Genelde seyirde varmış. Tam da bu dönemlerde olurmuş. (uzun süre hangi kiloda iseniz, orada yani)Belki de çok az yediğin içindir bilmiyorum, hayatımın hiç bir döneminde bu kadar az yemedim. Dukan da duraklama genelde hangi dönemde oluyormuş.
Hoşgeldin canım. Beslenme şeklin nasıl oluyor yurtta falan mı kalıyorsun. Öğrenci deyince aklıma direk yurt geldi. Inş burda motive olup istediğin kiloya ulasirsin
Bugun menü
Sabah 09.10
1 haşlanmış yumurta
1 dilim beyaz peynir
5 yeşil zeytin
Yesillik
1 kirmizi kozlenmis biber
1 adet kizarmis form ekmek
Ara 10.40
6 badem
Ogle 12.30
4 adet tavuk kofte
Bool salata
Ara 15.00
Sekersiz turk kahvesi
Aksam 18.00
6 yk kabak yemegi
1 kase yogurt
1 adet kizarmis form ekmek
Ara 21.00
1 c.bardagi kefir
2 lt su ve beyaz cay icildi..LAydLiNe
Spor yok bugun adımlarımida saymadım....
Kaptan ben sordum da gözünden kaçtı galiba. Ilk sayfa da ismimi göremedim listedeyim ben değil miHımmmm bu güzel çünkü ben söylemeden sen fark ettin. Yanlış olan bir şeyler var. Onu bulup çözmemiz lazım çünkü senin en az ayda 4 kilo vermen lazım normal şartlarda.
Ay inşallah yapmayı düşünüyorumEtaminle başla canım daha önce hiç yapmadıysan. Kanaviçe önce zor gelir. Kasnaktan duvarlara süs yapıyorlar ya öyle başlayabilirsin bence. Hem çok zevkli hem de acayip stres attırır. Ben hem kanaviçe yaptım, hem etamin. Çok zevkli dediğim gibi.
Gülmekten öldüm ben bu mesaja yaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Hımmmm bu güzel çünkü ben söylemeden sen fark ettin. Yanlış olan bir şeyler var. Onu bulup çözmemiz lazım çünkü senin en az ayda 4 kilo vermen lazım normal şartlarda.
Yok, ben takıntılıyım. İstanbul'da da sabit kadınım vardı gelen.
Gene de anahtarı veremiyordum.
Mutlaka biri gidiyordu başına. Teyzem, eltim vs vs
Eşim şehir dışında ise de cts'leri alıyordum. Ohhh sağlı sollu girişiyorduk..
Bugunku menum
Sabah sat 7 30
4 zeytin
2 dilim kepekli ekmek
1.5 haslanmis yumurta
Peynir
Oglen sat 12
Mercimek corbasi 1.5 kepce
Turlu 2 kepce suyu yok
2 dilim ekmek
3 kasik pirinc pilavi
Ara portakal 1 tane
Aksam sat 7
Salata
Buday ununu karisik
Pohca ev yapimi
1.5
Su 3.5 lt
Kefir 1 su bardagi
Ev yapimi
LAydLiNe
Evet haklisin kaptanim bugun dengesizlik oldu kendimi firenleyemedimNapmışsın canım sen böyle menümü olur hiç. Ne poğaçası ne pirinç pilavı. Bugün menin hiç olmamış. Hem ekmek hem pilav. Valla böyle giderse sen kilo vermek yerine alacaksın. Niye böyle oldu?
Evet haklisin kaptanim bugun dengesizlik oldu kendimi firenleyemedim
Mesaj alindi kaptanim hic yemeden dur desende duramamkiBu hafta kilo veremedin ya canım zaten daha dikkatli olman lazım. 3 gün var cumaya. Mutlaka telafi et bugünü. Telafiyi de az yiyerek yapma ama yememen gerekenleri yeme.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?