sen peki Şubat anneleri yada Kasım anneleri gruplarına da takılıyormuydun :) seni hiç unutmayacağım süt kardeş :))A aaaBenimkiler de
2015 mart
2016 kasım ne sevindim kendim gibi birini görünce
işte kafandakini karşı taraf bilmediği için kendince planın bozulunca çok sinir bozucu oluyor ben bir düzen oturttum sayılır Bu haftayı sporsuz geçirmeyeceğim inşallahAçık havada müzikle yürümek bana da çok iyi geliyor ama hep bir şey çıkıyor, ya misafir geliyor ya oğlum uyumuyor beni istiyor fln düzene oturtamadim, kafamdaki plan bozulunca aniden çok sinirleniyorum, bugün gezmeye çıkarken ben de eşimi fırçaladım sonra pişman oldum.
ay seni minnoş seni yürüteçte aklıma bir yattı bir yatmadı sonunda kullanmamaya karar vermiştikYataktan çıkamadığı için yapamıyor ama mutfakta yemek falan yaparken yürüteçle gelip paçalarımda ağlıyor
bizde evde hep serbestiz mutfak dolapları karıştırılıyor çekmeceler tencereler içinde kaşıklar yerlerde yemek yapıyorlar ben hiç ellemiyorum özgürce oynuyorlar duvarları bile boyuyorlar :)Hem de ne şirinçok hoşuma gidiyor karıştırıp dökmesi falan pek kuralcı değilim uzanamadığı açamadığı yerlerde de ben yardım ediyorum ama sonra nasıl önünü alacam bilmiyorum
400 puan mı17 subat spor listesi
1-ada 60 dk yürüyüş bandi =300
10 dk eliptik = 50
2.5 saat temizlik = 50 toplam =400
Ben örgü örmeyi acayip severim, terapi gibi gelir.
Ancak obsessif ve simetri sorunlu insanlar bence örmemeli. Terapiden çok kaçıklığa dönüyor olay.
Aman şurası olmadı sök baştannn.
40'mdan sonra tığ örmeği öğrendim ulumalitu Youtube sağ olsun.
Şimdi kızın hırkası bitince de veranda takımının kılıflarını yenileyeceğim.
Dikiş biliyor muyum? Hayır.
Bilenler anasının karnından mı öğrenmiş? Sanmam.
Delirmek için yeni bir bahanem var artık
Buraya taşınınca bir ara da saksı boyamaya falan sarmıştım.
Akıllı değilim pek. Nerede manyaklık var, bende.
Zaman çok olunca..
Bende ogrenebilirmiyim acep mesala canta ormeyi cok isterdimmm.... hayale bak zincir bile cekemiyorum canta orebilirmiyim diye soruyorum...
Oyyy bir bilen gelmiş.Keyfini çıkart zamanın yaaaaaaaaaaaaaaa bana yetmiyor zaman
Ben tam bir örgü manyağıyım. Her türlü el işi gelir elimden. Mekikten tutun boncuk iğnesine kadar hepsini yaparım. Son zamanlarda kızıma bir sürü amigurimi oyuncak ördüm. Hatta daha öreceğim oyuncaklar da var. Tek yapmadığım iğne oyası kaldı. Onu da denemedim bir türlü. Dikişim de var, makromemde ne bilim aklınıza gelen her şey
O manyaklık bende de var kısacası
Oyyy bir bilen gelmiş.
Dikişe geçtiğimde beynini yerim artık.
Makrome ben de çok severim. Hatta sarkan saksılıklarımı hep makromeden yaptım.
3 sene oldu eskidiler, onlar da yenilenecekler.
Offf benim çok işim var yaffff
iyi gidiyorsun canım, afiyet olsun..Kızlar menum
Sabah 11 gibi
2 haslama yum koz domates biber 10 yeşil zeytin çay
Saat 14 de 15 fındık 1 bardak kefir
Saat 17.20 de
2 et köfte
1 er koz domates biber
Yoğurt
Su 2 .5 olur
Spor yok
Güzel canım.Kahvaltı 09:45
1 haş yumurta
zeytin +peynir+Domates +salatalık+ marul
1 ceviz
1 bardak ballı limonlu su
3 dilim portakal
1 dilim kepek ekmeği
16:00 1 portakal
Akşam 17:30
1 kepçe mercimek çorba
4 kaşık sarımsaklı yoğurt
1 közlenmiş kapya biber
1 kavrulmuş kabak hepsini karıştırıp yedim .
