bende bayılıyorum valla hiç böyle rahat olmadım gittiğim yerde kızımın etrafında dolanırdım küçükken...halada evden çıkmadan uyarırım sadece çocuk odasında oynayacaksınız başka odalara girmek yok derim... bazı çocuklar yatakodalarına kadar giriyor hiç sevmem anneleride hiç uyarmıyor....
adınıda çocuğumuzu özgür bırakıyoruz bide bununla övünüyorlar git evinde özgür bırak çocuğunu benim evimde niye bırakıyorsun... özgürlüğü ne olarak algılıyorlarsa artık
aahahaaha.Kızımı hiç dövmedim, babası da dövmedi.hahahahahahabende tuvalet eğitiminde bir uzmanın kurbanı olmuştum yok efendim çocuğa diyecekmişiz ki yavrum buraya yapmıyalım gel tuvalete gidelim diyecekmişim çocuk yok derse ısrarcı olmayacakmışım bulundu yerde yapmasına izin verecekmişim.... anannammm ben iki gün denedim hazi kızım gel tuvalete gidelim dedim .. kızım yok gelmem dedi bulunduğu yere yaptı... ayyy iki gün ne çektim sonra tam çıldırdığım saaatte kolundan tuttum bundan sonra buraya yapılacak bitti dedim ondan sonra tuvalete yaptı hahahaha
Aynı fikirdeyim kesinlikle canım. Onların baş etmesini geçtim, toplumca nasıl baş edeceğiz onlarla acaba.gelecek nesil gümbür gümbür geliyor. Ne çıkacak nasıl bir toplum olacaklar çok kaygılıyım. Şuanki moda bu, çocuğum özgür yetişsin. Büyüyünce nasıl baş edecekler çok merak ediyorum.
kabak mücver de yapabilirsin, fırında yaptım en son, gayet güzel oldu.
Hahahaaahahaaha.Kızımı hiç dövmedim, babası da dövmedi.
Poposuna bi şaplak atmışımdır ben belki, yalan demeyeyim ama bizde ciddi ceza sistemi işlerdi.
Çünkü ben ve kardeşim de öyle büyüdük.
Hiç de özgüvensiz falan değiliz pek şükür.
Annemiz misafirlikte bir yanlışımız olduğunda bir açardı maviş gözlerini, biz hazır ola geçerdik. Benim kıza göz açsam " n'oldu anneciğim bir şey mi istiyorsun" diyor. döver misin? sabaha mı bırakırsın?
Ama çok sağlam cırlarım ben.
Kocamın ya da kızımın adlarını (ki kızımın iki adı var) Ad Soyad tamlamasıyla söylediğim anda, ölü taklidi yaparlar
benim yeğenim (erkek) 3 yaşını bitirdi ve hala bezleniyor.
1 haftaya yakın denedi bakıcı teyzemiz, neymiş kakasını tuvalete yapmıyor da tutuyormuş diye vazgeçildi.
Ki bence bakıcının kolayına geliyor böylesi, diğer türlü durmadan wc'ye taşımak zorunda kalacak.
Geline bir şey demiyorum da, kardeşime dedim geçen gün "şunun şurasında ilkokula başlamasına ne kaldı, o zaman çıkar bezden" diye.
Biz belli bir yaşa kadar eşimle aynı gidiyorduk. Hayırsa hayır, evetse evet.Hahahabizde aynen oyleyiz ceza sistemi mevcut ve bu konuda hic tavizim yok ) adini uzatinca sesimide yükselticince benim kizda anliyor tamam anne diyor.. ama eşim bu konuda cok tutarsız kizimda babayi ne yazikki pek dinlemiyor... esimin hatası iki kiziyor sonra 1 dakika gecmeden muck muck muck modunda eeee kizimda alışmış .. evde kurallari ben koyuyorum..
