Neredesiniz giiiiizz
Hayırlı sabahlar canım ortalarda yoksun nerdesin bakalımHayirli sabahlar hayirli haftalar,oglumu sinif gezisine yolladim geldim .Bu hafta kendimden cok umutluyum@madamhd kork benden
Canim.yumurta miktarini cogaltabilirsinBen kahvaltıda doymuyorum ne yapabilirim?
Önceden ceviz yiyordum doyurucu oluyordu. Sabah kahvaltı yaptım çok acıktım şimdi ara öğün yapıyorum mecburen
Hafta sonu yogun gecti canim ama bu hafta sakin gibi bakalim.bisey cikmassaHayırlı sabahlar canım ortalarda yoksun nerdesin bakalım
Benimde var öyle bi vakam cok iyi anliyorum.seniGünaydın canlarbugün cikabilirsem yürüyüş e cikacam kızlar. Modum düşük benim oğlan hiç etti 50 lirayı eşim almamış
Ben çok aç olunca yumurtayı 2 tane yiyorumBen kahvaltıda doymuyorum ne yapabilirim?
Önceden ceviz yiyordum doyurucu oluyordu. Sabah kahvaltı yaptım çok acıktım şimdi ara öğün yapıyorum mecburen
anladım iyi bakalım yine de kendini çok zorlama yürüyebilme imkanın varsa yürüyüş yap canımCanim.yumurta miktarini cogaltabilirsin
Hafta sonu yogun gecti canim ama bu hafta sakin gibi bakalim.bisey cikmassa
Regl geldi belim.cok fena ama leslie yapicam insallah
Oglani okula götürdüm geldim 20 dk yürüdüm sayilir :)Ben çok aç olunca yumurtayı 2 tane yiyorum
Veya bi dilim ekmek ekle veya mantarlı omlet yap
Veya da kahvaltıdan sonra Türk kahvesi iç
Bende işe yarayanlar bunlar canım
anladım iyi bakalım yine de kendini çok zorlama yürüyebilme imkanın varsa yürüyüş yap canım
Iyyy cok fenaaaŞu an ıspanak yemeği yiyorum
Yoğurtsuz ayransız çok zor oluyo
5 yıldızlı bir menü olmuşDünkü menü
07:30 1 kuru erik 2 kuru kayısı
09:30 2 haş yumurta
Dünden kalan salata (kabakta rendeledim)
Peynir, 2,3 çatal patatesli yumurta
Yeşil çay
12:00 2 mandalina 1 kivi
14:45 1 kase yoğurt 4 haşlama içli köfte
19:00 15 fındık
1 kase mantıküçük salatalık turşusu 4-5 adet falan
yeşil çay
2,1 lt su
Ekmek hiç yemiyorum. 3 aydır ekmeği bıraktım. Mantarı da sevmiyorum malesef. 2 yumurta yiyebilirim yarınBen çok aç olunca yumurtayı 2 tane yiyorum
Veya bi dilim ekmek ekle veya mantarlı omlet yap
Veya da kahvaltıdan sonra Türk kahvesi iç
Bende işe yarayanlar bunlar canım
anladım iyi bakalım yine de kendini çok zorlama yürüyebilme imkanın varsa yürüyüş yap canım
Kıymalı yaptığımda yine biraz gideri vardıOglani okula götürdüm geldim 20 dk yürüdüm sayilir :)
Türk kahvesi imkanın varsa onu da dene canım çok tok tutuyorEkmek hiç yemiyorum. 3 aydır ekmeği bıraktım. Mantarı da sevmiyorum malesef. 2 yumurta yiyebilirim yarın
geçmiş olsun, uykusuzluk da zayıflatıyor bağışıklığı.Günaydın kızlar, oğlum 11 e doğru uyudu gece de 2 defa kalktı dalamadı çok geç uyudum, gene kötü bir gece gectivücudumda sivilce gibi kırmızı küçük üçlü kizarikliklardan çıkmaya başladı yine, biri sakagimda biri kalcamda, genelde streste fln olur, 3 güne geçer, ağzımda da aft cıktı 2 tane, ne oluyor Anlamadim, niye düştü bağışıklığım benim şimdi? Bugün meyve tüketicem limon sıkacağım sularıma, ise yarar belki, sarımsak da yutabilirim.
arkadaşlar da yazmışlar, sütlü Türk kahvesiBen kahvaltıda doymuyorum ne yapabilirim?
evet canım.rakibiz. Para için sağlık olsun, ilerleyen zamanlarda çıkar biryerden. Aklıma ne geldi. Yıllar önce evde üç tane altın bileziğim vardı, ben de iş için yurtdışına çıkacaktım bir haftalığına. Bilezikleri bir poşete koyup sakladım. O kadar iyi saklamışım ki eve geldim aramıyorum arıyorum bulamıyorum. Buzdolabına koydum atıldı diye düşündüm. Tabi çok üzüldüm, kimseye de söyleyemiyorum utancımdan. tam 3 sene sonra evi taşıyoruz, kitaplıkta en arkalarda saçma sapan bir kitabın arasından çıktı. Tabi ne sevinmiştim anlatamam.Gerekirse biz senle rakiptik demiiii
genel olarak güzel canım, mantıyı bilemedim. Eşimin kuzeni Kayserili, diyetisyene gitmişti. Bir kepçe mantı vermişti, ekmek yerine sayılabilir belki.Dünkü menü
07:30 1 kuru erik 2 kuru kayısı
09:30 2 haş yumurta
Dünden kalan salata (kabakta rendeledim)
Peynir, 2,3 çatal patatesli yumurta
Yeşil çay
12:00 2 mandalina 1 kivi
14:45 1 kase yoğurt 4 haşlama içli köfte
19:00 15 fındık
1 kase mantıküçük salatalık turşusu 4-5 adet falan
yeşil çay
2,1 lt su
ben yıllardır ıspanak yanında yoğurt ayran tüketmem, alıştım aslında. Şimdi biri sıcak diğeri soğuk garip bile geliyor.Şu an ıspanak yemeği yiyorum
Yoğurtsuz ayransız çok zor oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?