Boşver canım, vaktini harcadığına değmez.Arada karşılaşıyoruz yengemin akrabası yakın oturuyor. Kocasının işini bile eşimin işiyle kiyasliyor o kadar fesat ki anlatamam
Ben koşuyorum koşu bandındaBenimde büyük oğlum hönk hönk öksürüyor ateşi inip çıkıyor bahar çarptı hwralde 20 kg oğlan beni sürekli kucağına al dizinde yatayım beni yalnız bırakma ben şensiz yapamam :) kıyamam aynı ben hasta olunca tutunacak dal sevilecek kucak ararım
Ev işlerim de kaldı yemeği zar zor yaptım
Şuan ikisi de uyuyor cardio yapıyım dedim 10. Dakkaikada kapattım nefesim kesildi yahu siz nasıl yapıyorsunuz hangi video
Leslie kurban olim Beni o haklar :)
Güzel canım afiyet olsunKızlar menum
Sabah 11 de
2 has yum Az peynir salatalık domates 10 yeşil zeytin çay
Saat 14.30 da
10 fındık sütlü kahve ile
Saat 17.30
Has tavuk brokoli 2 bardak ayran
Su 2 lt
Spor 30 dk yürüyüş
süper..Kahvaltı 08:30
2 haş yumurta
Domates salatalık +1 kk peynir +7 zeytin
Marul+Ballı limonlu su
11:00 7 dilim greyfurt (küçükkk)
Öğlen 13:00
1 küçük kase yeşil mercimek çorbası
9 kaşık ıspanak yemeği
1 dilim kepek ekmek
Akşam 18:30
10 kaşık kuru fasulye
1 tabak salata
1 bardak ayran
20:30 sütlü Türk kahvesi
2 lt su
E o zaman güle güle kirlensin.Hu hu huuuuuuuuuuuu kimler online bakalım
Ben geldim ama öldüm bittim geldim. Hiç bir yerim tutmuyor
Ama ev pırıl pırıl oldu çok şükür
Yıkanınca çabuk bozuluyor tatlım.Marketten yada Pazar’dan aldığınız sebzeleri buzdolabına nasıl koyuyorsunuz arkadaşlar?
Poşetle mi yıkayıp mı vs
menün güzel canımBugun menü
Sabah 09.10
1 haşlanmış yumurta
1 dilim beyaz peynir
5 yeşil zeytin
Yesillik
1 kirmizi kozlenmis biber
1 adet kizarmis form ekmek
Ara 10.40
6 badem
Ogle 12.30
4 adet tavuk kofte
Bool salata
Ara 15.00
Sekersiz turk kahvesi
Aksam 18.00
6 yk kabak yemegi
1 kase yogurt
1 adet kizarmis form ekmek
Ara 21.00
1 c.bardagi kefir
2 lt su ve beyaz cay icildi..LAydLiNe
Spor yok bugun adımlarımida saymadım....
Adanın taktikleri takip et..Bana bir akıl ver Allah aşkına ben bu eşimle ne yapicam şaşırdım yine ailesi yüzünden tartıştık. Sesimizi konu komşu bile duyduağlıyorum oturdum ya görüyor naptiklarini hâlâ daha beş paralık ediyor kendini ortaya atıyor cildiricam
çok az değil mi kuzum?Bugünkü menüm:
Sabah (saat 6:00 civarı)
1 kase yulaf kepeği gevreği (uyuyamayınca bari ilacımı içip bir şeyler atayım ağzıma dedim, yoksa iyice karışacaktı öğünler)
Arada (Saat 11:30 civarı)
1 bardak limonlu su
ardından
Türk kahvesi
Öğle (saat 14:00 civarı)
1 adet lahmacun
1 kupa yeşil çay
Arada bir yerde
1 bardak yağsız sütlü nescafe
Akşam ( Saat 20:00 civarı)
1 kase yağsız yoğurt (isot ve kekikli)
Saat 20:30
Beyaz çay
Sıvılar hariç 1,5 lt su içildi.
Spor yok, ev işi var.
Günaydın kızlar, oğlum 11 e doğru uyudu gece de 2 defa kalktı dalamadı çok geç uyudum, gene kötü bir gece gectivücudumda sivilce gibi kırmızı küçük üçlü kizarikliklardan çıkmaya başladı yine, biri sakagimda biri kalcamda, genelde streste fln olur, 3 güne geçer, ağzımda da aft cıktı 2 tane, ne oluyor Anlamadim, niye düştü bağışıklığım benim şimdi? Bugün meyve tüketicem limon sıkacağım sularıma, ise yarar belki, sarımsak da yutabilirim.
menün güzel canım
Adanın taktikleri takip et..
çok az değil mi kuzum?
