sağol canımmGördüm gördüm de canım free listeye eklemediklerim vardı onun için bekletmiştim. Cumaya az kaldı. Yeniden uğraşmayayım free liste için cuma günkü listeyi direkt kopyalarım.
nerdesin canım ? işin mi var ? sabahları burada oluyordun genelde..Günaydın kızlar
Eliptik üst kısmı da çalıştırmıyor mu canım. Benim tüm vücudu çalıştırıyor diye hissediyorum. Ayakta kullanıyorumbenimde vucud öyle canım kimse 70li rakamlarda olduğuma inanmıyorlar spordan dolayı vucudum sıkı ....
birde ben eliptik ve yürüyüş bandını çok kullanıyorum benim alt bölgem inceldi üst tarafımda bütün kilo böylece çirkin bir görüntü oluşuyor gibi... diyetisyenin ölçümündede bütün yağ üst taraftaymış alt bölgem kaslı.. artık şöyle yapayım diyorum 45 dk yürüyüş yapayım vücüd ısınsın ardından 20 dk göbek hareketleri yer hareketleri yapayım biraz eliptiğe ara vereyim ben... üstü çalıştırmam lazım
Günaydın kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrr
Bomba gibi geldim bugün. Maşallah nasıl keyfim yerimde anlatamam. Bugün bütün gün boşum. Hiç bir iş yapmayacağım.
Akşama spor var onun için hastaneye gideceğim. O zamana kadar kendime izin verdim ev işi bile yapmayacağım.
Akşam demiştim ya misafirim vardı. İki tane minik oğlu var. Tv ünitesinde neredeyse kırılmadık şey kalmadıBir de benim ufaklığın bugün pikniği varmış, gece gece ona kek yaptım. Misafirin çayıydı, kahvesiydi, yemeğiydi bir de yemekten sonraki bulaşığı hiç söylemiyorum bitmedi. Zor iş yaaaa misafir ağırlamam
Bilmem niye var sen biliyormusunkiGünaydın canım , hiç demiyorsun hepinizde kartal resmi var bende niye arı resmi var diyeeegünlerdir böyle .... LAydLiNe
Haklısın canım, ekip geç toplanıyor. Benim önce yemem gerek.menü çoook güzel canım , sadece akşama çok geç kalmışsın en geç 7 de sonlandırsan daha çok yağ yakarsın ...
anladım canım. İnersin sen. Valla ben de anlamış değilim. Cuma mıydı ctesi miydi 2 dilim pizza dışında hiç kaçamak yapmadım. Bugün tartıldım 500 g artıya geçmişim. Ufak bir kaçamakta böyle olacaksa diyeti bırakınca fazlasıyla alırım ben bu kiloları. Haksızlık bu amaaaaYok tatlım, yanlış anlaşılma olmuş.
Haftalık hedefimdi o.
Genel hedefim 60 kg.
Dukan sen 62,8'e inebilirsin diyor da, ben "çok biliyorsun sen, 60'a inerim ben" diyorum
Bu cumaya kadar saf protein yapıp vücudu şaşırtacağım, o sebeple yumurtayı öğüre öğüre yedim canım.
Hatta şimdi gene koyayım da haşlansın
İki kadeh, 1 kg olarak döner mi yahu? Üstelik şekeri çok olmasın diye hafif bir şeydi. Başlarım ben böyle işe. Saçmalık. O zaman gerçekten diyetin manası yok çünkü ben özel günlerde iki kadeh içemeyeceksem varsın kalsın bu kilolar (ömür boyundan bahsediyorum)
Bu sabah sonunda 68,1 gördüm çok şükür tartıda. Resmen cuma gününe geri döndüm..
çok nefis görünüyor.Ben de kendi yaptığım 7 tahıllı ekmeğimi özledim.
Ekmek yemem ben normalinde ama o ekmek sıcak sıcak ah misss oluyordu
Eki Görüntüle 2237441
Üstüne de süt reçeli
Öyle anca beraber kanca beraber :)Olamıyo işte
Ev ahalisi de yazık mecbur kaldılar fırın ekmeğine.
"bana yoksa size de yok" diyorum
severim ben de misafiri ama birileri keşke hizmet etse, ben de oturup muhabbet etsem :)Günaydın kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrr
Bomba gibi geldim bugün. Maşallah nasıl keyfim yerimde anlatamam. Bugün bütün gün boşum. Hiç bir iş yapmayacağım.
Akşama spor var onun için hastaneye gideceğim. O zamana kadar kendime izin verdim ev işi bile yapmayacağım.
Akşam demiştim ya misafirim vardı. İki tane minik oğlu var. Tv ünitesinde neredeyse kırılmadık şey kalmadıBir de benim ufaklığın bugün pikniği varmış, gece gece ona kek yaptım. Misafirin çayıydı, kahvesiydi, yemeğiydi bir de yemekten sonraki bulaşığı hiç söylemiyorum bitmedi. Zor iş yaaaa misafir ağırlamam
evet doyuyorum kahve ve beyaz leblebi acayip tok tutuyor deselerdi inanmazdım ama gerçekten tok tutuyorGünaydın kızlar
65 canım
aa yaklaşmışsın sen hedefe, listeye girdiğin hafta mezun olacaksın
yumurta gördüğüme sevindim.
tamam canım faydası olur umarım.
yatacak tavuk tabak herhalde :)
Muzu bilemedim, onun dışında gayet iyi.
