babeti.Öyle deme bence YouTube dan öğrendim bende
İlk zamanlar sürekli izle sonra aklın sarınca al ipi şişi eline videoyu da aç gerçekten oluyor. Tabiki hiç bilmeyince bi kaç kez tökezliyorsun ama Bitince şimdiye kadar ben niye bunla tanışmamışım diyorsun
Öyle deme bence YouTube dan öğrendim bende
İlk zamanlar sürekli izle sonra aklın sarınca al ipi şişi eline videoyu da aç gerçekten oluyor. Tabiki hiç bilmeyince bi kaç kez tökezliyorsun ama Bitince şimdiye kadar ben niye bunla tanışmamışım diyorsun
Ayyy heyecan yaptim yarin bi videolari izleyeyim... esim ha bide bunu cikardin diyecekYapanların 5 kolu yok, elbet yaparsın canım.
Hangi çantalardan , penye ip olanlar mı yoksa kare kare olanlar mı?
Yaza ben de granny square çanta örmeyi planlıyorum.
Offf plan çok bende de önce şu hırka bir bitseydi
Bu hafta bahçecilik kursu da başlayacak..
Ayy benim küçük eltim yapip satiyormus esimin annesi durumuna koymustu gecen gun .. esimin telinden gordum bende telleri yoktaBugüne kadar deneyip de içime sinerek beceremediğim tek şey ev babeti.
sanırım onda da genelde sattıklarından bir şeyleri hep eksik söylüyorlar.
Ne yaptıysam onlarınki gibi düzgün durmadı ayakta.
Ben de babet sevdasından vazgeçtim, şimdilik
Sen bi resmini at, söylerim ben hangi ip, kaç numara tığAyyy heyecan yaptim yarin bi videolari izleyeyim... esim ha bide bunu cikardin diyecek
Boyle orguden cantalar yapiyor millet kare yuvarlak bide onlara fermuar taktiriyorlar cok guzel duruyor.... ama hangi ip nasıl yapiyorlar ben bilmez bi arastirayim
Ayyy cok guzel ellerine sağlık canimEki Görüntüle 2236805 Eki Görüntüle 2236806 Eki Görüntüle 2236807 Eki Görüntüle 2236808
Bunlar tığla ilk tanıştığım kırlentler.
ada81 ciğim, ben de aynen zincir çekmeyi bilmezdim bunları yaptığımda...
Tığda çok iddialı değilim ama şiş örgüsünde iyi olduğumu söylerler.
Tamam canim bi bulup atarimSen bi resmini at, söylerim ben hangi ip, kaç numara tığ
A aaa gerçekten mi bende başlayayım diyordum hediyelik için, üzüldüm bak şimdiBugüne kadar deneyip de içime sinerek beceremediğim tek şey ev babeti.
sanırım onda da genelde sattıklarından bir şeyleri hep eksik söylüyorlar.
Ne yaptıysam onlarınki gibi düzgün durmadı ayakta.
Ben de babet sevdasından vazgeçtim, şimdilik
Araştır canım biraz izledikçe anlarsınAyyy heyecan yaptim yarin bi videolari izleyeyim... esim ha bide bunu cikardin diyecek
Boyle orguden cantalar yapiyor millet kare yuvarlak bide onlara fermuar taktiriyorlar cok guzel duruyor.... ama hangi ip nasıl yapiyorlar ben bilmez bi arastirayim
buna ben yeltenememEki Görüntüle 2236810
csi bak canim bunun gibi.... bende daha zincir cekemiyorum hayale bak... cin olmadan adam çarpmak denir
Bu kolaymış işte öğrenir izlersen yapabilirsin canım
A aaa gerçekten mi bende başlayayım diyordum hediyelik için, üzüldüm bak şimdi
Araştır canım biraz izledikçe anlarsın
buna ben yeltenemem
Azıcık aşağılardan uç da öğrenince buna da gelirsin
Bu kolaymış işte öğrenir izlersen yapabilirsin canım
Canım bu koton iple yapılmış.Eki Görüntüle 2236810
csi bak canim bunun gibi.... bende daha zincir cekemiyorum hayale bak... cin olmadan adam çarpmak denir
Evet, bu deminkine göre daha kolayBu kolaymış işte öğrenir izlersen yapabilirsin canım
Yok, ne yaptıysam olmadı.A aaa gerçekten mi bende başlayayım diyordum hediyelik için, üzüldüm bak şimdi
Araştır canım biraz izledikçe anlarsın
buna ben yeltenemem
Azıcık aşağılardan uç da öğrenince buna da gelirsin
Tüh ya. Birgün denersem sana da söylerim bakalım ne olacakYok, ne yaptıysam olmadı.
Sen dene bakalım bir de, başarırsan bana akıl verirsin.
Örme tabanla olabilir belki ama keçe tabanda oturmadı sayılar bir türlü.
Örme taban da sağlıklı değil ki, kayar...
Nako pırlanta ip kullandım, 2 numara tığ kullandım. Olmadı da olmadı...
Onlar gibi kalıp durmadı.
Zibilyon defa söktüm, olmadı.
En son ööyyyyyyyyykkkkkk dedim attım örgü sepetinin içine. Duruyorlar öyle
Ben örgü örmeyi acayip severim, terapi gibi gelir.
Ancak obsessif ve simetri sorunlu insanlar bence örmemeli. Terapiden çok kaçıklığa dönüyor olay.
Aman şurası olmadı sök baştannn.
40'mdan sonra tığ örmeği öğrendim ulumalitu Youtube sağ olsun.
Şimdi kızın hırkası bitince de veranda takımının kılıflarını yenileyeceğim.
Dikiş biliyor muyum? Hayır.
Bilenler anasının karnından mı öğrenmiş? Sanmam.
Delirmek için yeni bir bahanem var artık
Buraya taşınınca bir ara da saksı boyamaya falan sarmıştım.
Akıllı değilim pek. Nerede manyaklık var, bende.
Zaman çok olunca..
O rutini 40 yaşına kadar yaşadım canım, bünyeye yettiAy ne güzel farklı uğraşlar içinde olmak. En azından bizim gibi bi monotonlukta yaşamıyorsun. İşe git eve gel yemek yap temizlik yap çocuk bakgeçen sene görümcem dikiş kursuna gidiyordu ne güzel kıyafetler elbiseler dikiyordu ona bile heves etmiştim
O rutini 40 yaşına kadar yaşadım canım, bünyeye yetti
Gerçekten bazen insan kendine zaman ayırabilmeli.
Şimdi de işsizlikten iş yaratıyorum işte kendime.
Köle ruhluyum sanırım :)
tamam cnm denicem.Bende hep yazi dusunuyorum giyeceklerimin hayalini kuruyorum... temmuzda memlekete gidecem herkes beni zayif görsün istiyorum...
Canim wc icin gun kurusu kayısın varsa 2 adet kaynat iliyinca suyunu ic kayisilari ye ise yariyor...
kolay gelsin, en son elime şiş 16 yasımda fln aldım annem ogretiyordu, kadın yaka silkti, yetenek değil de sevmek lazım, parmaklarımı kullanacagım bütün işleede beceriksizim.Arkadaşlar geldi canım, bahçede oturduk güneşi görünce.
Sonra da çamaşır falan katladım. Göya örgü örecektim, ördüğümü de söktüm. Kollar dar olmuş kıza. Tam bitti diyordum, döndük başa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?