Gecmis olsun canim bi dahiliye git mutlaka... tokken mi tahlil yaptirmistin ?Ya kızlar ben bugün sağlık ocağına gidip tahlil yaptırdım yarın yeni bir diyetisyene gidecem diye. Az önce aile hekimim aradı beni şekerim çok düşük çıkmış tok olmama rağmen 45ki tokluk şekeri en düşük 110dur. Hemen şekerli bişeyler ye yakınında varsa tekrar bi baktır dedi hastaneye de uğramam lazımmış bu kadar düşüklükle hastaneye yatırabilirlermiş korkuttu beni ya bi yanlışlık falan mı yaptılar ki tahlilde bizim aile de hiç şeker problemi yok
Sen biseyler hissediyor musun canim ? Yanlislikda olmus olabilir ama yinede ihmal etme baktirYa kızlar ben bugün sağlık ocağına gidip tahlil yaptırdım yarın yeni bir diyetisyene gidecem diye. Az önce aile hekimim aradı beni şekerim çok düşük çıkmış tok olmama rağmen 45ki tokluk şekeri en düşük 110dur. Hemen şekerli bişeyler ye yakınında varsa tekrar bi baktır dedi hastaneye de uğramam lazımmış bu kadar düşüklükle hastaneye yatırabilirlermiş korkuttu beni ya bi yanlışlık falan mı yaptılar ki tahlilde bizim aile de hiç şeker problemi yok
Gecmis olsun canim bi dahiliye git mutlaka... tokken mi tahlil yaptirmistin ?
Sen biseyler hissediyor musun canim ? Yanlislikda olmus olabilir ama yinede ihmal etme baktir
hamurun içine 2-3 kaşık yağ koyup yağlı kağıda birer kaşık döküp pişiriyorum canım. Öyle çok güzel oluyor, denemelisin. Pişirirken Birkez altını üstüne çevirmeyi unutma.Aynı fikirdeyim kesinlikle canım. Onların baş etmesini geçtim, toplumca nasıl baş edeceğiz onlarla acaba.
Fırın mücveri ben sevemedim, kek gibi geldi bana.
Ben teflonda yağsız tavada yapıyorum...
yanlışlık olabilir belki canım, senin şikayetin var mı hiç. Geç kalmadan uzman birine görün mutlaka.Ya kızlar ben bugün sağlık ocağına gidip tahlil yaptırdım yarın yeni bir diyetisyene gidecem diye. Az önce aile hekimim aradı beni şekerim çok düşük çıkmış tok olmama rağmen 45ki tokluk şekeri en düşük 110dur. Hemen şekerli bişeyler ye yakınında varsa tekrar bi baktır dedi hastaneye de uğramam lazımmış bu kadar düşüklükle hastaneye yatırabilirlermiş korkuttu beni ya bi yanlışlık falan mı yaptılar ki tahlilde bizim aile de hiç şeker problemi yok
18-19 olmadı ama canımcım :) güzel menü, afiyet olsun..Bugünkü menüm
8.45 2 bardak detoks suyu
9.30
Yulafli 1 yumurtadan omlet
1 dilim.beyaz peynir
Dereotu domates
11.45
2 ceviz
14
Balik
Salata
1 dilim cavdar
Ara
1 hurma 1 gün kurusu bir armut tarcinli
Aksam 18-19
2 kase ispanakli corba
Salata
1 dilim.cavdar
Ara
1 bardak laktozsuz süt tarcinli
Su 2.5 olur
Spor henüz yapmadim ama leslie yapicam insallah
çok iyi canım.Bugünkü menüm
Sabah 08:00
2 haşlanmış yumurta, az peynir, 5 zeytin, 1 elma
Ara 11:00
Bir avuç leblebi
Öğlen 12:30
1 kase tavuk çorbası, 1 porsiyon kiremit köfte, salata
Ara 14:30
Bir avuç leblebi
Akşam 17:30
1 kase yoğurt, 3 hurma
2 litre su içildi
Ya kızlar ben bugün sağlık ocağına gidip tahlil yaptırdım yarın yeni bir diyetisyene gidecem diye. Az önce aile hekimim aradı beni şekerim çok düşük çıkmış tok olmama rağmen 45ki tokluk şekeri en düşük 110dur. Hemen şekerli bişeyler ye yakınında varsa tekrar bi baktır dedi hastaneye de uğramam lazımmış bu kadar düşüklükle hastaneye yatırabilirlermiş korkuttu beni ya bi yanlışlık falan mı yaptılar ki tahlilde bizim aile de hiç şeker problemi yok
Neden ?hamurun içine 2-3 kaşık yağ koyup yağlı kağıda birer kaşık döküp pişiriyorum canım. Öyle çok güzel oluyor, denemelisin. Pişirirken Birkez altını üstüne çevirmeyi unutma.
