Tamam kaptan teşekkür ederimasya_01 Listedesin canım. Mesajını gördüm alıntıladım ama toplu cevap yazmaya geçmediğim için cevaplamamıştım. Şimdi cevaplamış oldum. Ayrıca yarışma sonuç listeleri topiğinden de takip edebilirsin listeleri.
17 subat spor listesi
1-ada
60 dk yürüyüş bandi =300
10 dk eliptik = 50
2.5 saat temizlik = 50
toplam =400
2-gulenyuzumsunsen
30 dk Leslie=90 puan
400 ipsiz zıplama=50 puan
3000 adım =45 puan
Toplam=185 puan
3-merve4416
5100 adım = 76 puan
3 saat ev işi = 60 puan
90 sn plank = 30 puan
Toplam = 166 puan
4- hebelee
30 dk leslie = 90 puan
3361 adım 49
Toplam 139
5- LAydLiNe
3596 adım = 54 puan
6- Akkat
5335 adım =80p
Merdiven= 86p
Toplam 166p
7- madamhd
28 dk tempolu yürüyüş (koşu bandında) = 140 puan
1 saat ev işi = 20 puan
8 mayis24
Adim sayar 5117 = puan 75
Merdiven çikma puan 90
Canım spor listesini bulamadım unutmadan sana yazayım da bulunca tekrar eklerim
Ööfff haftasonlarım fena geçiyor ya. Haftaiçi çok yoruluyorum dolayısıyla haftasonu erken kalkamıyorum ve bütün düzenim bozuluyor. Haftaiçi de ancak haftasonu bozulanı toparlıyorum yani bi ileri iki geriBir aydır tam iki kilo bile verememişim
iyi canım, afiyet olsunbugunku menu
kahvaltı 10.00
2 haslanmıs yumurta 1kk ezine
ogle
14.00
1 tabak gurcu kavurması ( sade etli sulu baharatlı unlu bir yemek)
aksam 18.30
1 bardak sut, 1 muz
su 2.5 lt (nihayet)
spor 30 dk hafif tempo yuruyus
öyle maalesef, temizlik olayı biraz hassas bir konu, yani derine indikçe iniyor insan. Bana gelen arkadaş 6 yıldır geliyor. Anahtarıyla kapıyı açıp giriyor. Allah’a şükür çok dürüst bir insan, zaten ben ona yardımcı değil de aileden biri gibi bakıyorum. Yeri geliyor çocukları bırakıyorum.Kadına bir alışayım ben de kaçacağım canım. Ben yıllardır kimseyi alamıyordum. Temizliyorlar ama arkalarından bir de ben temizliyorum. Hiç içime sinmiyordu. Sanki temizlenmemiş her yer pis gibi hissediyordum. Kendim yapmaya çalışıyordum. Sonra bir baktım ev aldı başını gidiyor. Arkadaşın tavsiyesiyle geldi kadın. Tam benim istediğim gibi yapıyor. Eli yavaş ama olsun tertemiz oluyor temizlediği yerler. Ben de aman abla temiz olsun da yetişmesin önemli değil diyorum. Kendi evi gibi temizliyor kadın. Dediğim gibi biraz daha zaman geçsin hafta içi anahtarı verip temizlettireceğim. Sabah eşime diyorum ki kadın kadar ben de çalışıyorum ama bana kimse para vermiyor
Yok, ben takıntılıyım. İstanbul'da da sabit kadınım vardı gelen.
Gene de anahtarı veremiyordum.
Mutlaka biri gidiyordu başına. Teyzem, eltim vs vs
Eşim şehir dışında ise de cts'leri alıyordum. Ohhh sağlı sollu girişiyorduk..
not edeyim bari, belki ihtiyacım olur. :)Genelde seyirde varmış. Tam da bu dönemlerde olurmuş. (uzun süre hangi kiloda iseniz, orada yani)
1 hafta 10 gün sürebilirmiş. Eğer 1 hafta 10 günde geçmezse "yumruk harekatı" yapılmalıymış, o da şu:
"
Dr. Pierre Dukan’ın bu durumda uygulamanızı istediği Yumruk Harekatı şu şekilde yapılmakta;
-4 gün saf proteinler ile atak rejimi uygulayın,
-Her gün mineral içeren en az 2 litre su için,
-Tuzlu yiyeceklerden uzak durun,
-Olabildiğince erken uyuyun, geceyarısından önceki uyku sonrasındakine kıyasla kendinizi daha çabuk toparlamanızı sağlar,
-Vücudunuz su tutuyor olabilir bu nedenle vücudunuzdan fazla suyu atmak için bitkisel çözümler, idrar arttırıcılar kullanın,
-Bu maddelere ek olarak, kesinlikle ve kesinlikle günde 60 dakika yürüyüş yapın.
