Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

sağol canım )

Reactions: csi
yemeğimi yedim ev halkını gönderdim biraz yemeğimi sindireyim spora başlıyacam ))

Vallahi korkumdan bakamıyorum, korkunun ecele faydası yok. Bakalım ne diyor?

Seninki ne demiş canım?
benimki dünkünün aynısıydı 70.400 inşallah cumaya kadar bi 69lu rakam görürüm diye umut ediyorum

bazen vucud kendini kitliyor canım ısrarla devam etmek gerekiyor .... bunu en iyi ben bilirim benim vucud maşallah sürekli kendini kitliyor

Reactions: csi
Gece geç yatıp sabaha kadar 36383863783935573528294692926 kez kalkıp geri de sabah 6 da uyursan gözünü açamadan uyuyon kaptanım
O da 9 a kadar yanlış anlama yani
sizleri gördükçe ben hiç çocuk büyütmemişim diyorum akşamdan yatırırdım sabah kalkardı biz gece zorla uyandırırdık süt verirdik sonra geri yatardı uykuyu çok severdi...

güzel menü canım

sizleri gördükçe ben hiç çocuk büyütmemişim diyorum akşamdan yatırırdım sabah kalkardı biz gece zorla uyandırırdık süt verirdik sonra geri yatardı uykuyu çok severdi...
Maşallah. Benim oğlumun gözünde arpacık çıktı uyumamaktan dolayı. Şimdi de en erken gece 12 de uyuyor. Biz uyutuyoruz. Yoksa hiç uyumaz. Bebekken de öyleydi. Ah neler çektim neler. O yüzden bebek görünce annelerine çok üzülüyorum

Ayy ben de başka uyuyan bebekleri görünce annelerine öyle diyorum . Büyüttük demeyin diye .
Birini yatırıyorum biri kalkıyor.
Küçük azı diş çıkarıyo büyük olan da dişim ağrıyo çişim geldi uyuyamıyorum sıcak oldu soğuk oldu bi sebep buluyor uyanmak için
Allah canlarını sağ etsin ayaklarına taş değmesin ama zor
nerdesiniz 13. takımın güzel hatunlarııııı

bunlarda ilerde bizleriz incecikkkk en sondaki benimmmm ))takıp takıştırmışım yine
Kalpli elbiseli de ben
Saçı kısa sevmem hiç

Kızlar ben kıymadan köfte yapmak istiyorum da
Yaptığım köfteler taştan biraz yumuşak oluyo

Önerileriniz tarifleriniz var mı

zormuş canım yaaa Allah kolaylık versin benim kızım 4 yaşında kreşe başladı oarada öğretmen 21.30 da yatacaksınız diye öğüt vermiş kızıma saat 21.30 dediğim anda panik oluyor ayyy hemen yatmalıyım diyor hahahah
bazen bizi çoook bunaltıyor saat bakıyoruz ki 21.00 esimle ben hadi kızım saat 21.30 olmuş diyoruz hahahahah
koşa koşa diş fırçalamaya gidiyor .... şuan saati tam bilmiyor tam öğrenince yandık

Aman maşallah de

Allah ayrdımcınız olsun valla zor.....
hepimiz çok şıkız demi

Maşallah

18 Şubat Pazartesi spor listesi

1. Merve4416
13000 adım = 195 puan
90 sn plank = 30 puan
10 dk eliptik = 50 puan
Toplam = 275 puan

2. Hebelee
10 dk cardio 50 puan
1 saat ev işi 20 puan
Toplam 70

3. Akkat
2500 adım= 37 p
Merdiven=158 p
Toplam=195 p

4,csi
Merdiven çıkma - 240 basamak = 48 puan

2 saat ev işi = 40 puan
Toplam = 88 puan

5.umudum 2
15 dk leslie 45 puan
15dk egzersiz 45 puan
104 ziplama 13 puan
Toplam 103 puan

6 mayis24
Adim sayar 5117 = puan 75
Merdiven çikma puan 90

7. madamhd
2023 adım = 30 p

8. LAydLiNe
7 saat ev işi = 140 puan
1273 adım = 19 puan (Ev işi haricinde atılan adımlar)

Geç kalkmak için geç yatmak lazım tatlım.

Dün 2'de uyudum bugün 9'da kalktım.

Önceki gün 6,30'da uyumuş, 11,30'da kalkmıştım

Ben de yumurta haşlıyorum.
Sabah yoğurtla başladım güne.

Ben geç yatarım canım saat 01:00 den önce yatağa girdiğimi hatırlamam. Arada vücut iflas edip koltukta uyuyakalmazsam eğer

Geç yatıp erken kalkıyorum hep. Gerçi sen de az uyuyor muşsun. Elimden gelse ben hiç uyumayacağım aslında, hiç sevmiyorum uyumayı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…