Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Belki de çok az yediğin içindir bilmiyorum, hayatımın hiç bir döneminde bu kadar az yemedim. Dukan da duraklama genelde hangi dönemde oluyormuş.
Genelde seyirde varmış. Tam da bu dönemlerde olurmuş. (uzun süre hangi kiloda iseniz, orada yani)

1 hafta 10 gün sürebilirmiş. Eğer 1 hafta 10 günde geçmezse "yumruk harekatı" yapılmalıymış, o da şu:

"
Dr. Pierre Dukan’ın bu durumda uygulamanızı istediği Yumruk Harekatı şu şekilde yapılmakta;

-4 gün saf proteinler ile atak rejimi uygulayın,

-Her gün mineral içeren en az 2 litre su için,

-Tuzlu yiyeceklerden uzak durun,

-Olabildiğince erken uyuyun, geceyarısından önceki uyku sonrasındakine kıyasla kendinizi daha çabuk toparlamanızı sağlar,

-Vücudunuz su tutuyor olabilir bu nedenle vücudunuzdan fazla suyu atmak için bitkisel çözümler, idrar arttırıcılar kullanın,

-Bu maddelere ek olarak, kesinlikle ve kesinlikle günde 60 dakika yürüyüş yapın.

Uygulayacağınız bu şok tedavi sizi duraklama evresinden çıkartacaktır."

Hoşgeldin canım. Beslenme şeklin nasıl oluyor yurtta falan mı kalıyorsun. Öğrenci deyince aklıma direk yurt geldi. Inş burda motive olup istediğin kiloya ulasirsin

merhaba hoşbulduk. yurtta değilim ama dediğiniz gibi öğrenci olduğum için hep hazır gıda tüketiyorum. sağlıksız yani. bunu toparlamaya çalışacağım. :)

Akkat hoşbuldukkk.
LAydLiNe merhaba:) maksat beraber motivasyonu arttırmak destek olmak. liste için bekleyebilirim.

Hoş geldin o halde aramıza..

Form ekmek diyorum sonra susuyorum

Hımmmm bu güzel çünkü ben söylemeden sen fark ettin. Yanlış olan bir şeyler var. Onu bulup çözmemiz lazım çünkü senin en az ayda 4 kilo vermen lazım normal şartlarda.
Kaptan ben sordum da gözünden kaçtı galiba. Ilk sayfa da ismimi göremedim listedeyim ben değil mi

Ay inşallah yapmayı düşünüyorum
Gülmekten öldüm ben bu mesaja yaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Bugün menüsü
Sabah 10.00
Tavada yumurta 1 tane
4 siyah zeytin
Iki dilim ekmek

Öğlen bir kase yoğurt
Az oldu biliyorum ama evimde değildim kaptan ailevi sıkıntılarla dolu iki gün geçirdim oyuzden dünde hiç gelemedim
Akşam 18.00
Fırında tavuk 200 gr
3-4 y kaşığı bulgur pilavı
Su 2.25lt
LAydLiNe

Hımmmm bu güzel çünkü ben söylemeden sen fark ettin. Yanlış olan bir şeyler var. Onu bulup çözmemiz lazım çünkü senin en az ayda 4 kilo vermen lazım normal şartlarda.

Evet bu ay çok daha net gördüm. Haftalık bakınca 300 500 gidiyor sonuçta diye farkında değildim şimdi bi hesap yapınca çeki düzen vermem gerektiğini farkettim. Cuma 89.4 bildirmiştim cumartesi 89 çıktı ama haftasonu düzen bozulunca pazartesi 89.6 çıktı e şimdi ben bu hafta anca bu 600 gr mı veririm
Ya cumartesi 9da kızın ağlamasına uyandım ama gözümü açamıyorum tek gözüm açık mama yapıp birdaha yattım.
Ya bu listeye de tam anlamıyla uymak gerekiyor fazla yemek kilo aldırdığı gibi eksik yemekte kilo aldırıyor. Bu haftasonu erken kalkmaya çalışacam bakalım.

Ama böylede çok yoruluyorum yaaaaa şuan omuzlarım o kadar gergin ki anlatamam. Zor oturuyorum. Yanında olunca yapmamazlık yapamıyorsun.

Bugunku menum
Sabah sat 7 30
4 zeytin
2 dilim kepekli ekmek
1.5 haslanmis yumurta
Peynir

Oglen sat 12
Mercimek corbasi 1.5 kepce

Turlu 2 kepce suyu yok

2 dilim ekmek
3 kasik pirinc pilavi

Ara portakal 1 tane

Aksam sat 7

Salata
Buday ununu karisik
Pohca ev yapimi

1.5
Su 3.5 lt
Kefir 1 su bardagi

Ev yapimi

LAydLiNe

Napmışsın canım sen böyle menümü olur hiç. Ne poğaçası ne pirinç pilavı. Bugün menin hiç olmamış. Hem ekmek hem pilav. Valla böyle giderse sen kilo vermek yerine alacaksın. Niye böyle oldu?

asya_01 Listedesin canım. Mesajını gördüm alıntıladım ama toplu cevap yazmaya geçmediğim için cevaplamamıştım. Şimdi cevaplamış oldum. Ayrıca yarışma sonuç listeleri topiğinden de takip edebilirsin listeleri.

Evet haklisin kaptanim bugun dengesizlik oldu kendimi firenleyemedim

Bu hafta kilo veremedin ya canım zaten daha dikkatli olman lazım. 3 gün var cumaya. Mutlaka telafi et bugünü. Telafiyi de az yiyerek yapma ama yememen gerekenleri yeme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…