Ohh missakşama menü
bulgur pilavı
yeşil fasulye
cacık
Evet o yüzden yapabileceklerimi yapıyorum şimdi eşim gelince oda yardım edecek. Hısım çıktı uykusuzum bide gecedenkolay gelsin canım zor iş .....bu iş erkek işi değil mi ?
bazen vucud kendini kitliyor canım ısrarla devam etmek gerekiyor .... bunu en iyi ben bilirim benim vucud maşallah sürekli kendini kitliyor
Arkasından fırında helva olmazsa o balık ağlar.Kızlar akşama yemeğe misafirim var. Çipura, mercimek çorbası ve salata yapacağım. Yanına başka ne yapabilirim?
Aynen ben de tatlım.Ben geç yatarım canım saat 01:00 den önce yatağa girdiğimi hatırlamam. Arada vücut iflas edip koltukta uyuyakalmazsam eğer
Geç yatıp erken kalkıyorum hep. Gerçi sen de az uyuyor muşsun. Elimden gelse ben hiç uyumayacağım aslında, hiç sevmiyorum uyumayı.
Ekmeğini az koy canım.Kızlar ben kıymadan köfte yapmak istiyorum da
Yaptığım köfteler taştan biraz yumuşak oluyo
Önerileriniz tarifleriniz var mı
ee ben yokum burada. acilinden kırmızı kısa saçlı bir hatun istiyorumnerdesiniz 13. takımın güzel hatunlarııııı
bunlarda ilerde bizleriz incecikkkken sondaki benimmmm ))takıp takıştırmışım yine
Tarif için teşekkür ederimEkmeğini az koy canım.
Ve bol bol yoğur.
Klasik oran %10 ekmek, %15 soğan olmalı.
Yani, 1 kg kıymaya 100 gr ekmek, 150 gr soğan
Ben soğanı rondodan geçirir, sonra ekmeği de içine koyar onu da rondodan geçirir hatta en son maydanozu da koyar hepsini bir kez daha geçiririm
Bir de eğer kuru köfte yapacaksan içine 1 yumurta koyabilirsin.
Karbonat acılaştırmıyor mu canım?Tarif için teşekkür ederim
karbonat zeytinyağ filan koyuyordum ondan mı olmuyordu acaba
o çok tehlikeli. Çok önemli bir konu.Zombi gibiyim kızlar gece soba duman yaptı. Borular dolmuş. Bugün sobayı sirkeleyip perde cam ı halledip pazara gideceğimcooook işim varr
canım inişleri saymıyor muyuz. Bizim bir katta 18 merdiven var. 22 kez çıkıp inmişim.
Geç kalkınca kendime gelemiyorum . Gece uykusu gibi yok.Günaydın millet diyeceğim de öğle oldu. Beni topa tutabilirsiniz şimdi çıktım yataktan
Ocağa yumurtayı koydum arada size selam vereyim dedim. Kahvaltı değilde öğle yemeği olacak sanırım
Çok uyumak hiç bana göre değilmiş valla yaaaa kötü hissediyorum kendimi. Sahi nasıl öyle geç kalkabiliyorsunuz anlayamıyorum cidden
kıymalı ıspanak ve domates çorbası.Kızlar akşam a ne yemek yapıyorsunuz
yemek nasıl olmuştu? Ben sana tarif göndereceğim aklımda haşa canım. Güzel menü.Dünkü menü
09:00 1 portakal
Peynirli yumurta
Yeşil çay
1 tk pekmez
12:45 1 elma
15:15 1kase yoğurt
1porsiyon kıymalı patlıcan yemeği
17:30 10 fındık 2 ceviz double sütlü Türk kahvesi
2,1 lt su ve bir bardak madem suyu
canım inişleri saymıyor muyuz. Bizim bir katta 18 merdiven var. 22 kez çıkıp inmişim.
