Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Bunlar iyi günlerimiz.
Hele o "özgür, özgüvenli" çocuklar bir büyüsün o zaman göreceğiz ortalığı.

aahahaaha.Kızımı hiç dövmedim, babası da dövmedi.
Poposuna bi şaplak atmışımdır ben belki, yalan demeyeyim ama bizde ciddi ceza sistemi işlerdi.
Çünkü ben ve kardeşim de öyle büyüdük.
Hiç de özgüvensiz falan değiliz pek şükür.
Annemiz misafirlikte bir yanlışımız olduğunda bir açardı maviş gözlerini, biz hazır ola geçerdik. Benim kıza göz açsam " n'oldu anneciğim bir şey mi istiyorsun" diyor. döver misin? sabaha mı bırakırsın?

Ama çok sağlam cırlarım ben.
Kocamın ya da kızımın adlarını (ki kızımın iki adı var) Ad Soyad tamlamasıyla söylediğim anda, ölü taklidi yaparlar

benim yeğenim (erkek) 3 yaşını bitirdi ve hala bezleniyor.
1 haftaya yakın denedi bakıcı teyzemiz, neymiş kakasını tuvalete yapmıyor da tutuyormuş diye vazgeçildi.
Ki bence bakıcının kolayına geliyor böylesi, diğer türlü durmadan wc'ye taşımak zorunda kalacak.

Geline bir şey demiyorum da, kardeşime dedim geçen gün "şunun şurasında ilkokula başlamasına ne kaldı, o zaman çıkar bezden" diye.

Aynı fikirdeyim kesinlikle canım. Onların baş etmesini geçtim, toplumca nasıl baş edeceğiz onlarla acaba.

Fırın mücveri ben sevemedim, kek gibi geldi bana.
Ben teflonda yağsız tavada yapıyorum...

Hahaha bizde aynen oyleyiz ceza sistemi mevcut ve bu konuda hic tavizim yok ) adini uzatinca sesimide yükselticince benim kizda anliyor tamam anne diyor.. ama eşim bu konuda cok tutarsız kizimda babayi ne yazikki pek dinlemiyor... esimin hatası iki kiziyor sonra 1 dakika gecmeden muck muck muck modunda eeee kizimda alışmış .. evde kurallari ben koyuyorum..

Biz belli bir yaşa kadar eşimle aynı gidiyorduk. Hayırsa hayır, evetse evet.

Kız büyüdü, benim adam "dokunma kıza"cı oldu.

Bizim evin de iyi polisi baba, kötü polisi anne

Ya kızlar ben bugün sağlık ocağına gidip tahlil yaptırdım yarın yeni bir diyetisyene gidecem diye. Az önce aile hekimim aradı beni şekerim çok düşük çıkmış tok olmama rağmen 45 ki tokluk şekeri en düşük 110dur. Hemen şekerli bişeyler ye yakınında varsa tekrar bi baktır dedi hastaneye de uğramam lazımmış bu kadar düşüklükle hastaneye yatırabilirlermiş korkuttu beni ya bi yanlışlık falan mı yaptılar ki tahlilde bizim aile de hiç şeker problemi yok

Gecmis olsun canim bi dahiliye git mutlaka... tokken mi tahlil yaptirmistin ?

Sen biseyler hissediyor musun canim ? Yanlislikda olmus olabilir ama yinede ihmal etme baktir

Eve az önce geldim kostur kostur ögle yemegimi yapip yedim sabahda kahbaltiyi tikistirip gittiydimm söylee oturup keyfini süre süre yiyemiycemm heraldee

