- 15 Eylül 2015
- 10.651
- 28.756
- 598
Mutfağı kapattık bugünlük diyete girdiğimden beri ilk bugün kuru fasulye yedimKahvaltı 08:30
2 haş yumurta
Domates salatalık +1 kk peynir +7 zeytin
Marul+Ballı limonlu su
11:00 7 dilim greyfurt (küçükkk)
Öğlen 13:00
1 küçük kase yeşil mercimek çorbası
9 kaşık ıspanak yemeği
1 dilim kepek ekmek
Akşam 18:30
10 kaşık kuru fasulye
1 tabak salata
1 bardak ayran
20:30 sütlü Türk kahvesi
2 lt su
Ne kadar yedin canim mesala ben oglenleri 10-12 yk barbunya yiyince sislik yapmiyor hatta iyi wc cikariyor... dun karnabahar hasladim yogurtladim yedim bende sislik yapmadi sabah eksi gordum..Mutfağı kapattık bugünlük diyete girdiğimden beri ilk bugün kuru fasulye yedim
Şişkinlik yaparmı acaba karnabahar brokoli gibi. Yani tartıda fazla çıkarır mı ki
Birazdan yazacam destansi menumuHani kızlar menüler nerde
Menu guzel canim 10 kasik sislik yapmazKahvaltı 08:30
2 haş yumurta
Domates salatalık +1 kk peynir +7 zeytin
Marul+Ballı limonlu su
11:00 7 dilim greyfurt (küçükkk)
Öğlen 13:00
1 küçük kase yeşil mercimek çorbası
9 kaşık ıspanak yemeği
1 dilim kepek ekmek
Akşam 18:30
10 kaşık kuru fasulye
1 tabak salata
1 bardak ayran
20:30 sütlü Türk kahvesi
2 lt su
Karnabahar brokoli yiyince 3 gün tartıda artı çıkıyorum . Bu hafta yemeyeceğim Cuma'ya kadar bakalım ne olacak .Ne kadar yedin canim mesala ben oglenleri 10-12 yk barbunya yiyince sislik yapmiyor hatta iyi wc cikariyor... dun karnabahar hasladim yogurtladim yedim bende sislik yapmadi sabah eksi gordum..
Guzel menu gelsin eksilerrrKızlar menum
Sabah 11 de
2 has yum Az peynir salatalık domates 10 yeşil zeytin çay
Saat 14.30 da
10 fındık sütlü kahve ile
Saat 17.30
Has tavuk brokoli 2 bardak ayran
Su 2 lt
Spor 30 dk yürüyüş
Demek bunyeden bunyeye değişiyor .. 10 kasik sislik yapmaz bence...Karnabahar brokoli yiyince 3 gün tartıda artı çıkıyorum . Bu hafta yemeyeceğim Cuma'ya kadar bakalım ne olacak .
10 kaşık yedim canım
Amann milletin isi gucu yok valla birbiriyle uğraşıyor bosver canim sen hic onlara bakma. .Ogün toplumunun içinde söyledi gorumcesi. Yok artık dedim yengemde vardı hattâ. Yengemde hasetliginden çatlar o bir gün dedi
Afiyet olsun canımBugun menü
Sabah 09.10
1 haşlanmış yumurta
1 dilim beyaz peynir
5 yeşil zeytin
Yesillik
1 kirmizi kozlenmis biber
1 adet kizarmis form ekmek
Ara 10.40
6 badem
Ogle 12.30
4 adet tavuk kofte
Bool salata
Ara 15.00
Sekersiz turk kahvesi
Aksam 18.00
6 yk kabak yemegi
1 kase yogurt
Ara 21.00
1 c.bardagi kefir
2 lt su ve beyaz cay icildi..LAydLiNe
Spor yok bugun adımlarımida saymadım....
Guzel menu gelsin eksilerrr)
Bana bir akıl ver Allah aşkına ben bu eşimle ne yapicam şaşırdım yine ailesi yüzünden tartıştık. Sesimizi konu komşu bile duyduAmann milletin isi gucu yok valla birbiriyle uğraşıyor bosver canim sen hic onlara bakma. .
Güzel menu afiyet olsunBugun menü
Sabah 09.10
1 haşlanmış yumurta
1 dilim beyaz peynir
5 yeşil zeytin
Yesillik
1 kirmizi kozlenmis biber
Ara 10.40
6 badem
Ogle 12.30
4 adet tavuk kofte
Bool salata
Ara 15.00
Sekersiz turk kahvesi
Aksam 18.00
6 yk kabak yemegi
1 kase yogurt
Ara 21.00
1 c.bardagi kefir
2 lt su ve beyaz cay icildi..LAydLiNe
Spor yok bugun adımlarımida saymadım....