7 tane mantar (fırında tuz tereyağla pişti )
1 dilim kepek ekmek
20:30 sütlü duble Türk kahvesi
2 lt su
2 kupa yeşil çay
güzel canım, afiyet olsun.Bugun menu
Sabah 9.15
1 haşlanmış yumurta
5 yeşil zeytin
1 dilim beyaz peynir
1 kozlenmis kırmızı biber
Yesillik ,yarim salatalik
1 adet kizarmis form ekmek
Ara 10.40
2 ceviz
Ogle 12.40
10 yk yesil mercimek ile salata yaptim..
Ara 15.45
1 minik ayva ve 1c.bardagi kefir
Aksam 18.10
7 yk karnabahar yogurtladim uzerine 2 ceviz ekledim...
Ara
Yapmayacam yogurttan bog geldi)
2.5 lt su ve beyaz cay içildi...LAydLiNe
2.5 saat ev temizledim
60 dakika yürüyüş bandinda yurudum
10 dakika eliptik yaptim...
olsun kaldığın yerden devam et canım.14 subat ve dün ablamda yediklerimle bu sabah + 300 ciktim, wc ye de cikamiyorum karnımda sislik var 2,3 gündür, düzeni biraz bozunca hemen her şey kaydi, ne kötü ve zor ama hep yazı dusunuyorum, düğünler tatiller vs. O zamn yeniden motive oluyorum, hemen yeniden düzenimi kuracağım
toplamda 1 dilim ekmek daha az olabilirdi. Güzel afiyet olsun canım.Selamlar 17 subat listem
Kahvalti 8.30
3 dilim ekmekten tost
Ogle yok
Saat 15.00 te
3 gun kurusu
Aksam 17.30
1 tabak karnibahar yemegi
1 dilim ekmek
Salata
Aci biber
2 bucuk litre su
çok iyi canımBugünkü menüm
Sabah 10:00
1 buçuk sucuklu yumurta, 5 zeytin, az peynir, yarım ceviz
Ara 15:30
3 hurma 1 kupa yeşil çay
Akşam 18:30
1 tabak yumurtalı ıspanak, 1 kase mercimek çorbası, biraz turşu, 1 bardak maden suyu
1 kupa beyaz çay içildi. 2 litre su içildi
o da bir dönem, sonra zaten bırakıyorlar.Hem de ne şirinçok hoşuma gidiyor karıştırıp dökmesi falan pek kuralcı değilim uzanamadığı açamadığı yerlerde de ben yardım ediyorum ama sonra nasıl önünü alacam bilmiyorum
Canım senin suyuna dikkat etmen lazım, emziriyorsun değil mi, az olmuş. Reçel ve ekmek miktarı fazla geldi.17 Şubat Pazar
Kahvaltı 11.30-12.30
1 haşlanmış yumurta
Peynir
Domates salatalık
Reçel
3 dilim çavdarlı ekmek
Ara 15.30
1 kase yoğurt
1 elma
Akşam 19.00
1 kase mercimek çorbası
4 yk mantar kavurma
4 yk barbun yemeği
2 dilim çavdarlı ekmek
Biraz lor peyniri
21.00 birazdan içerim
Sütlü kahve (şekersiz)
Su bilmiyorum 1.5 falan ancak içmişimdir
28 dk tempolu yürüyüş
1 saat ev işi
güzel canım.Bugünkü menüm kızlar:
Sabah (Saat 11:00 civarı)
1 bardak limonlu su
Öğlen (Saat 13:00 civarı)
3 minik Dukan Pancake (1 çay kaşığı şekersiz reçel ile birlikte)
1 parça örgü peynir + 1 parça Urfa peyniri
1 fit dana jambon
Beyaz çay
Arada bir yerde
Yeşil çay
Arada bir yerde
Türk kahvesi
Akşam (18:00 civarı)
1 adet lahmacun
330 ml ayran
21:00 'den sonra
1 adet Türk kahvesi
1 adet yağsız sütlü nescafe
Bugün rekor kırdım, içecekler hariç 1,5 lt kabuk tarçınlı su içmişimdir. Hala devam ediyorum.