yanlışlık olabilir belki canım, senin şikayetin var mı hiç. Geç kalmadan uzman birine görün mutlaka.
18-19 olmadı ama canımcım :) güzel menü, afiyet olsun..
Güzel afiyet olsun cnmBugünkü menüm
8.45 2 bardak detoks suyu
9.30
Yulafli 1 yumurtadan omlet
1 dilim.beyaz peynir
Dereotu domates
11.45
2 ceviz
14
Balik
Salata
1 dilim cavdar
Ara
1 hurma 1 gün kurusu bir armut tarcinli
Aksam 18-19
2 kase ispanakli corba
Salata
1 dilim.cavdar
Ara
1 bardak laktozsuz süt tarcinli
Su 2.5 olur
Spor henüz yapmadim ama leslie yapicam insallah
Güzel afiyet olsun cnmBugünkü menüm
Sabah 08:00
2 haşlanmış yumurta, az peynir, 5 zeytin, 1 elma
Ara 11:00
Bir avuç leblebi
Öğlen 12:30
1 kase tavuk çorbası, 1 porsiyon kiremit köfte, salata
Ara 14:30
Bir avuç leblebi
Akşam 17:30
1 kase yoğurt, 3 hurma
2 litre su içildi
Güzel afiyet olsun cnm20.02 Çarşamba
Ben de yazayım da bugün artık başka birşey yemeyeyim.
08:30
1 kare yoğurt
4 kuru kayısı
1 bardak çay
2 dilim ekmek
15:30
2 haşlanmış tavuk but
Salata
2 dilim ekmek
17:30
1 kupa sütlü menengiç kahvesi
2 incir
2 ceviz
Duygu 2 Ye tamamlarım
LAydLiNe
güzel afiyet olsun cnmBugünkü menüm
Uyanınca (9:00 civarı)
1 bardak limonlu su
Tarçınlı Türk Kahvesi
sabah (saat 10:00)
2 haşlanmış yumurta (bol nane ve isotlu)
1 dilim dil peyniri
2 adet dana fit jambon
Beyaz Çay
Öğle (Saat 13:00 civarı)
1 kase yoğurt (1 dilim ananas ve tarçın ile)
Arada bir yerde
Yağsız sütlü nescafe
Akşam (saat 17:30)
2 kase yağsız sebze çorbası (yağsız süt, kabak, pırasa, havuç, brokoli, isot, karabiber, sarımsak)
Dukan birası devam ediyor.
1 Türk kahvesi daha içerim muhtemelen.
Geçmiş olsun canım belki yanlışlık vardır ama bi dahiliyeye git yine de ihmal etmeYa kızlar ben bugün sağlık ocağına gidip tahlil yaptırdım yarın yeni bir diyetisyene gidecem diye. Az önce aile hekimim aradı beni şekerim çok düşük çıkmış tok olmama rağmen 45ki tokluk şekeri en düşük 110dur. Hemen şekerli bişeyler ye yakınında varsa tekrar bi baktır dedi hastaneye de uğramam lazımmış bu kadar düşüklükle hastaneye yatırabilirlermiş korkuttu beni ya bi yanlışlık falan mı yaptılar ki tahlilde bizim aile de hiç şeker problemi yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?