Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Bugunku menum
Sat 12
1.5 haslanmis yumurta
7 Eytin
1 dilim peynir
1 dilim orta boy kepekli ekmek
3 catal kizartma patates
Cay

Ara turk havesi orta boy fincan

Aksam sat 6

Evde yaptim

Buday unu karisik

Poca 2 orta.boy
Salata

Su 3 lt

Ara kefir 1 subarda
Baharatli

LAydLiNe

Reactions: csi
17 subat spor listesi
1-ada
60 dk yürüyüş bandi =300
10 dk eliptik = 50
2.5 saat temizlik = 50
toplam =400

2-gulenyuzumsunsen
30 dk Leslie=90 puan
400 ipsiz zıplama=50 puan
3000 adım =45 puan
Toplam=185 puan

3-merve4416
5100 adım = 76 puan
3 saat ev işi = 60 puan
90 sn plank = 30 puan
Toplam = 166 puan

A aaa Benimkiler de
2015 mart
2016 kasım ne sevindim kendim gibi birini görünce
sen peki Şubat anneleri yada Kasım anneleri gruplarına da takılıyormuydun :) seni hiç unutmayacağım süt kardeş :))

işte kafandakini karşı taraf bilmediği için kendince planın bozulunca çok sinir bozucu oluyor ben bir düzen oturttum sayılır Bu haftayı sporsuz geçirmeyeceğim inşallah

Yataktan çıkamadığı için yapamıyor ama mutfakta yemek falan yaparken yürüteçle gelip paçalarımda ağlıyor
ay seni minnoş seni yürüteçte aklıma bir yattı bir yatmadı sonunda kullanmamaya karar vermiştik

Hem de ne şirin çok hoşuma gidiyor karıştırıp dökmesi falan pek kuralcı değilim uzanamadığı açamadığı yerlerde de ben yardım ediyorum ama sonra nasıl önünü alacam bilmiyorum
bizde evde hep serbestiz mutfak dolapları karıştırılıyor çekmeceler tencereler içinde kaşıklar yerlerde yemek yapıyorlar ben hiç ellemiyorum özgürce oynuyorlar duvarları bile boyuyorlar :)

17 subat spor listesi
1-ada
60 dk yürüyüş bandi =300
10 dk eliptik = 50
2.5 saat temizlik = 50
toplam =400

2-gulenyuzumsunsen
30 dk Leslie=90 puan
3000 adım =45 puan
Toplam=185 puan

3-merve4416
5100 adım = 76 puan
3 saat ev işi = 60 puan
90 sn plank = 30 puan
Toplam = 166 puan

4- hebelee
30 dk leslie = 90 puan
3361 adım 49
Toplam 139

17 subat spor listesi
1-ada
60 dk yürüyüş bandi =300
10 dk eliptik = 50
2.5 saat temizlik = 50
toplam =400

2-gulenyuzumsunsen
30 dk Leslie=90 puan
3000 adım =45 puan
Toplam=185 puan

3-merve4416
5100 adım = 76 puan
3 saat ev işi = 60 puan
90 sn plank = 30 puan
Toplam = 166 puan

4- hebelee
30 dk leslie = 90 puan
3361 adım 49
Toplam 139

5- LAydLiNe
3596 adım = 54 puan

Keyfini çıkart zamanın yaaaaaaaaaaaaaaa bana yetmiyor zaman

Ben tam bir örgü manyağıyım. Her türlü el işi gelir elimden. Mekikten tutun boncuk iğnesine kadar hepsini yaparım. Son zamanlarda kızıma bir sürü amigurimi oyuncak ördüm. Hatta daha öreceğim oyuncaklar da var. Tek yapmadığım iğne oyası kaldı. Onu da denemedim bir türlü. Dikişim de var, makromemde ne bilim aklınıza gelen her şey

O manyaklık bende de var kısacası

Bende ogrenebilirmiyim acep mesala canta ormeyi cok isterdimmm.... hayale bak zincir bile cekemiyorum canta orebilirmiyim diye soruyorum...

Yakınımda olsan sana öğretirdim. Ama eğer gerçekten istersen yapamayacağın hiç bir şey yok. Bunu sakın unutma.

Oyyy bir bilen gelmiş.
Dikişe geçtiğimde beynini yerim artık.

Makrome ben de çok severim. Hatta sarkan saksılıklarımı hep makromeden yaptım.
3 sene oldu eskidiler, onlar da yenilenecekler.

Offf benim çok işim var yaffff

Orta okulda ağlaya zırlaya kız mesleğe gittim. Normal orta okula yazdırmışlardı

Kendimi bildim bileli sanırım 5 ya da 6 yaşında başladım tığ işi yapmaya. Ördüğüm ilk el bezlerim hala duruyor.

Sonra sürekli ördüm. Hem tığ, hem şiş. Ama sanırım orta okuldaydım ki zirvesini yaşadım örgünün. Annem 5 şişle patik işliyordu. Bana da öğret dedim. Olmaz yapamazsın sen küçüksün büyüyünce öğrenirsin dedi. Sonra bir punduna getirip annem evde yokken kadının patiğini söktüm ve yeniden ördüm kendi kendime.