Canim , tavukcudan tavuk göğsünü kiyma olarak cektiriyorum eve gelip mutfak tartimda 150 gr olarak tartip posetleyip buzluga atiyorum... cikarinca baharatlari koyup karistirip elimle ince ince yuvarlak yapiyorum. . Sonra yagsiz tavaya atiyorum pisiiyorum biraz pisiyor ici iyice pissin diye kofteleri ortadan ikiye boluyorum icleride boylece pisiyor kızarıyorAfiyet olsun canım
Güzel menü
Tavuk köftesini nasıl yapıyorsun ben bi kere yaptım sanırım kalın olmuş içi pişmemişti yiyemedim
Tatlim , politik davranmiyorsun bu yuzden esinle cok tartisiyorsun cok düz olma... esine ailesi konusunda hic karisma ne yapmak istiyorsa birak yapsin... ama sen ne yapiyorsunuz diye bile sorma onlar nededi diye bile sorma... bunu bir hirsla yapma aldiris etmiyor onemsemiyormus gibi davranacaksin..... sen kavga ettikce o ailesi daha cazip gelmeye basliyor...Bana bir akıl ver Allah aşkına ben bu eşimle ne yapicam şaşırdım yine ailesi yüzünden tartıştık. Sesimizi konu komşu bile duyduağlıyorum oturdum ya görüyor naptiklarini hâlâ daha beş paralık ediyor kendini ortaya atıyor cildiricam
Aynen bu söylediklerini yaşıyorum aynen... ya bu adamda sınır yok nasıl bu kadar aptal olabiliyor. Biraksan para yedirecek. Kendi yicek ekmeği yoktu telefon u nu sattı ailesi nerdeydi. Aptal yaa aptal dengesizTatlim , politik davranmiyorsun bu yuzden esinle cok tartisiyorsun cok düz olma... esine ailesi konusunda hic karisma ne yapmak istiyorsa birak yapsin... ama sen ne yapiyorsunuz diye bile sorma onlar nededi diye bile sorma... bunu bir hirsla yapma aldiris etmiyor onemsemiyormus gibi davranacaksin..... sen kavga ettikce o ailesi daha cazip gelmeye basliyor...
Birak gitmek mi istiyor gitsin sende oglunla vakit gecir geldiginde hic surat yapma...ama orda ne yapti ne etti hic sorma.....
Cunku boyle ne kadar kavga edersen sen hakliyken haksiz olacaksin...
Iste sen bunlari soylersen o daha cok ailesine yakinlasir... bak bu durumda olsam esimi mutlaka borca sokarim.... bilirim ki fazla para yediremez nasilsa...bu illa araba ev borcu olmak zorunda degil... halilar alirim perdelerimi yenilerim oturma odami yenilerim madem oyle iste boyle derim ama bunu esime boyle demem... onu borca sok sonucta ev esyasi sana idare etme duzelene kadar akli basina gelinceye kadar evindeki esyalari yenile...Aynen bu söylediklerini yaşıyorum aynen... ya bu adamda sınır yok nasıl bu kadar aptal olabiliyor. Biraksan para yedirecek. Kendi yicek ekmeği yoktu telefon u nu sattı ailesi nerdeydi. Aptal yaa aptal dengesiz
Ben yenilryemiyorum Su an bizim durumunu biliyorsun. Bizimkiler dedikodu edecek bende napiyorum mecbur biriktiriyorum. Ama nakit para sadece gıda için bırakıyorum. Talas bitti getiremiyor nakit parası yok. Buda ona kuduruyor yontamiyolar ya bunu buda yaranma çabasında yapamayınca bana çatıyor. Ev için çok para lazimda bizimkiler ın dedikodu yapmicani bilsem araba aldırır borca sokardim hemde cokk kolay bir kere desem gider çeker krediyi. Araba delisi çünkü ama bizim ev durumu sıkıntıya girerIste sen bunlari soylersen o daha cok ailesine yakinlasir... bak bu durumda olsam esimi mutlaka borca sokarim.... bilirim ki fazla para yediremez nasilsa...bu illa araba ev borcu olmak zorunda degil... halilar alirim perdelerimi yenilerim oturma odami yenilerim madem oyle iste boyle derim ama bunu esime boyle demem... onu borca sok sonucta ev esyasi sana idare etme duzelene kadar akli basina gelinceye kadar evindeki esyalari yenile...
Bazen kadinin fazla idare ediyir olması erkek tarafindan kullanılıyor. . Bir gun benim esim kayimbabama borc para verecekti biliyorum ki kayinbaba o parayi tövbe vermez bidaha... haaa bubarada adam zengin ama yinede sıkışmış para istedi... dedimki esime aaa tabiii verelim ama biliyorsun hayatim once oturma odasını yenilememiz lazim dedim eee perdeler fonlar halilar var dedim.. bunlari aldıktan sonra odeyebildikten sonra paran kalirsa verelim dedim... esim durduu yok ya veremiyecem babama dedikii ben 3 yildir konusmuyorum istesem hayatta olmaz derdim kestirip atardim ))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?