Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Marketten yada Pazar’dan aldığınız sebzeleri buzdolabına nasıl koyuyorsunuz arkadaşlar?
Poşetle mi yıkayıp mı vs

Arada karşılaşıyoruz yengemin akrabası yakın oturuyor. Kocasının işini bile eşimin işiyle kiyasliyor o kadar fesat ki anlatamam
Boşver canım, vaktini harcadığına değmez.
Ben koşuyorum koşu bandında
Kızlar menum
Sabah 11 de
2 has yum Az peynir salatalık domates 10 yeşil zeytin çay

Saat 14.30 da
10 fındık sütlü kahve ile

Saat 17.30
Has tavuk brokoli 2 bardak ayran

Su 2 lt
Spor 30 dk yürüyüş
Güzel canım afiyet olsun
süper..

Hu hu huuuuuuuuuuuu kimler online bakalım

Ben geldim ama öldüm bittim geldim. Hiç bir yerim tutmuyor

Ama ev pırıl pırıl oldu çok şükür
E o zaman güle güle kirlensin.

Ve anladığım kadarı ile sen de kadınlarla kadından çok çalışanlardansın

O konuda benim kız süper patavatsız.

En son temizlikte benim kız geldi okuldan , baktı kadınlar bir yerde, ben bir yerde.. saç baş dağılmş....

Tepkisi "sen iş yapacaksan bu ablalar neden geliyor, otur bakayım şuraya bir kahve iç"

Herkes dumur

Marketten yada Pazar’dan aldığınız sebzeleri buzdolabına nasıl koyuyorsunuz arkadaşlar?
Poşetle mi yıkayıp mı vs
Yıkanınca çabuk bozuluyor tatlım.

Ben yeşillikleri vakumlu saklama kabına koyuyorum.
Diğerlerini poşetten çıkartarak sebzeliğe boşaltıyorum..
Poşet de nem yapabiliyor çünkü.

Üzüm, ananas, erik hariç çoğu meyveyi de dolaba koymam.

menün güzel canım

Adanın taktikleri takip et..

çok az değil mi kuzum?

Diyet yaptığım zamanlar genelde bende de çok olur. Ama son demir ilacını içmeye başladıktan sonra aft çıkmadı hiç. Sadece geçen hafta içi söylemiştim ya sistem gitti hastanede diye anında uçuk çıktı dudağımdan, nasıl stres yaptıysam zovirax bile işe yaramadı. Bence bir tahlillerine baktır. En son ne zaman baktırdın?

menün güzel canım

Adanın taktikleri takip et..

çok az değil mi kuzum?

Vallahi ya bu hafta açlıktan öleceğim ya da bu duraklama çözülecek şekercim.

Cuma günü 68,1 kg idim; bildiğiniz gibi.
Cumartesi 69,1 çıktım, perşembe günkü alkoldendir dedim.
Bu sabah 68,5 kg çıktım.

Ben uzun süre 65-67 kg aralığında idim. Ve direnç noktamın 67 olduğunu düşünüyordum. Sanırım 68'de durakladım.

Bu sebeple de ya o direnç kırılacak, ya da ben açlıktan öleceğim.

Bakalım savaşı kim kazanacak?

Zovirax candır..
Ama bu sefer bende de işe yaramadı

bugün daha düşük kalorili gibi görünüyor canım menün.

çok sağlıklı bir gün geçirmişsin :)

aynen, lavaş hariç tuttum bu listeyi.

hoş geldin canım.