Bugünkü menüm

8.45 2 bardak detoks suyu

9.30
Yulafli 1 yumurtadan omlet
1 dilim.beyaz peynir
Dereotu domates

11.45
2 ceviz

14
Balik
Salata
1 dilim cavdar

Ara
1 hurma 1 gün kurusu bir armut tarcinli

Aksam 18-19
2 kase ispanakli corba
Salata
1 dilim.cavdar

Ara
1 bardak laktozsuz süt tarcinli

Su 2.5 olur
Spor henüz yapmadim ama leslie yapicam insallah

Bugünkü menüm
Sabah 08:00
2 haşlanmış yumurta, az peynir, 5 zeytin, 1 elma

Ara 11:00
Bir avuç leblebi

Öğlen 12:30
1 kase tavuk çorbası, 1 porsiyon kiremit köfte, salata

Ara 14:30
Bir avuç leblebi

Akşam 17:30
1 kase yoğurt, 3 hurma
2 litre su içildi

Gecmis olsun canim bi dahiliye git mutlaka... tokken mi tahlil yaptirmistin ?

Evet 8 gibi kahvaltı yaptım 9.30-10 arası kan verdim.

Sen biseyler hissediyor musun canim ? Yanlislikda olmus olabilir ama yinede ihmal etme baktir

Halsizlik ve biraz üşüme vardı iki gündür kızı yatırıp bende uyuyorum onunla. Ama 45 çok ciddi düşük yani hafif bi belirti değil de sürünmem lazım bu değerle. Yarın bi gider hastanede tahlil yaptırırım tekrar.

Aynı fikirdeyim kesinlikle canım. Onların baş etmesini geçtim, toplumca nasıl baş edeceğiz onlarla acaba.

Fırın mücveri ben sevemedim, kek gibi geldi bana.
Ben teflonda yağsız tavada yapıyorum...
hamurun içine 2-3 kaşık yağ koyup yağlı kağıda birer kaşık döküp pişiriyorum canım. Öyle çok güzel oluyor, denemelisin. Pişirirken Birkez altını üstüne çevirmeyi unutma.

yanlışlık olabilir belki canım, senin şikayetin var mı hiç. Geç kalmadan uzman birine görün mutlaka.

18-19 olmadı ama canımcım :) güzel menü, afiyet olsun..

Tokluk şekerin mi 45 canım? Açlık değil yani?

Tahlil vermeden önce iç çekilmesi, baş dönmesi, mide bulantısı, uyku hali yok muydu?
Bence o işte bir yanlışlık var.

Ben düşük şekerli ve düşük tansiyonluyum.
Benim şekerim (açlık)45'lere (normal tokluk şekerim 80) ya da tansiyonum 8/4'lere (normal tansiyonum 9/6) düştüğünde gözümü açamıyorum.

Bu tahlilde bir yanlışlık olmalı diye düşünüyorum.

20.02 Çarşamba
Ben de yazayım da bugün artık başka birşey yemeyeyim.
08:30
1 kare yoğurt
4 kuru kayısı
1 bardak çay
2 dilim ekmek

15:30
2 haşlanmış tavuk but
Salata
2 dilim ekmek

17:30
1 kupa sütlü menengiç kahvesi
2 incir
2 ceviz

Duygu 2 Ye tamamlarım
LAydLiNe

Bugünkü menüm

Uyanınca (9:00 civarı)
1 bardak limonlu su
Tarçınlı Türk Kahvesi

sabah (saat 10:00)
2 haşlanmış yumurta (bol nane ve isotlu)
1 dilim dil peyniri
2 adet dana fit jambon
Beyaz Çay

Öğle (Saat 13:00 civarı)
1 kase yoğurt (1 dilim ananas ve tarçın ile)

Arada bir yerde
Yağsız sütlü nescafe

Akşam (saat 17:30)
2 kase yağsız sebze çorbası (yağsız süt, kabak, pırasa, havuç, brokoli, isot, karabiber, sarımsak)

Dukan birası devam ediyor.
1 Türk kahvesi daha içerim muhtemelen.

Neden ?

Güzel afiyet olsun cnm
Güzel afiyet olsun cnm
Güzel afiyet olsun cnm
güzel afiyet olsun cnm

Geçmiş olsun canım belki yanlışlık vardır ama bi dahiliyeye git yine de ihmal etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…