- 25 Kasım 2011
- 3.712
- 5.894
- 358
HosbuldumHoşgeldin canim tarti nediyorrrr ??
SuperrHosbuldumdün tartildim cumaya göre 600 gram gitmişti
sen o zaman sporu çoğaltabilirsin yani elimizden gelenin daha fazlasını yapmaya çalışalım demem o ki ( gerçi bu aralar çok iyi spor yapıyorsun bu yarışlar bize çok iyi geldi)Ben yapamam canim , bazen ara ogunu az yapiyorum mesala kefir ve meyve varsa bazen sadece kefir iciyorum meyve yemiyorum ama digerlerini birebir uyguluyorum)
en sevdiğim şey taze ekmeğin arasına peynir zeytin domates en güzel yemeğe değişmemEvet normalde boyle yemiyorsun bazen vucud istiyor biseyler yeme isteği doğuyor...
Bugun bende cok aciktim boyle ekmegin icine güzel peynir yesil biber salatalik domates ve maydanoz koyup yemek yaninda da bir çay ohh misss hayaller boyleydi ama hayatlar barbunyaydi
ye anacım ye gülüm ye tatlım koy ver gitsin amaaaannn ne olacak yaaa:)))))Bu hafta bana bir şeyler oldu anlamadım. Çok acıkıyorum. Canım çok tatlı istiyor. Ama kendimi tutmaya çalışıyorum
bilmiyorum bu hafta ak koyun kara koyun belli olurSana yetişemem. Sen beni geçersin yine :)
biz çok seviyoruz kuzuyu direk kasapta kestirip dondurucuya atıyorum şimdi elimde bir poşet kaldı oda bitsin bol bol tavuk ve balık etine yöneleceğim dediğin gibi kuzu çok yağlı ama çok lezzetli yaaaaaben mesela az yiyorsun dedini diye bugün 2-3 lokma durmadan attım ağzıma..
ayrıca Dukan ki proteinci tatlım, o bile kuzuyu yasaklıyor.
ceviz fazla mı acaba ama ekmek yememişsin öyle dengelemişsinbugunku menüm,
sabah 10.15
1 haslanmıs yumurta, 1 tereyagında yumurta, 3 dilim domates, 1 kk gravyer, 3 zeytin, 4 ceviz
ikindi 13.30
1 elma 2 ceviz
aksam 19.30
1 kepce tarhana, 4 kasık pırasa yemegi, 1 kucuk kase yogurt
su 2 lt kadar
spor yok
okula gittim, dondugumde misafirler evdeydi, onlar gitti, yemegim bitmiş yemek yaptım oglumu yıkadım yatırdım şimdi cayımı içiyorum, spor yapabilirmiyim bilmiyorum.
Ada öyle herkesi sorar hayırlı evlat :)Biriniz unutmamis sormuş çok şükür
Kesinlikle yarışlar bize cok iyi geldi...sen o zaman sporu çoğaltabilirsin yani elimizden gelenin daha fazlasını yapmaya çalışalım demem o ki ( gerçi bu aralar çok iyi spor yapıyorsun bu yarışlar bize çok iyi geldi)
en sevdiğim şey taze ekmeğin arasına peynir zeytin domates en güzel yemeğe değişmem
ye anacım ye gülüm ye tatlım koy ver gitsin amaaaannn ne olacak yaaa:)))))
bilmiyorum bu hafta ak koyun kara koyun belli olur
biz çok seviyoruz kuzuyu direk kasapta kestirip dondurucuya atıyorum şimdi elimde bir poşet kaldı oda bitsin bol bol tavuk ve balık etine yöneleceğim dediğin gibi kuzu çok yağlı ama çok lezzetli yaaaaa
ceviz fazla mı acaba ama ekmek yememişsin öyle dengelemişsin
Ben artık sporu önceliklerim arasında 1. Sıraya aldım gibi birşey başka türlü olmuyor sende şartlarını zorla biraz yapmaya çalış baktım bugün spor yaparken terliyorum havalar az bişey ısınmış demem o ki havlar ısınırsa zor spor yaparız kendimizi dışarı atarız gezeriz tozarız sıcaktan bunalırız spor kalır son haftalarımız değerlendirmek lazım
Benim regl geçen hafta bittiSeninde merveninde reglimi yaklasiyor acaba...??
Hımm birde öyle birşey mi var e ne yapacağız peki yağları nasıl eriteceğizBen pek fazla spor yapmıyorum. Yağlar kasa dönüşmesin diye
Zaten büyük çoğunluğunu toplamıştım daha önce, şimdi de geri kalanları hallediyorum cumartesi taşınıyoruz inşallahNasıl gidiyor toplanma işleri başladın mı taşınmaya?
Mesela Dukan'da sadece günde 20 dak yürüyüşe izin var. Fazlası yasak..Hımm birde öyle birşey mi var e ne yapacağız peki yağları nasıl eriteceğiz
Acaba benim hatam burada mi ? Ben spor yapinca tarti pek oynamiyor ama sporu birakmaktan da korkuyorum sarkarim diye... onumuzdeki pazartesi kontrolüm var bu spor isini konusacam drla....Ben pek fazla spor yapmıyorum. Yağlar kasa dönüşmesin diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?