hepsini at tatlım, bana da fikir olsun. Bu bahar ben de bahçe ile ilgili birşeyler yapmak istiyorum.. renkli çit, loş aydınlatma şimdilik aklımdakiler.Benim de goblenlerim vardı yaptığım. Onları bir çantanın içinde tutuyordum, iyi ki hatırlattın tatlım. Ben çerçeveleteyim onları bir ara.
Bahçedekiler derken? Makromeler mi saksılar mı kılıflar mı tatlım?
Bi düzene sokayım hepsinin cici cici atacağım resimlerini.
süper, ben daha 0,5 lt deyim.Bu arada limonlu elmali zencefilli tarcinli yesil çay yaptım 1,5 lt suya, gün boyu sicak da ictim şimdi soğuk devam ediyorum.
Kimdi canım o? Ben atlamışım herhalde.And olsun ki o 55 kiloya inecem. Hani geçen size söylemiştim yaa kilo almışsın deyip laf soktu kendince. Fesatlik kraliçesi...karşılaştık burnu yine havalarda kadının her hareketi beni tahrik ediyor yükseltiyor beni. Bu yaza öyle değişik girecem ki Allah'ın izniyle. Kıskanç pislik herşeylerini bizle kiyasliyorlar
uyku çok önemli, benim de uykum gelince dünya yansa umurumda değil. Ev mi kirli, çamaşır mı var? Önce uykumu alacağım.En büyük sorunum uykusuzluk ve gün içinde ondan doğan halsizlik .
Ona da çözümü öğle uykusuna onları yatırınca bende yatmakta buldum
Az önce de bi saat uyumuşum
Geldim canim , butun planlarim degisti bugun guya kizimi gonderip spor yapacaktim... ama kizimin ogretmeninin bugun toplantisi varmis valilikte o yuzden okula gondermedim ... sinif arkadaşının annesi aradi hadi gel parka gidelim cocuklar oynasin dedi havada cok guzeldi....
Arada karşılaşıyoruz yengemin akrabası yakın oturuyor. Kocasının işini bile eşimin işiyle kiyasliyor o kadar fesat ki anlatamamhepsini at tatlım, bana da fikir olsun. Bu bahar ben de bahçe ile ilgili birşeyler yapmak istiyorum.. renkli çit, loş aydınlatma şimdilik aklımdakiler.
süper, ben daha 0,5 lt deyim.
Kimdi canım o? Ben atlamışım herhalde.
uyku çok önemli, benim de uykum gelince dünya yansa umurumda değil. Ev mi kirli, çamaşır mı var? Önce uykumu alacağım.
Ya evet ekmek tüketmiyorum gibi çok nadir internetten baktım bir tabak mantı 2 dikim ekmeğe eş değermiş ki benim ki bir tabak değildi yarım tabak vardı M merve4416 sevin me :)geçmiş olsun, uykusuzluk da zayıflatıyor bağışıklığı.
arkadaşlar da yazmışlar, sütlü Türk kahvesi
evet canım.rakibiz. Para için sağlık olsun, ilerleyen zamanlarda çıkar biryerden. Aklıma ne geldi. Yıllar önce evde üç tane altın bileziğim vardı, ben de iş için yurtdışına çıkacaktım bir haftalığına. Bilezikleri bir poşete koyup sakladım. O kadar iyi saklamışım ki eve geldim aramıyorum arıyorum bulamıyorum. Buzdolabına koydum atıldı diye düşündüm. Tabi çok üzüldüm, kimseye de söyleyemiyorum utancımdan. tam 3 sene sonra evi taşıyoruz, kitaplıkta en arkalarda saçma sapan bir kitabın arasından çıktı. Tabi ne sevinmiştim anlatamam.
genel olarak güzel canım, mantıyı bilemedim. Eşimin kuzeni Kayserili, diyetisyene gitmişti. Bir kepçe mantı vermişti, ekmek yerine sayılabilir belki.
ben yıllardır ıspanak yanında yoğurt ayran tüketmem, alıştım aslında. Şimdi biri sıcak diğeri soğuk garip bile geliyor.
Oh olsun öyle de güzel olmuşGeldim canim , butun planlarim degisti bugun guya kizimi gonderip spor yapacaktim... ama kizimin ogretmeninin bugun toplantisi varmis valilikte o yuzden okula gondermedim ... sinif arkadaşının annesi aradi hadi gel parka gidelim cocuklar oynasin dedi havada cok guzeldi....
Neyse parka gittik sonra hadi gel kahve içelim dedi... arkadasa gectik yeni geldim eve hemen sebze yemegimi koydum ocağa)
Cok iyi geldi hem hava guzeldi hemde arkadasla sohbet muhabbet güzel gectiOh olsun öyle de güzel olmuş
Evet ya ispanak yogurtsuz zor oluyor ...Şu an ıspanak yemeği yiyorum
Yoğurtsuz ayransız çok zor oluyo
HahahaBen sarımsaklı yoğurt döküp yerdim ama artık bırakmış oldum bugün itibariyle
ada cardio yapıyo kesin .
Cside söktüğü yeri örmeye çalışıyor sanırım
Fesatlik degil canim cahillik .. bu tarz kiyaslamayi yapan kisi bence cahildir....Arada karşılaşıyoruz yengemin akrabası yakın oturuyor. Kocasının işini bile eşimin işiyle kiyasliyor o kadar fesat ki anlatamam
Canim oksuren oglusun icin bir onerim var yarim sogani rendele icine bir tk kasigi bal karistir ac tok farketmez yutturmaya calis arkasindan su ver... cok iyi geliyor ben kızıma yapiyorumBenimde büyük oğlum hönk hönk öksürüyor ateşi inip çıkıyor bahar çarptı hwralde 20 kg oğlan beni sürekli kucağına al dizinde yatayım beni yalnız bırakma ben şensiz yapamam :) kıyamam aynı ben hasta olunca tutunacak dal sevilecek kucak ararım
Ev işlerim de kaldı yemeği zar zor yaptım
Şuan ikisi de uyuyor cardio yapıyım dedim 10. Dakkaikada kapattım nefesim kesildi yahu siz nasıl yapıyorsunuz hangi video
Leslie kurban olim Beni o haklar :)
Öyle zaten...sadece bana değil herkes e öyle evini herkesin eviyle kiyaslar. Sırf zayıflamak için sigara ya başlamış gorumcesini kiskanmisFesatlik degil canim cahillik .. bu tarz kiyaslamayi yapan kisi bence cahildir....
Yok artikkkkÖyle zaten...sadece bana değil herkes e öyle evini herkesin eviyle kiyaslar. Sırf zayıflamak için sigara ya başlamış gorumcesini kiskanmis
Ben böyle insanın değil dedikodusunu gerçek söylediğini bile umursamam canını sıktığına değmez canımÖyle zaten...sadece bana değil herkes e öyle evini herkesin eviyle kiyaslar. Sırf zayıflamak için sigara ya başlamış gorumcesini kiskanmis
Öyle zaten...sadece bana değil herkes e öyle evini herkesin eviyle kiyaslar. Sırf zayıflamak için sigara ya başlamış gorumcesini kiskanmis
Aynen aynenYok artikkkk
Eşimle konuşuyordum şimdi oda diyo bir tarafinla gül geç... Ay bilmiyorum yükseltiyor beni her gördüğümde. Aşırı tahrik ediyorBen böyle insanın değil dedikodusunu gerçek söylediğini bile umursamam canını sıktığına değmez canım
Ogün toplumunun içinde söyledi gorumcesi. Yok artık dedim yengemde vardı hattâ. Yengemde hasetliginden çatlar o bir gün dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?