Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

hepsini at tatlım, bana da fikir olsun. Bu bahar ben de bahçe ile ilgili birşeyler yapmak istiyorum.. renkli çit, loş aydınlatma şimdilik aklımdakiler.

Bu arada limonlu elmali zencefilli tarcinli yesil çay yaptım 1,5 lt suya, gün boyu sicak da ictim şimdi soğuk devam ediyorum.
süper, ben daha 0,5 lt deyim.

Kimdi canım o? Ben atlamışım herhalde.

En büyük sorunum uykusuzluk ve gün içinde ondan doğan halsizlik .
Ona da çözümü öğle uykusuna onları yatırınca bende yatmakta buldum
Az önce de bi saat uyumuşum
uyku çok önemli, benim de uykum gelince dünya yansa umurumda değil. Ev mi kirli, çamaşır mı var? Önce uykumu alacağım.

@csi
ada81
Kızlar nerdesiniz ?
Siz sessiz olunca korkuyorum
Geldim canim , butun planlarim degisti bugun guya kizimi gonderip spor yapacaktim... ama kizimin ogretmeninin bugun toplantisi varmis valilikte o yuzden okula gondermedim ... sinif arkadaşının annesi aradi hadi gel parka gidelim cocuklar oynasin dedi havada cok guzeldi....
Neyse parka gittik sonra hadi gel kahve içelim dedi... arkadasa gectik yeni geldim eve hemen sebze yemegimi koydum ocağa )

Arada karşılaşıyoruz yengemin akrabası yakın oturuyor. Kocasının işini bile eşimin işiyle kiyasliyor o kadar fesat ki anlatamam

Ya evet ekmek tüketmiyorum gibi çok nadir internetten baktım bir tabak mantı 2 dikim ekmeğe eş değermiş ki benim ki bir tabak değildi yarım tabak vardı M merve4416 sevin me :)

Oh olsun öyle de güzel olmuş

Benimde büyük oğlum hönk hönk öksürüyor ateşi inip çıkıyor bahar çarptı hwralde 20 kg oğlan beni sürekli kucağına al dizinde yatayım beni yalnız bırakma ben şensiz yapamam :) kıyamam aynı ben hasta olunca tutunacak dal sevilecek kucak ararım
Ev işlerim de kaldı yemeği zar zor yaptım
Şuan ikisi de uyuyor cardio yapıyım dedim 10. Dakkaikada kapattım nefesim kesildi yahu siz nasıl yapıyorsunuz hangi video
Leslie kurban olim Beni o haklar :)

Canim oksuren oglusun icin bir onerim var yarim sogani rendele icine bir tk kasigi bal karistir ac tok farketmez yutturmaya calis arkasindan su ver... cok iyi geliyor ben kızıma yapiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…