Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Günaydın kızlar
Senin hedef kaç canım
65 canım

Hedeflere girmesek?
Benim hedefim göya 66 idi
Şimdi 67 olsam ne mutlu bana, modundayım
aa yaklaşmışsın sen hedefe, listeye girdiğin hafta mezun olacaksın

yumurta gördüğüme sevindim.

Emziren anneler icin 5 günlük bir detoks canim bir arkadasim online diyetisyenden satin almis,izni olmadigi icin paylasmadim burda listeyi
tamam canım faydası olur umarım.

yatacak tavuk tabak herhalde :)
Muzu bilemedim, onun dışında gayet iyi.

Ben bugünden itibaren öyle birşey uygulayacağım. Öğlen tavuk, akşam balık türü. Bakalım ne kadar işe yarayacak.
afiyet olsun canım, bana göre az. Doğuruyorsan süper.

güzel canım.

bugün kahvaltıda yapabilirsin ama ekmek yoktu senin listede değil mi? Pardon

Bu hafta bana bir şeyler oldu anlamadım. Çok acıkıyorum. Canım çok tatlı istiyor. Ama kendimi tutmaya çalışıyorum
az yiyorsun kuzum.

güzel canım.

Bugünkü menum

8.30da şekersiz Türk kahve

10 da 1 kase nesfit

16.00 16.00 1 kase patlamış mısır küçük bi avuç cekirdek

Aksam bol Salata ve yoğurt

2 litre su

Bugünluk biraz duzensiz menu oldu
baya düZensiz olmuş. Salata ve yoğurt dışında sağlıklı birşey göremedim canım.
@gulenyuzumsunsen evet yarına yumurta haşlayayım en iyisi :)
Akkat pek kahvaltı yapamıyorum normalde ama inşallah yarın düzene sokacağım mecburr
kahvaltı önemli canım.

Zaten büyük çoğunluğunu toplamıştım daha önce, şimdi de geri kalanları hallediyorum cumartesi taşınıyoruz inşallah
oh yeni ev yeni düzen.. misler gibi.

Bak simdi ciddi düşünür oldum.. bu hafta cumaya kadar yapayim sporumu sonra gunluk 45 dakika yürüyüş mu yapsam sadece..
yürüyüş candır..

Aaa bakın aklıma ne geldi?
Ben cts Leslie yaptım ve pazar günü +1 kilo çıktım.
Listelere bakınca yaptığım bir şey de yoktu aslında...
canım senin olayın o iki kadehten

senin menülerini beğeniyorum, benim beslenme tarzıma uygun oluyor canım. Çorba olduğu için ekmek yemeyebilirmişsin belki. Gayet iyi.

Arnavut ciğeri bol yağda kızardıysa bızzzt. Suyu güzel içmişsin.

katılıyorum sporu bırakınca vücutta kendini bırakıyor. En güzeli yürüyüş hiç bırakmamak koşuluyla.

ilk günün ağırlığını 2. Gün dengelemeye çalıştın herhalde. Triliçe olmamaydı yine gideri olabilir di

19.2 menüm
09:00
1 yumurta haşlanmış
5 zeytin
2 dilim peynir
1 dilim çavdar ekmeği
1 elma

14:00
2 kepçe domates çorbası(çorbam çok çok az unlu)
1 dilim ekmek çavdar
1 elma

20:00
1 kepçe domates çorbası( çok çok az unlu)
1 dilim çavdar ekmeği
5 yk kıymalı ıspanak
1 elma

2 lt su
LAydLiNe

19 şubat spor listesi

1. Ada 60dk yurusbandi =300
15dk eliptik=75 puan
2000 adim =30 puan toplam =405 puan

2.asya_01
30 dk tempolu yürüyüş=90 puan

3.madamhd
40dk tempolu yürüyüş (koşu bandı) = 200
2906 adım = 44 puan

4.merve4416
6000 adım = 90 puan
90 sn plank = 30 puan
10 dk eliptik = 50 puan
Toplam 170 puan

5. Mayıs24
140 puan

6. Hebelee
45 dk Leslie 135 puan
20 dk tempolu yürüyüş 60 puan
30 dk normal yürüyüş 30 puan
1,5 saat ev işi 30 puan
Toplam 255 puan

7. Akkat
1000 Asım-15p
Merdiven-187p(26 kat 18 bas)
Toplam-202 p

Haklisin bence de artık kendi önceliklerini düşünmeliyim, spor bana motivasyon oluyor en azından.

Ben pek fazla spor yapmıyorum. Yağlar kasa dönüşmesin diye
Ama cardio da yağlar kasa dönüşmez ki, ağırlık fln çok kaldırıyor olman lazım, yani vücuttaki fazlalık bi gidecek önce, yağ değil de kas şişer bence tartıda artı varsa.

Günaydın herkese mide bulantıli bir gün daha başladı hem demir hapı hem şeker hapı mide bulantısı yapıyor, dün hayattan soğudum resmen gün içinde, ağız kuruluğu, tatsızlık, bağırsak hareketleri vs. Bakalım vücut alışacak mi bu hafta.

Şeker hapını inüsülin direnci için mi içiyorsun canım? Gerçekten faydası oluyor mu?

benimde vucud öyle canım kimse 70li rakamlarda olduğuma inanmıyorlar spordan dolayı vucudum sıkı ....
birde ben eliptik ve yürüyüş bandını çok kullanıyorum benim alt bölgem inceldi üst tarafımda bütün kilo böylece çirkin bir görüntü oluşuyor gibi... diyetisyenin ölçümündede bütün yağ üst taraftaymış alt bölgem kaslı.. artık şöyle yapayım diyorum 45 dk yürüyüş yapayım vücüd ısınsın ardından 20 dk göbek hareketleri yer hareketleri yapayım biraz eliptiğe ara vereyim ben... üstü çalıştırmam lazım

evet ekmek kızarmış etiform ekmek yiyiorum canım... ayyyyy şöyle güzel kilo versem kendime ödül yaparımda anacım oda yok ki grm grm gidiyor

menü çoook güzel canım , sadece akşama çok geç kalmışsın en geç 7 de sonlandırsan daha çok yağ yakarsın ...

demir ilacı bende bulantı yapmıyor canım sadece ilk üç gün çok acıktırıyordu ozaman mide bişeyler istediği için biraz bulandı ama o açlıktan bir bulantıydı benimkiii
insülin belirletiri neler canım sende ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…