aa yaklaşmışsın sen hedefe, listeye girdiğin hafta mezun olacaksın
yumurta gördüğüme sevindim.
canım senin olayın o iki kadehten
ne güzel bildik yer ... bende memleketimi çok istiyorum ama bizde tayinler zor... bi taraftan uzakta olmak daha mı iyi diye düşünüyorum böyle kafamda deli sorular...Evet canım başka şehire, memleketimin bir ilçesine
Ben de kendi yaptığım 7 tahıllı ekmeğimi özledim.evet ekmek kızarmış etiform ekmek yiyiorum canım... ayyyyy şöyle güzel kilo versem kendime ödül yaparımda anacım oda yok ki grm grm gidiyor
ben yumurtayı çok seviyorum keşke günde iki tane izin versede diyetisyenim yesem diyorum... komşuma sordum ilerleyen zamanlarda haftada sadece 3 gün yumurtaya izin veriyormuş vahhh vahhh dedim ben izin vermiyecem dokunma yumurtamaaaaaYok tatlım, yanlış anlaşılma olmuş.
Haftalık hedefimdi o.
Genel hedefim 60 kg.
Dukan sen 62,8'e inebilirsin diyor da, ben "çok biliyorsun sen, 60'a inerim ben" diyorum
Bu cumaya kadar saf protein yapıp vücudu şaşırtacağım, o sebeple yumurtayı öğüre öğüre yedim canım.
Hatta şimdi gene koyayım da haşlansın
İki kadeh, 1 kg olarak döner mi yahu? Üstelik şekeri çok olmasın diye hafif bir şeydi. Başlarım ben böyle işe. Saçmalık. O zaman gerçekten diyetin manası yok çünkü ben özel günlerde iki kadeh içemeyeceksem varsın kalsın bu kilolar (ömür boyundan bahsediyorum)
Bu sabah sonunda 68,1 gördüm çok şükür tartıda. Resmen cuma gününe geri döndüm..
ohhh mis afiyet olsun canımmmBen de kendi yaptığım 7 tahıllı ekmeğimi özledim.
Ekmek yemem ben normalinde ama o ekmek sıcak sıcak ah misss oluyordu
Eki Görüntüle 2237441
Üstüne de süt reçeli
Olamıyo işteohhh mis afiyet olsun canımmm
Yumurtaya neden izin vermediğini hala anlamış değilim senin diyetisyeninben yumurtayı çok seviyorum keşke günde iki tane izin versede diyetisyenim yesem diyorum... komşuma sordum ilerleyen zamanlarda haftada sadece 3 gün yumurtaya izin veriyormuş vahhh vahhh dedim ben izin vermiyecem dokunma yumurtamaaaaa
bash bashhhh ben de biraz ev toplayayım.hadi ben kaçarrrr bir sürü işim var ev halkını göndereyim gelirim
Yumurtaya neden izin vermediğini hala anlamış değilim senin diyetisyenin
hımmmm bunuda bi sorayım gerçi şuan dengeli iyi gidiyor hem peyniride yumurtayıda çok seviyorum iksinide yemiş oluyorumBenim kilom fazla olduğu için kahvaltıda hem yumurta hem peynir var. Ama ilerleyen zamanlarda kilo verdikçe benimde bir tanesi çıkacak mesela. Menüyü dengelemek için. Proteinin de bi sınırı var
Akşam öğününde 200 gr et/tavuk/balık var. Bunların yerine iki kk peynir ya da iki yumurta yenilebilir. Yada sabah adanın da hem peyniri hem yumurtası var peynir yemeyip iki yumurta yiyebilir. Bu şekilde değişim yapılabiliyor.
ada81
canım geçen günde yazmıştım görmedin sanırım her cuma 1. sayfada listemizi güncelleyebilirmisin ? kim kaç kilo yüzdemizi oradan görmek daha kolay oluyor...Kazen e yazdım canım da henüz düzeltilmedi
teşekkürler canımada81 bu arada söyleyeceğim ne zamandır söyleyemiyorum profil fotoğrafına bittim çok hoş duruyor tam senlik
canım geçen günde yazmıştım görmedin sanırım her cuma 1. sayfada listemizi güncelleyebilirmisin ? kim kaç kilo yüzdemizi oradan görmek daha kolay oluyor...
ohhhh dinlen sefan olsun kaptanımm.... annesi müdahale etmedi mi çocuklara ?Günaydın kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrr
Bomba gibi geldim bugün. Maşallah nasıl keyfim yerimde anlatamam. Bugün bütün gün boşum. Hiç bir iş yapmayacağım.
Akşama spor var onun için hastaneye gideceğim. O zamana kadar kendime izin verdim ev işi bile yapmayacağım.
Akşam demiştim ya misafirim vardı. İki tane minik oğlu var. Tv ünitesinde neredeyse kırılmadık şey kalmadıBir de benim ufaklığın bugün pikniği varmış, gece gece ona kek yaptım. Misafirin çayıydı, kahvesiydi, yemeğiydi bir de yemekten sonraki bulaşığı hiç söylemiyorum bitmedi. Zor iş yaaaa misafir ağırlamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?