teşekkür ederim canım mesajı görene kadar öksürük şurubuna başlamıştım ben bazen zencefil rendesi limon ve bal karıştırıyorum aslında hergün taze yapıp hasta olmadan önce içirmek lazım bir kaşık bizde içsek kış aylarında iyi olurCanim oksuren oglusun icin bir onerim var yarim sogani rendele icine bir tk kasigi bal karistir ac tok farketmez yutturmaya calis arkasindan su ver... cok iyi geliyor ben kızıma yapiyorum
ne diyim çok sıkı bir dönüş istikrarlısın da menüyü beğendim inşallah bozmazsınKızlar menum
Sabah 11 de
2 has yum Az peynir salatalık domates 10 yeşil zeytin çay
Saat 14.30 da
10 fındık sütlü kahve ile
Saat 17.30
Has tavuk brokoli 2 bardak ayran
Su 2 lt
Spor 30 dk yürüyüş
sen de çok iyi gidiyorsun menün çok iyiKahvaltı 08:30
2 haş yumurta
Domates salatalık +1 kk peynir +7 zeytin
Marul+Ballı limonlu su
11:00 7 dilim greyfurt (küçükkk)
Öğlen 13:00
1 küçük kase yeşil mercimek çorbası
9 kaşık ıspanak yemeği
1 dilim kepek ekmek
Akşam 18:30
10 kaşık kuru fasulye
1 tabak salata
1 bardak ayran
20:30 sütlü Türk kahvesi
2 lt su
Brokoli kesinlikle artı çıkartıyor.Karnabahar brokoli yiyince 3 gün tartıda artı çıkıyorum . Bu hafta yemeyeceğim Cuma'ya kadar bakalım ne olacak .
10 kaşık yedim canım
Inşallah canımteşekkür ederim canım mesajı görene kadar öksürük şurubuna başlamıştım ben bazen zencefil rendesi limon ve bal karıştırıyorum aslında hergün taze yapıp hasta olmadan önce içirmek lazım bir kaşık bizde içsek kış aylarında iyi olur
ne diyim çok sıkı bir dönüş istikrarlısın da menüyü beğendim inşallah bozmazsın
sen de çok iyi gidiyorsun menün çok iyi
Bana bir akıl ver Allah aşkına ben bu eşimle ne yapicam şaşırdım yine ailesi yüzünden tartıştık. Sesimizi konu komşu bile duyduağlıyorum oturdum ya görüyor naptiklarini hâlâ daha beş paralık ediyor kendini ortaya atıyor cildiricam
Evet konuştuk kendimi yipratmama kararı aldim. Soz verdim diyetimi yapicam daha pozitif olucam özde kendime bakıcam. Kız eve geldi sürat kırk karış. Soguslicekler işin özeti bu uzun şimdi anlatmayim. Bagarmaya başladı kendini sınır hastası pozuna sokuyor. Başta alttan aldım b...k sandı kendini. En son tepem attı yeter ya kız valla hi beyinsiz gibi körü körüne savunuyor benim ailem olsa cat cat konuşuyor haksizlarsa doğru söylüyor sun diyorumAma konuşmuştuk bunu.
Yoklarmış gibi davranacaktın.
Bağırman, ağlaman ters tepecektir.
Yapma tatlım yapma...
söylemek istediğin bir şey varsa sakince söyle ve kalk en fazla, uzatma.
O cevap verirse de "ben düşüncemi söyledim, uzatmanın manası yok" de geç.
Olay karşılıklı dialoga girince , çirkinleşiyor.
İnada savunuyorlar, istemsiz savunuyorlar.
Şöyle düşün: Biz annemize, babamıza, kardeşimize hatta evladımıza kızar kırılır değil mi? Peki ya başkası (eşimiz bile olsa) onları eleştirse?
Hoşgeldin canım. Beslenme şeklin nasıl oluyor yurtta falan mı kalıyorsun. Öğrenci deyince aklıma direk yurt geldi. Inş burda motive olup istediğin kiloya ulasirsinKullanıcı Adı : dahells
İsim (İsteğe Bağlı ): -
Mesleginiz: öğrenci
Yaşınız : 20
Medeni Durumunuz : bekar
Çocuk Sayısı : 0
Yaşadığınız şehir: ankara
Boyunuz : 165
Kilonuz: 63
Hedef kilonuz : 50
Kilo alma hikayeniz : hazır yemeklere ve abur cubura giriş. sonrası hoop geldi.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? : sağlıklı olmak, güzen görünmek, istediğimi giymek ve insanların beni bu hassas noktamdan vurmaması için.
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? : evet katıldım.
Neden 13. Takım? : aktif bir grup gibi görünüyordu birbirimizi motive edebiliriz diye düşündüm.
Kullanıcı Adı : dahells
İsim (İsteğe Bağlı ): -
Mesleginiz: öğrenci
Yaşınız : 20
Medeni Durumunuz : bekar
Çocuk Sayısı : 0
Yaşadığınız şehir: ankara
Boyunuz : 165
Kilonuz: 63
Hedef kilonuz : 50
Kilo alma hikayeniz : hazır yemeklere ve abur cubura giriş. sonrası hoop geldi.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? : sağlıklı olmak, güzen görünmek, istediğimi giymek ve insanların beni bu hassas noktamdan vurmaması için.
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? : evet katıldım.
Neden 13. Takım? : aktif bir grup gibi görünüyordu birbirimizi motive edebiliriz diye düşündüm.
Yazın kızlar listeye,
midem bulandı, bir dilim ananas yedim :)
Yok tatlım.İlahi sen
Sana instagramdan bir şeyler gönderdim gördün mü?
Ben menünü çok beğendim dışarda olmana rağmen güzel kurtarmışsın . Suyunu bugün dengele sorun olmaz bence canım afiyet olsun .
Bu arada bende bugünlerde sürekli kanaviçe videoları izliyorum . Çok detaylı bi iş o kadar sabrım varmı hiç bilmiyorum. Ama izlemek bile çok güzel vallakeşke bilebilsem bende
Insallah canim bi sabitlikten kurtuldum ya bi hareketlilik geldi) cuma insallah 69lu bi rakam görürüm....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?