Hu hu huuuuuuuuuuuu kimler online bakalım

Ben geldim ama öldüm bittim geldim. Hiç bir yerim tutmuyor

Ama ev pırıl pırıl oldu çok şükür
iyi günlerde ama geç kirlensin 3)

ben evden kaçarım temizlik varken, ne de olsa göz görmeyince gönül katlanıyor :)

dukanda lahmacun var mı, ev yapımı mı?

haklı yahu, temizlikçi gelmeden evin kaba temizliği yapılır buralarda diğer evlerde konusmasın diye, kücük yer ya, ben hiç ugrasamam, yatagı toplarım kıyafetlerı düzenlerim, cöpleri cıkarırım direk işe giderim, o da temizliğini yapar, kayınvalidem de onun temizlediği mutfakta o gün gider kofte kızartır , her taraf dakikasında yag olur ( bu sene calıstıgım 4 gun kayınvalidemle yasıyorum, oglusa o bakıyor)
biz kayınvalidemle ikimiz de rahatcıyız, o temizler biz otururuz, ha içime sinmeyen yerleri ben sonradan biraz elden geciririm de olumlu dunya be bacım
( gerci bizimki dubleks, sizin ki triplex artı balkonlar vs , o kadar katkı olur)
kızına selamlar, tam bir yay burcu

Belki de çok az yediğin içindir bilmiyorum, hayatımın hiç bir döneminde bu kadar az yemedim. Dukan da duraklama genelde hangi dönemde oluyormuş.

Zovirax candır..
Ama bu sefer bende de işe yaramadı

Şimdi söylediklerimi hayal et lütfen

Bir masada oturan bir memure, önünde bir bilgisayar, hasta kuyruğu 50 metreden fazla ve bir yandan işlem yapıyor bir yandan çantasından çıkardığı zovirax ı hastaların karşısında dudağına sürüyor

Millet demiştir deli mi ne

bugunku menu
kahvaltı 10.00
2 haslanmıs yumurta 1kk ezine
ogle
14.00
1 tabak gurcu kavurması ( sade etli sulu baharatlı unlu bir yemek)
aksam 18.30
1 bardak sut, 1 muz
su 2.5 lt (nihayet)
spor 30 dk hafif tempo yuruyus

Ayçaca Dukan'da var tatlım :)

Öyyk geldi tavuktan.. Ben zaten tavuğun sadece kanadını severdim, o da mangalda çıtır çıtır olacak.
Yiyecek protein bulamıyorum.

Yumurtadan nefret ediyorum haftada 2-3 bir şekilde tüketiyorum.
Jambon-füme desem; hindiden nefret ediyorum dana da kolestrol yükseltmesin diye çok tüketmiyorum.

çiğ balığa alerjim var, somon füme yiyemiyorum.

E ben ne yiyeyim?

lahmacun aşerdim resmen hafta sonu. Pazar birini yedim, birini de buzluğa atmıştım bugün hüplettim

Kızım evet tipik yay ...
Her lafa da bir cevabı var, kime çekmiş bilmem

Kadına bir alışayım ben de kaçacağım canım. Ben yıllardır kimseyi alamıyordum. Temizliyorlar ama arkalarından bir de ben temizliyorum. Hiç içime sinmiyordu. Sanki temizlenmemiş her yer pis gibi hissediyordum. Kendim yapmaya çalışıyordum. Sonra bir baktım ev aldı başını gidiyor. Arkadaşın tavsiyesiyle geldi kadın. Tam benim istediğim gibi yapıyor. Eli yavaş ama olsun tertemiz oluyor temizlediği yerler. Ben de aman abla temiz olsun da yetişmesin önemli değil diyorum. Kendi evi gibi temizliyor kadın. Dediğim gibi biraz daha zaman geçsin hafta içi anahtarı verip temizlettireceğim. Sabah eşime diyorum ki kadın kadar ben de çalışıyorum ama bana kimse para vermiyor

Reactions: csi
Yok, ben takıntılıyım. İstanbul'da da sabit kadınım vardı gelen.
Gene de anahtarı veremiyordum.

Mutlaka biri gidiyordu başına. Teyzem, eltim vs vs

Eşim şehir dışında ise de cts'leri alıyordum. Ohhh sağlı sollu girişiyorduk..

Hımmmm bu güzel çünkü ben söylemeden sen fark ettin. Yanlış olan bir şeyler var. Onu bulup çözmemiz lazım çünkü senin en az ayda 4 kilo vermen lazım normal şartlarda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…