18x22x2/5=158 yapıyor.
inşallah, benim sonuç pek iç açıcı değil. Bugün iyice kastım kendimi.benimki dünkünün aynısıydı 70.400 inşallah cumaya kadar bi 69lu rakam görürüm diye umut ediyorum
Ben de 1. Olayım. Siyah saçlıyım ne de olsa :)nerdesiniz 13. takımın güzel hatunlarııııı
bunlarda ilerde bizleriz incecikkkken sondaki benimmmm ))takıp takıştırmışım yine
benim ki de uykusuz savaşçı.Maşallah. Benim oğlumun gözünde arpacık çıktı uyumamaktan dolayı. Şimdi de en erken gece 12 de uyuyor. Biz uyutuyoruz. Yoksa hiç uyumaz. Bebekken de öyleydi. Ah neler çektim neler. O yüzden bebek görünce annelerine çok üzülüyorum
ben ölçülü yaparım. 500 g kıyma, 2 tepeleme yk fırında kurutulup çekişmiş ekmek, 1 yumurta, 1 rende soğan(sıkıp suyu ayrılmış),bir tutam maydanoz, tuz, karabiber, kimyon. İyice yoğurup hamuru yarim saat dolapta dinlendiriyorum. Sonra şekil verip çok az yağlı tavada sık sık arkalı önlü çevirerek pişiriyorum. Sık çevirince kabukbağlamıyor. Restaurantlarda da karbonat koyuyorlarmış bazıları.Kızlar ben kıymadan köfte yapmak istiyorum da
Yaptığım köfteler taştan biraz yumuşak oluyo
Önerileriniz tarifleriniz var mı
Ben şimdiye kadar 12 kez inip çıktım. Kızın odası 1.katta, mutfak girişte. Kızın gardrobu 2. Katta. Düşün artık koşturmamı. Normalde hiç saymıyordum kaç kez inip çıktığımı, spor listesi için eklemeye başlayınca saymaya başladım. Açıkçası bu kadar inip çıktığımın ben de farkında değildim. Ben de akşamları neden bu kadar bacaklarım sızlıyor diyorum. Özlemiyor değilim eski kutu gibi düzayak evimi.Yoo, sayıyoruz tatlım.
ben de kendimi çok inip çıkıyorum sanıyordum da, benden beterleri varmış o bakımdan
Bizim de bir katta 20 merdiven var..
Şu saate kadar 4 in-çık yaptım daha..
,ben biraz daha inip çıkayım bari
Kızlar akşama yemeğe misafirim var. Çipura, mercimek çorbası ve salata yapacağım. Yanına başka ne yapabilirim?
Yaptım bakalım nasıl olacak şu an dinleniyor canıminşallah, benim sonuç pek iç açıcı değil. Bugün iyice kastım kendimi.
Ben de 1. Olayım. Siyah saçlıyım ne de olsa :)
benim ki de uykusuz savaşçı.
ben ölçülü yaparım. 500 g kıyma, 2 tepeleme yk fırında kurutulup çekişmiş ekmek, 1 yumurta, 1 rende soğan(sıkıp suyu ayrılmış),bir tutam maydanoz, tuz, karabiber, kimyon. İyice yoğurup hamuru yarim saat dolapta dinlendiriyorum. Sonra şekil verip çok az yağlı tavada sık sık arkalı önlü çevirerek pişiriyorum. Sık çevirince kabukbağlamıyor. Restaurantlarda da karbonat koyuyorlarmış bazıları.
Ben de saymazdım eskiden, şimdi de aklıma geldikçe yazıyorum ama yok, 22 kere normal şartlarda inip çıkmam sanırımBen şimdiye kadar 12 kez inip çıktım. Kızın odası 1.katta, mutfak girişte. Kızın gardrobu 2. Katta. Düşün artık koşturmamı. Normalde hiç saymıyordum kaç kez inip çıktığımı, spor listesi için eklemeye başlayınca saymaya başladım. Açıkçası bu kadar inip çıktığımın ben de farkında değildim. Ben de akşamları neden bu kadar bacaklarım sızlıyor diyorum. Özlemiyor değilim eski kutu gibi düzayak evimi.
Aynen yağsız değil canım.Karbonat acılaştırmıyor mu canım?
Hiç bilemedi ben :S
Z.yağı zaten gereksiz bence kıyman sıfır yağlı değildir diye düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?