Ben bugünden itibaren öyle birşey uygulayacağım. Öğlen tavuk, akşam balık türü. Bakalım ne kadar işe yarayacak.
afiyet olsun canım, bana göre az. Doğuruyorsan süper.
güzel canım.
bugün kahvaltıda yapabilirsin ama ekmek yoktu senin listede değil mi? Pardon
dün yaptın mı spor bariHaklisin bence de artık kendi önceliklerini düşünmeliyim, spor bana motivasyon oluyor en azından.
Ama cardio da yağlar kasa dönüşmez ki, ağırlık fln çok kaldırıyor olman lazım, yani vücuttaki fazlalık bi gidecek önce, yağ değil de kas şişer bence tartıda artı varsa.
canım , kaptanımız açıkladı ... her takımın bir simgesi var bizim takımın simgesi kartal.... kaptanımız simgesi olmayanlara yönetimden istemiş ama kazen sanırım seninkini yanlış göndermiş .. kaptanımız bilgi vermiş kazene düzelir yakındaBilmem niye var sen biliyormusunki
Sebebini
Ya ben pirofil resminide kendim degistiremedim icin ustunde durmadim
Ama sen simdi oyle dedinya merak etim
Rica etsem aciklarmisin
canım daha çok popo ve baldırları çalıştırıyor eliptik evet bende ayakta yapıyorum ...Eliptik üst kısmı da çalıştırmıyor mu canım. Benim tüm vücudu çalıştırıyor diye hissediyorum. Ayakta kullanıyorum
ben de şimdi gark ettim. Sürprizi vardı kaptanın bize, bahsetmişti.Bilmem niye var sen biliyormusunki
Sebebini
Ya ben pirofil resminide kendim degistiremedim icin ustunde durmadim
Ama sen simdi oyle dedinya merak etim
Rica etsem aciklarmisin
bu haftaki yemek menüm bu canım. Kırmızılar benim. Üstteki sıra evdekilerin.Kızlar az kaldı Cuma’ya bir ileri iki
Geri gidiyorum bakalım Cuma ne olacak
Bugün ne yemek yapıyorsunuz benim hiç yemeğin yok brokoli haşlayacağım ve yoğurtlu cevizli kereviz salatası çocuklara makarna değişik bir çorba istiyorum aslımda ne önerirsiniz mercimek şehriye falan olmasın
Bayılıyorum böyle "rahat" annelere.Günaydın kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrr
Kızlar az kaldı Cuma’ya bir ileri iki
Geri gidiyorum bakalım Cuma ne olacak
Bugün ne yemek yapıyorsunuz benim hiç yemeğin yok brokoli haşlayacağım ve yoğurtlu cevizli kereviz salatası çocuklara makarna değişik bir çorba istiyorum aslımda ne önerirsiniz mercimek şehriye falan olmasın
Bayılıyorum böyle "rahat" annelere.
Biz bi şöyle anne olamadık, çocuğumuz yıksın döksün biz çay içelim.
ohhhh dinlen sefan olsun kaptanımm.... annesi müdahale etmedi mi çocuklara ?
Spora geldim. İnanamadım, cumaya göre 500 g artıdayım. Cuma Yediğim iki dilim pizza değildir bu herhalde.
Ağlayan emoji
Haklısın canım, ekip geç toplanıyor. Benim önce yemem gerek.
anladım canım. İnersin sen. Valla ben de anlamış değilim. Cuma mıydı ctesi miydi 2 dilim pizza dışında hiç kaçamak yapmadım. Bugün tartıldım 500 g artıya geçmişim. Ufak bir kaçamakta böyle olacaksa diyeti bırakınca fazlasıyla alırım ben bu kiloları. Haksızlık bu amaaaa
çok nefis görünüyor.
Öyle anca beraber kanca beraber :)
severim ben de misafiri ama birileri keşke hizmet etse, ben de oturup muhabbet etsem :)
Benim de üst bölgeyle sorunum var. Zaten kalça ve bacaklar inceldi. Oradan vermem gereken kilo kalmadı. Telefonuma iki tane karın egzersizi indirdim. Bugünden itibaren başlayacağımcanım daha çok popo ve baldırları çalıştırıyor eliptik evet bende ayakta yapıyorum ...
Hmm eli biberonlu. Demek ki yeni trend annelerden..Ayyy sorma yaaaaa normalde karışmam hiç çocukların bir şeyleri ellemelerine ama akşam artık dayanamadım. Baktım annesinin umurunda değil. Elinde biberon var, içinde mama, döke döke ortalıkta dolaşıyor. Koltuklarımda örtü kullanmıyorum. Nasıl çıldırdım anlatamam. Bir de dediğin gibi o kadar rahat ki aman allahım anlatamam. Akşam eşime de söyledim. Benim çocuklarım böyle yapsa ya kucağımdan indirmem, ya da misafirliğe gitmem dedim. Yemeği zar zor yedik. Gittiklerinde saat yarımdı. Benim kızların uyku saati de geçti. Sanırım bir daha çağırmam böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?