Zovirax candır..Diyet yaptığım zamanlar genelde bende de çok olur. Ama son demir ilacını içmeye başladıktan sonra aft çıkmadı hiç. Sadece geçen hafta içi söylemiştim ya sistem gitti hastanede diye anında uçuk çıktı dudağımdan, nasıl stres yaptıysam zovirax bile işe yaramadı. Bence bir tahlillerine baktır. En son ne zaman baktırdın?
Ben sarımsaklı yoğurt döküp yerdim ama artık bırakmış oldum bugün itibariyle
ada cardio yapıyo kesin .
Cside söktüğü yeri örmeye çalışıyor sanırım
bugün daha düşük kalorili gibi görünüyor canım menün.18 Şubat Pazartesi
Kahvaltı 08.00
1 haşlanmış yumurta
2 yk lor peyniri
1 tatlı k reçel
2 dilim çavdarlı ekmek
Ara 10.30
1 bardak süt
4 kuru kayısı
1 galeta
Öğle 14.00
1 kase mercimek çorbası
2 yk mantar
2 yumurtadan çılbır
1.5 dilim çavdarlı ekmek
Ara 16.30
1 kase yoğurt
1 portakal
Akşam 19.00
1 kase mercimek çorbası
6 yk pırasa
1 dilim çavdarlı ekmek
Su 2.5 lt
çok sağlıklı bir gün geçirmişsin :)bugünkü menüm
sabah
2 bardak su
Kahvalti 9
Muz ceviz hurma yulaf ezmesi kakao ve tarcindan olusan 1 bardak smothie
Ara
5 badem 2 hurma
Ögle 13.45
Karnibahar brokoli havuc haslama
2 kasik kinoa
1 bardak ayran
Ara
1 portakal 2 ceviz
Aksam 19
Bir dolu tabak ispanak corbasi
1 dilim.kepekli ekmek
Su suan 2 , 2.5 hedefim
Spor 30 dk leslie
8000 adim
@madamhd canim bende senden farksizim 1 ocakta 92 ile basladim sözde emzieiyoz bide :)
aynen, lavaş hariç tuttum bu listeyi.Selamlar 18 subat listem
Kahvalti 8.15
1 sucuklu yumurta
2 dilim kepek ekmek
Peynir
Öğle 12.30
1 kepce tarhana corbasi
Saat 15.00
2 kare bitter
Saat 15.45
1 kase lor peynir
1 ince dilim ekmek
Saat 16.30
4 kayisi
Aksam 18.00
Balik
Salata
Ve 1 lavasbu lavas işi kotu oldu farkindayim)
1 bucuk litre su
hoş geldin canım.Kullanıcı Adı : dahells
İsim (İsteğe Bağlı ): -
Mesleginiz: öğrenci
Yaşınız : 20
Medeni Durumunuz : bekar
Çocuk Sayısı : 0
Yaşadığınız şehir: ankara
Boyunuz : 165
Kilonuz: 63
Hedef kilonuz : 50
Kilo alma hikayeniz : hazır yemeklere ve abur cubura giriş. sonrası hoop geldi.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? : sağlıklı olmak, güzen görünmek, istediğimi giymek ve insanların beni bu hassas noktamdan vurmaması için.
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? : evet katıldım.
Neden 13. Takım? : aktif bir grup gibi görünüyordu birbirimizi motive edebiliriz diye düşündüm.
iyi günlerde ama geç kirlensin 3)Hu hu huuuuuuuuuuuu kimler online bakalım
Ben geldim ama öldüm bittim geldim. Hiç bir yerim tutmuyor
Ama ev pırıl pırıl oldu çok şükür
ben evden kaçarım temizlik varken, ne de olsa göz görmeyince gönül katlanıyor :)E o zaman güle güle kirlensin.
Ve anladığım kadarı ile sen de kadınlarla kadından çok çalışanlardansın
O konuda benim kız süper patavatsız.
En son temizlikte benim kız geldi okuldan , baktı kadınlar bir yerde, ben bir yerde.. saç baş dağılmş....
Tepkisi "sen iş yapacaksan bu ablalar neden geliyor, otur bakayım şuraya bir kahve iç"
Herkes dumur
Düştük dile vallahi. Ne diyeyim.Gülmekten öldüm ben bu mesaja yaaaaaaaaaaaaaaaaaa
dukanda lahmacun var mı, ev yapımı mı?Bugünkü menüm:
Sabah (saat 6:00 civarı)
1 kase yulaf kepeği gevreği (uyuyamayınca bari ilacımı içip bir şeyler atayım ağzıma dedim, yoksa iyice karışacaktı öğünler)
Arada (Saat 11:30 civarı)
1 bardak limonlu su
ardından
Türk kahvesi
Öğle (saat 14:00 civarı)
1 adet lahmacun
1 kupa yeşil çay
Arada bir yerde
1 bardak yağsız sütlü nescafe
Akşam ( Saat 20:00 civarı)
1 kase yağsız yoğurt (isot ve kekikli)
Saat 20:30
Beyaz çay
Sıvılar hariç 1,5 lt su içildi.