Spor yok
hey gidi yıllar, biz çocukken her yaz tatilinde annem ya örgü ya da tığ işi başlayıp elimize tutuştururdu. Bir yaz onunla uğraşırdık. Tabi ne telefon vardı ne tablet. Ben çok söylenirdim ama severek de yapardım aslında :) iyi ki de yapmışım, insana el becerisi babında çok şey katıyor el işi. Sabırlı olmayı öğretiyor. Birkaç sene önce kızıma kaneviçe seti aldım. Çocuklar için çok güzel kutu oyunu gibi yapmışlar. Rengarenk ipler vs.. değil başlamak yüzüne bile bakmadı.Ben örgü örmeyi acayip severim, terapi gibi gelir.
Ancak obsessif ve simetri sorunlu insanlar bence örmemeli. Terapiden çok kaçıklığa dönüyor olay.
Aman şurası olmadı sök baştannn.
40'mdan sonra tığ örmeği öğrendim ulumalitu Youtube sağ olsun.
Şimdi kızın hırkası bitince de veranda takımının kılıflarını yenileyeceğim.
Dikiş biliyor muyum? Hayır.
Bilenler anasının karnından mı öğrenmiş? Sanmam.
Delirmek için yeni bir bahanem var artık
Buraya taşınınca bir ara da saksı boyamaya falan sarmıştım.
Akıllı değilim pek. Nerede manyaklık var, bende.
Zaman çok olunca..
bahçe için olanı merak ettim ben de, onun da varsa fotosu atardan sevinirim.Bir ara üşenmezsem size resimlerini çekerim ördüklerimin.
40 kere söküp 41 kere örüyorum gerçi ama, içime sinene kadar saçlarım beyazlıyor :)
Güzel..Eki Görüntüle 2236805 Eki Görüntüle 2236806 Eki Görüntüle 2236807 Eki Görüntüle 2236808
Bunlar tığla ilk tanıştığım kırlentler.
ada81 ciğim, ben de aynen zincir çekmeyi bilmezdim bunları yaptığımda...
Tığda çok iddialı değilim ama şiş örgüsünde iyi olduğumu söylerler.
kalori olarak belki günü hedefte tamamlamışsın ama yeterli gelmedi bana kuzum, akşam bir protein türü ekleseydin daha iyi olurdu.Bugunku menum
Sat 12
1.5 haslanmis yumurta
7 Eytin
1 dilim peynir
1 dilim orta boy kepekli ekmek
3 catal kizartma patates
Cay
Ara turk havesi orta boy fincan
Aksam sat 6
Evde yaptim
Buday unu karisik
Poca 2 orta.boy
Salata
Su 3 lt
Ara kefir 1 subarda
Baharatli
LAydLiNe
2000 ki yıllarda kazak örme modası vardı. Ben de okuldann mezun olmuştum, 6 ay iş bulamamıştım. Sıkıntıdan seri üretime geçmiştim artık..Orta okulda ağlaya zırlaya kız mesleğe gittim. Normal orta okula yazdırmışlardı
Kendimi bildim bileli sanırım 5 ya da 6 yaşında başladım tığ işi yapmaya. Ördüğüm ilk el bezlerim hala duruyor.
Sonra sürekli ördüm. Hem tığ, hem şiş. Ama sanırım orta okuldaydım ki zirvesini yaşadım örgünün. Annem 5 şişle patik işliyordu. Bana da öğret dedim. Olmaz yapamazsın sen küçüksün büyüyünce öğrenirsin dedi. Sonra bir punduna getirip annem evde yokken kadının patiğini söktüm ve yeniden ördüm kendi kendime.
Sonrası nirvana zaten
Geçen gün üniversite de oyunculuk yapmıştım 6 yıla yakın. Eski fotoğraflara bakıyordum. Kendi ördüğüm bir kazağı giymişim. Ayy nasıl gururlandım kızıma bak bunu ben örmüştüm derken.
Ben menünü çok beğendim dışarda olmana rağmen güzel kurtarmışsın . Suyunu bugün dengele sorun olmaz bence canım afiyet olsun .17.2.19
10.00
2 dilim ezine peyniri
5 zeytin
1/4 simit
2 kaşık kıymalı yumurta
14:30
4 kaşık domatesli bulgur pilavı
5 zeytin
4 köfte
20:30
Izgara etli salata
Su: 1,5 lt. Bugün bütün gün dışardaydım, suyu maalesef az tükettim. WC sorunu nedeniyle dışarda su içemiyorum.
LAydLiNe
Cuma'ya şu 7 lerden kurtul inşallah canım tebrik ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?