Zombi gibiyim kızlar gece soba duman yaptı. Borular dolmuş. Bugün sobayı sirkeleyip perde cam ı halledip pazara gideceğimcooook işim varr
Kolay gelsin canım.
Zombi gibiyim kızlar gece soba duman yaptı. Borular dolmuş. Bugün sobayı sirkeleyip perde cam ı halledip pazara gideceğimcooook işim varr
18 Şubat Pazartesi spor listesi
1. Merve4416
13000 adım = 195 puan
90 sn plank = 30 puan
10 dk eliptik = 50 puan
Toplam = 275 puan
2. Hebelee
10 dk cardio 50 puan
1 saat ev işi 20 puan
Toplam 70
3. Akkat
2500 adım= 37 p
Merdiven=158 p
Toplam=195 p
4,csi
Merdiven çıkma - 240 basamak = 48 puan
2 saat ev işi = 40 puan
Toplam = 88 puan
5.umudum 2
15 dk leslie 45 puan
15dk egzersiz 45 puan
104 ziplama 13 puan
Toplam 103 puan
6 mayis24
Adim sayar 5117 = puan 75
Merdiven çikma puan 90
7. madamhd
2023 adım = 30 p
Pazartesi canım ben 17 sini pazartesi sanmışım malesef düzelttim bugünkü listede.pazar spor yapamadım.Bu sporlar pazar günü mü pazartesi mi
madamhd ben yine sporumu yazmayı geciktirdim
Bir şans versene bana dün çok temizlik yaptım yoruldum
Günaydın millet diyeceğim de öğle oldu. Beni topa tutabilirsiniz şimdi çıktım yataktan
Ocağa yumurtayı koydum arada size selam vereyim dedim. Kahvaltı değilde öğle yemeği olacak sanırım
Çok uyumak hiç bana göre değilmiş valla yaaaa kötü hissediyorum kendimi. Sahi nasıl öyle geç kalkabiliyorsunuz anlayamıyorum cidden
Günaydın millet diyeceğim de öğle oldu. Beni topa tutabilirsiniz şimdi çıktım yataktan
Ocağa yumurtayı koydum arada size selam vereyim dedim. Kahvaltı değilde öğle yemeği olacak sanırım
Çok uyumak hiç bana göre değilmiş valla yaaaa kötü hissediyorum kendimi. Sahi nasıl öyle geç kalkabiliyorsunuz anlayamıyorum cidden
Ya borular dolmuş soba his olmuş hep. Onları temizleyip tekrar takicam kışın başında yaptığın işi bir daha yapıyor sun. Ben kendi yapicaklarimi yapıyorum perde takmayı falan eşim yapıyor.Kolay gelsin canım.
Soba sirkelemek derken?
Off işin zor vallahi tatlım, kolay gelsinYa borular dolmuş soba his olmuş hep. Onları temizleyip tekrar takicam kışın başında yaptığın işi bir daha yapıyor sun. Ben kendi yapicaklarimi yapıyorum perde takmayı falan eşim yapıyor.
Teşekkür ederim canimmmOff işin zor vallahi tatlım, kolay gelsin
Gece geç yatıp sabaha kadar 36383863783935573528294692926 kez kalkıp geri de sabah 6 da uyursan gözünü açamadan uyuyon kaptanımGünaydın millet diyeceğim de öğle oldu. Beni topa tutabilirsiniz şimdi çıktım yataktan
Ben dünden terbiyeli sulu köfte yaptım ve yayla çorbasıKızlar akşam a ne yemek yapıyorsunuz
akşama menüKızlar akşam a ne yemek yapıyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?