Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ben sarımsaklı yoğurt döküp yerdim ama artık bırakmış oldum bugün itibariyle
Spor mu yapıyorlar sence
ada cardio yapıyo kesin .

Cside söktüğü yeri örmeye çalışıyor sanırım​

Darısı bana

Saygıyla eğildim önünde canım.
Anlaşıldı, bu konuda "sensei"miz sensin

Bahar depresyonu biraz erken başlamış sende sanırım.
dinlen iyice. Vücudundan çok beynini dinlendir ama tamam mı?
Ve dikkat et kendine

Benim de goblenlerim vardı yaptığım. Onları bir çantanın içinde tutuyordum, iyi ki hatırlattın tatlım. Ben çerçeveleteyim onları bir ara.

Bahçedekiler derken? Makromeler mi saksılar mı kılıflar mı tatlım?
Bi düzene sokayım hepsinin cici cici atacağım resimlerini.

Benimde uçuklarım çıktı dudağım da 50 günde bir çıkıyor nedense

Aynı dertlerden bende de var. Hatta dudağımdaki uçuğun biri tam geçmeden, diğeri çıkıyor.

Bağışıklıkları çökerttik sanırım.

Hepimize geçmiş olsun kızlar.

csi
@ada81
Kızlar nerdesiniz ?
Siz sessiz olunca korkuyorum

Ben bugün sabah 6:30'da uyuyabildim.
Anlamsız bir sıkıntı vardı içimde. Bir türlü dalamadım uykuya, en son kalktım Supernatural'ın son bölümlerini izledim.

Saat 11:30 gibi uyandım.
Attım kendimi bahçeye.
Komşularla kahve falan içtim.

Hava çok güzel, artık bahar gelse....

Tam geçiş havaları, hem iyi hissettiriyor hem bunalıma sokuyor. Burada da hava acti, oğlumu alıp cikardim oynadı yürüdük geldik şimdi sızdı ama benim başım çatlıyor. Şimdi ben kahvemi icip 1,2 sayfa kitap okumaya baslayayim hemen uyanır

And olsun ki o 55 kiloya inecem. Hani geçen size söylemiştim yaa kilo almışsın deyip laf soktu kendince. Fesatlik kraliçesi...karşılaştık burnu yine havalarda kadının her hareketi beni tahrik ediyor yükseltiyor beni. Bu yaza öyle değişik girecem ki Allah'ın izniyle. Kıskanç pislik herşeylerini bizle kiyasliyorlar

Hayirli sabahlar hayirli haftalar,oglumu sinif gezisine yolladim geldim .Bu hafta kendimden cok umutluyum @madamhd kork benden

Ööfff haftasonlarım fena geçiyor ya. Haftaiçi çok yoruluyorum dolayısıyla haftasonu erken kalkamıyorum ve bütün düzenim bozuluyor. Haftaiçi de ancak haftasonu bozulanı toparlıyorum yani bi ileri iki geri Bir aydır tam iki kilo bile verememişim

Yaş aralıkları azmış zor olmuyor mu
Oluyor canım olmaz olurmu . Ama bana göre yaş aralığından dolayı yaşanan yorucu günleri atlattım gibi. İkisi de bebekti herşey bana bakıyordu .şimdi en azından birbirlerine oyun arkadaşı olabiliyorlar .

Tabi 6 dk sürüyo bu dediğim şey sonra kavga başlıyor ama olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…