Spor mu yapıyorlar sence
Ben sarımsaklı yoğurt döküp yerdim ama artık bırakmış oldum bugün itibariylegeçmiş olsun, uykusuzluk da zayıflatıyor bağışıklığı.
arkadaşlar da yazmışlar, sütlü Türk kahvesi
evet canım.rakibiz. Para için sağlık olsun, ilerleyen zamanlarda çıkar biryerden. Aklıma ne geldi. Yıllar önce evde üç tane altın bileziğim vardı, ben de iş için yurtdışına çıkacaktım bir haftalığına. Bilezikleri bir poşete koyup sakladım. O kadar iyi saklamışım ki eve geldim aramıyorum arıyorum bulamıyorum. Buzdolabına koydum atıldı diye düşündüm. Tabi çok üzüldüm, kimseye de söyleyemiyorum utancımdan. tam 3 sene sonra evi taşıyoruz, kitaplıkta en arkalarda saçma sapan bir kitabın arasından çıktı. Tabi ne sevinmiştim anlatamam.
genel olarak güzel canım, mantıyı bilemedim. Eşimin kuzeni Kayserili, diyetisyene gitmişti. Bir kepçe mantı vermişti, ekmek yerine sayılabilir belki.
ben yıllardır ıspanak yanında yoğurt ayran tüketmem, alıştım aslında. Şimdi biri sıcak diğeri soğuk garip bile geliyor.
Spor mu yapıyorlar sence
Makinede mi yapıyorsun?Birazdan macchiato yapacağım. O da sütlü türk kahvesi yerine geçer
Evet. Kahveyi öğütüyorum makinede yapıyorumMakinede mi yapıyorsun?
Harcasam zoruma gitmezdi valla. Kayıp olunca koyuyorBenimde var öyle bi vakam cok iyi anliyorum.seni
Darısı banageçmiş olsun, uykusuzluk da zayıflatıyor bağışıklığı.
arkadaşlar da yazmışlar, sütlü Türk kahvesi
evet canım.rakibiz. Para için sağlık olsun, ilerleyen zamanlarda çıkar biryerden. Aklıma ne geldi. Yıllar önce evde üç tane altın bileziğim vardı, ben de iş için yurtdışına çıkacaktım bir haftalığına. Bilezikleri bir poşete koyup sakladım. O kadar iyi saklamışım ki eve geldim aramıyorum arıyorum bulamıyorum. Buzdolabına koydum atıldı diye düşündüm. Tabi çok üzüldüm, kimseye de söyleyemiyorum utancımdan. tam 3 sene sonra evi taşıyoruz, kitaplıkta en arkalarda saçma sapan bir kitabın arasından çıktı. Tabi ne sevinmiştim anlatamam.
genel olarak güzel canım, mantıyı bilemedim. Eşimin kuzeni Kayserili, diyetisyene gitmişti. Bir kepçe mantı vermişti, ekmek yerine sayılabilir belki.
ben yıllardır ıspanak yanında yoğurt ayran tüketmem, alıştım aslında. Şimdi biri sıcak diğeri soğuk garip bile geliyor.
Saygıyla eğildim önünde canım.Orta okulda ağlaya zırlaya kız mesleğe gittim. Normal orta okula yazdırmışlardı
Kendimi bildim bileli sanırım 5 ya da 6 yaşında başladım tığ işi yapmaya. Ördüğüm ilk el bezlerim hala duruyor.
Sonra sürekli ördüm. Hem tığ, hem şiş. Ama sanırım orta okuldaydım ki zirvesini yaşadım örgünün. Annem 5 şişle patik işliyordu. Bana da öğret dedim. Olmaz yapamazsın sen küçüksün büyüyünce öğrenirsin dedi. Sonra bir punduna getirip annem evde yokken kadının patiğini söktüm ve yeniden ördüm kendi kendime.
Sonrası nirvana zaten
Geçen gün üniversite de oyunculuk yapmıştım 6 yıla yakın. Eski fotoğraflara bakıyordum. Kendi ördüğüm bir kazağı giymişim. Ayy nasıl gururlandım kızıma bak bunu ben örmüştüm derken.
Alıntıları yaptım da saat çok geç oldu. 01:01 şuan sitenin saati geri büyük ihtimal. Önümüzdeki bir hafta izinliyim. Kendimi çok yorgun hissettiğim için izin aldım iş yerinden. Normalde bugün temizlik günüydü, yardımcı gelecekti. Yarın izinliyim diye yarına erteledim. Gerçi bugün oldu. Sabah erkenden gelir. Benim de erken kalkmam lazım. Yarın görüşürüz iyi geceler
hey gidi yıllar, biz çocukken her yaz tatilinde annem ya örgü ya da tığ işi başlayıp elimize tutuştururdu. Bir yaz onunla uğraşırdık. Tabi ne telefon vardı ne tablet. Ben çok söylenirdim ama severek de yapardım aslında :) iyi ki de yapmışım, insana el becerisi babında çok şey katıyor el işi. Sabırlı olmayı öğretiyor. Birkaç sene önce kızıma kaneviçe seti aldım. Çocuklar için çok güzel kutu oyunu gibi yapmışlar. Rengarenk ipler vs.. değil başlamak yüzüne bile bakmadı.
Benim favorim kaneviçe :)
bahçe için olanı merak ettim ben de, onun da varsa fotosu atardan sevinirim.
Güzel..
kalori olarak belki günü hedefte tamamlamışsın ama yeterli gelmedi bana kuzum, akşam bir protein türü ekleseydin daha iyi olurdu.
2000 ki yıllarda kazak örme modası vardı. Ben de okuldann mezun olmuştum, 6 ay iş bulamamıştım. Sıkıntıdan seri üretime geçmiştim artık..
Günaydın kızlar, oğlum 11 e doğru uyudu gece de 2 defa kalktı dalamadı çok geç uyudum, gene kötü bir gece gectivücudumda sivilce gibi kırmızı küçük üçlü kizarikliklardan çıkmaya başladı yine, biri sakagimda biri kalcamda, genelde streste fln olur, 3 güne geçer, ağzımda da aft cıktı 2 tane, ne oluyor Anlamadim, niye düştü bağışıklığım benim şimdi? Bugün meyve tüketicem limon sıkacağım sularıma, ise yarar belki, sarımsak da yutabilirim.
Benimde uçuklarım çıktı dudağım da 50 günde bir çıkıyor nedense
Hayirli sabahlar hayirli haftalar,oglumu sinif gezisine yolladim geldim .Bu hafta kendimden cok umutluyum@madamhd kork benden
Yaş aralıkları azmış zor olmuyor muBenimkiler 4 ve 2 yaş 3 aylık bende de durum aynı
Oluyor canım olmaz olurmu . Ama bana göre yaş aralığından dolayı yaşanan yorucu günleri atlattım gibi. İkisi de bebekti herşey bana bakıyordu .şimdi en azından birbirlerine oyun arkadaşı olabiliyorlar .Yaş aralıkları azmış zor olmuyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?