Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

kaneviçe en kolayı. Rahatlıkla yaparsın canım. Suyu az içtiğim için herhalde bu sabah +ya geçmişim geçen haftaiçi tartılmamıştım, çok iyiydi.

Eki Görüntüle 2236887
Gunaydin herkese bugünkü kilom )
tebrikler Ada, küçük adımlarla ama istikrarlı gidiyorsun. İnanıyorum ben ulaşacaksın kilona.

Çok iyi yapmışsın kaptan, sen de çok yoğunsun, kendine gelirisin Emin’im.

Cok teşekkür ederim canim..sizlerin desteği bana cok iyi geliyor... yoksa coktan olmuyor diye bırakırdım..
Bu yaz insallah takımca yaza fit gireceğiz ...

Ben de kahvaltımı yaptım, haftalık menülerimi hazırladım. Kızım uyandı, biraz onunla ilgilenip markete çıkacağım. Arada uğrarım yine.
Kolay gelsin canım, bende öğle yemegi hazirlayacam esim 12 de geliyor evde yemek yok ....

Yakınımda olsan sana öğretirdim. Ama eğer gerçekten istersen yapamayacağın hiç bir şey yok. Bunu sakın unutma.
Cook isterdim cevremde hic ogretecek kimsede yok kendim videolari izleyip ogrenecem...
Dun aksam o cantalarin fiyatlarina baktim 120 tl civarinda ....kendime renk renk orerim ablama, kizima ve yegenime orerim artık. .) once elim alissin diye lif orerek başlıyacam...

İstersen başarırsın canım pes etme çok eğleneceksin öğrenince

Günaydın kızlar, oğlum 11 e doğru uyudu gece de 2 defa kalktı dalamadı çok geç uyudum, gene kötü bir gece gecti vücudumda sivilce gibi kırmızı küçük üçlü kizarikliklardan çıkmaya başladı yine, biri sakagimda biri kalcamda, genelde streste fln olur, 3 güne geçer, ağzımda da aft cıktı 2 tane, ne oluyor Anlamadim, niye düştü bağışıklığım benim şimdi? Bugün meyve tüketicem limon sıkacağım sularıma, ise yarar belki, sarımsak da yutabilirim.

Benimde uçuklarım çıktı dudağım da 50 günde bir çıkıyor nedense

17 subat spor listesi
1-ada
60 dk yürüyüş bandi =300
10 dk eliptik = 50
2.5 saat temizlik = 50
toplam =400

2-gulenyuzumsunsen
30 dk Leslie=90 puan
400 ipsiz zıplama=50 puan
3000 adım =45 puan
Toplam=185 puan

3-merve4416
5100 adım = 76 puan
3 saat ev işi = 60 puan
90 sn plank = 30 puan
Toplam = 166 puan

4- hebelee
30 dk leslie = 90 puan
3361 adım 49
Toplam 139

5- LAydLiNe
3596 adım = 54 puan

6- Akkat
5335 adım =80p
Merdiven= 86p
Toplam 166p

7- madamhd
28 dk tempolu yürüyüş (koşu bandında) = 140 puan
1 saat ev işi = 20 puan

Gerekirse biz senle rakiptik demiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…