Spor yok, ev işi var.
haklı yahu, temizlikçi gelmeden evin kaba temizliği yapılır buralarda diğer evlerde konusmasın diye, kücük yer ya, ben hiç ugrasamam, yatagı toplarım kıyafetlerı düzenlerim, cöpleri cıkarırım direk işe giderim, o da temizliğini yapar, kayınvalidem de onun temizlediği mutfakta o gün gider kofte kızartır , her taraf dakikasında yag olurE o zaman güle güle kirlensin.
Ve anladığım kadarı ile sen de kadınlarla kadından çok çalışanlardansın
O konuda benim kız süper patavatsız.
En son temizlikte benim kız geldi okuldan , baktı kadınlar bir yerde, ben bir yerde.. saç baş dağılmş....
Tepkisi "sen iş yapacaksan bu ablalar neden geliyor, otur bakayım şuraya bir kahve iç"
Herkes dumur
Belki de çok az yediğin içindir bilmiyorum, hayatımın hiç bir döneminde bu kadar az yemedim. Dukan da duraklama genelde hangi dönemde oluyormuş.Vallahi ya bu hafta açlıktan öleceğim ya da bu duraklama çözülecek şekercim.
Cuma günü 68,1 kg idim; bildiğiniz gibi.
Cumartesi 69,1 çıktım, perşembe günkü alkoldendir dedim.
Bu sabah 68,5 kg çıktım.
Ben uzun süre 65-67 kg aralığında idim. Ve direnç noktamın 67 olduğunu düşünüyordum. Sanırım 68'de durakladım.
Bu sebeple de ya o direnç kırılacak, ya da ben açlıktan öleceğim.
Bakalım savaşı kim kazanacak?
Zovirax candır..
Ama bu sefer bende de işe yaramadı
dukanda lahmacun var mı, ev yapımı mı?
haklı yahu, temizlikçi gelmeden evin kaba temizliği yapılır buralarda diğer evlerde konusmasın diye, kücük yer ya, ben hiç ugrasamam, yatagı toplarım kıyafetlerı düzenlerim, cöpleri cıkarırım direk işe giderim, o da temizliğini yapar, kayınvalidem de onun temizlediği mutfakta o gün gider kofte kızartır , her taraf dakikasında yag olur( bu sene calıstıgım 4 gun kayınvalidemle yasıyorum, oglusa o bakıyor)
biz kayınvalidemle ikimiz de rahatcıyız, o temizler biz otururuz, ha içime sinmeyen yerleri ben sonradan biraz elden geciririm de olumlu dunya be bacım
( gerci bizimki dubleks, sizin ki triplex artı balkonlar vs , o kadar katkı olur)
kızına selamlar, tam bir yay burcu
Şimdi söylediklerimi hayal et lütfen
Bir masada oturan bir memure, önünde bir bilgisayar, hasta kuyruğu 50 metreden fazla ve bir yandan işlem yapıyor bir yandan çantasından çıkardığı zovirax ı hastaların karşısında dudağına sürüyor
Millet demiştir deli mi ne
bugün daha düşük kalorili gibi görünüyor canım menün.
çok sağlıklı bir gün geçirmişsin :)
aynen, lavaş hariç tuttum bu listeyi.
hoş geldin canım.
iyi günlerde ama geç kirlensin 3)
ben evden kaçarım temizlik varken, ne de olsa göz görmeyince gönül katlanıyor :)
Yok, ben takıntılıyım. İstanbul'da da sabit kadınım vardı gelen.Kadına bir alışayım ben de kaçacağım canım. Ben yıllardır kimseyi alamıyordum. Temizliyorlar ama arkalarından bir de ben temizliyorum. Hiç içime sinmiyordu. Sanki temizlenmemiş her yer pis gibi hissediyordum. Kendim yapmaya çalışıyordum. Sonra bir baktım ev aldı başını gidiyor. Arkadaşın tavsiyesiyle geldi kadın. Tam benim istediğim gibi yapıyor. Eli yavaş ama olsun tertemiz oluyor temizlediği yerler. Ben de aman abla temiz olsun da yetişmesin önemli değil diyorum. Kendi evi gibi temizliyor kadın. Dediğim gibi biraz daha zaman geçsin hafta içi anahtarı verip temizlettireceğim. Sabah eşime diyorum ki kadın kadar ben de çalışıyorum ama bana kimse para vermiyor
Ööfff haftasonlarım fena geçiyor ya. Haftaiçi çok yoruluyorum dolayısıyla haftasonu erken kalkamıyorum ve bütün düzenim bozuluyor. Haftaiçi de ancak haftasonu bozulanı toparlıyorum yani bi ileri iki geriBir aydır tam iki kilo bile verememişim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?