Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Eliptik üst kısmı da çalıştırmıyor mu canım. Benim tüm vücudu çalıştırıyor diye hissediyorum. Ayakta kullanıyorum

Ohh ne güzel sefan olsun. Bende pazartesi hiçbişey yapmamıştım. İyi geliyor gerçekten.

Günaydın canım , hiç demiyorsun hepinizde kartal resmi var bende niye arı resmi var diyeee günlerdir böyle .... LAydLiNe
Bilmem niye var sen biliyormusunki
Sebebini
Ya ben pirofil resminide kendim degistiremedim icin ustunde durmadim
Ama sen simdi oyle dedinya merak etim
Rica etsem aciklarmisin

Spora geldim. İnanamadım, cumaya göre 500 g artıdayım. Cuma Yediğim iki dilim pizza değildir bu herhalde.
Ağlayan emoji

menü çoook güzel canım , sadece akşama çok geç kalmışsın en geç 7 de sonlandırsan daha çok yağ yakarsın ...
Haklısın canım, ekip geç toplanıyor. Benim önce yemem gerek.
anladım canım. İnersin sen. Valla ben de anlamış değilim. Cuma mıydı ctesi miydi 2 dilim pizza dışında hiç kaçamak yapmadım. Bugün tartıldım 500 g artıya geçmişim. Ufak bir kaçamakta böyle olacaksa diyeti bırakınca fazlasıyla alırım ben bu kiloları. Haksızlık bu amaaaa

Ben de kendi yaptığım 7 tahıllı ekmeğimi özledim.
Ekmek yemem ben normalinde ama o ekmek sıcak sıcak ah misss oluyordu

Eki Görüntüle 2237441

Üstüne de süt reçeli

çok nefis görünüyor.

Olamıyo işte

Ev ahalisi de yazık mecbur kaldılar fırın ekmeğine.

"bana yoksa size de yok" diyorum
Öyle anca beraber kanca beraber :)
severim ben de misafiri ama birileri keşke hizmet etse, ben de oturup muhabbet etsem :)

evet doyuyorum kahve ve beyaz leblebi acayip tok tutuyor deselerdi inanmazdım ama gerçekten tok tutuyor
Bende yarından itibaren yumurtayı biraz azaltacağım hergün yiyiorum çoğunlukla iki tane haftada 3 kere yeter 1 tane onun dışında kuzu etine ve koyun peynirine ara veriyorum sıvı alımım iyi kahvedir şudur maden suyudur yeşil çaydır ekmek zaten çok nadir yiyorum yemeklerimi de erken yiyip bitiriyorum daha başka bir değişiklik yapamam heralde

dün yaptın mı spor bari

Sebebini
Rica etsem aciklarmisin
canım , kaptanımız açıkladı ... her takımın bir simgesi var bizim takımın simgesi kartal.... kaptanımız simgesi olmayanlara yönetimden istemiş ama kazen sanırım seninkini yanlış göndermiş .. kaptanımız bilgi vermiş kazene düzelir yakında )
profil resmi değiştirmek kolay aslında önce istediğin resmi teline yükle sonra yukarıda msj simgesinin yanında en başta adam resmi var onu tıkla seçeneklerde avatarı tıkla oradan yüklüyorsun gözat var tıklıyorsun oradan telindeki istediğin resmi yüklüyorsun.... umarım anlatabilmişimdir...

Kızlar az kaldı Cuma’ya bir ileri iki
Geri gidiyorum bakalım Cuma ne olacak
Bugün ne yemek yapıyorsunuz benim hiç yemeğin yok brokoli haşlayacağım ve yoğurtlu cevizli kereviz salatası çocuklara makarna değişik bir çorba istiyorum aslımda ne önerirsiniz mercimek şehriye falan olmasın

Sebebini
Rica etsem aciklarmisin
ben de şimdi gark ettim. Sürprizi vardı kaptanın bize, bahsetmişti. LAydLiNe
Çok sevimli olmuş. Teşekkür ederiz..

bu haftaki yemek menüm bu canım. Kırmızılar benim. Üstteki sıra evdekilerin.

Eklentiler

• 336B803C-DE07-4186-B76A-A5B29DE68AC2.webp
    117,8 KB · Görüntüleme: 34
Bayılıyorum böyle "rahat" annelere.
Biz bi şöyle anne olamadık, çocuğumuz yıksın döksün biz çay içelim.

Yalancı işkembe çorbası yapabilirsin canım.
Tavuktan yapılıyor ve terbiyesine sarımsak,az un, yoğurt, yumurta ve limon konuyor.
Hatta sen de içebilirsin..
Aklıma gelmişken ben de yarın yapayım bari

Sütlü kabak çorbası da yapabilirsin.

Bayılıyorum böyle "rahat" annelere.
Biz bi şöyle anne olamadık, çocuğumuz yıksın döksün biz çay içelim.

Ayyy sorma yaaaaa normalde karışmam hiç çocukların bir şeyleri ellemelerine ama akşam artık dayanamadım. Baktım annesinin umurunda değil. Elinde biberon var, içinde mama, döke döke ortalıkta dolaşıyor. Koltuklarımda örtü kullanmıyorum. Nasıl çıldırdım anlatamam. Bir de dediğin gibi o kadar rahat ki aman allahım anlatamam. Akşam eşime de söyledim. Benim çocuklarım böyle yapsa ya kucağımdan indirmem, ya da misafirliğe gitmem dedim. Yemeği zar zor yedik. Gittiklerinde saat yarımdı. Benim kızların uyku saati de geçti. Sanırım bir daha çağırmam böyle

ohhhh dinlen sefan olsun kaptanımm.... annesi müdahale etmedi mi çocuklara ?

Yok canım anlattım son mesajda. Normalde eve gelen misafire karşı çok relaxımdır ama akşam ben bile çileden çıktım

Keşke az daha zengin doğsaydık diyeceğim de sanırım önemli olan sağlık gerisi boş. Güya boş oturacağım dedim yaaa nasıl becerdiysem acayip gergin durumdayım. Omuzlarım çok ağrıyor. Omuz deyince aklıma geldi. MR sonuçlarımı doktora gösterecektim. Sanırım bugün biraz erken gideceğim hastaneye.

canım daha çok popo ve baldırları çalıştırıyor eliptik evet bende ayakta yapıyorum ...
Benim de üst bölgeyle sorunum var. Zaten kalça ve bacaklar inceldi. Oradan vermem gereken kilo kalmadı. Telefonuma iki tane karın egzersizi indirdim. Bugünden itibaren başlayacağım

Hmm eli biberonlu. Demek ki yeni trend annelerden..

"benim çocuğum özgür büyüyecek. ona kurallar koyup kişiliğini zedeleyemem"cilerden.
Benim çok yakın bir arkadaşım var, avukat, 46 yaşında.
40 dakika çocuğuna yalvardığını bilirim bundan 3 sene önce poposundaki kakalı bezi değiştirmek için.
"yahu alıp yatırsana, ne gelmesini bekliyorsun " dediğimde aldığım cevap "olmazz, onun kişisel alanına müdahale kişiliğini zedeler"

Ettiğim küfür buraya yazamayacağım, salon kadını çizgimden çıkmama gerek yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…