Canim , bana kepek ekmek yaramiyor ağzımda sekerli bi tat birakiyor.. cavdar ve tambugdayli ekmekte midemi yakiyor....o yüzden onları yiyemiyorum en iyisi bu ... zaten azıcık onu yemedende kahvalti yapamam....1 etimek bir dilim cavdar yada kepek ekmegin yarisiymis.. 2 tane yersem bir dilim cavdar ekmegi vs yemis oluyormusun .. diyetisyen soyledi..Form ekmek diyorum sonra susuyorum
yaptım ben canımĞünaydin kizlar kimler kalkmiş
Haydin kahvaltinizi yapin
bende de kolestrol yüksek çıktıHa bu arada kolestrol var da ilaç vermediler, diyetisyenle yönlendirdiler.
Gunaydin herkese
Günaydın kızlar.
yaptım ben canım
bende de kolestrol yüksek çıktı
Günaydın kızlar.. maraton başlıyor, bir saat içinde kızıma kahvaltı yaptırıp üzerini giydirip okula çıkmamız gerek. Tabi ben de hazırlanmalıyım.
Günaydın kızlar.
Evet d vitamini de düşük geçen sene 2 tıp vermişti doktor bu sene girmedim yanına.15 gündür bende demir ilacimi kullaniyorum direncim artti halsizligim azaldi.... ilk 3 gun deli gibi istah acti ama yemedim tuttum kendimi simdi vucud alisti artık istah artisida olmuyor... belki regli haftasi zorlar o kadar....
Demir ve d vitamini eksikse kilo verimi zor olurmuş. .
Cnm biraz genetik de oluyor kolestrol ama işte dikkat etmek lazım.yaptım ben canım
bende de kolestrol yüksek çıktı
Günaydın kızlar.. maraton başlıyor, bir saat içinde kızıma kahvaltı yaptırıp üzerini giydirip okula çıkmamız gerek. Tabi ben de hazırlanmalıyım.
Vallahi korkumdan bakamıyorum, korkunun ecele faydası yok. Bakalım ne diyor?Gunaydinnnn) tartiya baktinizmi ne diyor ne diyor
LAydLiNe (65.3/65.9/-0.6/%-0.92)LAydLiNe canim musait oldugun zaman 1. Sayfadaki kilo listesini duzenleyebilirmisin... hatta her hafta listeyi paylasirken yenisini birinci sayfayada kopyalayabilirsen iyi olur... bazen kim kac kiloydu hatirlamiyorum 1. Sayfaya donup bakiyorum o listede guncel degil....
Inşallah canım haydi bakalımBugün tartıda güzel bir rakam gördüm. Bu hafta 58 leri göreceğim inşallah
3 ay öncesinde ben de hayal edemiyordum. İsteyince oluyor. İstersek yaparız her şey bizim elimizde. Pes etmememiz lazım.Inşallah canım haydi bakalımayyy ben 58 i hayal bile edemiyorum
Canım spor listesini bulamadım unutmadan sana yazayım da bulunca tekrar eklerim
Pazartesi gunu
15 dk leslie 45 puan
15dk egzersiz 45 puan
104 ziplama 13 puan
Toplam 103 puan
17 Şubat Pazartesi
9.Umudum 2
15 dk leslie 45 puan
15dk egzersiz 45 puan
104 ziplama 13 puan
Toplam 103 puan
Aynen arkadaşım3 ay öncesinde ben de hayal edemiyordum. İsteyince oluyor. İstersek yaparız her şey bizim elimizde. Pes etmememiz lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?