Sonrası nirvana zaten

Geçen gün üniversite de oyunculuk yapmıştım 6 yıla yakın. Eski fotoğraflara bakıyordum. Kendi ördüğüm bir kazağı giymişim. Ayy nasıl gururlandım kızıma bak bunu ben örmüştüm derken.

Alıntıları yaptım da saat çok geç oldu. 01:01 şuan sitenin saati geri büyük ihtimal. Önümüzdeki bir hafta izinliyim. Kendimi çok yorgun hissettiğim için izin aldım iş yerinden. Normalde bugün temizlik günüydü, yardımcı gelecekti. Yarın izinliyim diye yarına erteledim. Gerçi bugün oldu. Sabah erkenden gelir. Benim de erken kalkmam lazım. Yarın görüşürüz iyi geceler

Günaydınlar..
Kızlar menum
Sabah 11 gibi
2 haslama yum koz domates biber 10 yeşil zeytin çay

Saat 14 de 15 fındık 1 bardak kefir

Saat 17.20 de
2 et köfte
1 er koz domates biber
Yoğurt

Su 2 .5 olur
Spor yok
iyi gidiyorsun canım, afiyet olsun..

Güzel canım.
güzel canım, afiyet olsun.

olsun kaldığın yerden devam et canım.

Selamlar 17 subat listem
Kahvalti 8.30
3 dilim ekmekten tost
Ogle yok
Saat 15.00 te
3 gun kurusu
Aksam 17.30
1 tabak karnibahar yemegi
1 dilim ekmek
Salata
Aci biber
2 bucuk litre su
toplamda 1 dilim ekmek daha az olabilirdi. Güzel afiyet olsun canım.

çok iyi canım

Hem de ne şirin çok hoşuma gidiyor karıştırıp dökmesi falan pek kuralcı değilim uzanamadığı açamadığı yerlerde de ben yardım ediyorum ama sonra nasıl önünü alacam bilmiyorum
o da bir dönem, sonra zaten bırakıyorlar.

Canım senin suyuna dikkat etmen lazım, emziriyorsun değil mi, az olmuş. Reçel ve ekmek miktarı fazla geldi.
güzel canım.

hey gidi yıllar, biz çocukken her yaz tatilinde annem ya örgü ya da tığ işi başlayıp elimize tutuştururdu. Bir yaz onunla uğraşırdık. Tabi ne telefon vardı ne tablet. Ben çok söylenirdim ama severek de yapardım aslında :) iyi ki de yapmışım, insana el becerisi babında çok şey katıyor el işi. Sabırlı olmayı öğretiyor. Birkaç sene önce kızıma kaneviçe seti aldım. Çocuklar için çok güzel kutu oyunu gibi yapmışlar. Rengarenk ipler vs.. değil başlamak yüzüne bile bakmadı.
Benim favorim kaneviçe :)

Bir ara üşenmezsem size resimlerini çekerim ördüklerimin.

40 kere söküp 41 kere örüyorum gerçi ama, içime sinene kadar saçlarım beyazlıyor :)
bahçe için olanı merak ettim ben de, onun da varsa fotosu atardan sevinirim.

Güzel..
kalori olarak belki günü hedefte tamamlamışsın ama yeterli gelmedi bana kuzum, akşam bir protein türü ekleseydin daha iyi olurdu.

2000 ki yıllarda kazak örme modası vardı. Ben de okuldann mezun olmuştum, 6 ay iş bulamamıştım. Sıkıntıdan seri üretime geçmiştim artık..

17.2.19
10.00
2 dilim ezine peyniri
5 zeytin
1/4 simit
2 kaşık kıymalı yumurta

14:30
4 kaşık domatesli bulgur pilavı
5 zeytin
4 köfte

20:30
Izgara etli salata

Su: 1,5 lt. Bugün bütün gün dışardaydım, suyu maalesef az tükettim. WC sorunu nedeniyle dışarda su içemiyorum.
LAydLiNe

17 subat spor listesi
1-ada
60 dk yürüyüş bandi =300
10 dk eliptik = 50
2.5 saat temizlik = 50
toplam =400

2-gulenyuzumsunsen
30 dk Leslie=90 puan
3000 adım =45 puan
Toplam=185 puan

3-merve4416
5100 adım = 76 puan
3 saat ev işi = 60 puan
90 sn plank = 30 puan
Toplam = 166 puan

4- hebelee
30 dk leslie = 90 puan
3361 adım 49
Toplam 139

5- LAydLiNe
3596 adım = 54 puan

6- Akkat
5335 adım =80p
Merdiven= 86p
Toplam 166p

Ben menünü çok beğendim dışarda olmana rağmen güzel kurtarmışsın . Suyunu bugün dengele sorun olmaz bence canım afiyet olsun .

Bu arada bende bugünlerde sürekli kanaviçe videoları izliyorum . Çok detaylı bi iş o kadar sabrım varmı hiç bilmiyorum. Ama izlemek bile çok güzel valla keşke bilebilsem bende

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…