Ben de oğlum istemeyince değiştiremiyorum. İkna etmeye çalışıyorum. Ama kişilik alanına müdahale etmemek için değil yani. Zorla yapınca bağıra bağıra ağlıyor. Susması bir saat sürüyorHmm eli biberonlu. Demek ki yeni trend annelerden..
"benim çocuğum özgür büyüyecek. ona kurallar koyup kişiliğini zedeleyemem"cilerden.
Benim çok yakın bir arkadaşım var, avukat, 46 yaşında.
40 dakika çocuğuna yalvardığını bilirim bundan 3 sene önce poposundaki kakalı bezi değiştirmek için.
"yahu alıp yatırsana, ne gelmesini bekliyorsun " dediğimde aldığım cevap "olmazz, onun kişisel alanına müdahale kişiliğini zedeler"
Ettiğim küfür buraya yazamayacağım, salon kadını çizgimden çıkmama gerek yok
Hmm eli biberonlu. Demek ki yeni trend annelerden..
"benim çocuğum özgür büyüyecek. ona kurallar koyup kişiliğini zedeleyemem"cilerden.
40 dakika çocuğuna yalvardığını bilirim bundan 3 sene önce poposundaki kakalı bezi değiştirmek için.
"yahu alıp yatırsana, ne gelmesini bekliyorsun " dediğimde aldığım cevap "olmazz, onun kişisel alanına müdahale kişiliğini zedeler"
Şade sağlıklı ve az :) teşekkürlerbu haftaki yemek menüm bu canım. Kırmızılar benim. Üstteki sıra evdekilerin.
Tavuğum maalesef kalmadı sadece birkaç marketten alabiliyoruz oralar da şimdilik uzak evde kabak var aslımda ama çocuklar sever mi senceYalancı işkembe çorbası yapabilirsin canım.
Tavuktan yapılıyor ve terbiyesine sarımsak,az un, yoğurt, yumurta ve limon konuyor.
Hatta sen de içebilirsin..
Aklıma gelmişken ben de yarın yapayım bari
Sütlü kabak çorbası da yapabilirsin.
Komşuya geldim canım orda oturuyorumnerdesin canım ? işin mi var ? sabahları burada oluyordun genelde..
gelecek nesil gümbür gümbür geliyor. Ne çıkacak nasıl bir toplum olacaklar çok kaygılıyım. Şuanki moda bu, çocuğum özgür yetişsin. Büyüyünce nasıl baş edecekler çok merak ediyorum.Hmm eli biberonlu. Demek ki yeni trend annelerden..
ben seni bekar sanıyordumBen de oğlum istemeyince değiştiremiyorum. İkna etmeye çalışıyorum. Ama kişilik alanına müdahale etmemek için değil yani. Zorla yapınca bağıra bağıra ağlıyor. Susması bir saat sürüyor
yaz yaz, biz söylemeyiz.Hahahahahahahahaha senin kinin yine bir çizgisi var. Benim ki tamamen umursamaz tiplerden. Öyle kişisel alana müdahale edeceklerden değil. Kız yazıyorum buraya açık açıkta tesadüf okursa fena olur
Bildiğin dedikodu yapıyorum yaaaaaa
Neyse sustum
kabak mücver de yapabilirsin, fırında yaptım en son, gayet güzel oldu.Tavuğum maalesef kalmadı sadece birkaç marketten alabiliyoruz oralar da şimdilik uzak evde kabak var aslımda ama çocuklar sever mi sence
Ben sabah öylece çıktım evden, kızı cimnastiğe götürdüm, ben spora gittim. Şimdi arabada uyuyor başında bekliyorum. Evde işlerim sular seller gibi, öylece oturuyorum. Üstelik çok yorgunumBütün işler bugün elime yapışıyor sanki hiç bişey yapamıyorum yemeğin adını koyamayınca böyle oluyor heralde
bende bayılıyorum valla hiç böyle rahat olmadım gittiğim yerde kızımın etrafında dolanırdım küçükken...halada evden çıkmadan uyarırım sadece çocuk odasında oynayacaksınız başka odalara girmek yok derim... bazı çocuklar yatakodalarına kadar giriyor hiç sevmem anneleride hiç uyarmıyor....Bayılıyorum böyle "rahat" annelere.
Biz bi şöyle anne olamadık, çocuğumuz yıksın döksün biz çay içelim.
evet canım inceledim onu yapacam teşekkürler
ayyy bende olsam bidaha görüşmem benimde başıma gelmişti bir zamanlar çocuk evimdeki halıları rulo yapıp üstünden atlıyordu anneside fıkır fıkır gülüyordu birde iftara yemeğe almıştım bütün gün oruç oruç ev temizle yemek hazırla bide onlar gittikten sonra ev düzenlemiştim sahura kadar... eşime dedim bidaha ne gelsinler nede ben giderim bu ne yaaa dedim bak aklıma geldiii şimdiiiAyyy sorma yaaaaa normalde karışmam hiç çocukların bir şeyleri ellemelerine ama akşam artık dayanamadım. Baktım annesinin umurunda değil. Elinde biberon var, içinde mama, döke döke ortalıkta dolaşıyor. Koltuklarımda örtü kullanmıyorum. Nasıl çıldırdım anlatamam. Bir de dediğin gibi o kadar rahat ki aman allahım anlatamam. Akşam eşime de söyledim. Benim çocuklarım böyle yapsa ya kucağımdan indirmem, ya da misafirliğe gitmem dedim. Yemeği zar zor yedik. Gittiklerinde saat yarımdı. Benim kızların uyku saati de geçti. Sanırım bir daha çağırmam böyle
bende artık göbek inceltme egzersizi yapacam sadece ama vucud ısınsın diye önce bir 45 dk yürüyüş yaparım... bugün spor yapmıyacam hiç canım istemedi ...Benim de üst bölgeyle sorunum var. Zaten kalça ve bacaklar inceldi. Oradan vermem gereken kilo kalmadı. Telefonuma iki tane karın egzersizi indirdim. Bugünden itibaren başlayacağım
hahahahahahaHmm eli biberonlu. Demek ki yeni trend annelerden..
ohhhh kahve sohbetttKomşuya geldim canım orda oturuyorum
Bi bakıyım dedim
ben bir gün önceden düşünüyorum bulamazsam eşime soruyorum size ne yapayım diye... oda bulamazsa kızım adanaya bayılıyor gelirken adana alın diyorumBütün işler bugün elime yapışıyor sanki hiç bişey yapamıyorum yemeğin adını koyamayınca böyle oluyor heralde
Evli ve çocukluyum canımgelecek nesil gümbür gümbür geliyor. Ne çıkacak nasıl bir toplum olacaklar çok kaygılıyım. Şuanki moda bu, çocuğum özgür yetişsin. Büyüyünce nasıl baş edecekler çok merak ediyorum.
ben seni bekar sanıyordumatlamışım demek ki çocuklarla ilgili konuları.
yaz yaz, biz söylemeyiz.
kabak mücver de yapabilirsin, fırında yaptım en son, gayet güzel oldu.
kan değerlerine baktırdın mı hiç ?Bu hafta üstümde bir bahar yorgunluğu var. Hiç bir iş yapamıyorum. Uyumak istiyorum sürekli
Ben de oğlum istemeyince değiştiremiyorum. İkna etmeye çalışıyorum. Ama kişilik alanına müdahale etmemek için değil yani. Zorla yapınca bağıra bağıra ağlıyor. Susması bir saat sürüyor
Tavuğum maalesef kalmadı sadece birkaç marketten alabiliyoruz oralar da şimdilik uzak evde kabak var aslımda ama çocuklar sever mi sence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?