Uygulayacağınız bu şok tedavi sizi duraklama evresinden çıkartacaktır."
ciddi bir şey değildir umarım, Menün iyi canım.Bugün menüsü
Sabah 10.00
Tavada yumurta 1 tane
4 siyah zeytin
Iki dilim ekmek
Öğlen bir kase yoğurt
Az oldu biliyorum ama evimde değildim kaptan ailevi sıkıntılarla dolu iki gün geçirdim oyuzden dünde hiç gelemedim
Akşam 18.00
Fırında tavuk 200 gr
3-4 y kaşığı bulgur pilavı
Su 2.25lt
LAydLiNe
Ben sana diyorum, kaç diyeAma böylede çok yoruluyorum yaaaaa şuan omuzlarım o kadar gergin ki anlatamam. Zor oturuyorum. Yanında olunca yapmamazlık yapamıyorsun.
Kaptan yazmış zaten canımBugunku menum
Sabah sat 7 30
4 zeytin
2 dilim kepekli ekmek
1.5 haslanmis yumurta
Peynir
Oglen sat 12
Mercimek corbasi 1.5 kepce
Turlu 2 kepce suyu yok
2 dilim ekmek
3 kasik pirinc pilavi
Ara portakal 1 tane
Aksam sat 7
Salata
Buday ununu karisik
Pohca ev yapimi
1.5
Su 3.5 lt
Kefir 1 su bardagi
Ev yapimi
LAydLiNe
güzel canımBugünkü menüm
Sabah 08:30
1 haşlanmış yumurta, 5 zeytin, çok az peynir
Ara 10:30
İki avuç leblebi
Öğlen 12:30
1 kase tavuk çorbası, 1 tabak tavuk ızgara, 1 bardak ayran
Ara 15:30
3 gün kurusu, 2 avuç leblebi
2 litre su içildi
Canım spor listesini bulamadım unutmadan sana yazayım da bulunca tekrar eklerim
Pazartesi gunu
15 dk leslie 45 puan
15dk egzersiz 45 puan
104 ziplama 13 puan
Toplam 103 puan
aşağıya eklersin canım17 Şubat Pazartesi
9.Umudum 2
15 dk leslie 45 puan
15dk egzersiz 45 puan
104 ziplama 13 puan
Toplam 103 puan
18 Şubat Pazartesi spor listesi
1. Merve4416
13000 adım = 195 puan
90 sn plank = 30 puan
10 dk eliptik = 50 puan
Toplam = 275 puan
2. Hebelee
10 dk cardio 50 puan
1 saat ev işi 20 puan
Toplam 70
Devam ediyor hâlâ canim bakalım sonu nereye gidecekciddi bir şey değildir umarım, Menün iyi canım.
Ben sana diyorum, kaç diye
Kaptan yazmış zaten canım
güzel canım
Yazın baktirdim cnm ve demir eksikliği var tardyferon du sanirim ilaç verildi insulin direnci cıktı açlık şekerim yüksek cıktı biraz, midemi bulandirdigi icin ilaçları icemedim ama bugün yeniden başladım. Gece yatmadan yarım doz glukofen i aldim sabah da ac karnina demir ilacımı. Vücutta bir şeyler yolunda gitmezken kilo da verilmiyor maalesef.Diyet yaptığım zamanlar genelde bende de çok olur. Ama son demir ilacını içmeye başladıktan sonra aft çıkmadı hiç. Sadece geçen hafta içi söylemiştim ya sistem gitti hastanede diye anında uçuk çıktı dudağımdan, nasıl stres yaptıysam zovirax bile işe yaramadı. Bence bir tahlillerine baktır. En son ne zaman baktırdın?
15 gündür bende demir ilacimi kullaniyorum direncim artti halsizligim azaldi.... ilk 3 gun deli gibi istah acti ama yemedim tuttum kendimi simdi vucud alisti artık istah artisida olmuyor... belki regli haftasi zorlar o kadar....Yazın baktirdim cnm ve demir eksikliği var tardyferon du sanirim ilaç verildi insulin direnci cıktı açlık şekerim yüksek cıktı biraz, midemi bulandirdigi icin ilaçları icemedim ama bugün yeniden başladım. Gece yatmadan yarım doz glukofen i aldim sabah da ac karnina demir ilacımı. Vücutta bir şeyler yolunda gitmezken kilo da verilmiyor maalesef.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?