Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ben de oğlum istemeyince değiştiremiyorum. İkna etmeye çalışıyorum. Ama kişilik alanına müdahale etmemek için değil yani. Zorla yapınca bağıra bağıra ağlıyor. Susması bir saat sürüyor

Hahahahahahahahaha senin kinin yine bir çizgisi var. Benim ki tamamen umursamaz tiplerden. Öyle kişisel alana müdahale edeceklerden değil. Kız yazıyorum buraya açık açıkta tesadüf okursa fena olur

Bildiğin dedikodu yapıyorum yaaaaaa

Neyse sustum

Tavuğum maalesef kalmadı sadece birkaç marketten alabiliyoruz oralar da şimdilik uzak evde kabak var aslımda ama çocuklar sever mi sence

Bütün işler bugün elime yapışıyor sanki hiç bişey yapamıyorum yemeğin adını koyamayınca böyle oluyor heralde

gelecek nesil gümbür gümbür geliyor. Ne çıkacak nasıl bir toplum olacaklar çok kaygılıyım. Şuanki moda bu, çocuğum özgür yetişsin. Büyüyünce nasıl baş edecekler çok merak ediyorum.

ben seni bekar sanıyordum atlamışım demek ki çocuklarla ilgili konuları.

yaz yaz, biz söylemeyiz.

Tavuğum maalesef kalmadı sadece birkaç marketten alabiliyoruz oralar da şimdilik uzak evde kabak var aslımda ama çocuklar sever mi sence
kabak mücver de yapabilirsin, fırında yaptım en son, gayet güzel oldu.

Bütün işler bugün elime yapışıyor sanki hiç bişey yapamıyorum yemeğin adını koyamayınca böyle oluyor heralde
Ben sabah öylece çıktım evden, kızı cimnastiğe götürdüm, ben spora gittim. Şimdi arabada uyuyor başında bekliyorum. Evde işlerim sular seller gibi, öylece oturuyorum. Üstelik çok yorgunum

Bayılıyorum böyle "rahat" annelere.
Biz bi şöyle anne olamadık, çocuğumuz yıksın döksün biz çay içelim.
bende bayılıyorum valla hiç böyle rahat olmadım gittiğim yerde kızımın etrafında dolanırdım küçükken...halada evden çıkmadan uyarırım sadece çocuk odasında oynayacaksınız başka odalara girmek yok derim... bazı çocuklar yatakodalarına kadar giriyor hiç sevmem anneleride hiç uyarmıyor....
adınıda çocuğumuzu özgür bırakıyoruz bide bununla övünüyorlar git evinde özgür bırak çocuğunu benim evimde niye bırakıyorsun... özgürlüğü ne olarak algılıyorlarsa artık

ayyy bende olsam bidaha görüşmem benimde başıma gelmişti bir zamanlar çocuk evimdeki halıları rulo yapıp üstünden atlıyordu anneside fıkır fıkır gülüyordu birde iftara yemeğe almıştım bütün gün oruç oruç ev temizle yemek hazırla bide onlar gittikten sonra ev düzenlemiştim sahura kadar... eşime dedim bidaha ne gelsinler nede ben giderim bu ne yaaa dedim bak aklıma geldiii şimdiii

Benim de üst bölgeyle sorunum var. Zaten kalça ve bacaklar inceldi. Oradan vermem gereken kilo kalmadı. Telefonuma iki tane karın egzersizi indirdim. Bugünden itibaren başlayacağım
bende artık göbek inceltme egzersizi yapacam sadece ama vucud ısınsın diye önce bir 45 dk yürüyüş yaparım... bugün spor yapmıyacam hiç canım istemedi ...

hahahahahaha bende tuvalet eğitiminde bir uzmanın kurbanı olmuştum yok efendim çocuğa diyecekmişiz ki yavrum buraya yapmıyalım gel tuvalete gidelim diyecekmişim çocuk yok derse ısrarcı olmayacakmışım bulundu yerde yapmasına izin verecekmişim.... anannammm ben iki gün denedim hazi kızım gel tuvalete gidelim dedim .. kızım yok gelmem dedi bulunduğu yere yaptı... ayyy iki gün ne çektim sonra tam çıldırdığım saaatte kolundan tuttum bundan sonra buraya yapılacak bitti dedim ondan sonra tuvalete yaptı hahahaha

ben bir gün önceden düşünüyorum bulamazsam eşime soruyorum size ne yapayım diye... oda bulamazsa kızım adanaya bayılıyor gelirken adana alın diyorum

Evli ve çocukluyum canım

evde ben hariç pek kabak sevilmez.
Ben de mücverini severim.
Kızım ağzına sürmez.

Vallahi bayıla bayıla içiyor.
İçine de az sarımsak koyabilirsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…