Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

aa yaklaşmışsın sen hedefe, listeye girdiğin hafta mezun olacaksın

yumurta gördüğüme sevindim.

canım senin olayın o iki kadehten

Yok tatlım, yanlış anlaşılma olmuş.
Haftalık hedefimdi o.

Genel hedefim 60 kg.
Dukan sen 62,8'e inebilirsin diyor da, ben "çok biliyorsun sen, 60'a inerim ben" diyorum

Bu cumaya kadar saf protein yapıp vücudu şaşırtacağım, o sebeple yumurtayı öğüre öğüre yedim canım.

Hatta şimdi gene koyayım da haşlansın

İki kadeh, 1 kg olarak döner mi yahu? Üstelik şekeri çok olmasın diye hafif bir şeydi. Başlarım ben böyle işe. Saçmalık. O zaman gerçekten diyetin manası yok çünkü ben özel günlerde iki kadeh içemeyeceksem varsın kalsın bu kilolar (ömür boyundan bahsediyorum)

Bu sabah sonunda 68,1 gördüm çok şükür tartıda. Resmen cuma gününe geri döndüm..

Evet canım başka şehire, memleketimin bir ilçesine
ne güzel bildik yer ... bende memleketimi çok istiyorum ama bizde tayinler zor... bi taraftan uzakta olmak daha mı iyi diye düşünüyorum böyle kafamda deli sorular...

evet ekmek kızarmış etiform ekmek yiyiorum canım... ayyyyy şöyle güzel kilo versem kendime ödül yaparımda anacım oda yok ki grm grm gidiyor
Ben de kendi yaptığım 7 tahıllı ekmeğimi özledim.
Ekmek yemem ben normalinde ama o ekmek sıcak sıcak ah misss oluyordu

Üstüne de süt reçeli

ben yumurtayı çok seviyorum keşke günde iki tane izin versede diyetisyenim yesem diyorum... komşuma sordum ilerleyen zamanlarda haftada sadece 3 gün yumurtaya izin veriyormuş vahhh vahhh dedim ben izin vermiyecem dokunma yumurtamaaaaa

Yumurtaya neden izin vermediğini hala anlamış değilim senin diyetisyenin

19 şubat spor listesi

1. Ada 60dk yurusbandi =300
15dk eliptik=75 puan
2000 adim =30 puan toplam =405 puan

2.asya_01
30 dk tempolu yürüyüş=90 puan

3.madamhd
40dk tempolu yürüyüş (koşu bandı) = 200
2906 adım = 44 puan

4.merve4416
6000 adım = 90 puan
90 sn plank = 30 puan
10 dk eliptik = 50 puan
Toplam 170 puan

5. Mayıs24
140 puan

6. Hebelee
45 dk Leslie 135 puan
20 dk tempolu yürüyüş 60 puan
30 dk normal yürüyüş 30 puan
1,5 saat ev işi 30 puan
Toplam 255 puan

7. Akkat
1000 Asım-15p
Merdiven-187p(26 kat 18 bas)
Toplam-202 p

8.csi
Plank -30 sn=10 puan
1,5 saat ev işi =30 puan
Merdiven (20*2*8) = 64 puan

Toplam = 104 puan

Yumurtaya neden izin vermediğini hala anlamış değilim senin diyetisyenin

Benim kilom fazla olduğu için kahvaltıda hem yumurta hem peynir var. Ama ilerleyen zamanlarda kilo verdikçe benimde bir tanesi çıkacak mesela. Menüyü dengelemek için. Proteinin de bi sınırı var

Akşam öğününde 200 gr et/tavuk/balık var. Bunların yerine iki kk peynir ya da iki yumurta yenilebilir. Yada sabah adanın da hem peyniri hem yumurtası var peynir yemeyip iki yumurta yiyebilir. Bu şekilde değişim yapılabiliyor.
ada81

hımmmm bunuda bi sorayım gerçi şuan dengeli iyi gidiyor hem peyniride yumurtayıda çok seviyorum iksinide yemiş oluyorum )

Günaydın kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrr

Bomba gibi geldim bugün. Maşallah nasıl keyfim yerimde anlatamam. Bugün bütün gün boşum. Hiç bir iş yapmayacağım.

Akşama spor var onun için hastaneye gideceğim. O zamana kadar kendime izin verdim ev işi bile yapmayacağım.

Akşam demiştim ya misafirim vardı. İki tane minik oğlu var. Tv ünitesinde neredeyse kırılmadık şey kalmadı Bir de benim ufaklığın bugün pikniği varmış, gece gece ona kek yaptım. Misafirin çayıydı, kahvesiydi, yemeğiydi bir de yemekten sonraki bulaşığı hiç söylemiyorum bitmedi. Zor iş yaaaa misafir ağırlamam

canım geçen günde yazmıştım görmedin sanırım her cuma 1. sayfada listemizi güncelleyebilirmisin ? kim kaç kilo yüzdemizi oradan görmek daha kolay oluyor...

Gördüm gördüm de canım free listeye eklemediklerim vardı onun için bekletmiştim. Cumaya az kaldı. Yeniden uğraşmayayım free liste için cuma günkü listeyi direkt kopyalarım.

ohhhh dinlen sefan olsun kaptanımm.... annesi müdahale etmedi mi çocuklara ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…