Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ben yapamam canim , bazen ara ogunu az yapiyorum mesala kefir ve meyve varsa bazen sadece kefir iciyorum meyve yemiyorum ama digerlerini birebir uyguluyorum )
sen o zaman sporu çoğaltabilirsin yani elimizden gelenin daha fazlasını yapmaya çalışalım demem o ki ( gerçi bu aralar çok iyi spor yapıyorsun bu yarışlar bize çok iyi geldi)

en sevdiğim şey taze ekmeğin arasına peynir zeytin domates en güzel yemeğe değişmem

Bu hafta bana bir şeyler oldu anlamadım. Çok acıkıyorum. Canım çok tatlı istiyor. Ama kendimi tutmaya çalışıyorum
ye anacım ye gülüm ye tatlım koy ver gitsin amaaaannn ne olacak yaaa:)))))

Sana yetişemem. Sen beni geçersin yine :)
bilmiyorum bu hafta ak koyun kara koyun belli olur

ben mesela az yiyorsun dedini diye bugün 2-3 lokma durmadan attım ağzıma..
ayrıca Dukan ki proteinci tatlım, o bile kuzuyu yasaklıyor.
biz çok seviyoruz kuzuyu direk kasapta kestirip dondurucuya atıyorum şimdi elimde bir poşet kaldı oda bitsin bol bol tavuk ve balık etine yöneleceğim dediğin gibi kuzu çok yağlı ama çok lezzetli yaaaaa

ceviz fazla mı acaba ama ekmek yememişsin öyle dengelemişsin
Ben artık sporu önceliklerim arasında 1. Sıraya aldım gibi birşey başka türlü olmuyor sende şartlarını zorla biraz yapmaya çalış baktım bugün spor yaparken terliyorum havalar az bişey ısınmış demem o ki havlar ısınırsa zor spor yaparız kendimizi dışarı atarız gezeriz tozarız sıcaktan bunalırız spor kalır son haftalarımız değerlendirmek lazım

Kesinlikle yarışlar bize cok iyi geldi...

LAydLiNe duy sesimiiiiiiiii gecende yazmistim görmedim sanirim... canim zambak benim rakip ya o sanirim tasinmadan dolayi fazla gelemeyecek... bana bu cuma yeni rakip belirlermisin ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…