Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kahvaltı 08:30
2 haş yumurta
Domates salatalık +1 kk peynir +7 zeytin
Marul+Ballı limonlu su

11:00 7 dilim greyfurt (küçükkk)

Öğlen 13:00
1 küçük kase yeşil mercimek çorbası
9 kaşık ıspanak yemeği
1 dilim kepek ekmek

Akşam 18:30
10 kaşık kuru fasulye
1 tabak salata
1 bardak ayran

20:30 sütlü Türk kahvesi

2 lt su

Son düzenleme:
Mutfağı kapattık bugünlük diyete girdiğimden beri ilk bugün kuru fasulye yedim

Şişkinlik yaparmı acaba karnabahar brokoli gibi. Yani tartıda fazla çıkarır mı ki

Mutfağı kapattık bugünlük diyete girdiğimden beri ilk bugün kuru fasulye yedim

Şişkinlik yaparmı acaba karnabahar brokoli gibi. Yani tartıda fazla çıkarır mı ki
Ne kadar yedin canim mesala ben oglenleri 10-12 yk barbunya yiyince sislik yapmiyor hatta iyi wc cikariyor... dun karnabahar hasladim yogurtladim yedim bende sislik yapmadi sabah eksi gordum..

Menu guzel canim 10 kasik sislik yapmaz (

Ne kadar yedin canim mesala ben oglenleri 10-12 yk barbunya yiyince sislik yapmiyor hatta iyi wc cikariyor... dun karnabahar hasladim yogurtladim yedim bende sislik yapmadi sabah eksi gordum..
Karnabahar brokoli yiyince 3 gün tartıda artı çıkıyorum . Bu hafta yemeyeceğim Cuma'ya kadar bakalım ne olacak .
10 kaşık yedim canım

Karnabahar brokoli yiyince 3 gün tartıda artı çıkıyorum . Bu hafta yemeyeceğim Cuma'ya kadar bakalım ne olacak .
10 kaşık yedim canım
Demek bunyeden bunyeye değişiyor .. 10 kasik sislik yapmaz bence...
bende simdi barbunya islattim yarin oglen barbunya yapacam... carsamba persembe et köftesi yada tavuk köftesi yerim .. aksama zaten sebze )

Bugun menü
Sabah 09.10
1 haşlanmış yumurta
1 dilim beyaz peynir
5 yeşil zeytin
Yesillik
1 kirmizi kozlenmis biber
1 adet kizarmis form ekmek

Ara 10.40
6 badem

Ogle 12.30
4 adet tavuk kofte
Bool salata

Ara 15.00
Sekersiz turk kahvesi

Aksam 18.00
6 yk kabak yemegi
1 kase yogurt
1 adet kizarmis form ekmek

Ara 21.00
1 c.bardagi kefir

2 lt su ve beyaz cay icildi.. LAydLiNe
Spor yok bugun adımlarımida saymadım....

Afiyet olsun canım
Güzel menü
Tavuk köftesini nasıl yapıyorsun ben bi kere yaptım sanırım kalın olmuş içi pişmemişti yiyemedim

Amann milletin isi gucu yok valla birbiriyle uğraşıyor bosver canim sen hic onlara bakma. .
Bana bir akıl ver Allah aşkına ben bu eşimle ne yapicam şaşırdım yine ailesi yüzünden tartıştık. Sesimizi konu komşu bile duydu ağlıyorum oturdum ya görüyor naptiklarini hâlâ daha beş paralık ediyor kendini ortaya atıyor cildiricam

Güzel menu afiyet olsun

Afiyet olsun canım
Güzel menü
Tavuk köftesini nasıl yapıyorsun ben bi kere yaptım sanırım kalın olmuş içi pişmemişti yiyemedim
Canim , tavukcudan tavuk göğsünü kiyma olarak cektiriyorum eve gelip mutfak tartimda 150 gr olarak tartip posetleyip buzluga atiyorum... cikarinca baharatlari koyup karistirip elimle ince ince yuvarlak yapiyorum. . Sonra yagsiz tavaya atiyorum pisiiyorum biraz pisiyor ici iyice pissin diye kofteleri ortadan ikiye boluyorum icleride boylece pisiyor kızarıyor )

Tatlim , politik davranmiyorsun bu yuzden esinle cok tartisiyorsun cok düz olma... esine ailesi konusunda hic karisma ne yapmak istiyorsa birak yapsin... ama sen ne yapiyorsunuz diye bile sorma onlar nededi diye bile sorma... bunu bir hirsla yapma aldiris etmiyor onemsemiyormus gibi davranacaksin..... sen kavga ettikce o ailesi daha cazip gelmeye basliyor...
Birak gitmek mi istiyor gitsin sende oglunla vakit gecir geldiginde hic surat yapma...ama orda ne yapti ne etti hic sorma.....
Cunku boyle ne kadar kavga edersen sen hakliyken haksiz olacaksin...

Aynen bu söylediklerini yaşıyorum aynen... ya bu adamda sınır yok nasıl bu kadar aptal olabiliyor. Biraksan para yedirecek. Kendi yicek ekmeği yoktu telefon u nu sattı ailesi nerdeydi. Aptal yaa aptal dengesiz

Aynen bu söylediklerini yaşıyorum aynen... ya bu adamda sınır yok nasıl bu kadar aptal olabiliyor. Biraksan para yedirecek. Kendi yicek ekmeği yoktu telefon u nu sattı ailesi nerdeydi. Aptal yaa aptal dengesiz
Iste sen bunlari soylersen o daha cok ailesine yakinlasir... bak bu durumda olsam esimi mutlaka borca sokarim.... bilirim ki fazla para yediremez nasilsa...bu illa araba ev borcu olmak zorunda degil... halilar alirim perdelerimi yenilerim oturma odami yenilerim madem oyle iste boyle derim ama bunu esime boyle demem... onu borca sok sonucta ev esyasi sana idare etme duzelene kadar akli basina gelinceye kadar evindeki esyalari yenile...
Bazen kadinin fazla idare ediyir olması erkek tarafindan kullanılıyor. . Bir gun benim esim kayimbabama borc para verecekti biliyorum ki kayinbaba o parayi tövbe vermez bidaha... haaa bubarada adam zengin ama yinede sıkışmış para istedi... dedimki esime aaa tabiii verelim ama biliyorsun hayatim once oturma odasını yenilememiz lazim dedim eee perdeler fonlar halilar var dedim.. bunlari aldıktan sonra odeyebildikten sonra paran kalirsa verelim dedim... esim durduu yok ya veremiyecem babama dedi kii ben 3 yildir konusmuyorum istesem hayatta olmaz derdim kestirip atardim ))

Ben yenilryemiyorum Su an bizim durumunu biliyorsun. Bizimkiler dedikodu edecek bende napiyorum mecbur biriktiriyorum. Ama nakit para sadece gıda için bırakıyorum. Talas bitti getiremiyor nakit parası yok. Buda ona kuduruyor yontamiyolar ya bunu buda yaranma çabasında yapamayınca bana çatıyor. Ev için çok para lazimda bizimkiler ın dedikodu yapmicani bilsem araba aldırır borca sokardim hemde cokk kolay bir kere desem gider çeker krediyi. Araba delisi çünkü ama bizim ev durumu sıkıntıya girer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…